Handlekurv: 0

Tøm innkjøpsliste

Du har 0 ordrerader i innkjøpslisten.
Er du sikker på at du vil tømme innkjøpslisten?

Din innkjøpsliste er tom

Grunn, papp, vindskydd, takstolbeskyttelse

Viser 1 til 20 av 42

 • Vindsperreduk WindFoil 130 DAFA
  Vindsperreduk WindFoil 130 DAFA
  DAFA WindFoil 130 er en sterk, 3-lags diffusionsåpen duk som anvendes i en lett ytteveggskonstruksjon. Med en bredde på 3,05m er det nå mulig å montere vindsperren i full vegghøyde uten å tape overlegget. Dette sikrer en tett vindsperre kombinert med hurtig og tidsbesparende montering. Anvendes i en ventilert, lett ytterveggsbekledning og må kun anvendes bak bekledningen der det er tett for UV-lys. DAFA WindFoil 130 er fremstilt av 3-lags folie med stor slitestyrke og vanntett spesialbelegg med UV- og IR-stabilisatorer som hemmer aldringsprosessen. DAFA WindFoil 130 har stiplede linjer på begge sider som markerer 150 mm overlegg. Duken er belagt med et spesiell antireflekterende belegg, og er diffusjonsåpen med en Sd-verdi på ca. 0,02 m. Sd-verdien skal ganges med faktor ca. 5,7 for å få z-verdien.
  Mer info
  1 Variant
 • Plastfolie aldringsbestandig
  Plastfolie aldringsbestandig
  Luft og fuktsperre av polyeten for montering på vegger, i innertak og gulv. Oppfyller bl.a. kravene iht. BVL og BBR. Godkjent av SITAC og P-merket.
  Mer info
  1 Variant
 • Vindskydd T-Vind Super
  Vindskydd T-Vind Super
  Fiberduk av polypropen med laminering av polyeten. Monteras under ytskiktet på vägg, med avsedd funktion att skydda isolermaterialet mot luftrörelser och fukt. Vindskyddet är åldringsbeständigt med en diffusionsöppen polytenbarriär skyddad av två fiberdukar av polypropen (nonwoven) laminerade en på vardera sidan. Med T-vind super har man ett utökat väderskydd av högsta klass (W1). Materialet står emot dålig väderlek som tryckande regn under exponeringen. Godkänd enligt Sitac och P-märkt.
  Mer info
  1 Variant
 • Beskyttelsespapp a-collection
  Beskyttelsespapp a-collection
  Beskyttelsespapp av kartong og er en kraftig papp for midlertidig beskyttelse ved byggearbeid
  og lignende. Dinnes belagt med en tynn plastfilm, uten plastfilm og med en tynn metallisering.
  Den uten plastfilm brukes med fordel på tregulv for å ikke stenge inn fukt.
  Den plastbelagte og metalliserte brukes der ekstra kraftig papp trengs. Ruller på 75m²
  Mer info
  3 Varianter
 • Fasadeduk Majvest
  Fasadeduk Majvest
  Fasadebane til varig regnsikkere og varig vindtette fasadekonstruksjoner.
  3-lags mikroporøs funksjonssjikt, forsterket på begge sider med PP-flis.
  Mer info
  1 Variant
 • Rørmansjett universell DAFA
  Rørmansjett universell DAFA
  DAFA universell rørmansjett b rukes i alle bygg som lufttetning ved gjennomføring til runde rør. Mansjetten monteres direkte på dampsperren enkelt, raskt og sikkert.
  Mer info
  3 Varianter
 • Undertak Anticon Coverall Diffusjonstett
  Undertak Anticon Coverall Diffusjonstett
  Anti'Con Coverall med klistrekant er vårt beste underlagstak. Anti'Con Coverall er et diffusjonstett underlagstak som fungerer like bra som forenklet undertak som det gjør til underlagsbelegg for bordet tak. Underlagstaket er laget av et meget sterkt polyethylen og polypropylen materiale og er helt fri for bitumen. Godkjent for 3 måneder uten yttertak.
  Mer info
  2 Varianter
 • Ytpapp
  Ytpapp
  Katepal ytpapp består av en stomme med polyester, som ger goda styrkeegenskaper. Asfalten innehåller SBS-elastomer, vilket gör att pappen är smidig och flexibel även vid låg temperatur. För renovering och nybyggnation, en eller tvålagstäckningar. Försedd med självklistrande skarvkant (ej Super Pintari) som underlättar montering. Katepal SEP 5500 R används som enskiktstäckning vid renovering eller ytpapp i flerskiktstäckning. Beroende på underlagstyp och tak lutning används som underlagspapp YEP, YAP. Katepals SEP 5500 R är godkänd och P-märkt enskiktstäckning, taktäckning klass T.
