Handlekurv: 0

Tøm innkjøpsliste

Du har 0 ordrerader i innkjøpslisten.
Er du sikker på at du vil tømme innkjøpslisten?

Din innkjøpsliste er tom

Arbeidsklær

Viser 1 til 20 av 338

 • Fleecejakke HH Minto 72046

  Fleecejakke HH Minto 72046

  Microfleecejakke med klaff som beskytter haken og stormklaff på innsiden. Brystlomme med glidelås. Ryggen er ekstra lang for bedre beskyttelse mot trekk. Varm jakke uten vekt. Kun 150 g. God pusteegenskaper.
  Mer info
  9 Varianter
 • Jakke HH Chelsea 76040

  Jakke HH Chelsea 76040

  Microfleece på innsiden av kragen, forsterkninger på albuer, skuldre og nerkant, ingen sømmer på skulder, ekstra stopping i skulder, forlenget erme med borrelåsjustering, Click On™-holder under brystlommeklaff for festing av ID-kort, brystlommer med klaff og trykknapp, ekstra mobiltelefonlomme i andre brystlommen, to sidelommer med glidelås, to dype innerlommer med borrelås, vindklaff over glidelåset, trykknappjustering på begge sider i midjen, ekspansjonskile i ryggen for bedre bevegelsesfrihet og komfort, forlenget rygg for beskyttelse mot trekk, reflekpiping på albue og skuldre foran og bak, reflekterende Helly Hansen printtykk på framsiden, reflekterende trykk på baksiden.
  Mer info
  6 Varianter
 • Polo Zip HH Roskilde 75027

  Polo Zip HH Roskilde 75027

  Lifa® Stay Dry Technology™. Halv glidelås. Ingen skuldersømmer. Ribbestrikk i mansjettene. Ribbestrikk i halsen. Lengre bak.
  Mer info
  8 Varianter
 • Longs HH Roskilde 75425

  Longs HH Roskilde 75425

  For arbeid under kalde forhold. Holder deg tørr og varm. Maksimal fuktighetstransport. Tørker raskt. Myk. Slitesterk. Naturlig anti-bakteriell. Isolerende Super Fine Merino Ull. 57% Merino ull/ 43% Polypropylen 240g. Lifa ® Stay Dry Technology TM.
  Mer info
  8 Varianter
 • Håndverkerbukse HH Chelsea 76441

  Håndverkerbukse HH Chelsea 76441

  To hengelommer foran for spiker/skruer/verktøy i Cordura® med vinklede hjørner og dobbelbunn med mulighet å putte hengelommen i framlommen. Ekstra sterk polyester Click On™-løkker foran for tyngre verktøy. to framlommer. Brede belteholdere for ekstra stabilitet og holdbarhet.. Click-On™-funksjon for ekstra tilbehør. Løkker med dobbel borrelåsstenging på begge sider for hammerholder. Benlomme med klaff og plass for ekstra tilbehør/vektøy samt mobillomme. tommestokklomme med avtagbar knapp og en ekstra knapp for innfesting av kniv. Løshengende lommer nedentil for bedre funksjonalitet. Dobbel Cordura® nedentil for ekstra slitestyrke. Knebeskyttelseslommer i Cordura® med åpning på innsiden. Mulighet å justere knebeskyttelsesn plassering + / - 5cm for bedre passform. Fall i nerkant gir mulighet for ekstra 5 cm benlengde. Reflekterede Helly Hansentrykk foran.
  Mer info
  50 Varianter
 • Fleecejakke HH Langley 72112

  Fleecejakke HH Langley 72112

  Fleecejakke med frontglidelås, innerlomme, brystlomme med glidelås, to forlommer med glidelåser, utvidelse i rygg, hakebestykkelse Jakken har gode pusteegenskaper og tørker raskt.
  Mer info
  9 Varianter
 • Fleecejakke HH Hay River 72111

  Fleecejakke HH Hay River 72111

  Strikket fleecejakke med hakebeskyttelse. To forlommer med glidelåser. Trekksnor ved linningen
  Mer info
  21 Varianter
 • Servicebukse HH Ashford 76447

  Servicebukse HH Ashford 76447

  65% polyester, 35% bomull – 275 g/m2. To forlommer. Lårlomme med klaff. Tommestokklomme med en knapp til å feste kniver og en lomme til ekstra verktøy. To baklommer, en med klaff og borrelås. Kile i skrittet for økt bevegelighet. Belteløkker med Click.on-funksjon for ekstra tilbehør. Fold i linningen som gir mulighet for 5 cm ekstra benlengde.
  Mer info
  18 Varianter
 • Belte HH 79528

  Belte HH 79528

  Elastisk belte Helly Hansen. Fullt justerbart
  Mer info
  3 Varianter
 • Jakke HH Liestal 72289

  Jakke HH Liestal 72289

  Jakken har enkelsidig V-pels, elastikk i mansjettene, tommelfingergrep og forlenget rygg.
  Mer info
  6 Varianter
 • Jakke HH Haag 71043

  Jakke HH Haag 71043

  Fleece på innsiden av kragen. Klaff som beskytter haken, skjult avtakbar hette. Hette med snøring foran og borrelås bak. Glidelås med stormklaff. Brystlomme med tapede sømmer rundt glidelåsen.
  To lommer med glidelås foran. Innerlomme med glidelås. Mansjetter med borrelås. Snøring i nederkant med feste for ekstra sikkerhet. Forlenget rygg. Hempe for ID-kort på innsiden.
  Glidelås på innsiden for påføring av logo. Passende fleecejakke art 364763-364769 kan brukes på innsiden.
  Mer info
  21 Varianter
 • Shorts HH Westham 76421

