Handlekurv: 0

Tøm innkjøpsliste

Du har 0 ordrerader i innkjøpslisten.
Er du sikker på at du vil tømme innkjøpslisten?
Noe gikk galt når prisene skulle lastes ned. Forsøk igjen.

Din innkjøpsliste er tom

Skallbekledning

Viser 1 til 9 av 9

 • Skalljakke NW Islandblock 2131038
  Skalljakke NW Islandblock 2131038
  Funksjonell skalljakke i moderne snitt. Ventilasjonsglidelås under arm, armlomme, framlommer, brystlomme og innerlomme. Slitesterk Cordura®-forsterkninger på albuer og nedre rygg. Høy krage, justerbar og avtagbar hette. Reflekspasspoal i jakkefargen og konstrast på glidelåser.
  Mer info
  18 Varianter
 • Skalljakke NW Chester 150870
  Skalljakke NW Chester 150870
  Vind- og vanntett 3-lags skall jakke med teipede sømmer og ventilerende funksjon (WP3000/MVP3000). Stretch materiale for å øke bevegeligheten og komforten. To lommer i frint med vanntette glidelåser, justerbare mansjetter med borrelås. Justerbar snor nederst og i hette. Perfekt jakke til å bruke året rundt med lag-på-lag prinsippet. En ekstra glidelås i sort er inkludert.
  Mer info
  40 Varianter
 • Skalljakke NW Islandblock 2121031 W
  Skalljakke NW Islandblock 2121031 W
  Funksjonell skalljakke i moderne snitt. Ventilasjonsglidelåser under arm, armlomme, framlommer, brystlomme og innerlomme. Slitesterkt Cordura®-forsterkninger på albuer og nedre rygg. Høy krage, justerba og avtagbar hette. Reflekspasspoal på jakkefargen og kontrast på glidelåser.
  Mer info
  18 Varianter
 • Skalljakke HH Chelsea Evo 71140
  Skalljakke HH Chelsea Evo 71140
  Chelsea Evolution skalljakke er en trelags jakke spesifikt utformet for arbeidsplass, med blant annet en Hi Vis avtagbar lue. Cordura®- forsterkning på skuldrene og glidelås med vindklaff og andre spennende detaljer. Material: 100 % polyester – 265 g/m². 100 % polyuretan.
  Mer info
  6 Varianter
 • Skalljakke Snickers FlexiWork 1300
  Skalljakke Snickers FlexiWork 1300
  FlexiWork, vanntett elastisk Skalljakke. Passform med forhåndsbøyde ermer og mekanisk stretch som sørger for optimal bevegelsesfrihet. Tre-lags Cordura® forsterkninger ved albuen for økt beskyttelse og holdbarhet. Ermene er lengre på oversiden av hånden og kortere på undersiden som sørger for god beskyttelse samtidig som det ikke hindrer bevegelse. Store frontlommer som også kan åpnes for økt ventilasjon. YKK AquaGuard® Vislon to-veis glidelås for ekstra fleksibilitet og optimal beskyttelse mot været.

  Materiale: Vanntett, pustende og elastisk 100 % Polyamid tre-lags Rip-stop materiale med mekanisk stretch, 150g/m². 100 % Polyamid tre-lags Cordura® forsterkninger, 315g/m². Beskyttelse: Vannsøyle: 10 000 mm, Ventilering: 10 000 gm/sqm/24t
  Mer info
  14 Varianter
 • Skalljakke HH Aker 71050
  Skalljakke HH Aker 71050
  Lett skalljakke med Helly Tech som holdet deg tørr i våte forhold. Refleksstriper for ekstra sikkerhet.
  Mer info
  6 Varianter
 • Skallbukse m/ seler HH Chelsea 71414
  Skallbukse m/ seler HH Chelsea 71414
  Avtakbare skulderstroppe. Refleksdetaljer. Gylf med glidelås. Metallknapper med plasttrekk. Knefôringerslommer i Cordura®, tilgang fra innsiden. Knefôringen kan justeres med +/- 5 cm for bedre passform. Tommestokklomme med dobbel bunn i Courdura® og avtakbar knapp for festing av kniver. Ekstra knapp er inkludert. Lårlomme med klaff for tilbehør/verktøy og mobiltelefonlomme. To baklommer, en med klaff, borrelås og reflekskant. To hengende frontlommer for spiker/skruer/verktøy i Cordura®, med vinkede hjørner og dobbel bunn, mulig å folde inn i lommene unde. Hemper i polyester for skrutrekkere og tenger. To lommer foran. Bredt beltefeste for ekstra styrke og stabilitet. Oppbrett nederst som gjør det mulig å forlenge buksen med 5 cm. Forsterkning i skrittet. Belteløkker med Click.on™-funksjon for ekstra tilbehør. Hemper med dobbel borrelås på begge sider for hammere.
  Mer info
  2 Varianter
 • Skalljakke HH Magni 71161
  Skalljakke HH Magni 71161
  Dette er vår beste skalljakke for arbeidere som vil ha det beste innen beskyttelse og komfort. Trelags HellyTech Professional passer perfekt i all slags vær. Det holder deg tørr når du arbeider, og ventilerer godt. Skuldrene og albuene er forsterket med Cordura® fabric for å gi best mulig slitestyrke, løkker til hansker, vindtett skjørt som beskytter mot vind, og justering på innsiden. Dette gjør at jakken passer utmerket, selv under tøffe forhold. • Ingen skuldersømmer
  Heltapet konstruksjon. Forlenget rygg for bedre komfort. Fullt justerbar hette. Krage med justering midt bak. Polstret krage for økt komfort. YKK-glidelås med stormklaff midt foran. Løkke på stormklaffen for enkel bruk med hansker. Baklomme med fôr i børstet trikot. YKK-brystlomme med vannavstøtende glidelås. Håndlommer med YKK-glidelås og klaff. Napoleonslomme, unødvendig å åpne jakken for å få tilgang. Glidelåsventilasjon under armene. Innvendig mesh-lomme med kantbånd i lycra på toppen. System for regulering av livet i lommen som gir komfort og sikkerhet. Formsydde ermer. Asymmetriske mansjetter med borrelås. Løkke til ID-kort. EN 343 3,3
  Materiale: 100 % polyamid - 187 g/m², HellyTech®Professional, forsterket med Cordura® fabric på skuldrene og albuene.
  Mer info
  12 Varianter
 • Skallbukse m/seler Workplus 283-2652
  Skallbukse m/seler Workplus 283-2652
  Pustende, vind- og vanntett; 10000mm vannsøyle. Lett kvalitet, Tapede sømmer, Corduraforsterket kneparti. Sveiset refleks, sort smal, Avtagbare og regulerbare seler. D-ring i beltestropp, Tommestokklomme. Sidelommer og lårlomme med glidelås. Fasongsydde kneparti for god bevegelighet. Glidelås i sidene opp til kne, Borrelåsregulering nedkant ben. 3-lags laminert skallstoff, 195 g/m2. Ytterstoff: 100% polyester, mellomstoff: PU-flm. innerstoff: 100% nylontrikot
  Mer info
  8 Varianter

Melding fra Ahlsell

Javascript er avstengt i din webbleser. For full funksjonalitet anbefaler vi at du slår på Javascript

Melding fra Ahlsell

Cookies er Inaktivert. For at nettsiden ska fungere korrekt må webbleseren tillat cookies.