Handlekurv: 0

Tøm innkjøpsliste

Du har 0 ordrerader i innkjøpslisten.
Er du sikker på at du vil tømme innkjøpslisten?

Din innkjøpsliste er tom

Bukse

Viser 1 til 8 av 8

 • Servicebukse NW Jobman 2311 W
  Servicebukse NW Jobman 2311 W
  Servicebukse med fem lommer. Påsydde baklommer. Benlomme med glidelås, telefonlomme og ekstra lomme. Forbøyde knær, D-ring i front.
  Mer info
  28 Varianter
 • Bukse HH Durham 76465 Dame
  Bukse HH Durham 76465 Dame
  Servicebukse med 2 framlommer, 2 baklommer, 2 benlommer der den høyre har åpning for tommestokk, bred beltetunnel bak for ekstra stryrke og stabilitet, belteholder med Click On™-funksjon for ekstra tilbehør, oppbrettet kant ved benslutt som kan gi 5 cm ekstra benlengde.
  Mer info
  12 Varianter
 • Håndverkbukse Fristads Kansas 253K FAS dame
  Håndverkbukse Fristads Kansas 253K FAS dame
  FAS® bomull, som modell 255K, 2 løst hengende CORDURA®-forsterkede spikerlommer - den ene med ekstra lomme, den andre med 3 mindre lommer og verktøyholder. 2 fram- og baklommer med ekstra tøyvidde, skjult ID-kortlomme, tommestokklomme, pennelomme, telefonlomme, verktøylomme, benlomme med lokk, 2 hammerhemper, hvorav en justerbar, knapp og hull for kniv. Knelommer av CORDURA®, åpning utenfra og regulerbar høyde av knebeskyttelsen.OEKO-TEX® sertifisert.
  Mer info
  18 Varianter
 • Industribukse Projob 2519 Dame
  Industribukse Projob 2519 Dame
  En lett dame servicebukse i moderne passform med benlommer på hvert ben og baklommer med klaff.
  Mer info
  10 Varianter
 • Håndverksbukse HH Westham 76467 Dame
  Håndverksbukse HH Westham 76467 Dame
  To stikklommer. Hemper med dobbel borrelås for hammerholder på begge sider. Belteganger med Click.on™-funksjon. To hengelommer foran i Cordura® med dobbel bunn for ekstra slitestyrke. Ekstra sterke polyesterhemper for skrutrekker og tang. Brede belteganger bak for ekstra stabilitet og slitestyrke. To belglommer bak, hvorav én med klaff og borrelås. To lårlommer med belg, borrelås og klaff med plass til ekstra tilbehør og verktøy. Venstre lårlomme har mobillomme. Tommestokklomme med knapp for feste av kniv. Dobbel bunn i Cordura® for ekstra slitestyrke. Tommestokklomme med avtakbar knapp. Ekstra knapp inkludert. Oppbrett nederst som gir mulighet til 5 cm ekstra benlengde. Kneputelommer i Cordura® med innvendig åpning. Mulighet til å flytte kneputen +/- 5 cm for bedre passform. EUROPE REGULAR
  Mer info
  2 Varianter
 • Bukse NW InTheZone W
  Bukse NW InTheZone W
  Fin og slitesterk bukse med casual design. To lommer med glidelås. Behagelig passform, slitesterkt og fint materiale. To lommer med glidelås.
  Mer info
  12 Varianter
 • Løpebukse Mind Blocked W
  Løpebukse Mind Blocked W
  Lettvekts, vindbeskyttende bukse med ergonomisk passform. Glidelås nederst.
  Mer info
  6 Varianter
 • Håndverkerbukse Jobman 2201 W
  Håndverkerbukse Jobman 2201 W
  Telefonlomme på hoften. Romslige hengelommer med ekstra lomme og forsterket innside. Innsydde framlommer som hengelommene kan puttes ned i. Hammerhank. Baklommer med forsterket innside. Framflyttet forsterket tommestokklomme med løs nederkant og knivknapp. Benlomme med telefonlomme. Kile i skritet. Forbøyde knær med knelommer i slitesterkt materiale. Knebeskyttelseslommer med to høyder.
  Mer info
  8 Varianter

melding fra Ahlsell

Javascript er avstengt i din webbleser. For full funktionalitet anbefaler vi at du slår på Javascript

melding fra Ahlsell

Cookies er Inaktivert. For at nettsiden ska fungere korrekt må webbleseren tillat cookies.