Handlekurv: 0

Tøm innkjøpsliste

Du har 0 ordrerader i innkjøpslisten.
Er du sikker på at du vil tømme innkjøpslisten?

Din innkjøpsliste er tom

Arbeidsklær Foret

Viser 1 til 20 av 54

 • Thermojakke HH Sunne Insulator 73001

  Thermojakke HH Sunne Insulator 73001

  Svært sammentrykkbar. Isolering: WarmCore av Primaloft®, 100g/m2. Glidelås-låser med refleks. Frontglidelås. Brystlommer med glidelås. To forlommer med glidelåser. Trekksnor ved kantingen. Elastiske mansjetter.
  Mer info
  3 Varianter
 • Vinterdress HH Leknes 71613

  Vinterdress HH Leknes 71613

  Varm vinterdress som holder deg tørr hele dagen, 0,381 m² K/W (2,5 clo), avtagbar hette, kan brukes med hjelm. Belte i midjen, heltejpad utforming, børstet polyester på innsiden av krage og håndvarmelommer, toveis glidelås med stormklaff og borrelås. To frontlommer med glidelås og mulighet for å komme til innenfor plagget, napoleonlomme, brystlomme, glidelås under arm for ventilasjon, brede beltetuneller for ekstra styrke og stabilitet. ID-holder, ribbe i midjen, leg ender med stormklaff og borrelås, reflexdetaljer ved anklene, lange mansjetter med borrelåsjustering. Glidelås for å komme til på innsiden av plagget å montere en logo.
  Mer info
  28 Varianter
 • Vinterbukse HH Arctic 71450

  Vinterbukse HH Arctic 71450

  Helly Tech® holder deg tørr hele dagen, og PrimaLoft®-isolasjonen holder deg varm på kalde arbeidsdager. Innvendige lommer til knepolstring, avtagbare hengende lommer og tommestokklomme gjør dette til den perfekte arbeidsbuksen. 0,348 m2 K/W (isoleringsverdi 2,2) Helly Tech® stoff med heltapet konstruksjon, avtakbar bakdel med elastiske bukseseler, reflekselementer, gylf med glidelås og plastdekte metallknapper. I tillegg er buksen elastisk i livet med bredt beltefeste for ekstra styrke og stabilitet. Hempe til ID-kort under beltehempe og forsterkninger i setet og på knærne. To håndlommer, to avtagbare hengende frontlommer i Cordura® til verktøy, med vinklede hjørner og Tommestokklomme. Avtagbar knapp på tommestokklommen til å feste kniver. Støvelglidelåser med stormklaff og borrelås og knepolstringslommer på innsiden.
  Mer info
  10 Varianter
 • Parkas HH Arctic 71336

  Parkas HH Arctic 71336

  Førsteklasses vinterparkas i mykt og behagelig materiale. Helly Tech® holder deg tørr hele dagen, og PrimaLoft®-isolasjonen er det beste valget for de kalde arbeidsdagene. Avtagbar pels på hetten gjør denne jakken til det perfekte valget for tøffe forhold.
  Mer info
  8 Varianter
 • Softshelljakke HH Leon 74012

  Softshelljakke HH Leon 74012

  Hette med snøring. Brystlomme. To sidelommer med glidelås. hempe til ID-kort på innsiden nederst. Snøring i nederkant med feste for ekstra sikkerhet. Borrelåsjustering på nederkant og ermer. Forlegnet rygg.
  Mer info
  6 Varianter
 • Vinterdress Svalbard 990-0064

  Vinterdress Svalbard 990-0064

  100% oxford nylon ytterstoff. 120gr vattering. Tapede sømmer. Bryst lomme med klaff venstre side, Mobillomme med borrelås høgreside. Sidelomme med borrelås. Toveis glidelås i front. Toveis på utside på ben med klaff. Mansjett i erme. Belte i midje, strikk nederst på ben. Avtagbar hette.
  Mer info
  27 Varianter
 • Vinterjakke HH Berg 76201

