Handlekurv: 0

Tøm innkjøpsliste

Du har 0 ordrerader i innkjøpslisten.
Er du sikker på at du vil tømme innkjøpslisten?
Noe gikk galt når prisene skulle lastes ned. Forsøk igjen.

Din innkjøpsliste er tom

Bukse

Viser 1 til 20 av 78

 • Håndverksbukse HH Chelsea 76441
  Håndverksbukse HH Chelsea 76441
  To hengelommer foran for spiker/skruer/verktøy i Cordura® med vinklede hjørner og dobbelbunn med mulighet å putte hengelommen i framlommen. Ekstra sterk polyester Click On™-løkker foran for tyngre verktøy. to framlommer. Brede belteholdere for ekstra stabilitet og holdbarhet.. Click-On™-funksjon for ekstra tilbehør. Løkker med dobbel borrelåsstenging på begge sider for hammerholder. Benlomme med klaff og plass for ekstra tilbehør/vektøy samt mobillomme. tommestokklomme med avtagbar knapp og en ekstra knapp for innfesting av kniv. Løshengende lommer nedentil for bedre funksjonalitet. Dobbel Cordura® nedentil for ekstra slitestyrke. Knebeskyttelseslommer i Cordura® med åpning på innsiden. Mulighet å justere knebeskyttelsesn plassering + / - 5cm for bedre passform. Fall i nerkant gir mulighet for ekstra 5 cm benlengde. Reflekterede Helly Hansentrykk foran.
  Mer info
  51 Varianter
 • Bukse HH Ashford 76447
  Bukse HH Ashford 76447
  65% polyester, 35% bomull – 275 g/m2. To forlommer. Lårlomme med klaff. Tommestokklomme med en knapp til å feste kniver og en lomme til ekstra verktøy. To baklommer, en med klaff og borrelås. Kile i skrittet for økt bevegelighet. Belteløkker med Click.on-funksjon for ekstra tilbehør. Fold i linningen som gir mulighet for 5 cm ekstra benlengde.
  Mer info
  18 Varianter
 • Bukse HH Durham 76466
  Bukse HH Durham 76466
  Service- og industribukse i mykt og lett polyester/bomullsstoff som ser bra ut og er smussavvisende og tåler uvøren bruk. Plastdekte metallknapper, to frontlommer. Bredt beltefeste for ekstra styrke og stabilitet. To baklommer. Fold i den nedre linninen gir mulighet for 5 cm ekstra benlengde.
  Mer info
  18 Varianter
 • Håndverksbukse Fristads DY-229
  Håndverksbukse Fristads DY-229
  Förstärkt gren med dubbelstickad kil, 2 löst hängande CORDURA®- och nitförstärkta spikfickor – den ena med extra ficka, den andra med 3 mindre fickor och verktygshällor, 2 framfickor, 2 fodrade bakfickor med extra tygvidd, 2 hammarhankar, tumstocksficka – bekvämt placerad över sidsömmen – med lös botten förstärkt med polyamid, knivknapp och -hälla samt pennficka, telefonficka med lock, benficka med dragkedja och lös botten, förböjda ben med knäförstärkning av CORDURA® och invändig knäficka, reflexpasspoal i knäveck för bättre synlighet, nederkant ben förstärkt med polyamid. Färgad avigsida, otvättad. Förstärkningar i svart.
  Mer info
  44 Varianter