  Mer info
  1 Variant
 • Vindsperreduk WindFoil™ DAFA
  Vindsperreduk WindFoil™ DAFA
  DAFA WindFoil 95 er en sterk, 4-lags diffusjonsåpen duk som brukes i en lett ytterveggskonstruksjon. Duken har en brannklasse E, EN 13501-1.
  Bruksområde
  DAFA WindFoil 95 brukes som vindsperre i en ventilert, lett ytterveggskledning. DAFA WindFoil 95 må bare brukes bak kledning som er tett for UV-lys.
  Mer info
  1 Variant
 • Undertak og vindsperreduk RooFoil150™ DAFA
  Undertak og vindsperreduk RooFoil150™ DAFA
  RooFoil er en sterk diffusjonsåpen blå duk som kan brukes til både undertak og vindsperre i en lett ytterveggskonstruksjon
  Mer info
  2 Varianter
 • Støvbeskyttelse for dør a-collection
  Støvbeskyttelse for dør a-collection
  Støvbeskyttende plastdør i gjenbrukbar polyten. Utstyrt med dobbeltsidig glidelås. Passer opp til 1 m brede døråpninger, og kan legges sammen for enkel oppbevaring. Beskytter mot skitt og lukt ved sliping, pussing, maling eller annen innendørsrenovering.
  Mer info
  1 Variant
 • Kabelmansjett UV DAFA
  Kabelmansjett UV DAFA
  UV kabelmansjett er en lufttett løsning til gjennomføring av strømbokser eller kabler gjennom undertak eller vindsperre. Duken er permanet UV-bestandig, og både duk og lim kan tåle temperaturer fra -40 til +80°C.
  Mer info
  1 Variant
 • Dampsperreduk ProFoil DAFA
  Dampsperreduk ProFoil DAFA
  Meget tett dampsperreduk til profesjonelle bygg og anlegg, hvor bruddstyrke under utførelsen er avgjørende
  Mer info
  3 Varianter
 • Vindsperre Diffo Proof Diffusjonsåpen
  Vindsperre Diffo Proof Diffusjonsåpen
  Diffo Proof er en kraftig diffusjonsåpen vindsperre. Vindsperren består av 3 lag polypropylen hvor det midterste laget er en vanntett membran. Diffo Proof monteres under ytterveggen for å beskytte isoleringen mot fukt og evt. kondens. Kan også bli brukt som utvendig vindsperre i varmeisolerte yttervegger med luftet kledning og i takkonstruksjoner av tre. Vindsperren er godkjent som en midlertidig værbeskyttelse under byggeperioden.
  Mer info
  4 Varianter
 • Rørmansjett UV DAFA
  Rørmansjett UV DAFA
  DAFA UV rørmansjett er en lufttett løsning til gjennomføring gjennom undertak eller vindsperre.
  Bruksområde
  DAFA UV rørmansjett brukes til tetning rundt rørgjennomføringer gjennom undertaket eller vindsperren. DAFA UV rørmansjett sikrer fullstendig vindtetthet.
  Mer info
  2 Varianter
 • Vindsperreduk Facade UV DAFA
  Vindsperreduk Facade UV DAFA
  DAFA UV facade vindsperre er den optimale løsningen til vindtetning av lette fasader. DAFA UV facade er en sterk CE-merket, permanent UV-bestandig diffusjonsåpen duk.
  Bruksområde
  DAFA UV facade brukes som vindsperre i en ventilert, lett ytterveggskledning med åpne fuger med en bredde på opptil 30 mm og en fugeandel på opptil 40 % av overflaten.
  Mer info
  1 Variant
 • Dekningsfolie
  Dekningsfolie
  Dekkeplast for å beskytte mot støv og skitt.
  Mer info
  1 Variant
 • Karmfolie Dafa
  Karmfolie Dafa
  Diffusjonsåpen tetningsfolie tetter mellom vinduer, dør og andre bygningsde¬ler utvendig.
  Lukker spalten hele veien rundt, i ett stykke. 3-lags folie med stor slitestyrke. Montert med 2 baner dobbeltsidig tape, noe som letter arbeidsgangen betydelig.
  Mer info
  2 Varianter
 • Dampsperre Norm
  Dampsperre Norm
  Dampsperre Norm.
  Mer info
  1 Variant

melding fra Ahlsell

Javascript er avstengt i din webbleser. For full funktionalitet anbefaler vi at du slår på Javascript

melding fra Ahlsell

Cookies er Inaktivert. For at nettsiden ska fungere korrekt må webbleseren tillat cookies.