Handlekurv: 0

Tøm innkjøpsliste

Du har 0 ordrerader i innkjøpslisten.
Er du sikker på at du vil tømme innkjøpslisten?
Noe gikk galt når prisene skulle lastes ned. Forsøk igjen.

Din innkjøpsliste er tom

Rengjøringsmiddel

Viser 1 til 20 av 141

 • Rense- og avfettingsmiddel Relekta Tec7
  Rense- og avfettingsmiddel Relekta Tec7
  Tec7-Cleaner er et universelt rense- og avfettingsmiddel for bruk innen bygg og industri. Den innholder ikke aromatiske eller klorinerte løsemidler, og er derfor sikker i bruk på de fleste overflater-skader ikke lakk, plast eller glass. Tec7-Cleaner har en nøytral lukt av løsemiddel. Den er ideel til å jevne ut Tec/, Roof7, Rock7 og Trans7 fuger. Den fjerner uherdet Tec7, Roof7,Rock7 og Trans7. Den etterlater ingen oljefilm.
  Mer info
  1 Variant
 • Vindusspylervæske Blåtind
  Vindusspylervæske Blåtind
  Blåtind vindusspylervæske ferdig blandet som tåler ned til -15º. Finnes nå også i 3 liter pose med skrukork som har 65% mindre plastikk for miljøvennlig bruk.
  Mer info
  2 Varianter
 • VVS Rens
  VVS Rens
  VVS rens fjerner belegg i varme- og kjøleanlegg, legionella i varmeledninger, urinsalter i vakuumanlegg og gir tilbake full effekt og gjennomstrømning. Kan brukes på alle typer rør, fyrkjelker, varmevekslere, varmebatterier, kjølebatterier, spiraler, radiatorer, konvektorer, bil og over alt vann er i sirkulasjon.
  Uten giftstoffer, biologisk nedbrytbart og kan helles i avløp etter bruk.
  Mer info
  1 Variant
 • Kraftvask HP7 Relekta
  Kraftvask HP7 Relekta
  Velegnet hjelpemiddel for yrkesgrupper innen takarbeid, interiørdesign, VVS, maling, tapetsering, vedlikehold, rengjøring, sveising mm. Egner seg godt til vask og vedlikehold av Sykler, mopeder og motorsykler, biler, motorer, maski¬ner, gressklippere, bygg, naturstein, plast, tre, tekstil, gulv, behandlet og ubehandlet materiale. Biologisk nedbrytbart. Vannbasert. Klar til bruk.
  Mer info
  2 Varianter
 • Rensevæske Tangit
  Rensevæske Tangit
  Rengjøringsmiddel basert på aceton og THF. Rengjør og løser opp plaster som skal limes.
  Brukes med Tangit lim for PVC, CPVC og ABS.
  Mer info
  2 Varianter
 • Natur Sanitærvæske
  Natur Sanitærvæske
  Et lukfritt toalett i båten, campingvogna eller hytta ved bruk av biologisk sanitærvæske.
  Mer info
  2 Varianter
 • Sitrusrens Ironside
  Sitrusrens Ironside
  Rense- og avfettingsmiddel for olje, fett, smuss, asfalt, trykkfarge, tusj, lim etc.
  Mer info
  1 Variant
 • Avfetting Tilia Miljø
  Avfetting Tilia Miljø
  Et giftfritt naturprodukt, helt biologisk nedbrytbart. Egnet til avfetting av alle materialer som stål, metallplater, plast, skinn m.m.
  Mer info
  2 Varianter
 • Blårens Kemetyl 1L
  Blårens Kemetyl 1L
  Rensemiddel og kondensfjerner Isopropanol er en flyktig, fettløsende alkohol som er blandbar med vann i alle forhold. Disse egenskapene gjør Isopropanol til et svært anvendelig produkt over et bredt bruksområde.
  Mer info
  1 Variant
 • Avfettingsmiddel CRC Lecra Clean QD
  Avfettingsmiddel CRC Lecra Clean QD
  Lectra Clean QD CRC er et hurtigtørkende, kraftig avfettende rensemiddel som fjerner fuktighet, fett, olje, smøremidler og andre forurensninger fra motorer, deler og annet elektrisk og mekanisk utstyr. Etterlater ingen rester. Ikke ledende, ikke korrosiv, og setter ikke flekker. Sikker på de fleste typer plast.
  Mer info
  1 Variant
 • Rengjøring Contact Cleaner CRC 250 ml
  Rengjøring Contact Cleaner CRC 250 ml
  Presisjonsrengjøringsmiddel. Presisjonsrengjøringsmiddel for bruk på kretskort og elektronisk utstyr. Ikke for bruk på strømførende elektrisk utstyr.
  Mer info
