Handlekurv: 0

Tøm innkjøpsliste

Du har 0 ordrerader i innkjøpslisten.
Er du sikker på at du vil tømme innkjøpslisten?

Din innkjøpsliste er tom

Forbruksmateriell

Viser 1 til 20 av 2155

 • Tørkepapir Plus Tork
  Tørkepapir Plus Tork
  Dette 2-lags allsidige Tork Tørkepapir Plus er ideelt for håndtørk og tørking av søl. Papiret kan brukes enten i Tork gulvdispensere eller Tork veggstativdispensere, som er utviklet for trygghet, effektivitet og pålitelighet. Her får du enkel påfylling og funksjoner for enkel avriving samt muligheten til å ta papir med bare én hånd. Ruller med høy kapasitet varer lenger og sparer tid ved påfylling. God absorberingsevne for å tørke opp søl. QuickDry™ vårt sterkeste, mest absorberende papir, for mer effektiv tørking og mindre avfall. Med preg.
  Mer info
  3 Varianter
 • Fugemasse Relekta Trans7
  Fugemasse Relekta Trans7
  MS-polymer lim, fuge- og tettemasse. Trans7 er basert på MS-polymer teknologi. Den kombinerer de beste egenskapene fra silikon og polyrutan, samtidig som den er miljøvennlig. Trans7 har svært god aldringsbestandighet. Trans7 både limer, fuger og tetter, fester også til våte overflater. Den etterlater ikke skjolder eller flekker på naturstein, marmor,skifer granitt etc. Herder raskt, krymper ikke og forblir fleksibel. Limer sterkt: 22,5 kg/cm². Den er gift - og luktfri, trenger ikke primer og innholder ikke skadelige løsemidler. Motstår sopp og bakterier, overmalbar med de fleste typer maling og lakk. Temperaturstabilitet: -40C° til +95°C(Topp 155°C i opptil 30 min). Hardhet: 40 shore A. Elastisitet: 20%. Herdetid: 4mm / 24 t. Finnes i både klar og inox farge.
  Mer info
  4 Varianter
 • Fugemasse Bostik Firebond Silmax Professional
  Fugemasse Bostik Firebond Silmax Professional
  Fire-Bond® Silmax® Professional er en løsningmiddelfri, miljøtilpasset og brannklassifisert MS-basert fugemasse. Den herder under påvirkning av luftens fuktighet uten krymp til en elastisk fuge. Produktet oppfyller vilkårene for klasse 25 LM ifølge ISO11600.fire-Bond® Silmax® Professional er testet for brannmotstand på SP ifølge Europanormerne EN 1366- 4:2006, EN 1366-3:2004, EN 1363-1:1999 og EN 1363-2:1999. Typegodkjennende SINTEF 030-02.

