Handlekurv: 0

Tøm innkjøpsliste

Du har 0 ordrerader i innkjøpslisten.
Er du sikker på at du vil tømme innkjøpslisten?
Noe gikk galt når prisene skulle lastes ned. Forsøk igjen.

Din innkjøpsliste er tom

Shorts - Pirat

Viser 1 til 19 av 19

 • Shorts HH Westham 76421
  Shorts HH Westham 76421
  Smekk med glidelås. Metallknapper belagt med plast, tommestokklomme med dobbel forsterking
  i Cordura® og avtagbar knapp for kniv. Ekstra knapp medfølger. Benlommer med lokk og plass
  for tilbehør/verktøy, samt mobiltelefonlomme, to baklommer, en med lokk og borrelåsstenging,
  to hengelommer foran for spiker/skruer/verktøy i Cordura® med vinklede hjørner og dobbel bunn,
  med mulighet for å vike inn lommene under. Polyesterlommer for skrutrekkere og tenger.
  To lommer foran, brede beltespenner for ekstra styrke og stabilitet. Beltespenner med
  Click.on-funktion for ytterligere tilbehør, lommer med dobbel borrelås på begge sider for
  hammerholdere.
  Mer info
  11 Varianter
 • Shorts Fristads 254 BPC
  Shorts Fristads 254 BPC
  2 framfickor, 2 bakfickor med bälg för extra vidd, benficka med kardborreknäppning och bälg för extra vidd, benficka med telefonficka med lock, pennficka och 2 extra fickor, D-ring, breda hällor, ruggad insida. Material: Canvas, 60% bomull, 40% polyester, 295 g/m².
  Mer info
  18 Varianter
 • Piratbukse Snickers 3923
  Piratbukse Snickers 3923
  Ledig passform, med Twisted Leg™-design og Snickers Gusset™ i skrittet for maksimal ventilasjon og arbeidskomfort i varmt vær. Produsert i komfortabelt og slitesterkt rip-stop-materiale med solide Cordura®-forsterkninger på knærne og lommer for ekstra holdbarhet. Knebeskyttelseslommer designet posisjoneringssystemet KneeGuard™ for suveren knebeskyttelse. Store vinklede, lett tilgjengelige benlommer med klaff og utvendige rom, også lomme for mobil og penn.
  Mer info
  12 Varianter
 • Shorts Fristads 201 FAS
  Shorts Fristads 201 FAS
  2 løsthengende, spikerlommer som kan legges inn foran – den ene med ekstra lomme, den andre med 3 mindre lommer og verktøystropper / 2 framlommer / 2 sidelommer / 2 baklommer med ekstra tøyvidde / 2 hammerholdere / D-ring / Tommestokklomme med knivknapp og -stropp og pennelomme, bekvemt plassert i siden og løs i bunn / Telefonlomme med klaff / Benlomme med klaff og skjult ID-kortlomme.
  Mer info
  14 Varianter
 • Shorts Snickers 3014
  Shorts Snickers 3014
  Arbeidsshorts i Canvas+ materiale. Avansert utforming med Twisted Leg-design, Cordura®-forsterkninger for ekstra høy slitestyrke samt verktøyfester med borrelås. I tillegg en rekke smarte lommer, inkludert hylsterlommer og telefonlomme. Laget i Canvas+™ og Cordura®-forsterkninger for ekstra høy slitestyrke. Avansert snitt med ekstra stoff i skrittet for god arbeidskomfort i hver bevegelse. Praktisk buksebenlomme med egen mobillomme og fire rom til penner/verktøy. To faste hylsterlommer med ytterlommer, perfekt til mindre verktøy, penner, m.m. Smart tommestokklomme med løse fronthjørner for optimal funksjonalitet og bevegelsesfrihet.
  Mer info
  33 Varianter
 • Shorts Helly Hansen West Ham 76425
  Shorts Helly Hansen West Ham 76425
  Shorts uten hengelommer i en blanding av bomull/polyester. Forsterkning med 100% Cordura®. Gylf med glidelås, plastdekte metallknapper og to frontlommer. Lårlomme med klaff, ekstra knapp medfølger. To baklommer. Bredt beltefeste for ekstra styrke og stabilitet. Løkker med dobbel borrelås på begge sider for hammerholderinnfesting. Belteløkker med Click.on-funksjon for ekstra tilbehør.
  Mer info
  1 Variant
 • Håndverkeshorts NW 2733
  Håndverkeshorts NW 2733
  Håndverksshorts med hengelommer hengelommer med ekstralomme og forsterket innside. Påsydde frontlommer som hengelommene kan puttes ned i. Baklommer med forsterket innside. Framflyttet tommestokklomme med løs nedekant. Benlomme med glidelås, ID-kortlomme og telefonlomme.
  Mer info
  30 Varianter
 • Piratbukse HH WestHam 76422
  Piratbukse HH WestHam 76422
  Forsterkning: 100 % Cordura – 219 g/m2. UV-beskyttelse UPF 50+
  Gylf med glidelås. Plastdekte metallknapper
  To forlommer. Lårlomme med klaff og plass til tilbehør/verktøy og mobillomme.
