Handlekurv: 0

Tøm innkjøpsliste

Du har 0 ordrerader i innkjøpslisten.
Er du sikker på at du vil tømme innkjøpslisten?

Din innkjøpsliste er tom

Sagvern

Viser 1 til 3 av 3

 • Sagvernsbukse ProLight

  Sagvernsbukse ProLight

  Vernebukser med design for økt komfort og bedre passform. Fronten er laget av ekstra holdbar Cordura-nylon og resten av 100% polyester. Utstyrt med godkjent sagvern (20 m/s). Refleksbåndene og logo for bedre synbarhet ved arbeide under mørke forhold. Buksen har ventilasjonsglidelås på baksiden av lårene, en bredt elastisk midje og forhøyd ryggparti for å hindre glippe mellom bukse og jakke. Lomme for tommestokk på høyre ben. På innsiden av benet er det påsydd et "innerben" for å forhindre at snø og sagflis kommer ned i vernestøvelen. Modellen har også to lommer med glidelås på brystet som er enkle å nå.

  Vekt i str. M/52 170g
  Mer info
  9 Varianter
 • Skogsjakke Technical High Viz

  Skogsjakke Technical High Viz

  High-Viz jakke med god passform og to-veis stretch materiale som gjør den komfortabelt . Ventilasjonsglidelås under armene og pustende bærestykke på ryggen holder deg sval selv under krevende arbeid og på varme dager. Jakken har brystlommer. Med eleastisk snøring justeres jakken enkelt i livet og nederst . Med høy synbarhet er jakken testet og godkjent i henhold til EN 471:2004 og A1 2007 (klasse 3).
  Mer info
  4 Varianter
 • Skogsjakke ProLight

  Skogsjakke ProLight

  Kraftig skogsjakke i high-viz rød. Nedre del av ermene er forsterket med ekstra slitesterk Cordura-nylon. Jakken er utstyrt med ventilasjonsglidelåser under ermene og skulderparti med vannavvisende og slitesterk Ultra polyester. Resten av jakken er laget av 80% polyester og 20% nylon. Jakken har to frontlommer med glidelås, justering i håndledd og formsydde ermer. Reflekterende bånd over skuldre og reflekterende logo gir bedre synbarhet ved arbeid under mørke forhold.
  Mer info
  4 Varianter

melding fra Ahlsell

Javascript er avstengt i din webbleser. For full funktionalitet anbefaler vi at du slår på Javascript

melding fra Ahlsell

Cookies er Inaktivert. For at nettsiden ska fungere korrekt må webbleseren tillat cookies.