Handlekurv: 0

Tøm innkjøpsliste

Du har 0 ordrerader i innkjøpslisten.
Er du sikker på at du vil tømme innkjøpslisten?

Din innkjøpsliste er tom

Beskyttelsestape

Viser 1 til 17 av 17

 • Antiskli tape 3M Safety walk

  Antiskli tape 3M Safety walk

  Sklisikkert belegg med sterk plastfilm belagt med et kornete plastikklag for å gi en myk, komfortabel, hygienisk og sklisikker overflate. For barfot- eller lett skotrafikk.
  Mer info
  1 Variant
 • Varseltape 3M Scotch

  Varseltape 3M Scotch

  En fleksibel varsel- og markeringstape. Klare farger. Kan rives for hånd.
  Mer info
  2 Varianter
 • Antisklitape Tape Tesa 60950/60951

  Antisklitape Tape Tesa 60950/60951

  Aluminiumoksidkorn på PVC-folie med fôr. Brukes der det er sklifare. Høy vedheft på de fleste underlag. Kan fjernes uten å etterlate limrester. Høy slitestyrke, UV- og aldringsbestandig. Bestandig mot rengjøringsmidler, vann (selv saltvann) men ikke konstant under vann. Temperaturbestandig -10 °C - +50 °C.
  Mer info
  4 Varianter
 • Butyltape DAFA

  Butyltape DAFA

  Vi tilbyr butylprodukter og løsninger i alle former og størrelser for byggebransjen som tetter, absorberer eller beskytter. Butyl er en fleksibel tetningsløsning og materialet er laget av myk gummi og klebemiddel. Materialet kan absorbere bevegelser, binder seg ekstremt godt og er veldig holdbart.
  Påføring
  Butylbåndet brukes vanligvis som et alternativ til fugemasse, ettersom butylfugemasse ikke flyter utover når det komprimeres. Butylbåndet brukes for å danne en tetning mellom plater som ikke skal deles igjen. Båndet bør komprimeres med rundt 30 %.
  Mer info
  2 Varianter
 • Dampsperretape DAFA

  Dampsperretape DAFA

  DAFA dampsperretape til innendørsskjøter av alle PP/PE-membrantyper samt kryssfiner, sponplater, høvlet tre og metall. Tilgjengelig over hele landet hos byggevarehus og trelastforhandlere.
  Den blå dampsperretapen som følger med i DAFA Airstop System, brukes til langs- og tverrgående skjøter av dampsperrefolier. Tapen kleber til materialer som PP/PE-membraner, kryssfiner, høvlet tre, sponplater og metall. Tapen har en svært kraftig klebestyrke som blir bedre med tiden, og den er motstandsdyktig mot fukt og andre klimatiske endringer. Den grønne dampsperretapen inngår også i DAFA Airstop System. Tapen brukes til forsegling ved uttrekk, rør- og kabelgjennomføringer, luftkanaler og hjørner. Den grønne dampsperretapen er svært fleksibel og strekkbar, og gir dermed rom for bygningselementenes bevegelser.
  Mer info
  2 Varianter
 • Scotch® Beskyttelsestape 3M 4010

  Scotch® Beskyttelsestape 3M 4010

  Utmerket ved pussing, maling eller beskyttelse av dørstokker og karmer. UV-bestandig 4 uker. Etterlater ingen limrester. Følsom og slitesterk vinyl.
  Mer info
  3 Varianter
 • Klemlistebånd DAFA

  Klemlistebånd DAFA

  DAFA sløyfebånd brukes som forbindelse og festende element mellom undertaket og klemlistene. Båndet tetter rundt skruer og søm når klemlisten monteres. Høy temperaturbestandighet, fremragende varmestabilitet, god formstabilitet, selvvulkaniserende, uten løsemidler, ingen behov for spesialverktøy.
  Mer info
  1 Variant
 • Skumtape enkeltsidig 4508 3M

  Skumtape enkeltsidig 4508 3M

  Enkeltklebende Skumtape 4508 er en vinyl, formbar, enkeltbestrøket, skumtape med lukkede celler. Tapen hefter og forsegler en rekke overflater, og er motstandsdyktig mot UV- og løsemiddel. Tilbyr fukt- og støvforsegling.
  Mer info
  1 Variant
 • Markeringstape 3M 764I