  To hengelommer til spiker/skruer/verktøy i Cordura med avrundede
  hjørner og dobbelt bunn. Hengelommene kan brettes inn i lommene under
  Tommestokklomme med dobbel bunn i Cordura og en avtagbar knapp til å feste kniver
  Ekstra knapp følger medTo baklommer, en med klaff og borrelås
  Bredt beltefeste for ekstra styrke og stabilitet. Polyesterløkker til skrutrekkere og tenger.
  Løkker med dobbel borrelås på begge sider for hammerholdere. Belteløkker med Click.on-funksjon for ekstra tilbehør
  Kneputelommer i Oxford®-nylon, tilgjengelige fra innsiden. Kneputenes plassering kan justeres med 5cm for personlig tilpasning
  Trekksnor nederst med en knapp for økt sikkerhetl
  Mer info
  1 Variant
 • Piratbukse HH Chelsea 76442
  Piratbukse HH Chelsea 76442
  To lommer foran for spiker/skruer/verktøy i Cordura® med vinklede hjørner og dobbel bunn med mulighet for å stoppe inn i fremlommen. Ekstra sterk polyester Click On™-lommer foran for ytterlig tilbehør. To lommer. Brede beltespenner for ekstra stabilitet og holdbarhet. Beltespenne med Click On™-funksjon for ekstra tilbehør. Lommer med dobbel borrelås på begge sider for hammerholdere. To dype baklommer hvorav en med lokk, borrelås og reflexpipning. Benlommer med lokk og plass for ekstra tilbehør/verktøy, samt mobiltelefonlomme. Stokklomme med flyttbar knapp og en ekstra knapp for feste av kniv. Løshengende lommer nedentil for bedre funksjonalitet. Dobbel Cordura® nedentil for ekstra slitestyrke. Knebeskyttelselommer i Cordura® med åpning på innsiden. Mulighet å justere knebeskytterens plassering +/-5 cm for bedre passform. Dragskojustering med knappefeste for ekstra sikkerhet. Forsterket grenkie for bedre komfort og bevegelighet. Reflekterende Helly Hansen trykk på fremsiden.
  Mer info
  11 Varianter
 • Piratbukse håndverker NW Jobman 65229013
  Piratbukse håndverker NW Jobman 65229013
  Telefonlomme på hoften. Romslige hengelomme med ekstra lomme og forsterket innside. Innsydde framlommer som hengelommene kan puttes ned i. Hammerhank. Baklommer med forsterket innside. Framflyttet forsterket tommestokklomme med løs nederkant og knivknapp. Benlomme med telefonlomme. Kil i skrittet. Forbøyde knær med knelommer i slitesterkt materiale. Knebeskyttelseslommer med to høyder
  Mer info
  54 Varianter
 • Shorts HH Mjølnir
  Shorts HH Mjølnir 3 Varianter
 • 3/4 byxa Fristads 283 FAS
  3/4 byxa Fristads 283 FAS
  2 fram- och bakfickor med bälg för extra vidd, 2 löst hängande undanstoppningsbara spikfickor – den ena med extra ficka, den andra med 3 mindre fickor och verktygshällor, spikfickorna förstärkta med 100% CORDURA®, benficka med telefonficka och verktygsficka, 2 hammarhankar, dold id-kortsficka, 2 D-ringar, tumstocksficka – bekvämt placerad över sidsömmen – med verktygsficka, pennficka och knivknapp, förböjda ben med knäfickor i 100% CORDURA®, reglerbar vidd i nederkant ben. Material: FAS® 100% bomull, CORDURA®, 375 g/m².
  Mer info
  18 Varianter
 • Shorts Fristads 275 FAS
  Shorts Fristads 275 FAS
  2 løsthengende spikerlommer som kan legges inn – den ene med ekstra lomme, den andre med 3 mindre lommer og verktøystropper / 2 fram- og baklommer / Tommestokklomme / Telefonlomme / Pennelomme / Verktøylomme / Hammerholder / Knivknapp og -stropp / D-ring.
  Mer info
  19 Varianter
 • Hv.bukse pirat Snickers 6905 FlexiWork
  Hv.bukse pirat Snickers 6905 FlexiWork
  Lett piratbukse i høyteknologisk body-mapped design for utmerket arbeidskomfort og fleksibilitet. Ventilerende elastisk materiale med Cordura® forsterkninger gir utmerket bevegelsesfrihet og holdbarhet. Høyteknologisk body-mapped design med lett ventilerende elastisk materiale og forhåndsbøyde ben for ekstrem komfort og bevegelsesfrihet. Avansert knebeskyttelse med elastisk materiale over kneet og elastisk snor ved enden av benene holder kneputene i optimal posisjon. Cordura® forsterkninger ved knærne, nederst på benet og på lommer for ekstra holdbarhet. Lett tilgjengelige lårlommer med knivfeste og mobil lomme. Integrert, men avtagbart belte med spenne i holdbart Polyamid for god passform og komfort.

