Handlekurv: 0

Tøm innkjøpsliste

Du har 0 ordrerader i innkjøpslisten.
Er du sikker på at du vil tømme innkjøpslisten?
Noe gikk galt når prisene skulle lastes ned. Forsøk igjen.

Din innkjøpsliste er tom

66 Strømforsyning, nødlysanlegg og transformatorer

Viser 1 til 20 av 221

 • Markerings- og Ledelys Glamox GEF tak/vegg montasje
  Markerings- og Ledelys Glamox GEF tak/vegg montasje
  Nødlysarmatur, for Utenpåliggende tak/Vegg montasje, IP65, lyskilde lysrør T5 1x8W, nødlys type Selvtest (ST) med 3 timer varighet, med Polykarbonat avdekning.
  Mer info
  2 Varianter
 • Belysningstrafo Tridonic LED driver
  Belysningstrafo Tridonic LED driver
  Inngansspenning 120-240V. Ta temperatur -40 - +70 oC. Leveres med fastmonterte ledninger på både primær- og sekundærside ca 0,5 m.
  Mer info
  2 Varianter
 • KB Sound DAB iSelect Gylling
  KB Sound DAB iSelect Gylling
  Eksklusiv RDS/DAB radio med 2,5" eller 5" høyttalere for innfelling i tak. Leveres komplett med: Radio, fjernkontroll, 2 stk. høyttalere og 10 meter høyttalerkabel. Mulighet for tilkobling av trådløs dockingstasjon (tilbehør) for ipod/Iphone. Andre lydkilder kan tilkobles dockingstasjonen med 3,5mm jack.

