Handlekurv: 0

Tøm innkjøpsliste

Du har 0 ordrerader i innkjøpslisten.
Er du sikker på at du vil tømme innkjøpslisten?

Din innkjøpsliste er tom

Jakke

Viser 1 til 20 av 48

 • Fleecejakke HH Minto 72046

  Fleecejakke HH Minto 72046

  Microfleecejakke med klaff som beskytter haken og stormklaff på innsiden. Brystlomme med glidelås. Ryggen er ekstra lang for bedre beskyttelse mot trekk. Varm jakke uten vekt. Kun 150 g. God pusteegenskaper.
  Mer info
  9 Varianter
 • Jakke HH Chelsea 76040

  Jakke HH Chelsea 76040

  Microfleece på innsiden av kragen, forsterkninger på albuer, skuldre og nerkant, ingen sømmer på skulder, ekstra stopping i skulder, forlenget erme med borrelåsjustering, Click On™-holder under brystlommeklaff for festing av ID-kort, brystlommer med klaff og trykknapp, ekstra mobiltelefonlomme i andre brystlommen, to sidelommer med glidelås, to dype innerlommer med borrelås, vindklaff over glidelåset, trykknappjustering på begge sider i midjen, ekspansjonskile i ryggen for bedre bevegelsesfrihet og komfort, forlenget rygg for beskyttelse mot trekk, reflekpiping på albue og skuldre foran og bak, reflekterende Helly Hansen printtykk på framsiden, reflekterende trykk på baksiden.
  Mer info
  6 Varianter
 • Fleecejakke HH Langley 72112

  Fleecejakke HH Langley 72112

  Fleecejakke med frontglidelås, innerlomme, brystlomme med glidelås, to forlommer med glidelåser, utvidelse i rygg, hakebestykkelse Jakken har gode pusteegenskaper og tørker raskt.
  Mer info
  9 Varianter
 • Fleecejakke HH Hay River 72111

  Fleecejakke HH Hay River 72111

  Strikket fleecejakke med hakebeskyttelse. To forlommer med glidelåser. Trekksnor ved linningen
  Mer info
  21 Varianter
 • Jakke HH Liestal 72289

  Jakke HH Liestal 72289

  Jakken har enkelsidig V-pels, elastikk i mansjettene, tommelfingergrep og forlenget rygg.
  Mer info
  6 Varianter
 • Jakke HH Haag 71043

  Jakke HH Haag 71043

  Fleece på innsiden av kragen. Klaff som beskytter haken, skjult avtakbar hette. Hette med snøring foran og borrelås bak. Glidelås med stormklaff. Brystlomme med tapede sømmer rundt glidelåsen.
  To lommer med glidelås foran. Innerlomme med glidelås. Mansjetter med borrelås. Snøring i nederkant med feste for ekstra sikkerhet. Forlenget rygg. Hempe for ID-kort på innsiden.
  Glidelås på innsiden for påføring av logo. Passende fleecejakke art 364763-364769 kan brukes på innsiden.
  Mer info
  21 Varianter
 • Jakke HH Brussels 71040

  Jakke HH Brussels 71040

  Vann- og vindtett Helly Tech®-materiale som puster, Heltapet konstruksjon. Ingen skuldersømmer. Vannavstøtende glidelås foran med innerlomme. Hette med trekksnor-justering foran og bak. Hakebeskyttelse. To forlommer med vanntette glidelåser. Innerlomme ved brystet med glidelås. Trekksnor nederst med en knapp for økt sikkerhet. Borrelås ved mansjettene. Glidelås for tilgang til å sette på logoer fra innsiden av stoffet. Click.on-løkke inni linningen til ID-kortholder. Forlenget rygg.
  Mer info
  5 Varianter
 • Jakke HH Antwerpen 71042

  Jakke HH Antwerpen 71042

  Hette med snøring foran og bak. Fleeceklaff som beskytter haken. glidelås med stormklaff. glidelås under ermet for ventilasjon. Brystlomme med glidelås. To lommer med vanntett glidelås foran. Lomme med plastvindu for ID-kort på ermet. Vanntett glidelås. Tapede sømmer rundt glidelås. Mansjetter med borrelås. Snøring i nederkant med feste for ekstra sikkerhet. Forlenget rygg. hempe for ID-kort på innsiden. Glidelås på innsiden for påføring av logo.
  Mer info
  6 Varianter
 • Softshell NW Jobman 1201

  Softshell NW Jobman 1201

  Brystlomme med ID - kortlomme. Romslige lommer med glidelås. Innerlommer. Tommelgrep i ermene. Regulerbar snøring i nederkant.
  Mer info
  40 Varianter
 • Fleecejakke HH Mjölnir 72270

