Handlekurv: 0

Tøm innkjøpsliste

Du har 0 ordrerader i innkjøpslisten.
Er du sikker på at du vil tømme innkjøpslisten?
Noe gikk galt når prisene skulle lastes ned. Forsøk igjen.

Din innkjøpsliste er tom

30 Glødelampearmaturer, innendørs

Viser 1 til 20 av 67

 • Spot SG Armaturen Zoom Rondell 3x6,5W LED
  Spot SG Armaturen Zoom Rondell 3x6,5W LED
  Tak armatur med utskiftbare LED (GU10). Spot kan roteres og vippes for optimal justeringsmulighet. Zoom spotten kan justere fra synlig lyskilde til godt inntrukket lyskilde. 50 000 timer levetid på LED, med 32 grader lysspredning (lyskilden). Lysfargen er varmhvit(2700K), kl I
  Mer info
  2 Varianter
 • Takarmatur QI 230V 3-Spot Rund
  Takarmatur QI 230V 3-Spot Rund
  Qi 230V 3-Spot Rund 6W GU10 Lekker taklampe (spotskinne) med 3 justerbare spotter i 6W. Sokkel: 180mm. 6W pr.spot. 3 stk GU10 LED-pærer følger med. 3x400lm. 2700K, CRI>80. Forventet levetid: 50.000t. Garanti: 5 år (med unntak av pæren) Raske å montere da de passer over standard takboks. Her er GU10 pære ferdig montert i spotten. Sertifikat: CE
  Mer info
  1 Variant
 • Downlight LED DL tilt 7W Elko
  Downlight LED DL tilt 7W Elko
  Tilt, en downlight som er vippbar i to retninger, med meget godt lysutbytte. Downlightens innkapsling gjør at den kan plasseres direkte i brennbart materiale slik at kasse ikke er nødvendig. Montasje i 83mm hull. Byggehøyde på kun 37mm betyr at den kan bygges inn i 1" lektet tak. Leveres med fargetemperatur 2700 K og varmdim (2100 – 2800 K). IP44 Dimbar med 315 GLE / 316 GLED. Utførelser i Polarhvit, Alu og Sort.
  Mer info
  6 Varianter
 • Downlight LED DL akse 7W ELKO
  Downlight LED DL akse 7W ELKO
  ELKO Bright Akse, en dreibar lavprofildownlight med meget godt lysutbytte. Kan vippes i alle retninger. Downlightens innkapsling gjør at den kan plasseres direkte i brennbart materiale slik at kasse ikke er nødvendig. Montasje i 83mm hull. Byggehøyde på kun 48mm betyr at den kan bygges inn i 2” nedlektet tak. LED driveren er spesielt tilpasset ELKO 315GLE dimmer for et flimmerfritt og lavt minimumsnivå. Hurtigkobling mellom driver og lampe, slik at driveren kan kobles ferdig etter at hullet har blitt frest ut. Lampen kan da enkelt tilkobles når maleren er ferdig med å male taket. Leveres med fargetemperatur 2700 K. IP44. Dimbar med 315GLE eller 316GLED dimmer fra ELKO. Leveres i Polarhvit, aluminium og sort.
  Mer info
  6 Varianter
 • Takbeslag og reservekuppel SG Armaturen Rondo
  Takbeslag og reservekuppel SG Armaturen Rondo
  Takbeslag med plastkuppel. Velegnet for bod, vaskerom etc.
  Mer info
  3 Varianter
 • Tak- og veggbeslag porselen
  Tak- og veggbeslag porselen
  Leveres med lampeholder E27. Kuppelgjenger A 84,5, isolerende bakplate med utvendig tilkobling. Tak- og veggbeslagene er godkjente for max. 60W
  Mer info
  2 Varianter
 • Spot SG Armaturen Zoom Round 6,5W LED
  Spot SG Armaturen Zoom Round 6,5W LED
  Vegg/tak armatur i moderne design. Man kan justere hvor inntrukket man vi ha lyskilden. Det er lett å skifte ut GU10 lyskilden. Spot hode kan vippens og roteres. LED gir 50 000 timer levetid og fargen er varmhvit(2700K).
  Mer info
  2 Varianter
 • Badstuearmaturer Ensto Nor AVH15
  Badstuearmaturer Ensto Nor AVH15
  Armaturene er spesielt designede for badstuer. Armatur AVH15 kan også brukes i andre rom der det er behov for basisarmaturer. Stamme av varmesikker plast, skjerm av glass. Montering på vegg 100 mm fra taket - Ikke i taket! Tilgjengelig også med fururist: hjørnemodell AVH15.1 og veggmodell AVH15.2
  Mer info
  3 Varianter
 • Downlight LED DL fokus 7W Elko
  Downlight LED DL fokus 7W Elko
