Handlekurv: 0

Tøm innkjøpsliste

Du har 0 ordrerader i innkjøpslisten.
Er du sikker på at du vil tømme innkjøpslisten?
Noe gikk galt når prisene skulle lastes ned. Forsøk igjen.

Din innkjøpsliste er tom

Gr. 54 - 58 Elektrovarme

Viser 1 til 20 av 268

 • Panelovn Glamox u/termostat TPA
  Panelovn Glamox u/termostat TPA
  Gjennomstrømningsovn. Overtemperatursikring med automatisk tilbakekobling. Tilkobling til fast nett eller med ledning og støpsel som medfølger. Leveres med separat veggfeste med påmontert koplingsboks for fast montasje. Koplingsboks er flyttbar i sideretning. Termostat bestilles separat.
  Mer info
  7 Varianter
 • Varmelist Glamox uten termostat TLO 3001
  Varmelist Glamox uten termostat TLO 3001
  Glamox 3001 TLO er en funksjonell og fleksibel ovn med høyde på bare 180 mm. Tilgjengelig i flere effekter fra 250 watt til 1400 watt. Ovnen har en funksjonell design som gjør at varmen raskt sendes ut i rommet. Designet for bruk i boliger og næringsbygg. Du kan velge mellom mange forskjellige termostater. Alt fra enkle elektroniske, til de mest avanserte sentrale reguleringer. Ovnen har minimal støvforbrenning på grunn av den store overflatekjølingen av elementet. Den har ingen skarpe kanter og har en glatt og slitesterk overflate. Ovnen er beskyttet mot overoppheting og deksel over regulering hindrer uønsket endring av temperaturen.
  Mer info
  5 Varianter
 • Termostat MTC3 Micro Matic
  Termostat MTC3 Micro Matic
  Microtemp MTC3 er en alt-i-ett termostat og regulator med stort, bakgrunnsbelyst og lettlest display. MTC3 er utstyrt med 2-polet bryter og innebygd timer for sparetemperatur (iht. TEK 10) med 4 valgfrie programmer og frostsikring. Monteres i standard veggboks eller direkte på vegg med påveggskappe. Termostaten kan styre direkte inntil 3600W (16A). Ved større belastninger kan MTC3 styre kontaktorer.
  Mer info
  1 Variant
 • Termostater Micro Matic MTC2
  Termostater Micro Matic MTC2
  Microtemp type MTC2 er en digital termostat for montering i standard veggboks eller direkte på vegg med påveggskappe type MTC-VH. MTC2 er utstyrt med 2-polet bryter og har mulighet for både sparetemperatur og frostsikring. Termostatene kan styre direkte inntil 3600W (16A) og har en lysdiode som lyser når varmen er innkoblet.
  Mer info
  4 Varianter
 • Elektronisk termostat Glamox ET
  Elektronisk termostat Glamox ET
  Elektronsik termostat med reguleringshjul.
  Mer info
  2 Varianter
 • Kontrollenhet Nobø NCU
  Kontrollenhet Nobø NCU
  Nobø Kontrollenhet NCU.
  Mer info
  5 Varianter
 • Prosjekttermostat Microsafe MTemp 2-polt
  Prosjekttermostat Microsafe MTemp 2-polt
  Mtemp er en ren termostat med innebygd romføler og inngang for ekstern føler. Viser faktiskt temperatur i display på aktiv føler. Produktet har 7 års garanti.
  Mer info
  2 Varianter
 • Reflektorovn Glen Dimplex RK4
  Reflektorovn Glen Dimplex RK4
  Reflektorovn, IP24, 230V. For fast montasje, med reguleringsbryter 0 - 1/4 - 1/2 - 1.
  For fast montasje, uten bryter (for fjernregulering, like elementer)
  Mer info
  5 Varianter
 • Sentralstyring Micro Matic MCS4-10
  Sentralstyring Micro Matic MCS4-10
  Et komplett varmestyringssystem som er lett og raskt å installere. Systemet kan styre varmekabler, panelovner, motorvarmere m.m. og passer like godt til nybygg og rehabilitering som til varmestyring i hytter. Systemet består av 3 forskjellige enheter som kommuniserer trådløst med hverandre. Én master kan styre inntil 16 stk. termostater og/eller relémoduler. Systemet er meget brukervennlig.
  Mer info
  4 Varianter
 • Styresentral Glen Dimplex Orion HUB
  Styresentral Glen Dimplex Orion HUB
  Styresentral for bruk mot Nobø mottakere. Styres ved hjelp av App for nettbrett og smarttelefon. Nobø HUB tilkobles din trådløse ruter via en nettverkskabel. Nobø HUB kommuniserer på denne måten med appen og videre trådløst med ovner, lamper og elektriske apparater, som f. eks. kaffetrakter, gjennom signalmottakere. Signalmottakere kan enten være en stikkontaktmottaker eller en plug-in modul som integreres i ovnene.
  Mer info
  1 Variant
 • Småromsovn Glen Dimplex m/ledning og Europlugg
  Småromsovn Glen Dimplex m/ledning og Europlugg
  Mekanisk termostat, ledning og europlugg. IP21, 230V, 300W, dobbeltisolert.
  Mer info
  1 Variant
 • Termostater Rehau Combitherm ECO
  Termostater Rehau Combitherm ECO
  Combitherm ECO er en kombinert termostat og effektregulator med bruksområde knyttet til elektrisk varmestyring. I termostat-modus kan produktet benyttes med enten intern føler eller den eksterne føleren som følger med. I både termostat-modus og effektregulator-modus kan den eksterne føleren benyttes som en maksimums- og minimums temperatur begrenser. En ekstern klokkeinngang er tilgjengelig for å muliggjøre en kontrollert reduksjon av temperatur eller effekt. Combitherm kommer ferdig innstilt som termostat med innebygd føler for belastning under 1500 W. Ønskes andre valg programmeres det ved bruk av dip switch.