  Bearbeidingstid: Ca 40 min
  Skinndannelse: Ca 5 timer ved 23°C, 50%RF
  Herding: 3mm fug = 1 døgn, 10mm fug = 7 døgn
  Hardhet: Ca30 shore A,14 døgn, 25°C, 50% RF Bevegelsesopptak: ±25%
  Temperaturbestandighet: -30°C til 80°C, temporært 90°C
  Aldringsbestandighet: Meget god
  Overmalbar: Bør ikke overmales. Kan øke brannspredningen.
  Mer info
  3 Varianter
 • Fugemasse Relekta Tec7, Patron
  Fugemasse Relekta Tec7, Patron
  Miljøvennlig MS-polymer lim, fuge- og tettemasse. Tec7 er basert på MS-polymer teknologi.
  Den kombinerer de beste egenskapene fra silikon og polyuretan, samtidig som den er
  miljøvennlig. Erstatter monteringslim, trelim, polyuretan-masse, silikon, sanitærsilikon, akryl,
  butyltetting, natemasse og vinduskitt. Tec7 limer, fuger og fester alt, også til våte overflater.
  Herder raskt, krymper ikke, siger ikke og forblir fleksibel. Limer sterkt: 27 kg/cm². Den er
  giftfri og luktfri, trenger ikke primer og inneholder ikke skadelige løsemidler. Motstår sopp
  og bakterier, overmalbar med de fleste typer maling og lakk. Elastisitet: 12,5%.
  Herdetid: 6mm /24 t.
  Mer info
  8 Varianter
 • Sanitærsilikon Henkel Pattex
  Sanitærsilikon Henkel Pattex
  Eddiksyre basert herdesystem for sanitærformål. Tilsatt sopp- og muggdreper. Lysekte. Leveres i fargene transparent, hvit, lys grå og grå.
  Mer info
  4 Varianter
 • Fugepistol Tec7
  Fugepistol Tec7
  Tec7Gun fugepistol for 310ml patroner. Dreibar skål og støtsikker. Kraftovering 1:18 gir lettere
  pumping og jevnere mengde. Høy presisjon, anti drip funksjon og har avmerkede smørepunkter
  for lang levetid og funksjonalitet. Rustfri.
  Mer info
  1 Variant
 • Asfaltmasse Pot-Mix
  Asfaltmasse Pot-Mix
  Pot-Mix reparerer hull, groper og spor i asfalt, fyller ut ved brønner og jevner ut skrå kanter. Oppbevares på varmtlager eller innendørs døgnet før bruk ved kjølig vær.
  Mer info
  2 Varianter
 • Slangeboks vegg Gardena
  Slangeboks vegg Gardena
  GARDENA Comfort veggmontert slangeboks med automatisk oppkveiling gir enkel og praktisk vanning. Slangeboksen sveiver for deg. Den praktiske slangeboksen monteres på veggen, og kan svinges 180°. Slangen kveiles opp på en praktisk og uanstrengt måte, og kan stoppes med korte mellomrom på maksimalt 50 cm. Kvalitetsslangen med en diameter på 13 mm (½’’) sikrer høy vannstrøm og optimal vannsprederfunksjon. Låsen deaktiveres med et kort rykk i slangen, og takket være den automatiske oppkveilingen trekkes slangen inn i boksen uten at den vrir seg og uten at du trenger å sveive. Du slipper å bli skitten på hendene. En integrert stålfjær som er perfekt egnet for slangelengden, gir jevn og kraftig oppkveiling. Den integrerte slangeføreren hindrer at slangen vrir eller floker seg.
  Mer info
  2 Varianter
 • Absorberingsmiddel Absol
  Absorberingsmiddel Absol
  Et ikke-brennbart, porøst, kornet, mineralbasert materiale med høy og rask oppsugingsevne. Kornstørrelse 0,5 - 5,0 mm. Hovedbestanddelen er et kalsiummineral som nøytraliserer syrer. Fås i 35 l plastsekk eller i spann med bærehåndtak tilpasset for lastebiler m.m.
  Mer info
  1 Variant
 • Vannslange Tricoflex PVC
  Vannslange Tricoflex PVC
  Den flerlags konstruksjon, laget av en eksklusiv vevd fiber og en dobbelt kjernen laget, sikrer at Tricoflex er svært fleksibelt for lett håndtering, med utmerket motstand mot gjentatt bøying, knusing og trekke så vel som mindre deformasjon under trykk. I tillegg er foringen ekstremt glatt, og dermed opprettholder den en jevn flyt. Spesielt tykk og laget av materialer av høy kvalitet. Tricoflex tilbyr bemerkelsesverdig aldring motstand med eksepsjonell bevaring av fleksibilitet. Dens utvendige gule PVC dekke gir god beskyttelse mot slitasje og UV-stråler.
  Mer info
  8 Varianter
 • Renseserviett f/PE GPA
  Renseserviett f/PE GPA
  Pakke à 100 stk duker.
  Mer info
  1 Variant
 • Absorberingsmiddel Absol
  Absorberingsmiddel Absol
  Absol suger opp, sanerer og nøytraliserer raskt og effektivt farlige væsker. Produktet fungerer også som en brannhemmer. På grunn av sine allsidige egenskaper kan den brukes overalt hvor det er håndtert olje, fett, maling, løsemidler og syrer. Absol er fremstilt hovedsakelig av sand, kalk, sement og vann. Absol inneholder ingen farlige ingredienser. Korn størrelse: 0,5 - 5 mm
  Mer info
  2 Varianter
 • Hurtiglim Loctite 406
  Hurtiglim Loctite 406
  Hurtiglim - Lav viskositet, plast og gummi. Motstår temperaturer på opptil 120˚C. Hurtig liming av plast, gummi, også EPDM og elastomerer. Loctite 770 eller 7239 Polyolefin Primer forbedrer limeresultatet på underlag som er vanskelig å lime. Driftstemperaturområde: -40˚C til +120˚C.
  Mer info
  1 Variant
 • Universalolje CRC 5-56
  Universalolje CRC 5-56
  Universalprodukt som løsner rust, fett og harpiks, fjerner fukt, smører, hindrer gnisninger og knirking og frigjør mekanismer som sitter fast. Beskytter i korrosive miljøer og hindrer rust. Artikkel 1015: Faremerking: helseskadelig.
  Mer info
  2 Varianter
 • Tørkepapir Maske Tork Enmotion H13
  Tørkepapir Maske Tork Enmotion H13
  Tørkepapir rull 2-lags hvit i meget god kvalitet, høy absorpsjon og høy våtstyrke, en rull a 143m gir for eksempel 477 ark a 30cm, mykt for høy komfort og redusert irritasjon ved meget hyppig bruk, miljøvennlig; redusert forbruk og redusert avfall. Kvalitet:Advanced, H13-system.
  Mer info
  1 Variant
 • Fugemasse Bostik Silmax 2620
  Fugemasse Bostik Silmax 2620
  1-komp. fugemasse for blant annet tilslutningsfuger i bygninger. Massen er lett å påføre med hånd-eller trykkluftsprøyte. Etter reaksjon med fuktighet, herder massen til en elastisk og bestandig gummi med god evne til å ta opp bevegelser i fugen. Oppfyller kravet i henhold til ISO 11600 F-25LM.
  Mer info
  10 Varianter
 • Håndrens Deb Citrus Power Wash
  Håndrens Deb Citrus Power Wash
  Håndrens som bruker kraften i naturlige appelsinoljeekstrakter i kombinasjon med maisgranulat håndskrubb som gir meget effektive resultater av håndvasken. Den fjerner et bredt spekter av inngrodde og vanskelige industriforurensninger, fra olje og fett til mange typer maling og lim. Inneholder hudpleiemiddel som hindrer at regelmessig bruk tørker ut huden.
  Mer info
  1 Variant
 • Slangeklemme Torro W5 AISI 316
  Slangeklemme Torro W5 AISI 316
  Korrisjons resistent i salt spray testing min 1000 h. Skrue som passer til skrutrekker med flat spiss.
  Mer info
  18 Varianter
 • Kontaktlim Bostik A3
  Kontaktlim Bostik A3
  Kontaktlim er basert på neopren (syntetisk gummi), syntetiske harpikser og stabilisatorer løste i organiske løsningsmidler. Den tynne og smidige konsistensen forenkler lim påføringen. Tilpasset fyllende egenskaper mulig gjør liming på materialer
  av ulik porøsitet. Den danner en sterk limfuge uten bruk av herder, høy presstemperatur eller lang presstid og egner seg derfor, for såvel industriell som håndverksmessig liming. Limfugen får allerede ved sammenpressingen en høy holdfasthet og vedheft
  og oppnår full styrke i løpet av ca. en uke.

