Handlekurv: 0

Tøm innkjøpsliste

Du har 0 ordrerader i innkjøpslisten.
Er du sikker på at du vil tømme innkjøpslisten?
Noe gikk galt når prisene skulle lastes ned. Forsøk igjen.

Din innkjøpsliste er tom

Kjeledress - Selebukse

Viser 1 til 9 av 9

 • Vinterdress HH Leknes 71613
  Vinterdress HH Leknes 71613
  Varm vinterdress som holder deg tørr hele dagen, 0,381 m² K/W (2,5 clo), avtagbar hette, kan brukes med hjelm. Belte i midjen, heltejpad utforming, børstet polyester på innsiden av krage og håndvarmelommer, toveis glidelås med stormklaff og borrelås. To frontlommer med glidelås og mulighet for å komme til innenfor plagget, napoleonlomme, brystlomme, glidelås under arm for ventilasjon, brede beltetuneller for ekstra styrke og stabilitet. ID-holder, ribbe i midjen, leg ender med stormklaff og borrelås, reflexdetaljer ved anklene, lange mansjetter med borrelåsjustering. Glidelås for å komme til på innsiden av plagget å montere en logo.
  Mer info
  28 Varianter
 • Vinterbukse HH Arctic 71450
  Vinterbukse HH Arctic 71450
  Helly Tech® holder deg tørr hele dagen, og PrimaLoft®-isolasjonen holder deg varm på kalde arbeidsdager. Innvendige lommer til knepolstring, avtagbare hengende lommer og tommestokklomme gjør dette til den perfekte arbeidsbuksen. 0,348 m2 K/W (isoleringsverdi 2,2) Helly Tech® stoff med heltapet konstruksjon, avtakbar bakdel med elastiske bukseseler, reflekselementer, gylf med glidelås og plastdekte metallknapper. I tillegg er buksen elastisk i livet med bredt beltefeste for ekstra styrke og stabilitet. Hempe til ID-kort under beltehempe og forsterkninger i setet og på knærne. To håndlommer, to avtagbare hengende frontlommer i Cordura® til verktøy, med vinklede hjørner og Tommestokklomme. Avtagbar knapp på tommestokklommen til å feste kniver. Støvelglidelåser med stormklaff og borrelås og knepolstringslommer på innsiden.
  Mer info
  11 Varianter
 • Vinterdress Svalbard 990-0064
  Vinterdress Svalbard 990-0064
  100% oxford nylon ytterstoff. 120gr vattering. Tapede sømmer. Bryst lomme med klaff venstre side, Mobillomme med borrelås høgreside. Sidelomme med borrelås. Toveis glidelås i front. Toveis på utside på ben med klaff. Mansjett i erme. Belte i midje, strikk nederst på ben. Avtagbar hette.
  Mer info
  27 Varianter
 • Vinterdress Svalbard 990-0064
  Vinterdress Svalbard 990-0064
  Tapede sømmer. Bryst lomme med klaff venstre side, Mobillomme med borrelås høgreside. Sidelomme med borrelås. Toveis glidelås i front. Toveis på utside på ben med klaff. Mansjett i erme. Belte i midje, strikk nederst på ben. Avtagbar hette.
  Mer info
  7 Varianter
 • Midjebyxa Helly Hansen Berg 76400
  Midjebyxa Helly Hansen Berg 76400
  Fleece på insidan av ryggen, avtagbara hängslen, gylf med dragkedja, resår i midjan samt bälteshällor, två fickor fram med dragkedja, dragkedja i ben med vindslå, knäskyddsficka på insidan. Material: Polyester. Foder: Nylon.
  Mer info
  5 Varianter
 • Kjeledress Aquapro 284-2706
  Kjeledress Aquapro 284-2706
  Regnkjeledress AQUAPRO i 100% Polyester med PU bakside, Mesh fòr. Pustende, vindtett og vannavvisende. Svært slitesterk. 50 mm påsydd refleks, sydde og tapede sømmer. Avtagbar regulerbar hette. Skjult glidelås i front med klaff og borrelås. Elastisk belte i livet. ID-lomme og D-ring. Bryst- og sidelommer med vannavvisende glidelås. Innvendige brystlommer med borrelås. Skjult kartlomme i front. Lufting under ermer. Borrelåsregulering og elastikk i nedkant ermer. Ermribb med tommelgrep. Tommestokklomme. Glidelås i hele benets lengde. Elastikk og knapp i nedkant ben. Vaskes på 40°.
  Mer info
  7 Varianter
 • Kjeledress Fristads GT-812 Airtech®
  Kjeledress Fristads GT-812 Airtech®
  Glidelås opp i kragen / 2 framlommer / 2 brystlommer og 2 varmelommer / "Napoleon"-lomme under slag / 2 baklommer / Innerlomme / Armlomme med telefonlomme og pennelomme / Tommestokklomme / Verktøylomme / Benlomme / Justerbart snøre i midjen / Innfelt midjeelastikk / Regulerbare ermemansjetter / Innvendig mansjett i ermer / Toveis glidelås langs utsiden av bena / Buksebenankler justerbare / Snølås i ben / Avtakbar fôret hette / Fleecefôret krage / Utsatte sømmer er tapet.
  Mer info
  5 Varianter
 • Vinterkjeledress BS vattert
  Vinterkjeledress BS vattert
  Vattert kjeledress. Vind- og vannavvisende. Høy krave med børstet fleece innside. YKK® to-veis glidelås i front som går helt opp i kraven, klaff med borrelås og trykknapper. Avtakbar vattert hette med skjerm, strammesnor i åpning og strammebånd med spenne på toppen. Brystlomme på venstre side med klaff med trykknapper. Brystlomme på høyre side med klaff med trykknapper og utvendig mobiltelefonlomme delvis skjult under klaff. Tre pennelommer og en lomme med vertikal glidelås på venstre erme. To forlommer, begge med klaff med trykknapper. Baklomme på høyre side med klaff med trykknapper. Innvendig brystlomme på venstre side med borrelås. Regulering av ermeavslutning med trykknapper og strikk, innvendig ribb. Strikk i sidene i livet og luftespalte med klaff bak på rygg. Brede beltehemper. Justerbart belte med plastikkspenne, avtakbart. To-veis glidelås i ben opp til livet med klaff med trykknapper. Strikk og trykknappregulering i benavslutning. Justerbar støvelstrikk. Refleksbånd med 4-nålssøm og refleksbiser på bryst, rygg og ben. Hempe i nakke.

