Handlekurv: 0

Tøm innkjøpsliste

Du har 0 ordrerader i innkjøpslisten.
Er du sikker på at du vil tømme innkjøpslisten?

Din innkjøpsliste er tom

Vest

Viser 1 til 9 av 9

 • Håndverksvest HH Chelsea 76341
  Håndverksvest HH Chelsea 76341
  Forsterkninger på skuldre. Ingen skuldersømmer. Glidelås foran. En stor hengelomme på venstre bryst for penner og tilbehør, samt knapper til knivfeste. Høyre brystlomme med lokk og trykknapp, samt mobiltelefonlomme og knapper til knivfeste. Click on™- hemper under brystlommelokket for fastsetting av ID-kort. To store lommer med borelås til f.eks hansker. To hengelommer foran til spiker og skruer med dobbel bunn og vinklede hjørner i Cordura® for verktøy. Sterkt, regulerbart web-belte med spenne, brede beltetunneller for ekstra styrke og stabilitet. Ekstra sterke Click On™-hemper i polyester for ekstra tilbehør på framsiden og sidene. Click On™-hemper bak for ekstra tilbehør. Romslig skjæring over skuldrene med skjulte sømmer og mulighet for forlenge ytterligere 3,5 cm. Ekstra sterke hemper med dobbel borrelås på begge sidene for hammerholder. Forlenget rygg for å beskytte mot trekk. Reflekterende Helly Hansen tykk på framsiden. Reflekterende trykk på baksiden.
  Mer info
  7 Varianter
 • Vest Fristads Djupvik 723-10A
  Vest Fristads Djupvik 723-10A
  Glidelås skjult bak stolpe i front / Løst hengende brystlommer, hvorav den høyre har mobil- og ID- kort lomme, mens den venstre har blyantlomme og knivknapp / Romslig lomme under venstre brystlomme / Hengende spikerlommer i Duratex® under brystlommene / To håndverkerlommer foran og to bak med duratex forsterkning / Beltestropper i Duratex® / Feste for hammerholder / Biser i delingsøm foran og bak / Belte i web med clipslås
  Mer info
  3 Varianter
 • Håndverksvest Proff Wenaas 54141-115
  Håndverksvest Proff Wenaas 54141-115
  Håndverksvest i bomull med glidelås i front. To doble brystlommer - den høyre med ID-kortlomme og blyantlomme. To doble framlommer - den høyre med innvendig mobillomme. To hengelommer i front, to hengelommer bak. Verktøyholdere i siden med borrelås. Forlenget ryggstykke. Beltestropper
  Mer info
  7 Varianter
 • Vest Fristads FAS-511
  Vest Fristads FAS-511
  2 løsthengende brystlommer som kan kneppes fast – den ene med klaff og skjult ID-kortlomme, den andre med trykknapp, pennelomme og telefonlomme med klaff / Knivknapper og -stropp / 2 framlommer / 2 løsthengende, spikerlommer som kan legges inn foran – den ene med ekstra lomme, den andre med 3 ekstra lommer og verktøystropper / 2 løsthengende baklommer, hver med ekstra verktøylomme / Forlenget rygg / 2 hammerholdere, hvorav en justerbar / Stropper for belte.
  Mer info
  1 Variant
 • Vest Softshell Basic 020911
  Vest Softshell Basic 020911
  Softshell vest til herre med 3 ytterlommer og 2 innerlommer, 2 ton-i-ton omvendte glidelåser. Elastisk teip rundt armhulene og kroppen.
  Mer info
  67 Varianter
 • Vest NW Sideflip 2261506
  Vest NW Sideflip 2261506
  Dobbeltsidig børstet fleecevest. Lommer i front og åpning med kontrast på glidelåser. Elastisk tape i nederkant.
  Mer info
  56 Varianter
 • Vest NW Sideflip 2261507 W
  Vest NW Sideflip 2261507 W
  Dobbeltsidig børstet fleecevest. Lommer i front og åpning med kontrast på glidelåser. Elastisk tape i nederkant.
  Mer info
  56 Varianter
 • Vest Softshell Basic 020916 W
  Vest Softshell Basic 020916 W
  Softshell vest til dame med 3 ytterlommer og 2 innerlommer, 2 ton-i-ton omvendte glidelåser. Elastisk teip rundt armhulene og kroppen.
  Mer info
  47 Varianter
 • Vest NW Adrian 021175
  Vest NW Adrian 021175
  Vest med V-hals til herre, "fully fashioned", silikon behandlet for mykere følelse. Elastan i skulderavsluttning og i nederkant.
  Mer info
  18 Varianter

melding fra Ahlsell

Javascript er avstengt i din webbleser. For full funktionalitet anbefaler vi at du slår på Javascript

melding fra Ahlsell

Cookies er Inaktivert. For at nettsiden ska fungere korrekt må webbleseren tillat cookies.