Handlekurv: 0

Tøm innkjøpsliste

Du har 0 ordrerader i innkjøpslisten.
Er du sikker på at du vil tømme innkjøpslisten?

Din innkjøpsliste er tom

66 Strømforsyning, nødlysanlegg og transformatorer

Viser 1 til 20 av 222

 • Markerings- og Ledelys Glamox GEF tak/vegg montasje
  Markerings- og Ledelys Glamox GEF tak/vegg montasje
  Nødlysarmatur, for Utenpåliggende tak/Vegg montasje, IP65, lyskilde lysrør T5 1x8W, nødlys type Selvtest (ST) med 3 timer varighet, med Polykarbonat avdekning.
  Mer info
  2 Varianter
 • Ladestasjon Proxll T2 3.6-11kW
  Ladestasjon Proxll T2 3.6-11kW
  Ladestasjonen er designet for offentlig lading og lading hjemme både for innendørs og utendørs bruk etter standard AC Mode 3 Type 2. Det er enkelt å lade, og å følge med på ladingen ved bruk av autostart Mode 3 systemet og RGB-LED lysindikator. Laderen kan tilkobles 230VAC 1-fas eller 400VAC 3-fas med utgangseffekter fra 3,6kW til 11kW! Temperaturområde: -30 til + 45°C som standard. IP54/IK10.
  Mer info
  1 Variant
 • LED Nortronic Dimbar trafo One4all
  LED Nortronic Dimbar trafo One4all
  Støyfri presis kontroll med one4all interface, DALI, DSI og SwtchDIM. Minnefunksjon, også ved allpolig brudd, bryter ved kortslutning på sekundærsiden med auto-matisk restart, integrert strekkavlaster og "snap-on" klemmeavdekning, overtemperatur og belastnings beskyttet via automatisk effektreduksjon og restart. Parallell kobling av impulsbryter til flere One4all trafoer er mulig, synkroniseres automatisk via impulsbryter. Adresserbar via DALI.
  Mer info
  1 Variant
 • KB Sound DAB iSelect Gylling
  KB Sound DAB iSelect Gylling
  Eksklusiv RDS/DAB radio med 2,5" eller 5" høyttalere for innfelling i tak. Leveres komplett med: Radio, fjernkontroll, 2 stk. høyttalere og 10 meter høyttalerkabel. Mulighet for tilkobling av trådløs dockingstasjon (tilbehør) for ipod/Iphone. Andre lydkilder kan tilkobles dockingstasjonen med 3,5mm jack.