 • Bukse HH Chelsea 76440
  Bukse HH Chelsea 76440
  Servicebukse med 2 framlommer, belteholder med Click On™-funksjon for ekstra tillbehør foran og bak, brede beltehemper for ekstra stabilitet, to dype baklommer, en med klaff, borrelås og reflekspiping, to dype benlommer med borrelås, for tilbehør/verktøy, venstre benlomme har til og med mobiltelefonlomme, forsterket kile i skritt for bedre stabilitet og bevegelsesfrihet, fall i ben gir mulighet til 5 cm ekstra benlengde, reflekterende Helly Hansen trykk foran.
  Mer info
  17 Varianter
 • Håndverksbukse Snickers 3215
  Håndverksbukse Snickers 3215
  Arbeidsbukse i "Soft wash" bomull med god komfort og tøft design. God passform, Cordura® forsterkninger for ekstra holdbarhet, og en rekke smarte lommer – deriblant hylsterlommer. Avansert passform med Twisted Leg™ design og Snickers Workwear. Gusset™ (ekstra stoff i skrittet) for optimal bevegelse. Tøffe Cordura® forsterkninger på knærne, og på innsiden av hylsterlommene for ekstra holdbarhet. Kneputelommer designet for “KneeGuard™" posisjoneringssystem for suveren knebeskyttelse. Lett tilgjengelig lårlomme med separat mobillomme og fire blyant/verktøylommer. Smart tommestokklomme med løse fronthjørner for optimal funksjonalitet og bevegelsesfrihet.
  Mer info
  72 Varianter
 • Bukse Jobman 2310
  Bukse Jobman 2310
  Frontlomme med myntlomme. Baklommer. Lårlomme med glidelås, telefonlomme og ekstra lomme. Pre-bøydeknær. Front D-ring for nøkler etc.
  Mer info
  59 Varianter
 • Håndverkerbukse HH Aker 77401
  Håndverkerbukse HH Aker 77401
  Håndverksbukse i moderne passform. Formsydde ben. Optimal bevegelsesfrihet med paneler i 4-veis stretch. To-nålssøm i ben, lommer og skritt. Forsterket i skritt med kile. YKK® glidelås i gylf og plastbelagt knapp i linning. Brede beltehemper. Hempe med borrelås til hammerholder i begge sider i linning. To forlommer. To spikerlommer i Cordura® forsterket med dobbel bunn, den høyre med ett fakk, tre hylsterlommer og tre hemper. Venstre spikerlomme med ett fakk, tre hylsterlommer, fire hemper og bitslomme med YKK® glidelås. Tommestokklomme i Cordura® med plastbelagt knapp og hempe for kniv og liten utvendig lomme, forsterket med dobbel bunn og delvis festet for optimal bevegelighet. To baklommer, den høyre med klaff og borrelås, begge lommene delvis festet for optimal bevegelighet. Lårlomme på venstre ben med klaff med borrelås og to utenpåliggende lommer med ekspansjonsfold, innvendig hempe til ID-kortholder, delvis festet for optimal bevegelighet. Kneputelommer i Cordura® med innputt fra innsiden. Kneputene kan justeres +/- 5 cm for god tilpasning. Forsterket benavslutning i Cordura®. Nedfellbar fold på 5 cm i benavslutning for ekstra lengde.

