Handlekurv: 0

Tøm innkjøpsliste

Du har 0 ordrerader i innkjøpslisten.
Er du sikker på at du vil tømme innkjøpslisten?

Din innkjøpsliste er tom

Engangsbekledning

Velg underkategori

Viser 1 til 7 av 7

 • Korttidsoveral Midrogard 2000 STD

  Korttidsoveral Midrogard 2000 STD

  Støv- og væsketett korttidsdress med en unik lamineringsteknologi som kombinerer høy barriere med god pusteevne - noe som gjør dressen komfortabel å bruke. Sjenerøs passform gir god bevegelighet. Elastikk i hette, midje, ermer og ben. Fingerloops i ermene som holder ermene på plass når du jobber med hendene over hodet. Dressen har en svært sterk mikroporøs film som slipper ut kroppsfuktighet samtidig som den beskytter effektivt mot væske og partikler. Denne lamineringsteknologien gir også en glatt, smussavvisende overflate. Fungerer også som barriere mot kjemikaliesprut i henhold til EN 13034, type 6. Bundet sømteknologi for maksimal beskyttelse og minimal lo- og fiberspredning.
  Mer info
  6 Varianter
 • Korttidsoverall Honeywell Mutexil

  Korttidsoverall Honeywell Mutexil

  Overall med hette, elastisk midje, håndledd og ankel. Glidelås foran. Er lett å bære, puster og beskytter mot lett etsende rengjøringsmidler eller ved arbeid under dårlige værforhold.
  Mer info
  3 Varianter
 • Korttidsoverall 3M 4530

  Korttidsoverall 3M 4530

  3M Vernedresser har god komfort og kvalitet. De er laget i et materiale som puster og gir god beskyttelse. Beskytter mot farlig støv og sprut fra væsker
  Mer info
  1 Variant
 • Kortidsdress Lexow Microgard 3000 Chem

  Kortidsdress Lexow Microgard 3000 Chem

  Korttidsdresser for bruk mot farlig støv og etsende kjemikalier
  Mer info
  3 Varianter
 • Korttidsdress Midrogard 1500

  Korttidsdress Midrogard 1500

  Støvtett korttidsdress med en unik laminatteknologi som kombinerer høy barriere med god pusteevne – noe som gjør dressen komfortabel å bruke. Sjenerøs passform gir god bevegelighet. Elastikk i hette, midje, ermer og ben. Dressen har en svært sterk mikroporøs film som slipper ut kroppsfuktighet samtidig som den beskytter effektivt mot væske og partikler. Denne laminatteknologien gir også en glatt, smussavvisende overflate. Microgard 1500 har ved lekkasjetester vist seg å være 40 % mer effektiv enn hva som kreves i henhold til EN 13982-2 Type 5 partikkel test. Fungerer også som barriere mot kjemikaliesprut i henhold til type 6 EN 13034.
  Bundet sømteknologi gir maksimal beskyttelse og minimal lo- og fiberspredning. Spesielt tilpasset for arbeide innen asbestsanering og opprydding. Asbestfibre er normalt i størrelsesorden 3-5 mikron. Til sammenlikning så er et vanlig hårstrå 100 mikron tykt. Microgard 1500 har ved penetreringstest vist seg å filtrere bort 99,8 % av partikler større enn 3,5 mikron.
  Mer info
  2 Varianter
 • Korttidsoverall Honeywell Mutex 2

  Korttidsoverall Honeywell Mutex 2

  Overallen er helt vanntett med pustefunksjon. Elastisk rygg, ingen sømmer på skuldrene med elastisk justerbar hette. Elastiske ermer og ankler. Glidelås som er silikonfri med doble, beskyttede løp. Lofri og antistatisk både på innsiden og utsiden. Bruksområde: Kjemisk/petrokjemisk, industrielt vedlikehold, industrimaling, karosseriarbeid, legemiddelindustri, laboratorier, rene rom, biologiske farer, landbruk, osv.
  Mer info
  1 Variant
 • Korttidsdress Microchem 4000

  Korttidsdress Microchem 4000

  Korttidsdress som er en effektiv barriere overfor en rekke farlige kjemikalier. Produsert i et 5-lags laminat som er mykt, fleksibelt og har lav vekt, noe som gir en høy brukerkomfort. Sjenerøs passform gir god bevegelighet. Elastikk i hette, midje, ermer og ben. Microchem®4000 har ingen sømmer med konvensjonelle sting, men ultralyssveisede sømmer som sikrer null gjennomtrenging av væsker gjennom sømmene. Denne produksjonsteknikken gir også en bruddstyrke på sømmene som er 10–12 ganger sterkere enn sydd søm. Dressen er også utstyrt med en unik dobbelklaff over glidelåsen som gir en sikker beskyttelse ved kraftig sprut samt X-søm hette for mer komfortabel tilpassing.
  Mer info
  4 Varianter

melding fra Ahlsell

Javascript er avstengt i din webbleser. For full funktionalitet anbefaler vi at du slår på Javascript

melding fra Ahlsell

Cookies er Inaktivert. For at nettsiden ska fungere korrekt må webbleseren tillat cookies.