Handlekurv: 0

Tøm innkjøpsliste

Du har 0 ordrerader i innkjøpslisten.
Er du sikker på at du vil tømme innkjøpslisten?
Noe gikk galt når prisene skulle lastes ned. Forsøk igjen.

Din innkjøpsliste er tom

63 Signaldistribusjonsanlegg

Viser 1 til 20 av 35

 • Porttelefon Smart Connection Fermax
  Porttelefon Smart Connection Fermax
  Fermax Universal Porttelefon
  Mer info
  1 Variant
 • Dørstasjon m/kamera og 1-k ringeknapp Micro Matic
  Dørstasjon m/kamera og 1-k ringeknapp Micro Matic
  Porttelefonsystemene fra Gira er utviklet med tanke på at alle tekniske installasjoner skal passe inn i samme design som resten av installasjonsmateriellet.Gira porttelefoner kommuniserer på to-leders buss også ved bruk av video m/fargekamera og aktiv TFT fargedisplay inne. Systemet kan benyttes på gamle kablingssystemer og kan derfor benytte den gamle ringeledningen som benyttes for ringeklokker. Systemet er adresserbart og programmeres med noen enkle tastetrykk på produktene. Systemet har inntil 28 adresser, slik at maks antall brukere blir 27!Maks avstand mellom dørstasjon og den inneenheten som plasseres lengst unna er 100 meter med video. Ved å bruke telefongrensesnittet, kan man overføre ringesignalet til trådløs telefon eller mobiltelefon. Man kan altså åpne døren i bygningen ved hjelp av mobiltelefonen.Svarapparater fåes både med telefonrør, slik man er vant med på porttelefoner, og med handsfreeteknologi der høyttaler og mikrofon er innebygget i samme enhet.
  Mer info
  1 Variant
 • Lystårn CTM Lyng
  Lystårn CTM Lyng
  Lystårn med statisk ac/dc led pære.
  Mer info
  1 Variant
 • Dørstasjon påvegg m/6 ringeknapper Micro Matic
  Dørstasjon påvegg m/6 ringeknapper Micro Matic
  Gira porttelefoner kommuniserer på to-leders buss. Systemet kan benyttes på gamle kablingssystemer og kan derfor benytte den gamle ringeledningen som benyttes for ringeklokker.Systemet er adresserbart og programmeres med noen enkle tastetrykk på produktene. Systemet kan benyttes i prosjekter med inntil 68 boenheter.Dørstasjon og svarapparat leveres både for innfelling i standard veggboks og for påveggsmontering. Maks avstand mellom dørstasjon og svarapparet som plasseres lengst unna er 300 meter med audio. Ved å bruke telefongrensesnittet, kan man overføre ringesignalet til trådløs telefon eller
  mobiltelefon. Man kan altså åpne døren i bygningen ved hjelp av mobiltelefonen.Svarapparater fåes både med telefonrør og med handsfreeteknologi, der høyttaler og mikrofon er innebygget i samme enhet. Bruk av porttelefon med kamera omfattes av definisjonen av kameraovervåking i personopplysningsloven og må derfor meldes til Datatilsynet. Det må også merkes/skiltes om overvåking, se personopplysningslovens paragraf 40. All informasjon samt meldeskjema finner du enkelt på www.datatilsynet.no
  Mer info
  1 Variant
 • Transformator Schneider RWC
  Transformator Schneider RWC
  Transformator 230V til 12V for IP20 innfelt montering i veggboks cc 60mm eller i påveggskappe 35mm.
  Mer info
  1 Variant
 • IP-gateway PTS Micro Matic
  IP-gateway PTS Micro Matic
