Handlekurv: 0

Tøm innkjøpsliste

Du har 0 ordrerader i innkjøpslisten.
Er du sikker på at du vil tømme innkjøpslisten?
Noe gikk galt når prisene skulle lastes ned. Forsøk igjen.

Din innkjøpsliste er tom

Jakke

Viser 1 til 20 av 29

 • Softshelljakke HH Leon 74012
  Softshelljakke HH Leon 74012
  Hette med snøring. Brystlomme. To sidelommer med glidelås. hempe til ID-kort på innsiden nederst. Snøring i nederkant med feste for ekstra sikkerhet. Borrelåsjustering på nederkant og ermer. Forlegnet rygg.
  Mer info
  6 Varianter
 • Vinterjakke HH Berg 76201
  Vinterjakke HH Berg 76201
  Fleece på innsiden av krage. Skjult, avtagbar hette. Hakebeskyttelse. Stormklaff med glidelås. To brystlommer med glidelås. To framlommer med glidelås. Innerlomme. Mansjetter med borrelås. Snøring i nederkant med feste for ekstra sikkerhet. SSnøring i livet. Forlenget rygg. Hempe til ID-kort på innsiden. Glidelås på innsiden for påføring av logo.
  Mer info
  7 Varianter
 • Vinterjakke HH Arctic 71335
  Vinterjakke HH Arctic 71335
  Førsteklasses vinterjakke i mykt og behagelig materiale. Helly Tech® holder deg tørr hele dagen, og PrimaLoft®-isolasjonen er det beste valget for kalde arbeidsdager. Heltapet konstruksjon. Avtagbar hette. Trekksnorjustering av hetten. Komfortabel, børstet trikot i halsen. Hakebeskyttelse. Ingen skuldersømmer. Reflekselementer. Mansjetter med borrelås. To brystlommer med vannavstøtende YKK-glidelåser. To stikklommer med vannavstøtende YKK-glidelåser. YKK-glidelås og stormklaff med borrelås. Ventilasjonsglidelås under armene. Napoleonslomme med YKK-glidelås. Glidelås for tilgang til å sette på logoer fra innsiden av stoffet. Hempe til ID-kort under klaffen.
  Mer info
  15 Varianter
 • Vinterjakke Jobman 65126436
  Vinterjakke Jobman 65126436
  Vinterjakke i slitesterk polyester med quiltfõr som gir smidighet og komfort. Reflekspasspoaler på skuldre og armer øker synbarheten i mørket. ID-kortlomme og doble innerlommer. Justerbare armer og nederkant.
  Mer info
  8 Varianter
 • Pelsfiberjakke HH Basel 72262
  Pelsfiberjakke HH Basel 72262
  Pelsfiberjakke med w-binding. Enkelsidig pelsfiber på innsiden. Vendbar. Tummelgrep. Elastisk mudd. Forlenget rygg. 100% Polyester, 390gr/m²
  Mer info
  1 Variant
 • Vinterjakke HH Chelsea 76041
  Vinterjakke HH Chelsea 76041
  Forsterkning på skuldre, albuer, mansjetter og i linning. Microfleece på innsiden av krage og mansjetter for bedre komfort. Ingen skuldersømmer. Vattering i skuldre. Forlenget mansett med borrelåsjustering. click on™ festeløkke under brystlommeklaff for feste av ID-kort. Brystlomme med klaff og trykk-knapp lukning. Trykk-knapp justering på hver side i linning. metallknapper med plast-dekke. Høyre brystlomme med mobil-lomme. To frontlommer med glidelåslukning. Glidelås med stormklaff i front. To store innerlommer med borrelåslukning. Fold i rygg ofr bedre bevegelse. Forlenget rygg. Refleksbiser ved albuer samt skuldre foran og bak. Reflekterende HH-logo i front. Reflekterende grafikk på rygg.
  Mer info
  7 Varianter
 • Vinterjakke HH York HV kl 3 71367
  Vinterjakke HH York HV kl 3 71367
  Vanntett og ventilerende Helly Tech®-materiale. Børstet polyester på innsiden av kragen og håndvarmerlommene. Isolasjon: Primaloft. Black: 100 % polyester, 133 g/m2 i bolen, 100 g/m2 i ermene. Fôr: 100 % polyamid. Refleks rundt bolen og ermene. Avtagbar hette med trekkesnor og borrelås. Hette designet for bruk med hjelm. Napoleonslomme med glidelås under stormklaffen. Lomme til mobiltelefon på høyre side av brystet. To brystlommer og to håndlommer med glidelås
  under klaffer. Glidelåsventilasjon under armene. Trekksnor ved linningen. Elastiske mansjetter med borrelås. Forlenget rygg. Stormklaff foran, med glidelås og borrelås. Hempe til ID-kort på venstre side. Glidelås for tilgang til å sette på logoer fra innsiden av stoffet.