  Materiale: Lett og holdbart Cordura® stretch (88 % Cordura®, 12 % Elastan, 270 g/m2), Rip-Stop materiale (65 % Polyester, 35 % Bomull, 200 g/m²) og 100 % Cordura® Polyamid forsterkninger.
  Mer info
  68 Varianter
 • Piratbukse HH Aker 77404
  Piratbukse HH Aker 77404
  Slitesterkt og behagelig stoff, moderne passform og forsterkninger i Cordura®-stoff. YKK® Vislon-glidelås midt foran. Lårlomme med Vislon-glidelås. Lårlomme med klaff og borrelås. Lomme til mobiltelefon ved lårlommen. Hempe til ID-kort under klaffen på lårlommen
  HH-merke på lårlommen. Kile i skrittet. Refleksdetaljer. Tommestokklomme med dobbel bunn i Cordura®-stoff. Knepolstringslommer i Cordura®-stoff tilgjengelige fra innsiden. Knepolstringens posisjon kan justeres med 5 cm for å gi en bedre passform. To baklommer, en med klaff og borrelås. Forsterkning: 100 % Cordura®-stoff – 219 g/m²
  Mer info
  18 Varianter
 • Shorts HH Aker 77403
  Shorts HH Aker 77403
  Håndverkershorts i Aker-konseptet for håndverkere. Slitesterkt og behagelig stoff, moderne passform og forsterkninger i Cordura®-stoff gjør denne shortsen til en ny favoritt. Hengende lommer til verktøy.

  Materiale: 65% Polyester, 35% Bomull.
  Mer info
  18 Varianter
 • Shorts HH Aker 77402
  Shorts HH Aker 77402
  Arbeidsshorts i Aker-konseptet for håndverkere. Slitesterkt og behagelig stoff, moderne passform og forsterkninger i Cordura®- stoff gjør denne shortsen til en ny favoritt.

  YKK® Vislon-glidelås midt foran. Lårlomme med Vislon-glidelås. Lårlomme med klaff og borrelås. Lomme til mobiltelefon ved lårlommen. Hempe til ID-kort under klaffen på lårlommen. HH-merke på lårlommen. Kile i skrittet. Refleksdetaljer. Tommestokklomme med dobbel bunn i Cordura®-stoff

  Materiale: 65% Polyester, 35% bomull. Forsterkning: 100 % Cordura®-stoff – 219 g/m²
  Mer info
  18 Varianter
 • Shorts HH Magni 76583
  Shorts HH Magni 76583
  Magni-shortsen passer utmerket til hardt arbeid. Den har en tøff design og en ny type stoff med fireveis stretch. Lommer med puter på knærne, tommestokklomme og nedre linning for å gi økt slitestyrke, og alt er forsterket med Cordura®. En polstret, vanntett lomme til mobiltelefon og en avtagbar, hengende lomme. Håndlommer med YKK®-glidelås. Baklommer. Belteløkke midt bak i forsterket stoff. Hengende lommer som kan festes med glidelås, til allsidig bruk. Polstret lomme for mobiltelefon på låret. Lårlomme med glidelås
  Tommestokklomme med dobbel bunn i Cordura®. 93 % polyamid, 7 % elastan. Forsterkning: 100 % Cordura®-stoff – 219 g/m²
  Mer info
  8 Varianter
 • Shorts HH Chelsea 76444-999
  Shorts HH Chelsea 76444-999
  2 frontlommer. Belteganger med Click.on™-funksjon for tilbehør. Bred beltegang bak for ekstra styrke og stabilitet. 2 belgformede baklommer, 1 med klaff, borrelåslukning og refleksbise. 2 belgformede lårlommer med klaff og borrelåslukning og plass for tilbehør/verktøy. Venstre lårlomme har også mobillomme. Kile i grensømmen for bedre passform og komfort. 79 % bomull, 21 % polyester – 295 g/m² . Forsterkning: 100 % Cordura® – 219 g/m²
  Mer info
  11 Varianter

melding fra Ahlsell

Javascript er avstengt i din webbleser. For full funktionalitet anbefaler vi at du slår på Javascript

melding fra Ahlsell

Cookies er Inaktivert. For at nettsiden ska fungere korrekt må webbleseren tillat cookies.