  PTS-IP-gateway omsetter signalene fra Gira porttelefonsystem på nettverksprotokollnivå (IP) og gjør det dermed mulig å integrere apparater som kan nettverksaktiveres, som f.eks. datamaskiner, video-IP-telefoner og IP-kameraer. Nye funksjoner til fastvareoppdateringen som beskrives nedenfor, inngår ikke ved levering, men tilbys som kostnadsfri fastvareoppdatering som ikke er medregnet i kjøpsprisen. Med fastvareoppdateringen utvides PTS-IP-gatewayen med funksjonene "Skype™" og "Individuell annonsering". Skype™-utvidelsen gir mulighet til mobil porttelefon via iPhone og iPad, samt kommunikasjon med alle smarttelefoner, tablet-PC-er og TV-apparater som støtter bruk av Skype™. Skype™-viderekoblingen kan enkelt slås på og av via PTS-Communicator. I forbindelse med HomeServer eller FacilityServer er det mulig å velge lydfiler direkte og spille disse. På denne måten kan for eksempel statusmeldinger fra KNX-anlegget sendes til dørstasjonene via definerte meldingstekster. Et MicroSDHC-kort være installert i PTS-IP-gatewayen (anbefaling: 2 GB / maks. 32 GB SDHC) for at de nye funksjonene skal kunne brukes. Gira forbeholder seg retten til når som helst å avslutte driften av Skype™-funksjonaliteten som er stilt inn i PTS-IP-gatewayen, spesielt ved opphør eller endring av brukervilkårene til Skype™. Brukeren kan ikke fremsette krav overfor Gira, verken basert på avtale eller lovverk, hvis Skype™-funksjonaliteten bortfaller. Denne ansvarsutelukkelsen omfatter alle krav, spesielt krav om skadeserstatning og garanti; denne oversikten er ikke fullstendig. PTS-Communicator Med programvaren „PTS-Communicator" kan vanlige datamaskiner og datamaskinbaserte betjeningsenheter som f.eks. Gira Control 9 Client eller Gira Control 19 Client benyttes som svarapparat via nettverkstilkoblingen. PTS-Communicator har alle funksjonene til et Video-svarapparat, som f.eks. motta samtaler, tenne lys (i forbindelse med en koblingsaktuator) eller åpne dør. Følgende operativsystemer støttes av PTS-Communicator: Windows XP, Windows Vista, Windows 7, Windows 8, Mac OS X 10.6. Forbindelse med HomeServer eller FacilityServer via et programtillegg gir mulighet til visning i Gira Interface. Logikkmoduler gir mulighet for nye bruksområder, for eksempel adgangskontroll via Gira KeylessIn-produkter.
  Mer info
  3 Varianter
 • Dockingstation Micro Matic Apple 5+
  Dockingstation Micro Matic Apple 5+
  Passer til følgende produkter fra Apple: iPod nano® (fra 7G) og iPhone® (fra 5S) Kan bare brukes i kombinasjon med innsatsen dockingstasjon GI 2281 00! iPod touch®, iPod nano® og iPhone® er registrerte varemerker som tilhører Apple Computer Inc.
  Mer info
  4 Varianter
 • Anropssystem Schneider ferdige kit
  Anropssystem Schneider ferdige kit
  Anropssystem-kit med eller uten transformator. Inkludert anropstrykknapp, anropstrykknapp med signaluttak, anropstrykknapp med resetknapp og lampe med signallyd.
  Mer info
  2 Varianter
 • Fingeravtrykkleser Micro Matic TX_44
  Fingeravtrykkleser Micro Matic TX_44
  Fingeravtrykksmodul som profesjonelt, biometrisk system for adgangskontroll, basert på den nye generasjonen av teknologi for flateskanning.
  Mer info
  1 Variant
 • Dørstasjon påvegg m/1 ringeknapp Micro Matic
  Dørstasjon påvegg m/1 ringeknapp Micro Matic