  1 Variant
 • Avfettingsmiddel Trutest Smådelsvask 100
  Avfettingsmiddel Trutest Smådelsvask 100
  Aromafritt avfettingsmiddel for smådelsvasker uten varme. For fjerning av fett, olje, tjære og asfaltflekker . Passer for avfetting motorer, maskiner, verktøy, etc. Faremerking: helsefarlig.
  Mer info
  1 Variant
 • Håndrens Deb Lime wash
  Håndrens Deb Lime wash
  Mild og effektiv håndrens til krevende håndvask. Inneholder Debs patenterte kombinasjon av naturlig maisgranulat håndskrubb og lette limeekstrakter. Ideell til å fjerne de vanligste industriforurensningene. Inneholder hudpleiemidler som gjør huden myk og smidig etter bruk.
  Mer info
  1 Variant
 • Rensevæske Henkel Loctite 7063
  Rensevæske Henkel Loctite 7063
  Løsemiddelbasert universal delerens. Etterlater ingen rester. Ideell for bruk før liming og påføring av tetningsmidler. Fjerner de fleste typer fett, olje, smørevæsker, metallfragmenter og partikler fra alle overflater.
  Mer info
  1 Variant
 • Avfettingsmiddel Deb Janitol Plus 25
  Avfettingsmiddel Deb Janitol Plus 25
  Vannbasert, alkalisk produkt til brukinnenfor auto- og maskinbransjen tilrengjøring av maskiner og vask avskitne betonggulv. Fjerner effektivt fett, olje, bensin oglignende fra de fleste overflater. Produktet kan Veiledende doseringer: Sterkt skitne betonggulv: 10 %. Alminnelig skitne verkstedsgulv: 5 %. Keramiske fliser, malte vegg eller gulvflater: 1 %. Høytrykks og varmtvannsvasker: 2 %..
  Mer info
  1 Variant
 • Avfettingsmiddel Ironside
  Avfettingsmiddel Ironside
  Rengjøring og avfetting for bremser og cluth. Fjerner olje, fett og avlevringer. Etterlater ingen rester. Egnet for liming og maling.
  Tilsvarende med 124 973 (Brakleen)
  Mer info
  1 Variant
 • Avfetting T-Grønn Natur Kemetyl
  Avfetting T-Grønn Natur Kemetyl
  T-Grønn er et kaldavfettingsmiddel til rengjøring av biler, motorer, verktøy, maskiner, gulv med oljeflekker, fettete overflater i hjemmet (f.eks hetter osv.). Spray/stryk T-Grønn på den tørre overflaten, la det stå et par minutter, skyll deretter med vann, helst varmtvann. Sterkt tilsmussede overflater kan trenge ytterligere behandling med T-Grønn eller børste. T-Grønn er avaromatisert.
  Mer info
  1 Variant
 • Teakolje Nitor
  Teakolje Nitor
  Nitor Teakolje er basert på kokt linolje og beskytter og bevarer den vakre glansen i treverket. Oljen fjerner gråheten i uttørket treverk og er beregnet til hagemøbler, impregnert treverk, trebåter osv. Rask inntrengningsevne og drøy med høyt innhold av tørrstoff. Beregnet til utendørsbruk.
  Mer info
  1 Variant
 • Bilsjampo Zip Turtle
  Bilsjampo Zip Turtle
  Bilsjampo Zip Turtle er en effektiv, drøy og skånsom sjampo med voks som gir lakken en fin glans. Vasker ikke bort bilvoksen. 500 ml.
  Mer info
  1 Variant
 • Avfettingsmiddel Deb Janitol Plus 5
  Avfettingsmiddel Deb Janitol Plus 5
  Vannbasert, alkalisk produkt til brukinnenfor auto- og maskinbransjen tilrengjøring av maskiner og vask avskitne betonggulv.Fjerner effektivt fett, olje, bensin oglignende fra de fleste overflater.Produktet kan brukes manuelt, ihøytrykks- og varmtvannsvasker.Kan brukes varmt eller kaldt.Styrke: medium skittent.Veiledende doseringer:Sterkt skitne betonggulv: 10 %.Alminnelig skitne verkstedsgulv: 5 %.Keramiske fliser, malte vegg eller gulvflater: 1 %.Høytrykks og varmtvannsvasker: 2 %.
  Mer info
  1 Variant
 • ...

melding fra Ahlsell

Javascript er avstengt i din webbleser. For full funktionalitet anbefaler vi at du slår på Javascript

melding fra Ahlsell

Cookies er Inaktivert. For at nettsiden ska fungere korrekt må webbleseren tillat cookies.