  •Monter den på kjøkkenet eller soverommet -hva med en radio på kontoret?
  • Enkel i bruk.
  • Mulighet for inntil 4 høyttalere.
  • Ved å koble radioen via lysbryteren kan den programmeres slik at den slår seg på med favorittkanalen når lyset tennes.
  Mer info
  3 Varianter
 • Belysningstransformator Noratel Jernkjerne
  Belysningstransformator Noratel Jernkjerne
  Transformator beregnet for installasjon av 12 Volt halogenbelysning. Atskilte viklinger, innstøpt i selvslukkende polyurethan og plastkapslet. Kortslutningssikker og beskyttet mot overlast med glassrørsikring og -eller automatsikring. Egnet til halogenbelysning og ellers hvor det kreves godkjent vernetransformator. Kan dimmes med dimmer som er beregnet for jernkjernetransformatorer. Datablad på www.noratel.no
  Mer info
  8 Varianter
 • Belysningstrafoer elektroniske HALOTRONIC
  Belysningstrafoer elektroniske HALOTRONIC
  HALOTRONIC er elektroniske transformatorer for lavvolts halogenlamper, og byr på flere fordeler. De har lave effekttap. Sikkerheten er ivaretatt ved automatisk ut- og innkobling ved overbelastning, kortslutning og overtemperatur. Kan dimmes med Fase Sluttsnitt-dimmere.
  Mer info
  2 Varianter
 • Nødlys Melbye SolidLED Selvtest
  Nødlys Melbye SolidLED Selvtest
  SolidLED armaturene kan brukes som både markeringslys og ledelys. Armaturene leveres med LED lyskilde med 25 års levetid. Lysstyrken kan justeres i to lysstyrker, 300 eller 120 lumen. Batterireserve på 1 time ved 300 lumen, eller 3 timer ved 120 lumen. Armaturene leveres som enten selv-test versjon eller standardversjon. Kan monteres på vegg eller i tak, eller felles inn ved hjelp av et innfellingssett.
  Armaturhuset er produsert i solid polykarbonat. Armaturen er i IP 65 utførelse. Kan monteres innendørs og utendørs. Nipler til kabelinnføring følger med. Alle piktogrammer er inkludert og monteres etter behov.
  Mer info
  1 Variant
 • Beredskapslampe Proxll m/Halogen LED
  Beredskapslampe Proxll m/Halogen LED
  HL er en beredskapslampe med nødlys- og signalfunksjon. Den tenner når tilkoblet spenning blir borte, og kan settes i blinke-modus. Den er bestykket med både halogen og LED lyskilde, og kan tiltes 30 grader forover og 90 grader bakover.Den har en veggholder med lader, og kan tilkobles via medfølgende 12V bilplugg. Dioder i fronten indikerer gjenværende batteristyrke.Det røde ekstraglasset kan enkelt settes på ved behov.
  Mer info
  1 Variant
 • Ladestasjon Proxll T2 3.6-11kW 5m kabel
  Ladestasjon Proxll T2 3.6-11kW 5m kabel
  Ladestasjonen er designet for lading hjemme både for innendørs og utendørs bruk etter standard AC Mode 3 Type 2. Det er enkelt å lade, og å følge med på ladingen ved bruk av autostart Mode 3 systemet og RGB-LED lysindikator. Laderen kan tilkobles 230VAC 1-fas eller 400VAC 3-fas med utgangseffekter fra 3,6kW til 11kW! Leveres med 5m ladekabel m/kontakt. Temperaturområde: -30 til + 45°C som standard. IP54/IK10.
  Mer info
  1 Variant
 • USB Strømforsyning Schneider
  USB Strømforsyning Schneider
  Monteres i veggboks eller dyp påveggskappe (35mm). Gir 5V DC (+/- 5%). Håndterer 2x700 mA enheter eller 1x1400 mA. Enheten har ikke ladestyring og skal derfor kun brukes for å lade USB-apparater med egen ladestyring. Enheten er testet med bra resultat på bla. BlackBerry, div. HTC, div. Apple iPhone/iPod, div. Samsung.
  Mer info
  3 Varianter
 • Convertere Mascot DC/DC lineære og switch-mode
  Convertere Mascot DC/DC lineære og switch-mode
  Det grunnleggende behovet for DC/DC convertere ligger i å omforme en batterispenning til en annen, mer egnet og stabilisert spenning. En typisk batterispenning kan være 12, 24 eller 48V DC, men utgangsspenningen på et batteri kan variere over et vidt område under belastning eller lading. I slike elektriske installasjoner er det nødvendig at DC/DC converteren kan klare et så vidt innganspenningsområde og likevel produsere en stabil utgangsspenning til drift av det elektroniske utstyret.
  Mer info
  3 Varianter
 • Batterieliminatorer Mascot AC/DC
  Batterieliminatorer Mascot AC/DC
