Handlekurv: 0

Tøm innkjøpsliste

Du har 0 ordrerader i innkjøpslisten.
Er du sikker på at du vil tømme innkjøpslisten?
Noe gikk galt når prisene skulle lastes ned. Forsøk igjen.

Din innkjøpsliste er tom

Bukse

Viser 1 til 20 av 64

 • Håndverkerbukse HH Chelsea 76441
  Håndverkerbukse HH Chelsea 76441
  To hengelommer foran for spiker/skruer/verktøy i Cordura® med vinklede hjørner og dobbelbunn med mulighet å putte hengelommen i framlommen. Ekstra sterk polyester Click On™-løkker foran for tyngre verktøy. to framlommer. Brede belteholdere for ekstra stabilitet og holdbarhet.. Click-On™-funksjon for ekstra tilbehør. Løkker med dobbel borrelåsstenging på begge sider for hammerholder. Benlomme med klaff og plass for ekstra tilbehør/vektøy samt mobillomme. tommestokklomme med avtagbar knapp og en ekstra knapp for innfesting av kniv. Løshengende lommer nedentil for bedre funksjonalitet. Dobbel Cordura® nedentil for ekstra slitestyrke. Knebeskyttelseslommer i Cordura® med åpning på innsiden. Mulighet å justere knebeskyttelsesn plassering + / - 5cm for bedre passform. Fall i nerkant gir mulighet for ekstra 5 cm benlengde. Reflekterede Helly Hansentrykk foran.
  Mer info
  51 Varianter
 • Servicebukse HH Ashford 76447
  Servicebukse HH Ashford 76447
  65% polyester, 35% bomull – 275 g/m2. To forlommer. Lårlomme med klaff. Tommestokklomme med en knapp til å feste kniver og en lomme til ekstra verktøy. To baklommer, en med klaff og borrelås. Kile i skrittet for økt bevegelighet. Belteløkker med Click.on-funksjon for ekstra tilbehør. Fold i linningen som gir mulighet for 5 cm ekstra benlengde.
  Mer info
  18 Varianter
 • Bukse HH Durham 76466
  Bukse HH Durham 76466
  Service- og industribukse i mykt og lett polyester/bomullsstoff som ser bra ut og er smussavvisende og tåler uvøren bruk. Plastdekte metallknapper, to frontlommer. Bredt beltefeste for ekstra styrke og stabilitet. To baklommer. Fold i den nedre linninen gir mulighet for 5 cm ekstra benlengde.
  Mer info
  18 Varianter
 • Midjebyxa Fristads Kansas 229 DY
  Midjebyxa Fristads Kansas 229 DY
  Förstärkt gren med dubbelstickad kil, 2 löst hängande CORDURA®- och nitförstärkta spikfickor – den ena med extra ficka, den andra med 3 mindre fickor och verktygshällor, 2 framfickor, 2 fodrade bakfickor med extra tygvidd, 2 hammarhankar, tumstocksficka – bekvämt placerad över sidsömmen – med lös botten förstärkt med polyamid, knivknapp och -hälla samt pennficka, telefonficka med lock, benficka med dragkedja och lös botten, förböjda ben med knäförstärkning av CORDURA® och invändig knäficka, reflexpasspoal i knäveck för bättre synlighet, nederkant ben förstärkt med polyamid. Färgad avigsida, otvättad. Förstärkningar i svart.
  Mer info
  45 Varianter
 • Bukse HH Chelsea 76440
  Bukse HH Chelsea 76440
  Servicebukse med 2 framlommer, belteholder med Click On™-funksjon for ekstra tillbehør foran og bak, brede beltehemper for ekstra stabilitet, to dype baklommer, en med klaff, borrelås og reflekspiping, to dype benlommer med borrelås, for tilbehør/verktøy, venstre benlomme har til og med mobiltelefonlomme, forsterket kile i skritt for bedre stabilitet og bevegelsesfrihet, fall i ben gir mulighet til 5 cm ekstra benlengde, reflekterende Helly Hansen trykk foran.
  Mer info
  17 Varianter
 • Håndverkerbukse Snickers 3215
  Håndverkerbukse Snickers 3215
  Arbeidsbukse i "Soft wash" bomull med god komfort og tøft design. God passform, Cordura® forsterkninger for ekstra holdbarhet, og en rekke smarte lommer – deriblant hylsterlommer. Avansert passform med Twisted Leg™ design og Snickers Workwear. Gusset™ (ekstra stoff i skrittet) for optimal bevegelse. Tøffe Cordura® forsterkninger på knærne, og på innsiden av hylsterlommene for ekstra holdbarhet. Kneputelommer designet for “KneeGuard™" posisjoneringssystem for suveren knebeskyttelse. Lett tilgjengelig lårlomme med separat mobillomme og fire blyant/verktøylommer. Smart tommestokklomme med løse fronthjørner for optimal funksjonalitet og bevegelsesfrihet.
  Mer info
  73 Varianter
 • Håndverkerbukse NW Jobman 2200