  Vinterjakke HH Berg 76201

  Fleece på innsiden av krage. Skjult, avtagbar hette. Hakebeskyttelse. Stormklaff med glidelås. To brystlommer med glidelås. To framlommer med glidelås. Innerlomme. Mansjetter med borrelås. Snøring i nederkant med feste for ekstra sikkerhet. SSnøring i livet. Forlenget rygg. Hempe til ID-kort på innsiden. Glidelås på innsiden for påføring av logo.
  Mer info
  7 Varianter
 • Vinterjakke NW Jobman 65126436

  Vinterjakke NW Jobman 65126436

  Vinterjakke i slitesterk polyester med quiltfõr som gir smidighet og komfort. Reflekspasspoaler på skuldre og armer øker synbarheten i mørket. ID-kortlomme og doble innerlommer. Justerbare armer og nederkant.
  Mer info
  8 Varianter
 • Pilotjakke NW Jobman 65135739

  Pilotjakke NW Jobman 65135739

  Pilotjakke i slitesterkt vannavstøtende polyester med smidig quiltfõr. Behagelig teddyfõr i kragen. Brystlommer og armlomme med glidelås og framlommer. Innerlomme med rom til mobil. D-ring for ID-kortholder.
  Mer info
  30 Varianter
 • Vinterdress Svalbard 990-0064

  Vinterdress Svalbard 990-0064

  Tapede sømmer. Bryst lomme med klaff venstre side, Mobillomme med borrelås høgreside. Sidelomme med borrelås. Toveis glidelås i front. Toveis på utside på ben med klaff. Mansjett i erme. Belte i midje, strikk nederst på ben. Avtagbar hette.
  Mer info
  7 Varianter
 • Softshelljakke Snickers 1219

  Softshelljakke Snickers 1219

  Fasongsydde ermer med ergonomisk snitt sikrer en naturlig arbeidsposisjon og bevegelsesfrihet. Glidelås i ermhulene gir ekstra ventilasjon og forebygger at det bygges opp fuktighet. Refleksdetaljer for økt synlighet. Justerbar midje og elastiske mansjetter med borrelåsfester sikrer en optimal passform samtidig som du beholder kroppsvarmen. Store lommer med glidelås, stor innvendig lomme med rom for penner/telefon samt en lettilgjengelig brystlomme perfekt for mobiltelefonen.
  Mer info
  4 Varianter
 • Vinterbukse Kwintet 433A30A

  Vinterbukse Kwintet 433A30A

  433A60A HIVIS VATTERT BUKSE Stikklommer. Romslige baklommer, hvorav den høyre har klaff med borrelås. Dobbel tommestokklomme. Knivfeste. Romslig lårlomme med borrelås på klaff. Bøyde knær med knelommer i Duratex®. Glidelås i ben. Strammere i ben. Glidelås i gylf. Vattert fòr. Tapede sømmer. Godkjent i henhold til EN 471 klasse 1. Materiale: 100 % polyester, belagt og pustende. Vekt 153 g/m². Farger: TE HiVis gul/svart, OE HiVis rød/svart. Størrelser: S - XXL
  Mer info
  5 Varianter
 • Vinterjakke HH Arctic 71335

  Vinterjakke HH Arctic 71335

  Førsteklasses vinterjakke i mykt og behagelig materiale. Helly Tech® holder deg tørr hele dagen, og PrimaLoft®-isolasjonen er det beste valget for kalde arbeidsdager. Heltapet konstruksjon. Avtagbar hette. Trekksnorjustering av hetten. Komfortabel, børstet trikot i halsen. Hakebeskyttelse. Ingen skuldersømmer. Reflekselementer. Mansjetter med borrelås. To brystlommer med vannavstøtende YKK-glidelåser. To stikklommer med vannavstøtende YKK-glidelåser. YKK-glidelås og stormklaff med borrelås. Ventilasjonsglidelås under armene. Napoleonslomme med YKK-glidelås. Glidelås for tilgang til å sette på logoer fra innsiden av stoffet. Hempe til ID-kort under klaffen.
  Mer info
  16 Varianter
 • Vinterbukse HH Aker 71452 primaloft

