Handlekurv: 0

Tøm innkjøpsliste

Du har 0 ordrerader i innkjøpslisten.
Er du sikker på at du vil tømme innkjøpslisten?

Din innkjøpsliste er tom

Jakke

Viser 1 til 20 av 34

 • Jakke HH Chelsea 76040

  Jakke HH Chelsea 76040

  Microfleece på innsiden av kragen, forsterkninger på albuer, skuldre og nerkant, ingen sømmer på skulder, ekstra stopping i skulder, forlenget erme med borrelåsjustering, Click On™-holder under brystlommeklaff for festing av ID-kort, brystlommer med klaff og trykknapp, ekstra mobiltelefonlomme i andre brystlommen, to sidelommer med glidelås, to dype innerlommer med borrelås, vindklaff over glidelåset, trykknappjustering på begge sider i midjen, ekspansjonskile i ryggen for bedre bevegelsesfrihet og komfort, forlenget rygg for beskyttelse mot trekk, reflekpiping på albue og skuldre foran og bak, reflekterende Helly Hansen printtykk på framsiden, reflekterende trykk på baksiden.
  Mer info
  6 Varianter
 • Jakke HH Haag 71043

  Jakke HH Haag 71043

  Fleece på innsiden av kragen. Klaff som beskytter haken, skjult avtakbar hette. Hette med snøring foran og borrelås bak. Glidelås med stormklaff. Brystlomme med tapede sømmer rundt glidelåsen.
  To lommer med glidelås foran. Innerlomme med glidelås. Mansjetter med borrelås. Snøring i nederkant med feste for ekstra sikkerhet. Forlenget rygg. Hempe for ID-kort på innsiden.
  Glidelås på innsiden for påføring av logo. Passende fleecejakke art 364763-364769 kan brukes på innsiden.
  Mer info
  21 Varianter
 • Jakke HH Brussels 71040

  Jakke HH Brussels 71040

  Vann- og vindtett Helly Tech®-materiale som puster, Heltapet konstruksjon. Ingen skuldersømmer. Vannavstøtende glidelås foran med innerlomme. Hette med trekksnor-justering foran og bak. Hakebeskyttelse. To forlommer med vanntette glidelåser. Innerlomme ved brystet med glidelås. Trekksnor nederst med en knapp for økt sikkerhet. Borrelås ved mansjettene. Glidelås for tilgang til å sette på logoer fra innsiden av stoffet. Click.on-løkke inni linningen til ID-kortholder. Forlenget rygg.
  Mer info
  3 Varianter
 • Softshelljakke NW Jobman 1201

  Softshelljakke NW Jobman 1201

  Brystlomme med ID - kortlomme. Romslige lommer med glidelås. Innerlommer. Tommelgrep i ermene. Regulerbar snøring i nederkant.
  Mer info
  40 Varianter
 • Softshelljakke HH Chelsea 74014

  Softshelljakke HH Chelsea 74014

  Vanntett softshellmateriale. Heltapet konstruksjon. Ventilasjonsglidelås under armene. Reflekselementer. Mansjetter med borrelås. To håndlommer. Brystlommer med glidelås. Forlenget rygg. Forsterkning: 100 % Cordura® – 219 g/m².
  Mer info
  6 Varianter
 • Jakke HH Chelsea 71047

  Jakke HH Chelsea 71047

  Helly Tech®. Vanntett, vindtett og pustende. Justering i livet. Utvidet i ryggen. Forlengede mansjetter med borrelåslukking. Stropp på innsiden av den nederste falden til ID-kort. Vanntette glidelåser foran og på brystet. 2 stikklommer med klaffer. Refleksteip på skuldrene foran og bak og på kanten på ermene. Forsterkninger på skuldrene, albuene og ermene. Ingen skuldersømmer. Reflekterende Helly Hansen-logo foran. Ermer med ledd. Lengre rygg for å beskytte mot trekk. Lufting med glidelås under armen.
  Mer info
  14 Varianter
 • Pilotjakke HH Bergholm 76211

  Pilotjakke HH Bergholm 76211

  Bergholm Pilot jakke, 100% polyester, belagt Oxford, 200 g. Vattering: 100% polyester quilt 80 g i ermer. Vattering: 100% polyester pile, 600 g i krage og kropp. Fôr: 100% Nylon. Str S - XXXL
  Mer info
  22 Varianter
 • Håndverksjakke Jobman 1139

  Håndverksjakke Jobman 1139

  Uforet jakke i bomull med kontrasfarge i sidene og deler av armene. Romslige framlommer. Høyre brystlomme med integrert ID-kortholder og lomme til smartphone. Innerlomme på begge sider. Glidelås i metall med utvendig vindklaff med trykknapper. Justerbar midje og armer. Forlenget rygg.
  Mer info
  12 Varianter
 • Jakke HH Antwerpen 71042

  Jakke HH Antwerpen 71042

  Hette med snøring foran og bak. Fleeceklaff som beskytter haken. glidelås med stormklaff. glidelås under ermet for ventilasjon. Brystlomme med glidelås. To lommer med vanntett glidelås foran. Lomme med plastvindu for ID-kort på ermet. Vanntett glidelås. Tapede sømmer rundt glidelås. Mansjetter med borrelås. Snøring i nederkant med feste for ekstra sikkerhet. Forlenget rygg. hempe for ID-kort på innsiden. Glidelås på innsiden for påføring av logo.
  Mer info
  6 Varianter
 • Hettejakke NW Basic Hoody 021034