  Håndverkerbukse NW Jobman 2200
  Telefonlomme på hoften. Romslige hengelommer med ekstra lomme og forsterket innside. Innsydde framlommer som hengelommene kan puttes ned i. Hammerhank. Baklommer med forsterket innside. Framflyttet forsterket tommestokklomme med løs nederkant og knivknapp. Benlomme med telefonlomme. Kile i skritet. Forbøyde knær med knelommer i slitesterkt materiale. Knebeskyttelseslommer med to høyder.
  Mer info
  78 Varianter
 • Servicebukse NW Jobman 2310
  Servicebukse NW Jobman 2310
  Frontlomme med myntlomme. Baklommer. Lårlomme med glidelås, telefonlomme og ekstra lomme. Pre-bøydeknær. Front D-ring for nøkler etc.
  Mer info
  59 Varianter
 • Håndverkerbukse HH Mjølnir 76502
  Håndverkerbukse HH Mjølnir 76502
  Mjølnir-arbeidsbukse har fått ny trendy farge. Dyp stål er både maskulin og allsidig. Den passer perfekt sammen med våre nye Mjølnir-overdeler og gir et røft, stilig utseende. 85 % Cordura®-bomull, 15 % polyamid – 380 g/m². Forsterkning: 100 % Cordura® fabric – 219 g/m². Elastisk i livet. Løkke til ID-kort under belteløkken. Løkker med dobbel borrelås på begge sider for hammerholderinnfesting. Bredt beltefeste for ekstra styrke og stabilitet. Kile i skrittet. To hengende frontlommer til spiker/skruer i Cordura®, med vinklede hjørner og dobbel bunn. Én lårlomme med metallglidelås. Én lårlomme med klaff og vannavstøtende materiale innvendig. Tommestokklomme med dobbel bunn i Cordura® fabric og en avtagbar knapp til å feste kniver med. Ekstra knapp følger med. Knepolstringslommer i Cordura® fabric med åpning fra innsiden. Knepolstringens posisjon kan justeres +/- 5 cm for en bedre passform. Fold i den nedre linningen gir mulighet for 5 cm ekstra benlengde. Forsterkningsmateriale nederst på ben.
  Mer info
  38 Varianter
 • Håndverkerbukse HH Westham 76423
  Håndverkerbukse HH Westham 76423
  To stikklommer. Hemper med dobbel borrelås for hammerholder på begge sider. Belteganger med Click.on™-funksjon. To hengelommer foran i Cordura® med dobbel bunn for ekstra slitestyrke. Ekstra sterke polyesterhemper for skrutrekker og tang. Brede belteganger bak for ekstra stabilitet og slitestyrke. To belglommer bak, hvorav én med klaff og borrelås. To lårlommer med belg, borrelås og klaff med plass til ekstra tilbehør og verktøy. Venstre lårlomme har mobillomme. Tommestokklomme med knapp for feste av kniv. Dobbel bunn i Cordura® for ekstra slitestyrke. Tommestokklomme med avtakbar knapp. Ekstra knapp inkludert. Oppbrett nederst som gir mulighet til 5 cm ekstra benlengde. Kneputelommer i Cordura® med innvendig åpning. Mulighet til å flytte kneputen +/- 5 cm for bedre passform. EUROPE REGULAR
  Mer info
  34 Varianter
 • Håndverkerbukse HH Aker 77401
  Håndverkerbukse HH Aker 77401
  Slitesterkt og behagelig stoff, moderne passform og forsterkninger i Cordura®-stoff. YKK-vislon-glidelås i front. To hengende forlommer til spiker/skruer i Cordura®-stoff med vinklede hjørner og dobbel bunn. Kile i skrittet. Lårlomme med Vislon-glidelås. Lårlomme med klaff og borrelås. Lomme til mobiltelefon ved lårlommen. Hempe til ID-kort under klaffen på lårlommen. HH-merke på lårlommen. Refleksdetaljer. Tommestokklomme med dobbel bunn i Cordura®-stoff. Knepolstringslommer i Cordura®-stoff tilgjengelige fra innsiden. Knepolstringens posisjon kan justeres med 5 cm for å gi en bedre passform. To baklommer, en med klaff og borrelås
  Fold i den nedre linningen gir mulighet for 5 cm ekstra benlengde. Forsterkning: 100 % Cordura®-stoff – 219 g/m²
  Mer info
  51 Varianter
 • Håndverkerbukse Snickers DuraTwill 3212
  Håndverkerbukse Snickers DuraTwill 3212
  Optimal passform med Twisted Leg™ design og Snickers skrittkile for utmerket arbeidskomfort i alle bevegelser. Slitesterk Cordura® forsterkning på kne og innsiden av hylsterlommene for ekstra holdbarhet. Knebeskyttelseslommer utformet for posisjoneringssystemet KneeGuard™ for god beskyttelse av knær. Lettilgjengelige benlommer med separat mobillomme og fire penn/verktøyslommer. Smart tommestokklomme utformet med løse hjørnelommer for forbedret funksjonalitet og bevegelsesfrihet.