  •Monter den på kjøkkenet eller soverommet -hva med en radio på kontoret?
  • Enkel i bruk.
  • Mulighet for inntil 4 høyttalere.
  • Ved å koble radioen via lysbryteren kan den programmeres slik at den slår seg på med favorittkanalen når lyset tennes.
  Mer info
  3 Varianter
 • Belysningstransformator Noratel Jernkjerne
  Belysningstransformator Noratel Jernkjerne
  Transformator beregnet for installasjon av 12 Volt halogenbelysning. Atskilte viklinger, innstøpt i selvslukkende polyurethan og plastkapslet. Kortslutningssikker og beskyttet mot overlast med glassrørsikring og -eller automatsikring. Egnet til halogenbelysning og ellers hvor det kreves godkjent vernetransformator. Kan dimmes med dimmer som er beregnet for jernkjernetransformatorer. Datablad på www.noratel.no
  Mer info
  8 Varianter
 • Ladestasjon Proxll T2 3.6-11kW
  Ladestasjon Proxll T2 3.6-11kW
  Ladestasjonen er designet for offentlig lading og lading hjemme både for innendørs og utendørs bruk etter standard AC Mode 3 Type 2. Det er enkelt å lade, og å følge med på ladingen ved bruk av autostart Mode 3 systemet og RGB-LED lysindikator. Laderen kan tilkobles 230VAC 1-fas eller 400VAC 3-fas med utgangseffekter fra 3,6kW til 11kW! Temperaturområde: -30 til + 45°C som standard. IP54/IK10.
  Mer info
  1 Variant
 • Ladestasjon Proxll T2 3.6-11kW 5m kabel
  Ladestasjon Proxll T2 3.6-11kW 5m kabel
  Ladestasjonen er designet for lading hjemme både for innendørs og utendørs bruk etter standard AC Mode 3 Type 2. Det er enkelt å lade, og å følge med på ladingen ved bruk av autostart Mode 3 systemet og RGB-LED lysindikator. Laderen kan tilkobles 230VAC 1-fas eller 400VAC 3-fas med utgangseffekter fra 3,6kW til 11kW! Leveres med 5m ladekabel m/kontakt. Temperaturområde: -30 til + 45°C som standard. IP54/IK10.
  Mer info
  1 Variant
 • Batterieliminatorer Mascot AC/DC
  Batterieliminatorer Mascot AC/DC
  AC/DC batterieliminator omformer nettspenning til likespenning for å erstatte vanlige batterier. Leveres med 2 polet hunnkontakt på sekundærsiden. Husk plugg ved behov.
  Mer info
  3 Varianter
 • Belysningstrafoer elektroniske HALOTRONIC
  Belysningstrafoer elektroniske HALOTRONIC
  HALOTRONIC er elektroniske transformatorer for lavvolts halogenlamper, og byr på flere fordeler. De har lave effekttap. Sikkerheten er ivaretatt ved automatisk ut- og innkobling ved overbelastning, kortslutning og overtemperatur. Kan dimmes med Fase Sluttsnitt-dimmere.
  Mer info
  2 Varianter
 • Nødlys Melbye SolidLED Selvtest
  Nødlys Melbye SolidLED Selvtest
  SolidLED armaturene kan brukes som både markeringslys og ledelys. Armaturene leveres med LED lyskilde med 25 års levetid. Lysstyrken kan justeres i to lysstyrker, 300 eller 120 lumen. Batterireserve på 1 time ved 300 lumen, eller 3 timer ved 120 lumen. Armaturene leveres som enten selv-test versjon eller standardversjon. Kan monteres på vegg eller i tak, eller felles inn ved hjelp av et innfellingssett.
  Armaturhuset er produsert i solid polykarbonat. Armaturen er i IP 65 utførelse. Kan monteres innendørs og utendørs. Nipler til kabelinnføring følger med. Alle piktogrammer er inkludert og monteres etter behov.
  Mer info
  1 Variant
 • Beredskapslampe Proxll m/Halogen LED
  Beredskapslampe Proxll m/Halogen LED
  HL er en beredskapslampe med nødlys- og signalfunksjon. Den tenner når tilkoblet spenning blir borte, og kan settes i blinke-modus. Den er bestykket med både halogen og LED lyskilde, og kan tiltes 30 grader forover og 90 grader bakover.Den har en veggholder med lader, og kan tilkobles via medfølgende 12V bilplugg. Dioder i fronten indikerer gjenværende batteristyrke.Det røde ekstraglasset kan enkelt settes på ved behov.
  Mer info
  1 Variant
 • USB Strømforsyning Schneider
  USB Strømforsyning Schneider
  Monteres i veggboks eller dyp påveggskappe (35mm). Gir 5V DC (+/- 5%). Håndterer 2x700 mA enheter eller 1x1400 mA. Enheten har ikke ladestyring og skal derfor kun brukes for å lade USB-apparater med egen ladestyring. Enheten er testet med bra resultat på bla. BlackBerry, div. HTC, div. Apple iPhone/iPod, div. Samsung.
  Mer info
  3 Varianter
 • Convertere Mascot DC/DC lineære og switch-mode
  Convertere Mascot DC/DC lineære og switch-mode