  Materiale: 100% polyester, 130 g/m²
  Mer info
  7 Varianter
 • Vinterkjeledress BS Hamar
  Vinterkjeledress BS Hamar
  Vinterkjeledress i moderne design. Pustende, vind- og vanntett. Tapede sømmer. Vannsøyle 10 000 mm, pustende evne 4000 g/m2/24 t. Vattert fôr. Høy krave med børstet fleece innside. YKK® to-veis glidelås i front som går helt opp i kraven, klaff med borrelås og trykknapper i hals. Hjelmtilpasset avtakbar vattert hette med to strammesnorer. Kartlomme med glidelås på venstre side i bryst. Brystlomme på venstre side med vertikal vanntett glidelås. Brystlomme på høyre side med horisontal glidelås med klaff og innvendig ID-kortlomme. Innvendig brystlomme på venstre side med vertikal glidelås. Innvendig mobiltelefonlomme med borrelås på høyre side. Regulering av ermeavslutning med trykknapper og strikk, pulsvarmer. Strikk i livet. Brede beltehemper. Justerbart belte med plastikkspenne, avtakbart. To baklommer med klaff med borrelås. Tommestokklomme med hempe og utvendig lomme med drenering. Formsydde kneputelommer med innputt utenfra. To-veis glidelås i ben opp til livet med klaff med borrelås. Snølås med borrelås, trykknapp og strikk. Justerbar støvelstrikk. Refleksdetaljer på ben, ermer, skuldre og hette. Hempe i nakken.

  Materiale: 100% polyester, 210 g/m²
  Sertifisert i henhold til: EN 342, EN 343 3,1
  Mer info
  14 Varianter

Melding fra Ahlsell

Javascript er avstengt i din webbleser. For full funksjonalitet anbefaler vi at du slår på Javascript

Melding fra Ahlsell

Cookies er Inaktivert. For at nettsiden ska fungere korrekt må webbleseren tillat cookies.