  Mer info
  176 Varianter
 • Håndverksbukse Snickers 3214
  Håndverksbukse Snickers 3214
  Fantastisk arbeidsbukse i Canvas+ materiale. Avansert snitt med Twisted Leg™ design, Cordura® forsterkninger for ekstra slitestyrke, samt en rekke ulike lommer, deriblant hylselommer og rom for mobiltelefon. Kneputelommer designet for KneeGuard™ posisjoneringssystem for suveren knebeskyttelse. Lett tilgjengelige lårlommer med separat mobillomme og fire blyant/verktøylommer. Smart tommestokklomme med løse fronthjørner for optimal funksjonalitet og bevegelsesfrihet.
  Mer info
  33 Varianter
 • Gulvleggerbukse Snickers 3223
  Gulvleggerbukse Snickers 3223
  Unik arbeidskomfort og passform takket være det avanserte snittet med Twisted Leg og Snickers Gusset™ i skrittet. Knebeskyttelseslommer forsterket med Kevlar® for ekstra slitestyrke. Med justerbar strikk som holder Snickers gulvleggerknebeskyttelsene på plass. Laget av slitesterkt rip-stop-materiale med dobbelt stoff på lårene, som gjør at buksene holder ekstra lenge. Lett tilgjengelig knivlomme med beskyttende klaff på høyre lår. Praktisk lastelomme på benet med separate rom for mobilen og fire rom for penner/verktøy.
  Mer info
  52 Varianter
 • Håndverksbukse Fristads AD-265K
  Håndverksbukse Fristads AD-265K
  2 løsthengende spikerlommer som kan legges inn - den ene med ekstra lomme, den andre med 3 mindre lommer og verktøystropper / 2 fram- og baklommer med ekstra tøyvidde / Tommestokklomme / Pennelomme / Verktøylomme / Telefonlomme / Benlomme med klaff / 2 hammerholdere, hvorav en justerbar / Knivknapp. Knelommer i Cordura®. Gulvleggerlomme.
  Mer info
  6 Varianter
 • Midjebukse Snickers 3255 denim
  Midjebukse Snickers 3255 denim
  Originalen. Vis vegen med en helt ny modell av den opprinnelige håndverksbuksen i jeansstoff. Avansert skjæring og Cordura® forsterkninger som beskytter kne samt gir innebygd funksjonalitet som du behøver alle dager på jobb.
  • Utviklet i behagelig, forvasket bomullsdenim med Cordura®- forsterkninger på kne for ekstra slitestyrke • Unik arbeidskomfort og passform takket være Twisted Leg™ og Snickers Gusset™ i skrittet • Suveren knebeskyttelse gjennom knebeskyttelseslommer utformet for posisjoneringssystemet KneeGuard™ • Store benlommer, inklusive lomme for mobiltelefon og brede pennlommer • Smart tommestokklomme med løse hjørner for optimal funksjonalitet og bevegelsesfrihet.
  Mer info
  9 Varianter
 • Håndverkerbukse HH Visby 76487
  Håndverkerbukse HH Visby 76487
  Håndverkerbukse i 100 % bomull. Den har supermykt og behagelig stoff og er full av detaljer. Strikk i livet sørger for perfekt passform og ekstra bevegelsesfrihet, og når den i tillegg har en kile i skrittet, blir den sikkert din nye favoritt. Cordura-forsterket knepolstring og verktøylommer sikrer slitestyrken over tid.
  Mer info
  17 Varianter
 • Midjebukse Fristads Kansas 224 CY
  Midjebukse Fristads Kansas 224 CY
  Bukser to frontlommer, to baklommer , multi lomme som inneholder stokklomme , blyantlomme , stor lomme , mobillomme og ID - kortlomme , lomme med glidelås , buede ben.
  Mer info
  30 Varianter
 • Midjebyxa Fristads Kansas 273 DY
  Midjebyxa Fristads Kansas 273 DY
  2 framfickor varav en med myntficka, 2 bakfickor, multificka innehållande tumstocksficka, pennficka, stor ficka, telefonficka och id-kortsficka, benficka med blixtlås, förböjda ben.
  Mer info
  20 Varianter
 • Bukse Kwintet Fristads p254-232
  Bukse Kwintet Fristads p254-232
  Service Pro Arbeidsbukse P254-233 Forsterket med Oxford-nylon / Slitesterk og slitasjebestandig / Ergonomisk formede knær / To framlommer / Sikkerhetslomme med glidelås / To baklommer / Verktøylomme / Lårlomme / Mobillomme med glidelås / Blyantlomme. Materiale: 65% polyester / 35% bomull. Vekt 300 g/m²
  Mer info
  7 Varianter

melding fra Ahlsell

Javascript er avstengt i din webbleser. For full funktionalitet anbefaler vi at du slår på Javascript

melding fra Ahlsell

Cookies er Inaktivert. For at nettsiden ska fungere korrekt må webbleseren tillat cookies.