  Materiale:
  - Stretch materiale: 93% polyamid/7% elastane, 310 g/m².
  - Sekundærmateriale: 79% bomull/21% polyester, 295 g/m²
  Mer info
  51 Varianter
 • Håndverksbukse Jobman 2200
  Håndverksbukse Jobman 2200
  Telefonlomme på hoften. Romslige hengelommer med ekstra lomme og forsterket innside. Innsydde framlommer som hengelommene kan puttes ned i. Hammerhank. Baklommer med forsterket innside. Framflyttet forsterket tommestokklomme med løs nederkant og knivknapp. Benlomme med telefonlomme. Kile i skritet. Forbøyde knær med knelommer i slitesterkt materiale. Knebeskyttelseslommer med to høyder.
  Mer info
  78 Varianter
 • Bukse Jobman 2311 W
  Bukse Jobman 2311 W
  Servicebukse med fem lommer. Påsydde baklommer. Benlomme med glidelås, telefonlomme og ekstra lomme. Forbøyde knær, D-ring i front.
  Mer info
  28 Varianter
 • Håndverksbukse HH Mjølnir 76502
  Håndverksbukse HH Mjølnir 76502
  Mjølnir-arbeidsbukse har fått ny trendy farge. Dyp stål er både maskulin og allsidig. Den passer perfekt sammen med våre nye Mjølnir-overdeler og gir et røft, stilig utseende. 85 % Cordura®-bomull, 15 % polyamid – 380 g/m². Forsterkning: 100 % Cordura® fabric – 219 g/m². Elastisk i livet. Løkke til ID-kort under belteløkken. Løkker med dobbel borrelås på begge sider for hammerholderinnfesting. Bredt beltefeste for ekstra styrke og stabilitet. Kile i skrittet. To hengende frontlommer til spiker/skruer i Cordura®, med vinklede hjørner og dobbel bunn. Én lårlomme med metallglidelås. Én lårlomme med klaff og vannavstøtende materiale innvendig. Tommestokklomme med dobbel bunn i Cordura® fabric og en avtagbar knapp til å feste kniver med. Ekstra knapp følger med. Knepolstringslommer i Cordura® fabric med åpning fra innsiden. Knepolstringens posisjon kan justeres +/- 5 cm for en bedre passform. Fold i den nedre linningen gir mulighet for 5 cm ekstra benlengde. Forsterkningsmateriale nederst på ben.
  Mer info
  38 Varianter
 • Håndverksbukse HH Westham 76423
  Håndverksbukse HH Westham 76423
  To stikklommer. Hemper med dobbel borrelås for hammerholder på begge sider. Belteganger med Click.on™-funksjon. To hengelommer foran i Cordura® med dobbel bunn for ekstra slitestyrke. Ekstra sterke polyesterhemper for skrutrekker og tang. Brede belteganger bak for ekstra stabilitet og slitestyrke. To belglommer bak, hvorav én med klaff og borrelås. To lårlommer med belg, borrelås og klaff med plass til ekstra tilbehør og verktøy. Venstre lårlomme har mobillomme. Tommestokklomme med knapp for feste av kniv. Dobbel bunn i Cordura® for ekstra slitestyrke. Tommestokklomme med avtakbar knapp. Ekstra knapp inkludert. Oppbrett nederst som gir mulighet til 5 cm ekstra benlengde. Kneputelommer i Cordura® med innvendig åpning. Mulighet til å flytte kneputen +/- 5 cm for bedre passform. EUROPE REGULAR
  Mer info
  34 Varianter
 • Håndverksbukse Snickers DuraTwill 3212
  Håndverksbukse Snickers DuraTwill 3212
  Optimal passform med Twisted Leg™ design og Snickers skrittkile for utmerket arbeidskomfort i alle bevegelser. Slitesterk Cordura® forsterkning på kne og innsiden av hylsterlommene for ekstra holdbarhet. Knebeskyttelseslommer utformet for posisjoneringssystemet KneeGuard™ for god beskyttelse av knær. Lettilgjengelige benlommer med separat mobillomme og fire penn/verktøyslommer. Smart tommestokklomme utformet med løse hjørnelommer for forbedret funksjonalitet og bevegelsesfrihet.
  Mer info
  176 Varianter
 • Håndverksbukse Snickers 3214
  Håndverksbukse Snickers 3214
  Fantastisk arbeidsbukse i Canvas+ materiale. Avansert snitt med Twisted Leg™ design, Cordura® forsterkninger for ekstra slitestyrke, samt en rekke ulike lommer, deriblant hylselommer og rom for mobiltelefon. Kneputelommer designet for KneeGuard™ posisjoneringssystem for suveren knebeskyttelse. Lett tilgjengelige lårlommer med separat mobillomme og fire blyant/verktøylommer. Smart tommestokklomme med løse fronthjørner for optimal funksjonalitet og bevegelsesfrihet.
  Mer info
  33 Varianter
 • Håndverksbukse HH Magni 76563
  Håndverksbukse HH Magni 76563
  Håndverksbukse i moderne design. Formsydde ben. Optimal bevegelsesfrihet med 4-veis stretch materiale. To-nålssøm i ben, lommer og skritt. YKK® glidelås i gylf, to plastbelagte trykknapper og en hempe i linning. Brede beltehemper. To forlommer med diagonal YKK® glidelås, begge i 4-veis stretch materiale. To spikerlommer i Cordura® forsterket med dobbel bunn, begge med ett fakk, tre hylsterlommer og tre hemper. Spikerlommene er avtakbare med YKK® glidelås og trykknapper. Tommestokklomme i Cordura® med knapp og hempe for kniv og liten utvendig lomme, forsterket med dobbel bunn og delvis festet for optimal bevegelighet. To baklommer i 4-veis stretch materiale, kantet med bånd i Cordura®. Lårlomme i polyamid med vertikal YKK® glidelås, ekspansjonsfold og utenpåliggende polstret mobiltelefonlomme med klaff med magnetlukking, delvis festet for optimal bevegelighet. Kneputelommer i Cordura® med innputt fra innsiden. Kneputene kan justeres +/- 5 cm for god tilpasning. Forsterket benavslutning i Cordura®. Nedfellbar fold på 5 cm for ekstra benlengde.