  Shorts HH Westham 76421

  Smekk med glidelås. Metallknapper belagt med plast, tommestokklomme med dobbel forsterking
  i Cordura® og avtagbar knapp for kniv. Ekstra knapp medfølger. Benlommer med lokk og plass
  for tilbehør/verktøy, samt mobiltelefonlomme, to baklommer, en med lokk og borrelåsstenging,
  to hengelommer foran for spiker/skruer/verktøy i Cordura® med vinklede hjørner og dobbel bunn,
  med mulighet for å vike inn lommene under. Polyesterlommer for skrutrekkere og tenger.
  To lommer foran, brede beltespenner for ekstra styrke og stabilitet. Beltespenner med
  Click.on-funktion for ytterligere tilbehør, lommer med dobbel borrelås på begge sider for
  hammerholdere.
  Mer info
  10 Varianter
 • Jakke HH Brussels 71040

  Jakke HH Brussels 71040

  Vann- og vindtett Helly Tech®-materiale som puster, Heltapet konstruksjon. Ingen skuldersømmer. Vannavstøtende glidelås foran med innerlomme. Hette med trekksnor-justering foran og bak. Hakebeskyttelse. To forlommer med vanntette glidelåser. Innerlomme ved brystet med glidelås. Trekksnor nederst med en knapp for økt sikkerhet. Borrelås ved mansjettene. Glidelås for tilgang til å sette på logoer fra innsiden av stoffet. Click.on-løkke inni linningen til ID-kortholder. Forlenget rygg.
  Mer info
  5 Varianter
 • Jakke HH Antwerpen 71042

  Jakke HH Antwerpen 71042

  Hette med snøring foran og bak. Fleeceklaff som beskytter haken. glidelås med stormklaff. glidelås under ermet for ventilasjon. Brystlomme med glidelås. To lommer med vanntett glidelås foran. Lomme med plastvindu for ID-kort på ermet. Vanntett glidelås. Tapede sømmer rundt glidelås. Mansjetter med borrelås. Snøring i nederkant med feste for ekstra sikkerhet. Forlenget rygg. hempe for ID-kort på innsiden. Glidelås på innsiden for påføring av logo.
  Mer info
  6 Varianter
 • Softshell NW Jobman 1201

  Softshell NW Jobman 1201

  Brystlomme med ID - kortlomme. Romslige lommer med glidelås. Innerlommer. Tommelgrep i ermene. Regulerbar snøring i nederkant.
  Mer info
  40 Varianter
 • Bukse HH Durham 76466

  Bukse HH Durham 76466

  Service- og industribukse i mykt og lett polyester/bomullsstoff som ser bra ut og er smussavvisende og tåler uvøren bruk. Plastdekte metallknapper, to frontlommer. Bredt beltefeste for ekstra styrke og stabilitet. To baklommer. Fold i den nedre linninen gir mulighet for 5 cm ekstra benlengde.
  Mer info
  18 Varianter
 • Midjebyxa Fristads Kansas 229 DY

  Midjebyxa Fristads Kansas 229 DY

  Förstärkt gren med dubbelstickad kil, 2 löst hängande CORDURA®- och nitförstärkta spikfickor – den ena med extra ficka, den andra med 3 mindre fickor och verktygshällor, 2 framfickor, 2 fodrade bakfickor med extra tygvidd, 2 hammarhankar, tumstocksficka – bekvämt placerad över sidsömmen – med lös botten förstärkt med polyamid, knivknapp och -hälla samt pennficka, telefonficka med lock, benficka med dragkedja och lös botten, förböjda ben med knäförstärkning av CORDURA® och invändig knäficka, reflexpasspoal i knäveck för bättre synlighet, nederkant ben förstärkt med polyamid. Färgad avigsida, otvättad. Förstärkningar i svart.
  Mer info
  45 Varianter
 • Bukse HH Chelsea 76440

  Bukse HH Chelsea 76440

  Servicebukse med 2 framlommer, belteholder med Click On™-funksjon for ekstra tillbehør foran og bak, brede beltehemper for ekstra stabilitet, to dype baklommer, en med klaff, borrelås og reflekspiping, to dype benlommer med borrelås, for tilbehør/verktøy, venstre benlomme har til og med mobiltelefonlomme, forsterket kile i skritt for bedre stabilitet og bevegelsesfrihet, fall i ben gir mulighet til 5 cm ekstra benlengde, reflekterende Helly Hansen trykk foran.
  Mer info
  17 Varianter
 • Belte Fristads 6463

  Belte Fristads 6463

  6463-65 Brunt med beltespenne i antikkmessing.
  6463-90 Svart med beltespenne i antikksølv.
  Mer info
  2 Varianter
 • Shorts Fristads 254 BPC

  Shorts Fristads 254 BPC

  2 framfickor, 2 bakfickor med bälg för extra vidd, benficka med kardborreknäppning och bälg för extra vidd, benficka med telefonficka med lock, pennficka och 2 extra fickor, D-ring, breda hällor, ruggad insida. Material: Canvas, 60% bomull, 40% polyester, 295 g/m².
  Mer info
  18 Varianter
 • ...

melding fra Ahlsell

Javascript er avstengt i din webbleser. For full funktionalitet anbefaler vi at du slår på Javascript

melding fra Ahlsell

Cookies er Inaktivert. For at nettsiden ska fungere korrekt må webbleseren tillat cookies.