Handlekurv: 0

Tøm innkjøpsliste

Du har 0 ordrerader i innkjøpslisten.
Er du sikker på at du vil tømme innkjøpslisten?
Noe gikk galt når prisene skulle lastes ned. Forsøk igjen.

Din innkjøpsliste er tom

Gr. 37 - 38 Lyskilder

Viser 1 til 20 av 506

 • Kompaktlysrør MASTER PL-C Xtra, 2-stifts sokkel
  Kompaktlysrør MASTER PL-C Xtra, 2-stifts sokkel
  Dette er et effektivt kompakt lysrør som er spesielt egnet til bruk i generelle downlights i butikker, hoteller, restauranter, catering og kontorer. Lyskildene i MASTER PL-C Xtraserien har dessuten betraktelig lavere totale driftskostnader takket være den lange levetiden (over dobbelt så lang som for en standard MASTER PL-C-lyskilde) og den lave forekomsten av tidlige feil. Den originale Philips-utviklede broteknologien gir optimal ytelse ved bruk, og gir mer lys og høyere effekt enn bøyde løsninger. 2-pinsversjonen er utformet for å fungere med elektromagnetiske HF-forkoblinger og leveres med en sokkel som enkelt kan settes inn og tas ut.
  Mer info
  1 Variant
 • Kompaktlysrør Philips Master PL-T 4-Pin
  Kompaktlysrør Philips Master PL-T 4-Pin
  MASTER PL-T er et effektivt kompakt lysrør som er spesielt egnet til bruk i generelle downlights i butikker, hoteller, restauranter, catering og kontorer, der det kreves høyere belysningsnivåer. Den originale Philips-utviklede broteknologien gir optimal ytelse ved bruk, og gir mer lys og høyere effekt enn bøyde løsninger. 4-pinsversjonen er utformet for å fungere med elektroniske forkoblinger og leveres med en sokkel som enkelt kan settes inn og tas ut.
  Mer info
  11 Varianter
 • Damplamper Osram NAV-T Super 4Y
  Damplamper Osram NAV-T Super 4Y
  Høytrykksnatriumlampe. Rørformet. Til start av lampene kreves tennaggregat.
  Mer info
  7 Varianter
 • LED-Lampe Osram Retro CLP25 E27 CL
  LED-Lampe Osram Retro CLP25 E27 CL
  LED Retrofit Classic P pære med innovativ LED filament teknologi. Design, dimensjoner og lysstrøm kan sammenlignes med en glødelampe eller halogenlampe. Meget lavt energiforbruk og lang levetid. Ingen UV eller nær-IR stråling i lysstrålen. Ingen oppvarming og gir 100% lys øyeblikkelig. Fungerer som erstattning for vanlige glødepærer. Passer perfekt for dekorative installasjoner. Anbefalte bruksområder er dekor, generell belysning der man tidligere har brukt glødepærer. Kan kun brukes utendørs i egnede armaturer.
  Mer info
  1 Variant
 • Kompaktlysrør Osram Dulux D/E
  Kompaktlysrør Osram Dulux D/E
  Samme dimensjoner som Dulux D, men med 4 pins sokkel. For drift med elektronisk forkoblingsutstyr. Dulux D/E kan lysreguleres med dertil egnet forkoblingsutstyr. Egner seg godt som batteridrevet nødbelysning, f.eks. i varehus og kontorbygg.
  Mer info
  11 Varianter
 • Lysrør Osram Lumilux T8
  Lysrør Osram Lumilux T8
  LUMILUX er i dag det lysrøret som benyttes som standard i de aller fleste lysanlegg. Med nytt lysstoffpulver reduseres lystapet gjennom levetiden til et minimum. Ved bruk av elektronisk forkoblingsutstyr garanterer vi mer enn 80% lysytelse etter 18 000 timer. I tillegg er rørene 100% resirkulerbare.
  Mer info
  26 Varianter
 • Kompaktlysrør Osram CFL Square
  Kompaktlysrør Osram CFL Square
  Et kompaktlysrør med flatt design, tilpasset armaturer for "2D"- lyskilder. Meget godt egnet i for eksempel tak og veggarmaturer med lav byggehøyde. Den spesielle formen sørger for jevnt lys over hele flaten. Ingen skygger ved endene og ingen mørke flekker.
  Mer info
  6 Varianter
 • Kompaktlysrør Osram Dulux T/E Plus
  Kompaktlysrør Osram Dulux T/E Plus
  Samme dimensjoner som Dulux T, men med 4 pins sokkel. Dulux T/E er for drift med elektronisk forkoblingsutstyr og kan drives både på nettet, med batteri eller solcellepanel. Kan lysreguleres med dertil egnet forkoblingsutstyr.
  Mer info
  13 Varianter
 • LED SG-Armaturen OptiDIM
  LED SG-Armaturen OptiDIM
  25° spredning 2700K GU10 230V, 50 000t levetid.
