Handlekurv: 0

Tøm innkjøpsliste

Du har 0 ordrerader i innkjøpslisten.
Er du sikker på at du vil tømme innkjøpslisten?
Noe gikk galt når prisene skulle lastes ned. Forsøk igjen.

Din innkjøpsliste er tom

Shorts - Pirat

Viser 1 til 19 av 19

 • Håndverksshorts HH Westham 76421
  Håndverksshorts HH Westham 76421
  Smekk med glidelås. Metallknapper belagt med plast, tommestokklomme med dobbel forsterking
  i Cordura® og avtagbar knapp for kniv. Ekstra knapp medfølger. Benlommer med lokk og plass
  for tilbehør/verktøy, samt mobiltelefonlomme, to baklommer, en med lokk og borrelåsstenging,
  to hengelommer foran for spiker/skruer/verktøy i Cordura® med vinklede hjørner og dobbel bunn,
  med mulighet for å vike inn lommene under. Polyesterlommer for skrutrekkere og tenger.
  To lommer foran, brede beltespenner for ekstra styrke og stabilitet. Beltespenner med
  Click.on-funktion for ytterligere tilbehør, lommer med dobbel borrelås på begge sider for
  hammerholdere.
  Mer info
  11 Varianter
 • Shorts Fristads 254 BPC
  Shorts Fristads 254 BPC
  2 framfickor, 2 bakfickor med bälg för extra vidd, benficka med kardborreknäppning och bälg för extra vidd, benficka med telefonficka med lock, pennficka och 2 extra fickor, D-ring, breda hällor, ruggad insida. Material: Canvas, 60% bomull, 40% polyester, 295 g/m².
  Mer info
  18 Varianter
 • Håndverksbukse pirat Snickers 3923
  Håndverksbukse pirat Snickers 3923
  Ledig passform, med Twisted Leg™-design og Snickers Gusset™ i skrittet for maksimal ventilasjon og arbeidskomfort i varmt vær. Produsert i komfortabelt og slitesterkt rip-stop-materiale med solide Cordura®-forsterkninger på knærne og lommer for ekstra holdbarhet. Knebeskyttelseslommer designet posisjoneringssystemet KneeGuard™ for suveren knebeskyttelse. Store vinklede, lett tilgjengelige benlommer med klaff og utvendige rom, også lomme for mobil og penn.
  Mer info
  12 Varianter
 • Håndverksshorts Snickers 3014
  Håndverksshorts Snickers 3014
  Arbeidsshorts i Canvas+ materiale. Avansert utforming med Twisted Leg-design, Cordura®-forsterkninger for ekstra høy slitestyrke samt verktøyfester med borrelås. I tillegg en rekke smarte lommer, inkludert hylsterlommer og telefonlomme. Laget i Canvas+™ og Cordura®-forsterkninger for ekstra høy slitestyrke. Avansert snitt med ekstra stoff i skrittet for god arbeidskomfort i hver bevegelse. Praktisk buksebenlomme med egen mobillomme og fire rom til penner/verktøy. To faste hylsterlommer med ytterlommer, perfekt til mindre verktøy, penner, m.m. Smart tommestokklomme med løse fronthjørner for optimal funksjonalitet og bevegelsesfrihet.
  Mer info
  33 Varianter
 • Håndverksshorts NW Jobman 2733
  Håndverksshorts NW Jobman 2733
  Håndverksshorts med hengelommer hengelommer med ekstralomme og forsterket innside. Påsydde frontlommer som hengelommene kan puttes ned i. Baklommer med forsterket innside. Framflyttet tommestokklomme med løs nedekant. Benlomme med glidelås, ID-kortlomme og telefonlomme.
  Mer info
  30 Varianter
 • Håndverksbukse pirat HH Chelsea 76442
  Håndverksbukse pirat HH Chelsea 76442
  To lommer foran for spiker/skruer/verktøy i Cordura® med vinklede hjørner og dobbel bunn med mulighet for å stoppe inn i fremlommen. Ekstra sterk polyester Click On™-lommer foran for ytterlig tilbehør. To lommer. Brede beltespenner for ekstra stabilitet og holdbarhet. Beltespenne med Click On™-funksjon for ekstra tilbehør. Lommer med dobbel borrelås på begge sider for hammerholdere. To dype baklommer hvorav en med lokk, borrelås og reflexpipning. Benlommer med lokk og plass for ekstra tilbehør/verktøy, samt mobiltelefonlomme. Stokklomme med flyttbar knapp og en ekstra knapp for feste av kniv. Løshengende lommer nedentil for bedre funksjonalitet. Dobbel Cordura® nedentil for ekstra slitestyrke. Knebeskyttelselommer i Cordura® med åpning på innsiden. Mulighet å justere knebeskytterens plassering +/-5 cm for bedre passform. Dragskojustering med knappefeste for ekstra sikkerhet. Forsterket grenkie for bedre komfort og bevegelighet. Reflekterende Helly Hansen trykk på fremsiden.
  Mer info
  11 Varianter
 • Håndverksbukse pirat NW Jobman 65229013
  Håndverksbukse pirat NW Jobman 65229013
  Telefonlomme på hoften. Romslige hengelomme med ekstra lomme og forsterket innside. Innsydde framlommer som hengelommene kan puttes ned i. Hammerhank. Baklommer med forsterket innside. Framflyttet forsterket tommestokklomme med løs nederkant og knivknapp. Benlomme med telefonlomme. Kil i skrittet. Forbøyde knær med knelommer i slitesterkt materiale. Knebeskyttelseslommer med to høyder
  Mer info
  54 Varianter
 • Shorts HH Mjølnir
  Shorts HH Mjølnir 3 Varianter
 • Håndverksbukse pirat Fristads 283 FAS
  Håndverksbukse pirat Fristads 283 FAS
  2 fram- och bakfickor med bälg för extra vidd, 2 löst hängande undanstoppningsbara spikfickor – den ena med extra ficka, den andra med 3 mindre fickor och verktygshällor, spikfickorna förstärkta med 100% CORDURA®, benficka med telefonficka och verktygsficka, 2 hammarhankar, dold id-kortsficka, 2 D-ringar, tumstocksficka – bekvämt placerad över sidsömmen – med verktygsficka, pennficka och knivknapp, förböjda ben med knäfickor i 100% CORDURA®, reglerbar vidd i nederkant ben. Material: FAS® 100% bomull, CORDURA®, 375 g/m².
  Mer info
  18 Varianter
 • Håndverksshorts Fristads 275 FAS
  Håndverksshorts Fristads 275 FAS
  2 løsthengende spikerlommer som kan legges inn – den ene med ekstra lomme, den andre med 3 mindre lommer og verktøystropper / 2 fram- og baklommer / Tommestokklomme / Telefonlomme / Pennelomme / Verktøylomme / Hammerholder / Knivknapp og -stropp / D-ring.
  Mer info
  19 Varianter
 • Håndverksshorts HH Chelsea 76444-999
  Håndverksshorts HH Chelsea 76444-999
  2 frontlommer. Belteganger med Click.on™-funksjon for tilbehør. Bred beltegang bak for ekstra styrke og stabilitet. 2 belgformede baklommer, 1 med klaff, borrelåslukning og refleksbise. 2 belgformede lårlommer med klaff og borrelåslukning og plass for tilbehør/verktøy. Venstre lårlomme har også mobillomme. Kile i grensømmen for bedre passform og komfort. 79 % bomull, 21 % polyester – 295 g/m² . Forsterkning: 100 % Cordura® – 219 g/m²
  Mer info
  11 Varianter
 • Håndverksshorts Fristads 201 FAS
  Håndverksshorts Fristads 201 FAS
  2 løsthengende, spikerlommer som kan legges inn foran – den ene med ekstra lomme, den andre med 3 mindre lommer og verktøystropper / 2 framlommer / 2 sidelommer / 2 baklommer med ekstra tøyvidde / 2 hammerholdere / D-ring / Tommestokklomme med knivknapp og -stropp og pennelomme, bekvemt plassert i siden og løs i bunn / Telefonlomme med klaff / Benlomme med klaff og skjult ID-kortlomme.
  Mer info
  4 Varianter
 • Håndverksbukse pirat Snickers 6905 FlexiWork
  Håndverksbukse pirat Snickers 6905 FlexiWork
  Lett piratbukse i høyteknologisk body-mapped design for utmerket arbeidskomfort og fleksibilitet. Ventilerende elastisk materiale med Cordura® forsterkninger gir utmerket bevegelsesfrihet og holdbarhet. Høyteknologisk body-mapped design med lett ventilerende elastisk materiale og forhåndsbøyde ben for ekstrem komfort og bevegelsesfrihet. Avansert knebeskyttelse med elastisk materiale over kneet og elastisk snor ved enden av benene holder kneputene i optimal posisjon. Cordura® forsterkninger ved knærne, nederst på benet og på lommer for ekstra holdbarhet. Lett tilgjengelige lårlommer med knivfeste og mobil lomme. Integrert, men avtagbart belte med spenne i holdbart Polyamid for god passform og komfort.