  Bruksområde:
  Bostik Contact Kontaktlim har meget utstrakt bruksområde. Noen eksempler på anvendelsesområder er: Liming av for skjellige typer bekledningsmaterialer, f.eks. laminatplater, akustikkplater, gulvbelegg, trematerialer mm. innenfor bygningsindustrien. Liming
  av finér, kantlister, plastbelegg, stoppingsmaterialer, lær, tekstiler mm. innenfor snekker- og møbelstoppindustrien. Liming av gummi, plaster, emballasjemateriell, metaller mm. innenfor verkstedindustrien. Liming av trematerialer, plaster, gummi, lær,
  tekstiler mm. innenfor håndverk og hobby.

  Egenskaper før påføring:
  Limtype: Kontaktlim
  Farge: Beige
  Limforbruk: Normalt 3-4 m² per liter (ferdig limfuge)
  Fortynningsmiddel: Bostik Fortynning Nr 3
  Brannfarlig:
  a) Limet er brannfarlig
  b) Limfugen er ikke brannfarlig

  Egenskaper etter påføring:
  Farge: Beige
  Holdfasthetsøkning: 50% av endelig holdfasthet innen 1 døgn 100% av endelig holdfasthet innen 7 døgn
  Temperaturbestandighet: God opp til 90ºC til 100ºC etter 7 døgn
  Fuktbestandighet: Meget god – limfugen er uløselig i vann
  Mer info
  1 Variant
 • Flenstetning Loctite® 574
  Flenstetning Loctite® 574
  Erstatter skårne pakninger på rette og slipte overflater. Til pumper, termostater, bunnpanner, ventildeksler, motorhalvdeler, girkasser m.m. Utmerket kjemikaliebestandighet. Temperaturbestandighet +150 °C. Maks. spaltefylling 0,5 mm. Kan trykksettes etter 15 minutter. Ikke hinnedannende. Faremerking: Irriterende.
  Mer info
  2 Varianter
 • ...

melding fra Ahlsell

Javascript er avstengt i din webbleser. For full funktionalitet anbefaler vi at du slår på Javascript

melding fra Ahlsell

Cookies er Inaktivert. For at nettsiden ska fungere korrekt må webbleseren tillat cookies.