  Mer info
  2 Varianter
 • Lysrør Philips Master TL5 HO
  Lysrør Philips Master TL5 HO
  G5 sokkel. Diameter 16mm. Kun for armaturer med elektronisk reaktor. Høyt lysutbytte Superluxfarge.
  Mer info
  18 Varianter
 • Lysrør Philips Master TL-D Super 80
  Lysrør Philips Master TL-D Super 80
  Lavtrykk kvikksølvdamplamper, 26mm rør. Til f. eks. forretninger og kontorlokaler.
  Mer info
  26 Varianter
 • Kompaktlysrør Osram Dulux L
  Kompaktlysrør Osram Dulux L
  Dulux L er et godt alternativ til vanlige lysrør: 1/3 av lengden, men med tilsvarende lysytelse. Meget anvendelig i modularmaturer med maks lengde 600mm. Dulux L kan lys- reguleres med dertil egnet forkoblingsutstyr. Dulux L 18W, 24W og 36W kan drives med enten konvensjonelt eller elektronisk forkoblingsutstyr. Dulux L 40W og 55 Wkan kun drives med elektronisk forkoblingsutstyr.
  Mer info
  15 Varianter
 • Kompaktlysrør Osram Dulux S
  Kompaktlysrør Osram Dulux S
  Smalt kompakt lysrør som er ideelt for slanke tak- og veggarmaturer, samt i skriverbordsarmaturer. For drift med konvensjonelt forkoblingsutstyr.
  Mer info
  10 Varianter
 • Høytrykklampe Philips SON PIA Plus
  Høytrykklampe Philips SON PIA Plus
  Høykvalitets høytrykk natriumslampe med PIA (Philips Integrert antenne) teknologi.
  Mer info
  5 Varianter
 • Halostar Osram
  Halostar Osram
  Klar med aksial glødetråd, (20W 24V har tverrspiral). Er en halogenbrenner, uten reflektor og kun for drift i lukkede armaturer pga. høytrykksteknikk. Utstyrt med UV-filter. Farvetemperatur ca. 2800 K.
  Mer info
  3 Varianter
 • Kompaktlysrør Philip Master PL-C 4-Pin
  Kompaktlysrør Philip Master PL-C 4-Pin
  MASTER PL-C er et medium effekts kompakt lysrør som er spesielt egnet til bruk i generelle downlights i butikker, hoteller, restauranter, catering og kontorer. Den originale Philips-utviklede broteknologien gir optimal ytelse ved bruk, og gir mer lys og høyere effekt enn bøyde løsninger. 4-pinsversjonen er utformet for å fungere med elektroniske HF-forkoblinger med integrert forhåndsvarming, og leveres med en sokkel som enkelt kan settes inn og tas ut. 4-pins feste.
  Mer info
  9 Varianter
 • Metallhalogenpære MASTER Colour Philips CDM-T
  Metallhalogenpære MASTER Colour Philips CDM-T
  En-soklede, kompakte, høyeffektive utladningslamper med stabil farge gjennom hele levetiden med krisp, utstrålende lys. Bruksområde: Butikker, kontorer og offentlige bygniinger. Dekorativt utendørs flombelysning.
  Mer info
  6 Varianter
 • Tenner Philips Ecoclick
  Tenner Philips Ecoclick
  Miljøtilpassede lysrørtennere for bruk i kombinasjon med konvensjonelle reaktorer.
  Mer info
  2 Varianter
 • Halostar Osram Starlite
  Halostar Osram Starlite
  Klar har aksial glødetråd og forgylte sokkelstifter. 5W 12V har tverrspiral. Små lavvolt halogenlamper med stiftsokkel uten reflektor. De egner seg godt til "stjernehimmel", i armaturer med refl ektor, forinnbygging i møbler og i moderne lysekroner. Utstyrt med UV-filter. Kan benyttes i åpne armaturer pga. lavtrykksteknikk. Kan dimmes. Farvetemperatur 2800 K.
  Mer info
  8 Varianter
 • Halogenpære Osram Decostar 51 ECO - 12V
  Halogenpære Osram Decostar 51 ECO - 12V
  Har kaldtlysreflektor (varmen bakover) og frontglass. IRC-teknikken (Infra Red Coating) øker lyskildens effektivitet - dvs. du får mer lys pr. forbrukt watt. Frontglasset på lyskilden tillater drift i åpen armatur. 30% energibesparelse, sammenliknet med Decostar standard. 14W ECO gir like mye lys som en standard 20W halogenlampe. 20W = 35W, 35W = 50W, 50W = 65W. Kan dimmes. Fargetempraturen er ca. 3000 K. G. GU5.3 sokkel.
  Mer info
  11 Varianter
 • ...

melding fra Ahlsell

Javascript er avstengt i din webbleser. For full funktionalitet anbefaler vi at du slår på Javascript

melding fra Ahlsell

Cookies er Inaktivert. For at nettsiden ska fungere korrekt må webbleseren tillat cookies.