Handlekurv: 0

Tøm innkjøpsliste

Du har 0 ordrerader i innkjøpslisten.
Er du sikker på at du vil tømme innkjøpslisten?

Din innkjøpsliste er tom

66 Strømforsyning, nødlysanlegg og transformatorer

Viser 1 til 20 av 228

 • Markerings- og Ledelys Glamox GEF tak/vegg montasje

  Markerings- og Ledelys Glamox GEF tak/vegg montasje

  Nødlysarmatur, for Utenpåliggende tak/Vegg montasje, IP65, lyskilde lysrør T5 1x8W, nødlys type Selvtest (ST) med 3 timer varighet, med Polykarbonat avdekning.
  Mer info
  2 Varianter
 • Transformator elektronisk Nortronic TE One4all

  Transformator elektronisk Nortronic TE One4all

  Den elektroniske transformatoren TE-T, med innebygget dimmer, kan styres direkte med vanlige enkle impulsbrytere eller med markisebrytere, noe som gjør at installasjonskostnadene reduseres. TE-T kan
  styres fra et valgfritt antall parallellkoblede impuls- brytere. Flere transformatorer kan parallellkobles. Minnefunksjon, også ved allpolig brudd. Bryter ved kortslutning på sekundærsiden, med automatisk restart.
  Integrert strekkavlaster og "snap-on" klemmeavdekning. Overtemperatur og belastnings beskyttet via automatisk effektreduksjon og restart. Egne klemmer på primærsiden for viderekobling. Praktisk emballasje og montasjeveiledning for hver trafo. Sekundærutganger kan fullbelastes.
  Mer info
  1 Variant
 • Ladestasjon Proxll T2 3.6-11kW

  Ladestasjon Proxll T2 3.6-11kW

  Ladestasjonen er designet for offentlig lading og lading hjemme både for innendørs og utendørs bruk etter standard AC Mode 3 Type 2. Det er enkelt å lade, og å følge med på ladingen ved bruk av autostart Mode 3 systemet og RGB-LED lysindikator. Laderen kan tilkobles 230VAC 1-fas eller 400VAC 3-fas med utgangseffekter fra 3,6kW til 11kW! Temperaturområde: -30 til + 45°C som standard. IP54/IK10.
  Mer info
  1 Variant
 • Belysningstrafoer elektroniske HALOTRONIC

  Belysningstrafoer elektroniske HALOTRONIC

  HALOTRONIC er elektroniske transformatorer for lavvolts halogenlamper, og byr på flere fordeler. De har lave effekttap. Sikkerheten er ivaretatt ved automatisk ut- og innkobling ved overbelastning, kortslutning og overtemperatur. Kan dimmes med Fase Sluttsnitt-dimmere.
  Mer info
  2 Varianter
 • Ladestasjon Proxll T2 3.6-11kW 5m kabel

  Ladestasjon Proxll T2 3.6-11kW 5m kabel

  Ladestasjonen er designet for lading hjemme både for innendørs og utendørs bruk etter standard AC Mode 3 Type 2. Det er enkelt å lade, og å følge med på ladingen ved bruk av autostart Mode 3 systemet og RGB-LED lysindikator. Laderen kan tilkobles 230VAC 1-fas eller 400VAC 3-fas med utgangseffekter fra 3,6kW til 11kW! Leveres med 5m ladekabel m/kontakt. Temperaturområde: -30 til + 45°C som standard. IP54/IK10.
  Mer info
  1 Variant
 • KB Sound DAB iSelect Gylling

  KB Sound DAB iSelect Gylling

  Eksklusiv RDS/DAB radio med 2,5" eller 5" høyttalere for innfelling i tak. Leveres komplett med: Radio, fjernkontroll, 2 stk. høyttalere og 10 meter høyttalerkabel. Mulighet for tilkobling av trådløs dockingstasjon (tilbehør) for ipod/Iphone. Andre lydkilder kan tilkobles dockingstasjonen med 3,5mm jack.

