Handlekurv: 0

Tøm innkjøpsliste

Du har 0 ordrerader i innkjøpslisten.
Er du sikker på at du vil tømme innkjøpslisten?
Noe gikk galt når prisene skulle lastes ned. Forsøk igjen.

Din innkjøpsliste er tom

Kjeledress - Selebukse

Viser 1 til 7 av 7

 • Vinterdress HH Leknes 71613
  Vinterdress HH Leknes 71613
  Varm vinterdress som holder deg tørr hele dagen, 0,381 m² K/W (2,5 clo), avtagbar hette, kan brukes med hjelm. Belte i midjen, heltejpad utforming, børstet polyester på innsiden av krage og håndvarmelommer, toveis glidelås med stormklaff og borrelås. To frontlommer med glidelås og mulighet for å komme til innenfor plagget, napoleonlomme, brystlomme, glidelås under arm for ventilasjon, brede beltetuneller for ekstra styrke og stabilitet. ID-holder, ribbe i midjen, leg ender med stormklaff og borrelås, reflexdetaljer ved anklene, lange mansjetter med borrelåsjustering. Glidelås for å komme til på innsiden av plagget å montere en logo.
  Mer info
  28 Varianter
 • Vinterbukse HH Arctic 71450
  Vinterbukse HH Arctic 71450
  Helly Tech® holder deg tørr hele dagen, og PrimaLoft®-isolasjonen holder deg varm på kalde arbeidsdager. Innvendige lommer til knepolstring, avtagbare hengende lommer og tommestokklomme gjør dette til den perfekte arbeidsbuksen. 0,348 m2 K/W (isoleringsverdi 2,2) Helly Tech® stoff med heltapet konstruksjon, avtakbar bakdel med elastiske bukseseler, reflekselementer, gylf med glidelås og plastdekte metallknapper. I tillegg er buksen elastisk i livet med bredt beltefeste for ekstra styrke og stabilitet. Hempe til ID-kort under beltehempe og forsterkninger i setet og på knærne. To håndlommer, to avtagbare hengende frontlommer i Cordura® til verktøy, med vinklede hjørner og Tommestokklomme. Avtagbar knapp på tommestokklommen til å feste kniver. Støvelglidelåser med stormklaff og borrelås og knepolstringslommer på innsiden.
  Mer info
  11 Varianter
 • Vinterdress Svalbard 990-0064
  Vinterdress Svalbard 990-0064
  100% oxford nylon ytterstoff. 120gr vattering. Tapede sømmer. Bryst lomme med klaff venstre side, Mobillomme med borrelås høgreside. Sidelomme med borrelås. Toveis glidelås i front. Toveis på utside på ben med klaff. Mansjett i erme. Belte i midje, strikk nederst på ben. Avtagbar hette.
  Mer info
  27 Varianter
 • Vinterdress Svalbard 990-0064
  Vinterdress Svalbard 990-0064
  Tapede sømmer. Bryst lomme med klaff venstre side, Mobillomme med borrelås høgreside. Sidelomme med borrelås. Toveis glidelås i front. Toveis på utside på ben med klaff. Mansjett i erme. Belte i midje, strikk nederst på ben. Avtagbar hette.
  Mer info
  7 Varianter
 • Midjebyxa Helly Hansen Berg 76400
  Midjebyxa Helly Hansen Berg 76400
  Fleece på insidan av ryggen, avtagbara hängslen, gylf med dragkedja, resår i midjan samt bälteshällor, två fickor fram med dragkedja, dragkedja i ben med vindslå, knäskyddsficka på insidan. Material: Polyester. Foder: Nylon.
  Mer info
  5 Varianter
 • Kjeledress Aquapro 284-2706
  Kjeledress Aquapro 284-2706
  Regnkjeledress AQUAPRO i 100% Polyester med PU bakside, Mesh fòr. Pustende, vindtett og vannavvisende. Svært slitesterk. 50 mm påsydd refleks, sydde og tapede sømmer. Avtagbar regulerbar hette. Skjult glidelås i front med klaff og borrelås. Elastisk belte i livet. ID-lomme og D-ring. Bryst- og sidelommer med vannavvisende glidelås. Innvendige brystlommer med borrelås. Skjult kartlomme i front. Lufting under ermer. Borrelåsregulering og elastikk i nedkant ermer. Ermribb med tommelgrep. Tommestokklomme. Glidelås i hele benets lengde. Elastikk og knapp i nedkant ben. Vaskes på 40°.
  Mer info
  7 Varianter
 • Kjeledress Fristads GT-812 Airtech®
  Kjeledress Fristads GT-812 Airtech®
  Glidelås opp i kragen / 2 framlommer / 2 brystlommer og 2 varmelommer / "Napoleon"-lomme under slag / 2 baklommer / Innerlomme / Armlomme med telefonlomme og pennelomme / Tommestokklomme / Verktøylomme / Benlomme / Justerbart snøre i midjen / Innfelt midjeelastikk / Regulerbare ermemansjetter / Innvendig mansjett i ermer / Toveis glidelås langs utsiden av bena / Buksebenankler justerbare / Snølås i ben / Avtakbar fôret hette / Fleecefôret krage / Utsatte sømmer er tapet.
  Mer info
  5 Varianter

melding fra Ahlsell

Javascript er avstengt i din webbleser. For full funktionalitet anbefaler vi at du slår på Javascript

melding fra Ahlsell

Cookies er Inaktivert. For at nettsiden ska fungere korrekt må webbleseren tillat cookies.