Handlekurv: 0

Tøm innkjøpsliste

Du har 0 ordrerader i innkjøpslisten.
Er du sikker på at du vil tømme innkjøpslisten?
Noe gikk galt når prisene skulle lastes ned. Forsøk igjen.

Din innkjøpsliste er tom

Jakke

Viser 1 til 20 av 30

 • Softshelljakke HH Leon 74012
  Softshelljakke HH Leon 74012
  Hette med snøring. Brystlomme. To sidelommer med glidelås. hempe til ID-kort på innsiden nederst. Snøring i nederkant med feste for ekstra sikkerhet. Borrelåsjustering på nederkant og ermer. Forlegnet rygg.
  Mer info
  6 Varianter
 • Vinterjakke HH Berg 76201
  Vinterjakke HH Berg 76201
  Fleece på innsiden av krage. Skjult, avtagbar hette. Hakebeskyttelse. Stormklaff med glidelås. To brystlommer med glidelås. To framlommer med glidelås. Innerlomme. Mansjetter med borrelås. Snøring i nederkant med feste for ekstra sikkerhet. SSnøring i livet. Forlenget rygg. Hempe til ID-kort på innsiden. Glidelås på innsiden for påføring av logo.
  Mer info
  7 Varianter
 • Vinterjakke Wenaas Multinorm
  Vinterjakke Wenaas Multinorm
  Glidelås skjult under stormklaff i front. Forlenget rygg, justering i nedkant og avslutning erme. To brystlommer med klaff, ID-kortlomme, kartlomme, innvendig mobillomme. To doble framlommer med klaff og sideåpning. Skjult ribb i avslutning på erme.
  Mer info
  7 Varianter
 • Vinterjakke NW Jobman 65126436
  Vinterjakke NW Jobman 65126436
  Vinterjakke i slitesterk polyester med quiltfõr som gir smidighet og komfort. Reflekspasspoaler på skuldre og armer øker synbarheten i mørket. ID-kortlomme og doble innerlommer. Justerbare armer og nederkant.
  Mer info
  8 Varianter
 • Softshelljakke Snickers 1219
  Softshelljakke Snickers 1219
  Fasongsydde ermer med ergonomisk snitt sikrer en naturlig arbeidsposisjon og bevegelsesfrihet. Glidelås i ermhulene gir ekstra ventilasjon og forebygger at det bygges opp fuktighet. Refleksdetaljer for økt synlighet. Justerbar midje og elastiske mansjetter med borrelåsfester sikrer en optimal passform samtidig som du beholder kroppsvarmen. Store lommer med glidelås, stor innvendig lomme med rom for penner/telefon samt en lettilgjengelig brystlomme perfekt for mobiltelefonen.
  Mer info
  4 Varianter
 • Vinterjakke HH Arctic 71335
  Vinterjakke HH Arctic 71335
  Førsteklasses vinterjakke i mykt og behagelig materiale. Helly Tech® holder deg tørr hele dagen, og PrimaLoft®-isolasjonen er det beste valget for kalde arbeidsdager. Heltapet konstruksjon. Avtagbar hette. Trekksnorjustering av hetten. Komfortabel, børstet trikot i halsen. Hakebeskyttelse. Ingen skuldersømmer. Reflekselementer. Mansjetter med borrelås. To brystlommer med vannavstøtende YKK-glidelåser. To stikklommer med vannavstøtende YKK-glidelåser. YKK-glidelås og stormklaff med borrelås. Ventilasjonsglidelås under armene. Napoleonslomme med YKK-glidelås. Glidelås for tilgang til å sette på logoer fra innsiden av stoffet. Hempe til ID-kort under klaffen.
  Mer info
  16 Varianter
 • Pelsfiberjakke HH Basel 72262
  Pelsfiberjakke HH Basel 72262
  Pelsfiberjakke med w-binding. Enkelsidig pelsfiber på innsiden. Vendbar. Tummelgrep. Elastisk mudd. Forlenget rygg. 100% Polyester, 390gr/m²
  Mer info
  1 Variant
 • Vinterjakke HH Chelsea 76041
  Vinterjakke HH Chelsea 76041
  Forsterkning på skuldre, albuer, mansjetter og i linning. Microfleece på innsiden av krage og mansjetter for bedre komfort. Ingen skuldersømmer. Vattering i skuldre. Forlenget mansett med borrelåsjustering. click on™ festeløkke under brystlommeklaff for feste av ID-kort. Brystlomme med klaff og trykk-knapp lukning. Trykk-knapp justering på hver side i linning. metallknapper med plast-dekke. Høyre brystlomme med mobil-lomme. To frontlommer med glidelåslukning. Glidelås med stormklaff i front. To store innerlommer med borrelåslukning. Fold i rygg ofr bedre bevegelse. Forlenget rygg. Refleksbiser ved albuer samt skuldre foran og bak. Reflekterende HH-logo i front. Reflekterende grafikk på rygg.
  Mer info
  7 Varianter
 • Jakke HH Brugge 71046
  Jakke HH Brugge 71046
  Helly Tech skalljakke som holder deg tørr og ennå er stilig i alle situasjoner. Fleece, isolasjonsplagg eller vest gjør at denne jakken kan brukes året rundt. Vanntette materialer. Elastiske mansjetter med borrelås. Refleksdetaljer, brystlommer og to frontlommer med YKK glidelås. Innerlomme, YKK glidelås i front i midten av ryggen. Glidelås for tilgang på innsiden av plagget for bruk av logo, ID-kort.