  Markeringstape 3M 764I

  Følsom, gul vinyltape for blant annet merking, fargekoding og gulvmarkering.
  Mer info
  1 Variant
 • Reprasjonstape 101

  Reprasjonstape 101

  101 REPAIR TAPE+ er en silikonbasert tape som gir svært holdbar reparasjon. Den fester til materialet som repareres og seg selv når den utsettes for strekk og press (selvvulkaniserende). Enkel å fjerne etter bruk da den ikke etterlater limrester (i motsetning til limtape). 101 REPAIR TAPE+ har mer enn 101 bruksområder tåler bensin, diesel, olje, syre, løsemidler, saltvann, veisalt og UV-stråler. 101 REPAIR TAPE+ er velegnet for alle bransjer og privat bruk: Hus og hjem, båt, bil, lastebil, caravan, fly, landbruk, industri, VVS, vedlikehold osv
  Mer info
  3 Varianter
 • Varseltape Asbest Tesa 6875

  Varseltape Asbest Tesa 6875

  Av PVC-folie. For varsling og markering av asbestavfall. God vedheft til de fleste underlag.
  Mer info
  1 Variant
 • Vintertape DAFA

  Vintertape DAFA

  3M 8067E FAST-F inngår i DAFA AirVent System og er ideel til taping av dampsperrer og undertak. Tapen er en enkeltsidig akryltape og beregnet til tetting rundt åpninger og samlinger/overlappinger som f.eks gjennomføringer i yttervegg. Tapen har en unik lim som limer aggresivt og beholder klebeevnen både ved lavere og høyere temperaturer enn tradisjonelle dampsperretape.
  Mer info
  1 Variant
 • Dampsperretape dobbeltsidig Dafa

  Dampsperretape dobbeltsidig Dafa

  DAFA dobbeltsidig dampsperretape er en spesialtape som tåler en høy kontinuerlig belastning.
  Forsegler skjøter og bevarer overflatene intakte. Resistent mot fukt og løsemidler. Er velegnet til feste av dampsperre på stålkonstruksjoner. Fullt feste ved overlegg. Godkjent for skjøting av dampsperrefolie iht. DS/EN 13984
  Mer info
  1 Variant
 • Gulvmarkering DuraStripe

  Gulvmarkering DuraStripe

  DuraStripe for permanent gulvmarkering av industrielle gulv. Passer de fleste underlag. Kan festes på gulv, paller, hyller m.m. Enkel og lett peel og stick-installasjon.
  Mer info
  4 Varianter
 • Korrosjonstape PVC enkeltsidig 50mm x 33m

  Korrosjonstape PVC enkeltsidig 50mm x 33m

  Den har meget god motstand mot avslipning, korrosjon og fuktighet. Den har høy dielektrisk styrke, meget god
  mekanisk beskyttelse, formbar, godt heft og selv-slukkende. Materialet er ikke-ledende og limet er
  korrosjonshemmende.
  Mer info
  1 Variant
 • Korrosionstejp

  Korrosionstejp

  For beskyttelse av rørledning i jord, på skip eller i industrianlegg der risikoen for korrosjon erhøy. Tykkelse 0,4 mm. Trekkfasthet 5 kg pr cm bredde. Gjennomslagsfasthet 12000 V. Lengde på 100 mm. Farge svart
  Mer info
  1 Variant
 • Sklisikkert belegg 3M SAFETY-WALK 710

  Sklisikkert belegg 3M SAFETY-WALK 710

  Selvklebende sklisikkert belegg som motstår tilstopping når det utsettes for søle eller olje. Kan bl.a. brukes på
  landbruk- og skogbruksutstyr, lastebiler, traktorer, konstruksjonsutstyr, heisekraner og bygningsutstyr
  Mer info
  1 Variant

melding fra Ahlsell

Javascript er avstengt i din webbleser. For full funktionalitet anbefaler vi at du slår på Javascript

melding fra Ahlsell

Cookies er Inaktivert. For at nettsiden ska fungere korrekt må webbleseren tillat cookies.