  Materiale: Lett og holdbart Cordura® stretch (88 % Cordura®, 12 % Elastan, 270 g/m2), Rip-Stop materiale (65 % Polyester, 35 % Bomull, 200 g/m²) og 100 % Cordura® Polyamid forsterkninger.
  Mer info
  68 Varianter
 • Håndverksbukse pirat HH Aker 77404
  Håndverksbukse pirat HH Aker 77404
  Slitesterkt og behagelig stoff, moderne passform og forsterkninger i Cordura®-stoff. YKK® Vislon-glidelås midt foran. Lårlomme med Vislon-glidelås. Lårlomme med klaff og borrelås. Lomme til mobiltelefon ved lårlommen. Hempe til ID-kort under klaffen på lårlommen
  HH-merke på lårlommen. Kile i skrittet. Refleksdetaljer. Tommestokklomme med dobbel bunn i Cordura®-stoff. Knepolstringslommer i Cordura®-stoff tilgjengelige fra innsiden. Knepolstringens posisjon kan justeres med 5 cm for å gi en bedre passform. To baklommer, en med klaff og borrelås. Forsterkning: 100 % Cordura®-stoff – 219 g/m²
  Mer info
  18 Varianter
 • Håndverksshorts HH Aker 77403
  Håndverksshorts HH Aker 77403
  Håndverkershorts i Aker-konseptet for håndverkere. Slitesterkt og behagelig stoff, moderne passform og forsterkninger i Cordura®-stoff gjør denne shortsen til en ny favoritt. Hengende lommer til verktøy.