  Fleecejakke HH Mjölnir 72270

  Dette er jakken for den moderne arbeideren som er ute etter produkter som skiller seg ut, og vil se stilig og maskulin ut både på jobben og på fritiden. I denne jakken har vi kombinert Polartec® Thermal 300 grov fleece med Polartec® Powerstretch for optimal varme, slitestyrke og bevegelsesfrihet
  Mer info
  6 Varianter
 • Jakke HH Chelsea 71047

  Jakke HH Chelsea 71047

  Helly Tech®. Vanntett, vindtett og pustende. Justering i livet. Utvidet i ryggen. Forlengede mansjetter med borrelåslukking. Stropp på innsiden av den nederste falden til ID-kort. Vanntette glidelåser foran og på brystet. 2 stikklommer med klaffer. Refleksteip på skuldrene foran og bak og på kanten på ermene. Forsterkninger på skuldrene, albuene og ermene. Ingen skuldersømmer. Reflekterende Helly Hansen-logo foran. Ermer med ledd. Lengre rygg for å beskytte mot trekk. Lufting med glidelås under armen.
  Mer info
  14 Varianter
 • Jakke fleece HH Mjölnir 72269

  Jakke fleece HH Mjölnir 72269

  Denne jakken har en kombinasjon av kraftig Polartec® Thermal 300-fleece og Polartec® Powerstretch, som gir ultimat varme, holdbarhet og bevegelsesfrihet. Dobbelt stofflager i hetten, snøring i hetten, kantbånd rundt hetteåpning og langs glidelås framme. Forlengede lycramansjetter med tommelhull. To framlommer med YKK-glidelås.
  Mer info
  6 Varianter
 • Pilotjakke HH Bergholm 76211

  Pilotjakke HH Bergholm 76211

  Bergholm Pilot jakke, 100% polyester, belagt Oxford, 200 g. Vattering: 100% polyester quilt 80 g i ermer. Vattering: 100% polyester pile, 600 g i krage og kropp. Fôr: 100% Nylon. Str S - XXXL
  Mer info
  21 Varianter
 • Fleecejakke HH Red Lake 72065

  Fleecejakke HH Red Lake 72065

  Foret fleecejakke som kan brukes til ytterjakker 71043, 71045, 71374, 71105 og 71108. To framlommer med glidelås, to innerlommer, 100% nylonfor i armene.
  Mer info
  6 Varianter
 • Håndverksjakke Jobman 1139 svart/grå

  Håndverksjakke Jobman 1139 svart/grå

  Uforet jakke i bomull med kontrasfarge i sidene og deler av armene. Romslige framlommer. Høyre brystlomme med integrert ID-kortholder og lomme til smartphone. Innerlomme på begge sider. Glidelås i metall med utvendig vindklaff med trykknapper. Justerbar midje og armer. Forlenget rygg.
  Mer info
  12 Varianter
 • Hettejakke NW Basic Hoody 021034

  Hettejakke NW Basic Hoody 021034

  Sweatshirt med hette til herre. Glidelås og lomme i front. Rib i mansjett og nederkant. Tilpasset for hodetelefoner.
  Mer info
  30 Varianter
 • Jakke softshell HH Aker 74051

  Jakke softshell HH Aker 74051

  Klassisk myg Helly Hansen Softshelljakke. Full Zip. Lomme med glidlås på bryst. Borrelås til stramming ytterst på ermene.
  Mer info
  6 Varianter
 • Jakke Fristads Windbreaker CODE 1448

  Jakke Fristads Windbreaker CODE 1448

  Vindtett, vannavvisende, pustende og hurtigtørkende. Frontlommer med glidelås. Brystlomme med glidelås. Ribb i nedkant og mansjetter. Snorstrammer i nedkant. Antinuppebehandlet, pustende polyesterjersey med mikrofleece på innsiden.
  Mer info
  18 Varianter
 • Jakke Fristads FAS-451

  Jakke Fristads FAS-451

  Glidelås opp til kragen. 2 framlommer. Framlomme med glidelås og utgang for øreplugg. 2 brystlommer med klaff og knapp, en med knivknapp og -stropp, den andre med verktøystropper. Skjult ID-kortlomme. Ermelomme. Innerlomme med knapp. Innvendig telefonlomme. Ventilasjon i rygg. Regulerbar nede og i mansjett.
  Mer info
  14 Varianter
 • Softshelljakke Fristads CODE 1445 dame

  Softshelljakke Fristads CODE 1445 dame

  Avtagbar og regulerbar hette. To sidelommer med glidelås. Brystlomme med laminert glidelås. Figursydd. Regulerbar i ermer med borrelås. Regulerbar snøring i nedkant. Forlenget ryggparti. Vannsøyle 5000 mm. Pusteegenskap: 3000 g/m². Damemodell
  Mer info
  15 Varianter

melding fra Ahlsell

Javascript er avstengt i din webbleser. For full funktionalitet anbefaler vi at du slår på Javascript

melding fra Ahlsell

Cookies er Inaktivert. For at nettsiden ska fungere korrekt må webbleseren tillat cookies.