  Mer info
  4 Varianter
 • Jakke NW Lemont
  Jakke NW Lemont
  Moderne herrejakke i fuskedun med softshell paneler i siden. Tre utvendige lommer med glidelås. To innvendige lommer. Tilpasset for hodetelefoner. Fôr: Fuskedun i 100% polyester.
  Mer info
  18 Varianter
 • Vinterjakke Snickers 1198 vanntett
  Vinterjakke Snickers 1198 vanntett
  Tre jakker i en. En vanntett skalljakke og en avtagbar fleecejakke som til sammen blir en varm vinterjakke. Vanntett materiale - oppfyller EN 343, laget med absolutt vanntette sømmer som forhindrer at funkten trenger inn. Økt sikkerhet takket være den varselfargede hetten med "vindu" som gjør det letter å se til siden. Innvevde refleksdetaljer gjør at du synes bedre. Brystlomme med plass for penner og mobiltelefon.
  Mer info
  5 Varianter
 • Jakke Fristads Edge 4810 PDQ
  Jakke Fristads Edge 4810 PDQ
  Vattert thermojakke med rødt kontrastfor. Ribb på ermer og nedkant. Glidelås foran og to framlommer.
  Mer info
  7 Varianter
 • Termojakke Svalbard 241-0041
  Termojakke Svalbard 241-0041
  Termojakke Svalbard med forlenget rygg. Glidelås i front
  Mer info
  7 Varianter
 • Softshelljakke Snickers 1212
  Softshelljakke Snickers 1212
  3-lags Soft Shell jakke i stretchstoff som puster og er vannavvisende. En jakke med høy komfort, varmende fleecefor og mye plass for profilering. Ergonomisk skjæring Twisted Arm™, gir en naturlig arbeidsstilling og bevegelsesfrihet. Brystlomme med glidelås og en praktisk handsfree løsning for mobiltelefon. Refleksdetaljer slik at du synes bedre. To store innerlommer, perfekt for papir eller notatblokk.
  Mer info
  7 Varianter
 • Vinterjakke HH Kiruna 71333
  Vinterjakke HH Kiruna 71333
  Vann- og vindtett Helly Tech®-materiale som puster. Heltapet konstruksjon
  Isolering: 100 % polyester – 120 g/m2 i jakken, 80 g/m2 i ermene. Reflekselementer
  Avtagbar hette. Børstet polyester på innsiden av kragen
  Stormklaff. Trekksnor. To forlommer med glidelåser og klaffer
  To brystlommer med vanntette glidelåser. Innerlomme ved brystet med glidelås
  Innerlomme med borrelås. Glidelåsventilasjon under armene
  Trekksnor nederst med en knapp for økt sikkerhet. Elastiske mansjetter med borrelås
  Glidelås for tilgang til å sette på logoer fra innsiden av stoffet
  Mer info
  10 Varianter
 • Vinterjakke HH Leknes 71313
  Vinterjakke HH Leknes 71313
  0,332 m²K/W (2,1 clo), Helly Tech® Performance, avtagbar hette, glidelåsjustering nederst, heltejpad utforming, børstet polyester på innsiden av krage. Stormklaff, glidelås, to frontlommer med glidelås, napoleonlomme, innerlomme med borrelås. Lange mansjetter med borrelåsjustering, glidelås for å komme på innsiden av plagget å feste logo. Isolasjonsvekt: 120 g bål, 100 g arm og hette.
  Mer info
  18 Varianter
 • Jakke NW Lemont W
  Jakke NW Lemont W
  Moderne damejakke i fuskedun med softshell paneler i siden. Tre utvendige lommer med glidelås. To innvendige lommer. Tilpasset for hodetelefoner. Fôr: Fuskedun i 100% polyester.
  Mer info
  18 Varianter
 • Vinterjakke Snickers 1119
  Vinterjakke Snickers 1119
  Slitesterk og vannavstøtende vinterjakke med ergonomisk design. Varm beskyttelse og arbeidskomfort og optimal bevegelse.
  Forbøyde armer gir en naturlig arbeisstilling • Kortere front for enkelt tilgang til bukselommer, og lengre bak for bedre beskyttelse mot trekk • Store, fleeceforede frontlommer, store innerlomer inkludert rom for penner og lett tilgjengelig brystlomme, perfekt for mobiltelefon • Fleceforet krage og myk quiltet fór gir optimal isolering • Refleksdetaljer for økt synlighet
  Mer info
  5 Varianter
 • Jakke Fristads P-762 pelsfiber
  Jakke Fristads P-762 pelsfiber
  Glidelås i front. Tommelgrep. Forlenget rygg. Vendbar.
  Mer info
  5 Varianter
 • Vinterjakke NW Kingsland W
  Vinterjakke NW Kingsland W
  Fôret, vind- og vanntett jakke til dame. Fire ytterlommer med glidelås, 1 innvendig lomme med glidelås og to innvendige mesh lommer. Avtagbar hette og skjulte mansjetter nederst på armene. Tilpasset for hodetelefoner. W/P 3000 MVP 3000.
  Mer info
  30 Varianter

melding fra Ahlsell

Javascript er avstengt i din webbleser. For full funktionalitet anbefaler vi at du slår på Javascript

melding fra Ahlsell

Cookies er Inaktivert. For at nettsiden ska fungere korrekt må webbleseren tillat cookies.