  Mer info
  1 Variant
 • Elpron underlagsmatte
  Elpron underlagsmatte
  Beste underlag for Elflex MK-5 varmefolie og alle typer varmekabel. Elpron har overlegen refleksjonsverdi og sørger for at varmen kommer dit den skal og ikke ned i gulvet. Elpron erstatter også parkettunderlag da den har meget god trinnlydsdemping, høy trykkfasthet og ikke tar til seg fuktighet. Med sin lave byggehøyde er det alltid plass til en Elpron isolasjonsplate under gulvvarmen din.
  Mer info
  2 Varianter
 • Varmefolie Elflex MK-5
  Varmefolie Elflex MK-5
  En varmefolie basert på karbon og polyester, belagt med akryl. På hver side er det innlagt langsgående strømførende skinner. Folien er laget rutete for å være selvdestruktiv ved punktvis kortslutning, og vil kun ødelegges lokalt der skader er oppstått. Elementet er derfor meget driftsikkert og robust. Elflex MK-5 kan monteres i gulv eller i tak.
  Mer info
  9 Varianter
 • Terrassevarmere
  Terrassevarmere
  Elflex terrassevarmere.Når nettene blir kalde forlenger vi utelivets gleder med våre Elflex terrassevarmere. Varmen er direkte og umiddelbar når du skrur den på og sikrer deg mange varme timer på terrassen selv om kvelden er kjølig. Den gode varmen kommer fra vårt halogenfylte quarts infrarøde lineærlampe som gir oss en kortbølge varme som virker selv igjennom vind! Vedlikeholdsfri og rustfri kapsling i IP55. Markedets peneste og beste terrassevarmer. Flere farger, flere effekter.
  Mer info
  5 Varianter
 • Håndkletørker Termo 9, a-collection
  Håndkletørker Termo 9, a-collection
  I serien a-collection elektrisk håndkletørker finnes to modeller som er utviklet og formgitt i en elegant og stilren design. Utført i polert rustfritt stål. Begge har en effekt på 100W/230V og har innebygget termostat samt to-polet brytere som sitter skjult på baksiden. Tilkoblingen er plassert i det nedre høyre hjørnet for valgfri tilkobling med synlig kabel eller skjult montasje.
  Begge modellene har faste opphengsanordninger.
  Mer info
  2 Varianter
 • Ribberørsovn Elektroskandia uten bryter
  Ribberørsovn Elektroskandia uten bryter
  Ribberørsovn for montasje på vegg, gulv, innebygget i konvektorkasse m/spalter i topp og front eller i grube m/rist. Ovnene har innebygget temperaturutløser som kobler ut, hvis ovnen tildekkes/blir for varm. Temperaturutløseren må ligge under varmeelementene, derfor må kabelinnføringen på ovnen alltid peke nedover ved montering. Utløseren må kobles inn manuelt, hvis den trer i funksjon. Brun RAL 8017 eller varmgalvanisert (ulakkert).
  Diameter: 122mm
  Høyde: 161mm
  Minstemål konvektorkasse: H x B = 315 x 185mm
  Leveres klargjort for 1 stk PG11/M16 nippel eller muffe for beskyttelseslange. Det er ikke mulig å viderekoble tilførselskabel i ovnen. Minst avstand til bygningsdeler over, under og i enden av ovnen: 150, 39, 10mm.
  Mer info
  5 Varianter
 • Varmefolie DEVIfoil Danfoss
  Varmefolie DEVIfoil Danfoss
  Med en DEVIfoil varmeløsning trengs det ingen støpemasser, byggehøyden er lav og varmefolien avgir en rask varme som er enkel å styre. DEVIfoil leveres i ruller og er derfor meget fleksibel. Man ruller ut ønsket lengde og klipper folien ved kuttesonene. Som underlag anvendes Depron plater som samtidig sørger for at varmen ledes opp i gulvet. Ved hjelp av tilkoplingsklemmer og tilkoplingstang foretas den elektriske installasjonen raskt. Spenning: 230 V, 50 Hz. Folietykkelse 0,4 mm. Byggehøyde med Depron 3,4 mm eller 6,4 mm. Belastning strømskinner 10A. Maks. temp. 80 °C. Godkjenninger IEC60335. 16 cm mellom kuttesonene.
  Mer info
  2 Varianter
 • Panelovn NOBØ Top glass NTG4N 10 høy
  Panelovn NOBØ Top glass NTG4N 10 høy
  Nobø konvektorovn med glassfront i hvitt glass 1000W/230-240V Dobbeltisolert. 44cm. Topputslipp. Leveres med kombiplugg for stikkontakt eller for medfølgende veggboks. Kompletteres med valgfri NCU-enhet.
  Mer info
  1 Variant
 • Panelovn NOBØ Top glass NTG2N lav
  Panelovn NOBØ Top glass NTG2N lav
  Nobø konvektorovn med glassfront i hvitt glass 750W/230-240V Dobbeltisolert. 24cm. Topputslipp. Leveres med kombiplugg for stikkontakt eller for medfølgende veggboks. Kompletteres med valgfri NCU-enhet.
  Mer info
  2 Varianter
 • ...

melding fra Ahlsell

Javascript er avstengt i din webbleser. For full funktionalitet anbefaler vi at du slår på Javascript

melding fra Ahlsell

Cookies er Inaktivert. For at nettsiden ska fungere korrekt må webbleseren tillat cookies.