  Porttelefonsystemene fra Gira er utviklet med tanke på at alle tekniske installasjoner skal passe inn i samme design som resten av installasjonsmateriellet.Gira porttelefoner kommuniserer på to-leders buss også ved bruk av video m/fargekamera og aktiv TFT fargedisplay inne. Systemet kan benyttes på gamle kablingssystemer og kan derfor benytte den gamle ringeledningen som benyttes for ringeklokker. Systemet er adresserbart og programmeres med noen enkle tastetrykk på produktene. Systemet har inntil 28 adresser, slik at maks antall brukere blir 27! Maks avstand mellom dørstasjon og den inneenheten som plasseres lengst unna er 300 meter med audio.Ved å bruke telefongrensesnittet, kan man overføre ringesignalet til trådløs telefon eller mobiltelefon. Man kan altså åpne døren i bygningen ved hjelp av mobiltelefonen.
  Svarapparater fåes både med telefonrør, slik man er vant med på porttelefoner, og med handsfreeteknologi der høyttaler og mikrofon er innebygget i samme enhet.
  Mer info
  1 Variant
 • Spenningsforsyning 24VDC Micro Matic
  Spenningsforsyning 24VDC Micro Matic
  Ekstra spenningsforsyning 24 V DC for forsyning av porttelefonkomponenter.
  Mer info
  1 Variant
 • Deksel til Dockingstasjon Micro Matic
  Deksel til Dockingstasjon Micro Matic
  Blinddekselet brukes når bare musikkavspillingsfunksjonen brukes via Bluetooth (uten ladefunksjon). Kan bare brukes i kombinasjon med innsatsen dockingstasjon GI 2281 00.
  Mer info
  6 Varianter
 • Alarmsystem ABB for bad/Wc
  Alarmsystem ABB for bad/Wc
  WC pakken i Impressivo design består av følgende signalprodukter: 1 stk Trafo FLM1000, 1 stk overvåkningsenhet FEH2001, 1 stk trykknapp med snor FAP3002, 1 stk signaltrykknapp FAP2001 for kvittering.
  Mer info
  1 Variant
 • Spenningsforsyning Micro Matic 12VDC
  Spenningsforsyning Micro Matic 12VDC
  Spenningsforsyning 12 V DC for eNet Server, eNet Funk-mottaksmodul og eksternt kamera.
  Mer info
  1 Variant
 • Kodetastatur Micro Matic TX_44
  Kodetastatur Micro Matic TX_44
  Kodetastatur som adgangskontrollsystem basert på et kapasitivt og dermed slitasjefritt tastatur.
  Mer info
  1 Variant
 • Tablå Exxact RWC m/dsip
  Tablå Exxact RWC m/dsip
  Tablå med display for IP20 innfelt montering i veggboks cc 60mm. Med integrert resetknapp. Kan kobles opp til seks anropstrykknapper med resetknapp. Til bruk som ett system med andre anrops- og signalprodukter.
  Mer info
  1 Variant
 • Videomultiplekser PTS Micro Matic
  Videomultiplekser PTS Micro Matic
  Videomultiplekseren knytter sammen videosignalene til dørstasjonene, PTS-kameragatewayene og PTS-IP-gatewayene. En videomultiplekser kan knytte sammen videosignalene fra tre dørstasjoner med fargekamera. Med to videomultipleksere kan videosignalene fra opptil fem dørstasjoner knyttes sammen. Kombikabinettet gir mulighet for tre monteringsmåter: Utenpåliggende (f.eks. i en vanlig forgreningsboks). Innfelt (i en innfelt apparatboks). Som tavlemontert apparat (med vedlagt tavlemontert-adapter) Ingen ytterligere konfigurasjon er nødvendig ved igangkjøring, ettersom videomultiplekseren automatisk tilpasser seg til det eksisterende ledningsnettet.
  Mer info
  1 Variant
 • Tilbehør
  Tilbehør 1 Variant

Melding fra Ahlsell

Javascript er avstengt i din webbleser. For full funksjonalitet anbefaler vi at du slår på Javascript

Melding fra Ahlsell

Cookies er Inaktivert. For at nettsiden ska fungere korrekt må webbleseren tillat cookies.