  Materiale: 65% Polyester, 35% Bomull.
  Mer info
  18 Varianter
 • Shorts HH Aker 77402
  Shorts HH Aker 77402
  Arbeidsshorts i Aker-konseptet for håndverkere. Slitesterkt og behagelig stoff, moderne passform og forsterkninger i Cordura®- stoff gjør denne shortsen til en ny favoritt.

  YKK® Vislon-glidelås midt foran. Lårlomme med Vislon-glidelås. Lårlomme med klaff og borrelås. Lomme til mobiltelefon ved lårlommen. Hempe til ID-kort under klaffen på lårlommen. HH-merke på lårlommen. Kile i skrittet. Refleksdetaljer. Tommestokklomme med dobbel bunn i Cordura®-stoff

  Materiale: 65% Polyester, 35% bomull. Forsterkning: 100 % Cordura®-stoff – 219 g/m²
  Mer info
  18 Varianter
 • Håndverksshorts HH Magni 76583
  Håndverksshorts HH Magni 76583
  Magni-shortsen passer utmerket til hardt arbeid. Den har en tøff design og en ny type stoff med fireveis stretch. Lommer med puter på knærne, tommestokklomme og nedre linning for å gi økt slitestyrke, og alt er forsterket med Cordura®. En polstret, vanntett lomme til mobiltelefon og en avtagbar, hengende lomme. Håndlommer med YKK®-glidelås. Baklommer. Belteløkke midt bak i forsterket stoff. Hengende lommer som kan festes med glidelås, til allsidig bruk. Polstret lomme for mobiltelefon på låret. Lårlomme med glidelås
  Tommestokklomme med dobbel bunn i Cordura®. 93 % polyamid, 7 % elastan. Forsterkning: 100 % Cordura®-stoff – 219 g/m²
  Mer info
  8 Varianter
 • Håndverksshorts HH Chelsea Evo 77443
  Håndverksshorts HH Chelsea Evo 77443
  Chelsea Evolution-shortsen kombinerer 4-veis stretch med slitesterk Chelsea-bomull og gir deg stor bevegelsesfrihet på varme sommerdager. YKK®-glidelås. 4-veis stretch. Forsterkninger i Cordura®-stoff. Hengende lommer.

  Materiale: 4-veis stretch: 93 % polyamid, 7 % elastan – 310 g/m². Sekundærmateriale: 79 % bomull, 21 % polyester – 295 g/m². Forsterkning: Cordura®-materiale – 219 g
  Mer info
  10 Varianter
 • Håndverksbukse pirat HH Chelsea Evo 77447
  Håndverksbukse pirat HH Chelsea Evo 77447
  Chelsea Evolution-piratbuksen vår gir deg det beste fra to verdener – en slitesterk bukse som gir stor bevegelsesfrihet. Dette er mulig takket være 4-veis stretch kombinert med fantastisk Chelsea-bomull. En moderne passform, forbedrede
  lommeløsninger og en enestående design sammen med våre ikoniske Chelsea-funksjoner gjør dette til en strålende arbeidsbukse. Forsterkninger i Cordura®-materiale på knærne. 4-veis stretch. YKK®-glidelås. Formsydde knær. Hengende lommer.

  Materiale: 4-veis stretch: 93 % polyamid, 7 % elastan – 310 g/m². Sekundærmateriale: 79 % bomull, 21 % polyester – 295 g/m². Forsterkning: Cordura®-materiale – 219 g
  Mer info
  10 Varianter

Melding fra Ahlsell

Javascript er avstengt i din webbleser. For full funksjonalitet anbefaler vi at du slår på Javascript

Melding fra Ahlsell

Cookies er Inaktivert. For at nettsiden ska fungere korrekt må webbleseren tillat cookies.