  •Monter den på kjøkkenet eller soverommet -hva med en radio på kontoret?
  • Enkel i bruk.
  • Mulighet for inntil 4 høyttalere.
  • Ved å koble radioen via lysbryteren kan den programmeres slik at den slår seg på med favorittkanalen når lyset tennes.
  Mer info
  3 Varianter
 • Markering-/Ledelys Proxll Starlite

  Markering-/Ledelys Proxll Starlite

  Starlite kan brukes både som markeringslys og ledelys. Som lyskilde brukes 8W lysrør og den har batteri med 1 times back up. Starlite leveres både som standardarmatur og med selvtestfunksjon. Enkeltsidig armatur som kan monteres på vegg eller i tak.
  Mer info
  2 Varianter
 • DC-strømforsyning Noratel ufiltrert

  DC-strømforsyning Noratel ufiltrert

  DC-strømforsyning uten filtrering for 12 eller 24 Volt likespenning. Maksimal rippel er
  48% RMS. Utført med atskilte viklinger og innebygget sikring mot overlast og kortslutning.
  Velegnet når det kreves sikker og pålitelig DC-strømforsyning, men hvor spenningen kan tillates
  å variere noe. LF-DC modellene er velegnet til DC-kontaktorer, magnetventiler, aktuatorer og
  andre industrielle formål som kan tolerere "grov" likespenning.
  Mer info
  9 Varianter
 • USB Lader Elko RS16

  USB Lader Elko RS16

  USB lader for elektroniske apparater, mobiltelefoner, mp3 spillere og nettbrett.
  Ladekapasitet 2x700mA eller 1x1400mA, 5V.
  Passer inn i standard veggboks, og i alle ELKO Plus rammer.
  Tilkobles 230V begge faser. Innebygget sikring, med automatisk reset.
  Mer info
  1 Variant
 • Autotransformator Verktøy/byggstrøm Noratel 3x400/230V

  Autotransformator Verktøy/byggstrøm Noratel 3x400/230V

  3x400 til 3x230 Volt autotransformator for håndverkeren som vil benytte sitt 230V utstyr på 400V nett. Påmontert solid nettkabel med CEE industriplugg for 400 Volt, innfelte CEE industrikontakter for 230 Volt, 3-fase automatsikring på utgangen og fasevender for å snu dreieretningen på f.eks. motorer. BS8.0/10.0 har 2 utg. Alle bortsett fra BS4.0 har hjul. IP20.
  Mer info
  4 Varianter
 • SlimLine driver kit SG-Armaturen 20W phase/push

  SlimLine driver kit SG-Armaturen 20W phase/push

  Sett med 20W driver og 3m ledning for tilkobling til lyslisten. Driveren er dimbar med fasesnitt, faseavsnitt og impulsbryter. Max 20W belastning. Lyslister følger ikke med.
  Mer info
  1 Variant
 • Ladestasjon Proxll T2 7.2-22kW

  Ladestasjon Proxll T2 7.2-22kW

  Ladestasjonen er designet for offentlig lading og lading hjemme både for innendørs og utendørs bruk etter standard AC Mode 3 Type 2. Det er enkelt å lade, og å følge med på ladingen ved bruk av autostart Mode 3 systemet og RGB-LED lysindikator. Laderen kan tilkobles 230VAC 1-fas eller 400VAC 3-fas med utgangseffekter fra 7,2kW til 22kW! Temperaturområde: -30 til + 45°C som standard. IP54/IK10.
  Mer info
  1 Variant
 • LED Driver Nortronic LCU IP20

  LED Driver Nortronic LCU IP20

  Inngangsspenning 120-240V. Effekt 20 - 150W. Ta temperatur -25 - +50 oC. Virkningsgrad ved full last>88%. Hullmål = 246 mm.
  Mer info
  3 Varianter
 • Inverter Mascot DC/AC Modifisert eller Ren Sinus