  Materiale: 93% polyamid/7% elastan, 310 g/m²
  Mer info
  16 Varianter
 • Håndverksbukse HH Visby 76487
  Håndverksbukse HH Visby 76487
  Håndverkerbukse i 100 % bomull. Den har supermykt og behagelig stoff og er full av detaljer. Strikk i livet sørger for perfekt passform og ekstra bevegelsesfrihet, og når den i tillegg har en kile i skrittet, blir den sikkert din nye favoritt. Cordura-forsterket knepolstring og verktøylommer sikrer slitestyrken over tid.
  Mer info
  17 Varianter
 • Gulvleggerbukse Snickers 3223
  Gulvleggerbukse Snickers 3223
  Unik arbeidskomfort og passform takket være det avanserte snittet med Twisted Leg og Snickers Gusset™ i skrittet. Knebeskyttelseslommer forsterket med Kevlar® for ekstra slitestyrke. Med justerbar strikk som holder Snickers gulvleggerknebeskyttelsene på plass. Laget av slitesterkt rip-stop-materiale med dobbelt stoff på lårene, som gjør at buksene holder ekstra lenge. Lett tilgjengelig knivlomme med beskyttende klaff på høyre lår. Praktisk lastelomme på benet med separate rom for mobilen og fire rom for penner/verktøy.
  Mer info
  52 Varianter
 • Håndverksbukse Activewear Bomull
  Håndverksbukse Activewear Bomull
  Håndverks- midjebukse med 3-nåls søm, armeringsmateriale Keprotec® nederst på bukseben bak og tommestokklomme. Cordura® på knelommer og i hengende spikerlommer. Reflekspassepoil nederst på bukseben bak. Buksene har lavere skjæring fremme i midjen, forbøyde knær, linning med doble borrelåsfester for ekstra verktøylomme, hammerholder. De har to låsbare hammerhanker, knapp og holder til slirekniv samt D-ring. ID-kortholder under spikerlomme. Holder på innsiden av liningen for opphenging. Forvasket.
  Lommer: To løsthengende spikerlommer med ekstra lomme. Tre mindre lommer og verktøysholdere. To frem- og baklommer med belg. Tommestokklomme med pennelomme. Beinlomme med glidelås og ekstern førstehjelpslomme og telefonlomme.
  Mer info
  2 Varianter
 • Håndverksbukse Snickers FlexiWork 6902
  Håndverksbukse Snickers FlexiWork 6902
  Super lett arbeidsbukse i høyteknologisk body-mapped design som kombinerer ventilert elastisk materiale med Cordura® forsterkninger og hylsterlommer for utmerket bevegelsesfrihet og funksjonalitet. Høy teknologisk body-mapped design med super lett ventilerende elastisk materiale og forhåndsbøyde ben for utmerket komfort og bevegelsesfrihet. Avansert KneeGuard med elastisk materiale på kneputelommene slik at kneputene holder seg i optimal posisjon under alle bevegelser for overlegen komfort og beskyttelse. Tøff Cordura® forsterkninger på knærne, nederst på buksebenet og på lommer, inkludert hylsterlommer, for økt holdbarhet. Lett tilgjengelige hylsterlommer med glidelåslommer, tommestokklomme, knivfeste, mobillomme og avtagbar ID-kortholder. Integrert, men avtagbart, slitesterkt belte med enkel Polyamid beltespenne for overlegen passform og komfort.

  Materiale: Super lett, men slitesterkt elastisk Cordura® (88 % Cordura®, 12 % Elastan 270 g/m²), Rip-Stop materiale (65 % Polyester, 35% Bomull 200 g/m²) og 100 % Cordura® Polyamid forsterkninger.
  Mer info
  150 Varianter
 • Håndverksbukse Fristads AD-265K
  Håndverksbukse Fristads AD-265K
  2 løsthengende spikerlommer som kan legges inn - den ene med ekstra lomme, den andre med 3 mindre lommer og verktøystropper / 2 fram- og baklommer med ekstra tøyvidde / Tommestokklomme / Pennelomme / Verktøylomme / Telefonlomme / Benlomme med klaff / 2 hammerholdere, hvorav en justerbar / Knivknapp. Knelommer i Cordura®. Gulvleggerlomme.
  Mer info
  6 Varianter

Melding fra Ahlsell

Javascript er avstengt i din webbleser. For full funksjonalitet anbefaler vi at du slår på Javascript

Melding fra Ahlsell

Cookies er Inaktivert. For at nettsiden ska fungere korrekt må webbleseren tillat cookies.