  Sertifisert i henhold til: EN ISO 20471 klasse 3, EN 343 3.1, EN 342 0,328 m2 K/W
  Mer info
  7 Varianter
 • Jakke HH Brugge 71046
  Jakke HH Brugge 71046
  Helly Tech skalljakke som holder deg tørr og ennå er stilig i alle situasjoner. Fleece, isolasjonsplagg eller vest gjør at denne jakken kan brukes året rundt. Vanntette materialer. Elastiske mansjetter med borrelås. Refleksdetaljer, brystlommer og to frontlommer med YKK glidelås. Innerlomme, YKK glidelås i front i midten av ryggen. Glidelås for tilgang på innsiden av plagget for bruk av logo, ID-kort.
  Mer info
  4 Varianter
 • Jakke NW Lemont
  Jakke NW Lemont
  Moderne herrejakke i fuskedun med softshell paneler i siden. Tre utvendige lommer med glidelås. To innvendige lommer. Tilpasset for hodetelefoner. Fôr: Fuskedun i 100% polyester.
  Mer info
  18 Varianter
 • Vinterjakke Snickers 1198 vanntett
  Vinterjakke Snickers 1198 vanntett
  Tre jakker i en. En vanntett skalljakke og en avtagbar fleecejakke som til sammen blir en varm vinterjakke. Vanntett materiale - oppfyller EN 343, laget med absolutt vanntette sømmer som forhindrer at funkten trenger inn. Økt sikkerhet takket være den varselfargede hetten med "vindu" som gjør det letter å se til siden. Innvevde refleksdetaljer gjør at du synes bedre. Brystlomme med plass for penner og mobiltelefon.
  Mer info
  5 Varianter
 • Jakke Fristads Edge 4810 PDQ
  Jakke Fristads Edge 4810 PDQ
  Vattert thermojakke med rødt kontrastfor. Ribb på ermer og nedkant. Glidelås foran og to framlommer.
  Mer info
  7 Varianter
 • Termojakke Svalbard 241-0041
  Termojakke Svalbard 241-0041
  Termojakke Svalbard med forlenget rygg. Glidelås i front
  Mer info
  7 Varianter
 • Vinterjakke HH Kiruna 71333
  Vinterjakke HH Kiruna 71333
  Vann- og vindtett Helly Tech®-materiale som puster. Heltapet konstruksjon
  Isolering: 100 % polyester – 120 g/m2 i jakken, 80 g/m2 i ermene. Reflekselementer
  Avtagbar hette. Børstet polyester på innsiden av kragen
  Stormklaff. Trekksnor. To forlommer med glidelåser og klaffer
  To brystlommer med vanntette glidelåser. Innerlomme ved brystet med glidelås
  Innerlomme med borrelås. Glidelåsventilasjon under armene
  Trekksnor nederst med en knapp for økt sikkerhet. Elastiske mansjetter med borrelås
  Glidelås for tilgang til å sette på logoer fra innsiden av stoffet
  Mer info
  10 Varianter
 • Vinterjakke HH Leknes 71313
  Vinterjakke HH Leknes 71313
  0,332 m²K/W (2,1 clo), Helly Tech® Performance, avtagbar hette, glidelåsjustering nederst, heltejpad utforming, børstet polyester på innsiden av krage. Stormklaff, glidelås, to frontlommer med glidelås, napoleonlomme, innerlomme med borrelås. Lange mansjetter med borrelåsjustering, glidelås for å komme på innsiden av plagget å feste logo. Isolasjonsvekt: 120 g bål, 100 g arm og hette.
  Mer info
  18 Varianter
 • Jakke NW Lemont W
  Jakke NW Lemont W
  Moderne damejakke i fuskedun med softshell paneler i siden. Tre utvendige lommer med glidelås. To innvendige lommer. Tilpasset for hodetelefoner. Fôr: Fuskedun i 100% polyester.
  Mer info
  18 Varianter
 • Jakke Fristads P-762 pelsfiber
  Jakke Fristads P-762 pelsfiber
  Glidelås i front. Tommelgrep. Forlenget rygg. Vendbar.
  Mer info
  5 Varianter
 • Vinterjakke NW Kingsland W
  Vinterjakke NW Kingsland W
  Fôret, vind- og vanntett jakke til dame. Fire ytterlommer med glidelås, 1 innvendig lomme med glidelås og to innvendige mesh lommer. Avtagbar hette og skjulte mansjetter nederst på armene. Tilpasset for hodetelefoner. W/P 3000 MVP 3000.
  Mer info
  30 Varianter
 • Vinterjakke Fristads Code 1407
  Vinterjakke Fristads Code 1407
  Vind- og vanntett, pustende "soft touch" tekstil. Teipede sømmer og diskré reflekskontrastdetaljer. Rødt fôr i mesh. Laminert YKK glidelås med «puller¸ i gummi. To frontlommer med glidelås. Innerlomme med uttak for headset. Stor innerlomme i mesh. Ermelomme med glidelås. Ventilasjon under ermer reguleres med glidelås. Avtagbar snøstopper på innsiden. Justerbar, avtagbar hette. Mikrofleece på innsiden av krage. Snøring i nedkant. Justerbare mansjetter. Vannsøyle: 10.000 mm. Pusteegenskap: 5000 g/m².
  Mer info
  12 Varianter
 • Vinterjakke Fristads 4861 PV
  Vinterjakke Fristads 4861 PV
  Pelsfiber i øvre del. Vattert fôr i ermer og nedre del. Glidelås til toppen av kragen, snøring i nedkant. Refleksdetaljer på rygg. To brystlommer med glidelås, én med mobillomme med åpning og løkke for handsfree. To framlommer med knapp. Ermelomme med glidelås. To innerlommer, én med knapp, én med glidelås. Skjult ID-kortlomme. Kartlomme med glidelås. Glidelås i fôr for forenklet brodering og påsetting. OEKO-TEX® sertifisert.
  Mer info
  7 Varianter
 • Jakke Fristads Kansas PMV 478
  Jakke Fristads Kansas PMV 478
  Glidelås opp til kragen. To framlommer med trykknapp. To brystlommer, en med trykknapp og en med glidelås. Skjult ID-kortlomme. Innerlomme med knapp. Innvendig telefonlomme med borrelås. Hull for øretelefonledning. Forlenget rygg. Regulerbar i midjen og ermer. Pelsfiberforet krage.
  Mer info
  6 Varianter

Melding fra Ahlsell

Javascript er avstengt i din webbleser. For full funksjonalitet anbefaler vi at du slår på Javascript

Melding fra Ahlsell

Cookies er Inaktivert. For at nettsiden ska fungere korrekt må webbleseren tillat cookies.