  Inverter Mascot DC/AC Modifisert eller Ren Sinus

  Mascot Inverterserie består av modeller med Modifisert eller Ren Sinus. Utgangseffekt fra 110W til 1500W. Alle modeller finnes både i 12V og 24V versjoner. Modell 9150 finnes også i 48V versjon. Med et 12 eller 24V batteri tilgjengelig kan en koble til 230 VAC TV, video, mindre husholdningsapparater eller verktøy på hytta, i båten eller camping. Invertene kan også brukes til lading av datautstyr, mobiltelefonbatteri, spill osv. Inverterene har også innebygd alarm, overspenningsbeskyttelse og kortslutningsikring. En fjernkontroll kan leveres til 1000W og 1500W modellene.
  Mer info
  7 Varianter
 • 3-fase Transformator Noratel

  3-fase Transformator Noratel

  Kapslede 3-fase transformatorer med effekter opp til 630 kVA. Standard utførelse leveres med atskilte primær- og sekundærviklinger, såkalt skilletransformator, som lager "et nytt nett" der alle eventuelle jordfeil er eliminert. Velegnet der hvor det er behov for å transformere spenning opp eller ned, eller når transformatoren skal fungere som skilletransformator. F.eks. El-motorer, kompressorer, kjøleanlegg, vaskeautomater, og til å opprette IT- eller TN-S anlegg.
  Mer info
  25 Varianter
 • Kraftaggregat Mascot AS lineær og sekundær switch AC/DC

  Kraftaggregat Mascot AS lineær og sekundær switch AC/DC

  Kraftaggregat AC/DC Lineær - Stabilisert spenning. Leveres med fast nettledning og ledning eller snappkontakt på sekundærsiden. Husk festebraketter og tilbehør for enklere montering.
  Mer info
  9 Varianter
 • Batterieliminatorer Mascot AC/DC

  Batterieliminatorer Mascot AC/DC

  AC/DC batterieliminator omformer nettspenning til likespenning for å erstatte vanlige batterier. Leveres med 2 polet hunnkontakt på sekundærsiden. Husk plugg ved behov.
  Mer info
  4 Varianter
 • Tronic Trafo Micro Matic

  Tronic Trafo Micro Matic

  Med Tronic dimmer og trafo er man garantert et flimmerfritt system. Kortslutningssikre komponenter – ingen sikring å skifte. Tronic trafo 20 - 150W/50 - 200W er tomgangs- sikre og meget lette (kun 270g / 350g). Trafoene er beregnet for montering i himling, men passer også gjennom lysåpninger. Integrert strekkavlastning.
  Mer info
  2 Varianter
 • Markeringslys og ledelys Proxll

  Markeringslys og ledelys Proxll

  KM og KS er markeringslys med LED-teknologi. Leveres både som standard og med selvtest. KM har plastskjerm og KS har glassplate som piktogram kan festes på. Den leveres med 4 stk piktogrammer. Armaturen kan monteres på vegg, i tak og nedhengt.
  Mer info
  9 Varianter
 • LED Nortronic Dimbar trafo One4all

  LED Nortronic Dimbar trafo One4all

  Støyfri presis kontroll med one4all interface, DALI, DSI og SwtchDIM. Minnefunksjon, også ved allpolig brudd, bryter ved kortslutning på sekundærsiden med auto-matisk restart, integrert strekkavlaster og "snap-on" klemmeavdekning, overtemperatur og belastnings beskyttet via automatisk effektreduksjon og restart. Parallell kobling av impulsbryter til flere One4all trafoer er mulig, synkroniseres automatisk via impulsbryter. Adresserbar via DALI.
  Mer info
  1 Variant
 • ...

melding fra Ahlsell

Javascript er avstengt i din webbleser. For full funktionalitet anbefaler vi at du slår på Javascript

melding fra Ahlsell

Cookies er Inaktivert. For at nettsiden ska fungere korrekt må webbleseren tillat cookies.