  ELKO Bright Fokus, en fast lavprofildownlight med meget godt lysutbytte. Downlightens innkapsling gjør at downlighten kan plasseres direkte i brennbart materiale slik at kasse ikke er nødvendig. Byggehøyde på kun 34mm betyr at den kan bygges inn i 1” lektet tak. Downlighten kan monteres i hull med en diameter fra 73 - 83mm, perfekt for rehabilitering av eldre downlightsinstallasjoner der det er benyttet en mindre hulldiameter en 83mm. LED driveren er spesielt tilpasset ELKO 315GLE dimmer for et flimmerfritt og lavt minimumsnivå. Hurtigkobling mellom driver og lampe, slik at driveren kan kobles ferdig når hullet blir frest ut. Lampen kan da enkelt kobles til når maleren er ferdig med å male taket. Leveres med fargetemperatur 2700K. Dimbar med 315 GLE eller 316 GLED dimmer fra ELKO. IP44. Leveres i Polarhvit, aluminium og sort.
  Mer info
  6 Varianter
 • Badstuearmaturer Ensto Nor AVH11
  Badstuearmaturer Ensto Nor AVH11
  Armaturene er spesielt designet for badstuer. Stamme i varmesikker polyester, skjerm av glass og reflektor i aluminium. Montering på vegg 100mm fra taket - Ikke i taket!
  Mer info
  3 Varianter
 • Baderomsarmatur Nordtronic Bianka m/stikkontakt
  Baderomsarmatur Nordtronic Bianka m/stikkontakt
  Bianka er en baderomsarmatur. Bruksområde kan typisk være boliger, leiligheter, hoteller osv. •Med Bianka gjør du en hurtig og enkel montering, rett på veggen, med valgfri kabelinnføring fra topp eller bakside via memrannippel. Med den 3polet hurtigklemme gjør du en hurtig og sikker installasjon af Bianka baderomsarmatur. Leveres med utskiftbar LED enhet.
  Mer info
  1 Variant
 • Benkarmatur LED Nordtronic Gema
  Benkarmatur LED Nordtronic Gema
  Flat og kompakt benkarmatur Velegnet til montering på bl.a. kjøkken, bad eller andre steder hvor mann ønsker særdeles god fargegjengivelse Leveres med 2m kabel for sammenbygging av flere armaturer med stikkontakt og støpsel 2-trinns lysbryter for justering av lysnivået Skjøtekabel på 10, 60 eller 100 cm kan leveres som tilbehør.
  Mer info
  2 Varianter
 • Taklampe Ensto Nor AVR320
  Taklampe Ensto Nor AVR320
  Armaturserien AVR320 har en ny løsning for å gjøre installasjonen rask og enkel. Hver lyskilde har en egen skreddersydd reflektor som kan tilby de beste funksjonene av akkurat den lyskilden i AVR320-serien. Armaturhus og skjerm av slagsikker polykarbonat.
  Mer info
  1 Variant
 • Tak/veggarmatur SG-armaturen Enøk Led
  Tak/veggarmatur SG-armaturen Enøk Led
  Universal tak-/veggarmatur med LED, Varmhvit (3000K), 40 000 timer levetid. 230V.
  Mer info
  3 Varianter
 • Zoom Square SG Armaturen 6,5W med dimmer
  Zoom Square SG Armaturen 6,5W med dimmer
  Vegg armatur i moderne design med integrert dimmer. Man kan justere hvor inntrukket man vi ha lyskilden. Det er lett å skifte ut GU10 lyskilden. Spot hode kan vippens og roteres. LED gir 50 000 timer levetid og fargen er varmhvit (2700K).
  Mer info
  2 Varianter
 • Plastkuppel
  Plastkuppel
  Plastkuppel, matt hvit.
  Mer info
  1 Variant
 • Taklampe SG Armaturen Oyster
  Taklampe SG Armaturen Oyster
  Egner seg for montering i de fleste rom. IP 21.
  Mer info
  2 Varianter
 • Takarmatur Ceres Led, SG-armaturen
  Takarmatur Ceres Led, SG-armaturen
  Utenpåliggende downlight med varmhvit lysfarge, 85 grader lysspredning, og en lumen output på 1850 lm. Reflektor i aluminium. LED kan skiftes ut av fagpersonell. ikke dimbar.
  Mer info
  3 Varianter
 • Taklampe SG Armaturen Calando
  Taklampe SG Armaturen Calando
  Klassiske stilrene armaturer med matt glasskuppel. Armaturhus produsert i stål gjør at armaturen egner seg bra til prosjekter og privat marked. IP 21.
  Mer info
  4 Varianter
 • Vegglampe SG Armaturen Bassi
  Vegglampe SG Armaturen Bassi
  Tøff utendørs veggarmatur, IP 65, Vandalsikker. Tips: Bruk den som nummerskilt!
  Mer info
  1 Variant

melding fra Ahlsell

Javascript er avstengt i din webbleser. For full funktionalitet anbefaler vi at du slår på Javascript

melding fra Ahlsell

Cookies er Inaktivert. For at nettsiden ska fungere korrekt må webbleseren tillat cookies.