  Vinterbukse HH Aker 71452 primaloft

  Allsidig og lett vinterbukse med Primaloft®-isolering. Helly Tech® Protection holder deg tørr på tøffe dager. Refleksstriper for ekstra sikkerhet.
  Mer info
  6 Varianter
 • Vinterjakke HH Chelsea 76041

  Vinterjakke HH Chelsea 76041

  Forsterkning på skuldre, albuer, mansjetter og i linning. Microfleece på innsiden av krage og mansjetter for bedre komfort. Ingen skuldersømmer. Vattering i skuldre. Forlenget mansett med borrelåsjustering. click on™ festeløkke under brystlommeklaff for feste av ID-kort. Brystlomme med klaff og trykk-knapp lukning. Trykk-knapp justering på hver side i linning. metallknapper med plast-dekke. Høyre brystlomme med mobil-lomme. To frontlommer med glidelåslukning. Glidelås med stormklaff i front. To store innerlommer med borrelåslukning. Fold i rygg ofr bedre bevegelse. Forlenget rygg. Refleksbiser ved albuer samt skuldre foran og bak. Reflekterende HH-logo i front. Reflekterende grafikk på rygg.
  Mer info
  7 Varianter
 • Parkas HH Berg 76202

  Parkas HH Berg 76202

  Ingen skuldersømmer. Reflekselementer. Avtagbar hette. Børstet polyester på innsiden av kragen. Hakebeskyttelse. Stormklaff. Toveis glidelås og borrelås. To frontlommer med glidelåser. To brystlommer med glidelåser. Innerlomme med borrelås. Trekksnor i livet. Borrelås ved mansjettene. Glidelås for tilgang til å sette på logoer. Click.on-løkke inni linningen til ID-kortholder. Forlenget rygg.
  Mer info
  5 Varianter
 • Vinterjakke Wenaas Multinorm

  Vinterjakke Wenaas Multinorm

  Glidelås skjult under stormklaff i front. Forlenget rygg, justering i nedkant og avslutning erme. To brystlommer med klaff, ID-kortlomme, kartlomme, innvendig mobillomme. To doble framlommer med klaff og sideåpning. Skjult ribb i avslutning på erme.
  Mer info
  7 Varianter
 • Jakke HH Brugge 71046

  Jakke HH Brugge 71046

  Helly Tech skalljakke som holder deg tørr og ennå er stilig i alle situasjoner. Fleece, isolasjonsplagg eller vest gjør at denne jakken kan brukes året rundt. Vanntette materialer. Elastiske mansjetter med borrelås. Refleksdetaljer, brystlommer og to frontlommer med YKK glidelås. Innerlomme, YKK glidelås i front i midten av ryggen. Glidelås for tilgang på innsiden av plagget for bruk av logo, ID-kort.
  Mer info
  4 Varianter
 • Jakke NW Lemont

  Jakke NW Lemont

  Moderne herrejakke i fuskedun med softshell paneler i siden. Tre utvendige lommer med glidelås. To innvendige lommer. Tilpasset for hodetelefoner. Fôr: Fuskedun i 100% polyester.
  Mer info
  18 Varianter
 • Vinterjakke Snickers 1198 vanntett

  Vinterjakke Snickers 1198 vanntett

  Tre jakker i en. En vanntett skalljakke og en avtagbar fleecejakke som til sammen blir en varm vinterjakke. Vanntett materiale - oppfyller EN 343, laget med absolutt vanntette sømmer som forhindrer at funkten trenger inn. Økt sikkerhet takket være den varselfargede hetten med "vindu" som gjør det letter å se til siden. Innvevde refleksdetaljer gjør at du synes bedre. Brystlomme med plass for penner og mobiltelefon.
  Mer info
  5 Varianter

melding fra Ahlsell

Javascript er avstengt i din webbleser. For full funktionalitet anbefaler vi at du slår på Javascript

melding fra Ahlsell

Cookies er Inaktivert. For at nettsiden ska fungere korrekt må webbleseren tillat cookies.