  Det grunnleggende behovet for DC/DC convertere ligger i å omforme en batterispenning til en annen, mer egnet og stabilisert spenning. En typisk batterispenning kan være 12, 24 eller 48V DC, men utgangsspenningen på et batteri kan variere over et vidt område under belastning eller lading. I slike elektriske installasjoner er det nødvendig at DC/DC converteren kan klare et så vidt innganspenningsområde og likevel produsere en stabil utgangsspenning til drift av det elektroniske utstyret.
  Mer info
  3 Varianter
 • DC-strømforsyning Noratel ufiltrert
  DC-strømforsyning Noratel ufiltrert
  DC-strømforsyning uten filtrering for 12 eller 24 Volt likespenning. Maksimal rippel er
  48% RMS. Utført med atskilte viklinger og innebygget sikring mot overlast og kortslutning.
  Velegnet når det kreves sikker og pålitelig DC-strømforsyning, men hvor spenningen kan tillates
  å variere noe. LF-DC modellene er velegnet til DC-kontaktorer, magnetventiler, aktuatorer og
  andre industrielle formål som kan tolerere "grov" likespenning.
  Mer info
  9 Varianter
 • Driver SG Armaturen SlimLine 20W phase/push
  Driver SG Armaturen SlimLine 20W phase/push
  Sett med 20W driver og 3m ledning for tilkobling til lyslisten. Driveren er dimbar med fasesnitt, faseavsnitt og impulsbryter. Max 20W belastning. Lyslister følger ikke med.
  Mer info
  1 Variant
 • USB Lader Micro Matic f/Veggboks
  USB Lader Micro Matic f/Veggboks
  Som de første på markedet tilbyr Micro Matic en USB-spenningsforsyning med to innganger for installasjon i veggboks – passende til Giras bryterprogram. Med Gira USB-spenningsforsyning kan mobile apparater som mobiltelefoner og MP3-spillere lades opp direkte i stikkontakten, uten ekstra adapter. Med inntil 1.400 mA eller to ganger 700 mA ladestrøm blir også "strømsultne" apparater forsynt. Bruksområder: Hver mobiltelefon, PDA, digitalkamera eller MP3-spiller har sin egen adapter. Mange av de nyere modellene kan imidlertid også få strøm via en USB-kobling og med dette lade batteriene. Til dette trengs det kun en USB-kabel. Letingen etter riktig adapter hører dermed fortiden til. Leveres med ramme og deksel i hvit glanset.
  Mer info
  1 Variant
 • Kraftaggregat Mascot AS lineær og sekundær switch AC/DC
  Kraftaggregat Mascot AS lineær og sekundær switch AC/DC
  Kraftaggregat AC/DC Lineær - Stabilisert spenning. Leveres med fast nettledning og ledning eller snappkontakt på sekundærsiden. Husk festebraketter og tilbehør for enklere montering.
  Mer info
  9 Varianter
 • Tronic Trafo Micro Matic
  Tronic Trafo Micro Matic
  Med Tronic dimmer og trafo er man garantert et flimmerfritt system. Kortslutningssikre komponenter – ingen sikring å skifte. Tronic trafo 20 - 150W/50 - 200W er tomgangs- sikre og meget lette (kun 270g / 350g). Trafoene er beregnet for montering i himling, men passer også gjennom lysåpninger. Integrert strekkavlastning.
  Mer info
  2 Varianter
 • Trafo Schneider 230/24V
  Trafo Schneider 230/24V
  Denne serien med forenklede enkeltviklede transformatorer er primært designet for masseproduserte applikasjoner og har følgende egenskaper: 230V AC. 15V spenning inn. 24V AC spenning ut. Monteres med 4 skruer.
  Mer info
  7 Varianter
 • LED Trafo HideAlite SLT
  LED Trafo HideAlite SLT
  Likespenningstransformator beregnet til bruk med 12V eller 24V LED-lyskilder. Kortslutningsbeskyttelse, overbelastningsbeskyttelse og overopphetingsbeskyttelse med automatisk oppstart. Finnes også med tilkoblingsledning for enkel tilkobling.
  Mer info
  2 Varianter
 • Vernetransformator Noratel f/DIN-skinne montasje
  Vernetransformator Noratel f/DIN-skinne montasje
  Innstøpt vernetransformator for enkel montasje på 35mm DIN-skinne i skap eller tavle.
  Bygget etter gjeldende krav fra Det Norske Veritas med krav til omgivelsestemperatur på 45°C.
  Transformatoren er dobbeltisolert og krever ingen jordforbindelse, innebygget PTC sikring beskytter
  mot overlast og kortslutning. FR-PS benyttes ofte i forbindelse med kontaktorer, styringsskap og automatikk.
  Mer info
  3 Varianter
 • ...

melding fra Ahlsell

Javascript er avstengt i din webbleser. For full funktionalitet anbefaler vi at du slår på Javascript

melding fra Ahlsell

Cookies er Inaktivert. For at nettsiden ska fungere korrekt må webbleseren tillat cookies.