  Hettejakke NW Basic Hoody 021034

  Sweatshirt med hette til herre. Glidelås og lomme i front. Rib i mansjett og nederkant. Tilpasset for hodetelefoner.
  Mer info
  30 Varianter
 • Softshelljakke HH Aker 74051

  Softshelljakke HH Aker 74051

  Klassisk skalljakke. Softshell, fleece på innsiden. YKK-vislon-glidelås i front. Brystlomme med YKK-glidelås. Håndlommer med borrelås. Refleksdetaljer. HH-merke på venstre erme. Borrelås ved mansjettene. Hempe til ID-kort under klaffen på venstre lomme. Trekksnorjustering i linningen. Forlenget rygg
  Mer info
  22 Varianter
 • Jakke Fristads Windbreaker CODE 1448

  Jakke Fristads Windbreaker CODE 1448

  Vindtett, vannavvisende, pustende og hurtigtørkende. Frontlommer med glidelås. Brystlomme med glidelås. Ribb i nedkant og mansjetter. Snorstrammer i nedkant. Antinuppebehandlet, pustende polyesterjersey med mikrofleece på innsiden.
  Mer info
  18 Varianter
 • Jakke Fristads FAS-451

  Jakke Fristads FAS-451

  Glidelås opp til kragen. 2 framlommer. Framlomme med glidelås og utgang for øreplugg. 2 brystlommer med klaff og knapp, en med knivknapp og -stropp, den andre med verktøystropper. Skjult ID-kortlomme. Ermelomme. Innerlomme med knapp. Innvendig telefonlomme. Ventilasjon i rygg. Regulerbar nede og i mansjett.
  Mer info
  14 Varianter
 • Softshelljakke Fristads CODE 1445 dame

  Softshelljakke Fristads CODE 1445 dame

  Avtagbar og regulerbar hette. To sidelommer med glidelås. Brystlomme med laminert glidelås. Figursydd. Regulerbar i ermer med borrelås. Regulerbar snøring i nedkant. Forlenget ryggparti. Vannsøyle 5000 mm. Pusteegenskap: 3000 g/m². Damemodell
  Mer info
  15 Varianter
 • Funksjonsjakke NW 3406

  Funksjonsjakke NW 3406

  Lag 3 jakke i et funksjonelt softshell materiale som er vind- og vannavvisende. To brystlommer, den venstre med innvendig telefonlomme. Feste for ID-kortholder. To sidelommer. En armlomme på venstre arm. Innvendig lomme med hull tilpasset for handsfree på venstre side. Ventilasjonsglidelås under armene. Snøring i midjen. Regulerbar armavsluttning. Forlenget rygg for bedre komfort. Reflekspasspoaler på arm og rygg. Avtagbar og regulerbar hette. Fleecefôret krage for ekstra komfort.
  Mer info
  28 Varianter
 • Softshelljakke Fristads 4807 SCM

  Softshelljakke Fristads 4807 SCM

  Vindtett og vannavvisende , pustende, forsterkninger på utsatte steder , forlenget ryggparti, to frontlommer , to innerlommer , ermelomme , brystlomme og åpning for headset .
  Mer info
  24 Varianter
 • Pilotjakke Workplus 990-0569

  Pilotjakke Workplus 990-0569

  Pilotjakke i 60% Polyester, 40% Bomull, PU belagt, 290 g/m². Let og behagelig kvalitet, pelsfôret lager luftlag og godt varmesjikt. Pelsfôr 400 g/m² i bol, vattering i erme, brystlommer m/glidelås, mobillomme, D-ring, Innerlomme, stikklommer med trykknapp. Ermlommer og ribb i nedkant jakke og ermer.
  Mer info
  6 Varianter
 • Softshelljakke Workplus 765-5550

  Softshelljakke Workplus 765-5550

  Vind- og vannavvisende materiale m/pustende egenskaper. Coduraforsterket side og erm. Formet erm med rubberregulering. Bryst/mobillommer. Stikklommer med glidelås. Innvendig dokumentlomme. D-ring for id-kort. Elastisk snor i nedknt. Vannavvisende glidelåser, i front med garasje.
  Mer info
  16 Varianter
 • Softshelljakke Fristads CODE 1444

  Softshelljakke Fristads CODE 1444

  Avtagbar og regulerbar hette. To sidelommer med glidelås. Brystlomme med laminert glidelås. Regulerbar i ermer med borrelås. Regulerbar snøring i nedkant. Forlenget ryggparti. Vannsøyle 5000 mm. Pusteegenskap: 3000 g/m².
  Mer info
  18 Varianter
 • Jakke Fristads 250M11CB

  Jakke Fristads 250M11CB

  Jakke
  Mer info
  6 Varianter

melding fra Ahlsell

Javascript er avstengt i din webbleser. For full funktionalitet anbefaler vi at du slår på Javascript

melding fra Ahlsell

Cookies er Inaktivert. For at nettsiden ska fungere korrekt må webbleseren tillat cookies.