  AC/DC batterieliminator omformer nettspenning til likespenning for å erstatte vanlige batterier. Leveres med 2 polet hunnkontakt på sekundærsiden. Husk plugg ved behov.
  Mer info
  3 Varianter
 • Belysningstrafo Tridonic LED driver
  Belysningstrafo Tridonic LED driver
  Inngansspenning 120-240V. Ta temperatur -40 - +70 oC. Leveres med fastmonterte ledninger på både primær- og sekundærside ca 0,5 m.
  Mer info
  2 Varianter
 • Markering-/Ledelys Proxll Starlite
  Markering-/Ledelys Proxll Starlite
  Starlite kan brukes både som markeringslys og ledelys. Som lyskilde brukes 8W lysrør og den har batteri med 1 times back up. Starlite leveres både som standardarmatur og med selvtestfunksjon. Enkeltsidig armatur som kan monteres på vegg eller i tak.
  Mer info
  1 Variant
 • DC-strømforsyning Noratel ufiltrert
  DC-strømforsyning Noratel ufiltrert
  DC-strømforsyning uten filtrering for 12 eller 24 Volt likespenning. Maksimal rippel er
  48% RMS. Utført med atskilte viklinger og innebygget sikring mot overlast og kortslutning.
  Velegnet når det kreves sikker og pålitelig DC-strømforsyning, men hvor spenningen kan tillates
  å variere noe. LF-DC modellene er velegnet til DC-kontaktorer, magnetventiler, aktuatorer og
  andre industrielle formål som kan tolerere "grov" likespenning.
  Mer info
  9 Varianter
 • Autotransformator Verktøy/byggstrøm Noratel 3x400/230V
  Autotransformator Verktøy/byggstrøm Noratel 3x400/230V
  3x400 til 3x230 Volt autotransformator for håndverkeren som vil benytte sitt 230V utstyr på 400V nett. Påmontert solid nettkabel med CEE industriplugg for 400 Volt, innfelte CEE industrikontakter for 230 Volt, 3-fase automatsikring på utgangen og fasevender for å snu dreieretningen på f.eks. motorer. BS8.0/10.0 har 2 utg. Alle bortsett fra BS4.0 har hjul. IP20.
  Mer info
  4 Varianter
 • SlimLine driver kit SG-Armaturen 20W phase/push
  SlimLine driver kit SG-Armaturen 20W phase/push
  Sett med 20W driver og 3m ledning for tilkobling til lyslisten. Driveren er dimbar med fasesnitt, faseavsnitt og impulsbryter. Max 20W belastning. Lyslister følger ikke med.
  Mer info
  1 Variant
 • Ladestasjon Proxll T2 7.2-22kW
  Ladestasjon Proxll T2 7.2-22kW
  Ladestasjonen er designet for offentlig lading og lading hjemme både for innendørs og utendørs bruk etter standard AC Mode 3 Type 2. Det er enkelt å lade, og å følge med på ladingen ved bruk av autostart Mode 3 systemet og RGB-LED lysindikator. Laderen kan tilkobles 230VAC 1-fas eller 400VAC 3-fas med utgangseffekter fra 7,2kW til 22kW! Temperaturområde: -30 til + 45°C som standard. IP54/IK10.
  Mer info
  1 Variant
 • Inverter Mascot DC/AC Modifisert eller Ren Sinus
  Inverter Mascot DC/AC Modifisert eller Ren Sinus
  Mascot Inverterserie består av modeller med Modifisert eller Ren Sinus. Utgangseffekt fra 110W til 1500W. Alle modeller finnes både i 12V og 24V versjoner. Modell 9150 finnes også i 48V versjon. Med et 12 eller 24V batteri tilgjengelig kan en koble til 230 VAC TV, video, mindre husholdningsapparater eller verktøy på hytta, i båten eller camping. Invertene kan også brukes til lading av datautstyr, mobiltelefonbatteri, spill osv. Inverterene har også innebygd alarm, overspenningsbeskyttelse og kortslutningsikring. En fjernkontroll kan leveres til 1000W og 1500W modellene.
  Mer info
  7 Varianter
 • 3-fase Transformator Noratel
  3-fase Transformator Noratel
  Kapslede 3-fase transformatorer med effekter opp til 630 kVA. Standard utførelse leveres med atskilte primær- og sekundærviklinger, såkalt skilletransformator, som lager "et nytt nett" der alle eventuelle jordfeil er eliminert. Velegnet der hvor det er behov for å transformere spenning opp eller ned, eller når transformatoren skal fungere som skilletransformator. F.eks. El-motorer, kompressorer, kjøleanlegg, vaskeautomater, og til å opprette IT- eller TN-S anlegg.
  Mer info
  25 Varianter
 • ...

melding fra Ahlsell

Javascript er avstengt i din webbleser. For full funktionalitet anbefaler vi at du slår på Javascript

melding fra Ahlsell

Cookies er Inaktivert. For at nettsiden ska fungere korrekt må webbleseren tillat cookies.