Handlekurv: 0

Tøm innkjøpsliste

Du har 0 ordrerader i innkjøpslisten.
Er du sikker på at du vil tømme innkjøpslisten?

Din innkjøpsliste er tom

Byggetape

Viser 1 til 20 av 36

 • UV tape DAFA

  UV tape DAFA

  DAFA UV tape er en enkeltsidig tape med meget stor styrke og klebeevne til bl.a. overlapping av undertak, vindsperre, vindpapp eller krevende skjøter av dampsperrefolier.
  Bruksområde
  DAFA UV tape er spesielt velegnet til bruk utendørs i klimaskjermen under vanskelige utførings- og innbyggingsforhold. Tapen kan med fordel også benyttes til dampsperrer der det er risiko for hard værmessig påvirkning.
  Mer info
  1 Variant
 • Tettingstape T-Flex

  Tettingstape T-Flex

  Tettingstape T-Flex er spesielt egnet for skjøter og gjennomføringer i polyeten- / byggfolie (luft- og dampsperre), vindbeskyttelse T-Vind Super, men den hefter også på PP-, PA-folie, tre, glass, kraftpapir, metall m.m. Aldringsbestandig og uten løsemidler, klor og formaldehyd. Grønn. Godkjent av Sitac, og P-merket, godkjent. Underlaget skal være tørt, rent og uten fett. Aldringsbestandig: Minst 50 år.
  Mer info
  1 Variant
 • Byggfolietape Flexibel Tesa 60073

  Byggfolietape Flexibel Tesa 60073

  Byggfolietape Flexibel er en armert, enkeltheftende PE-tape basert på papir. Fleksibel tape for tetting av rørgjennomganger o.l. i fuktsperrer. Tapen har aldringsbestandig lim som sikrer høy vedheft på overflater som stål, tre, betong og andre grove overflater.
  Mer info
  1 Variant
 • Dobbelsidig Sitko Duo 38mmx50m Dobbelsidig armert tape

  Dobbelsidig Sitko Duo 38mmx50m Dobbelsidig armert tape

  Sitko Duo 970 er en dobbeltsidig armert tape som er belagt med et tykt lag lim på begge sider. Tapen blir produsert med en unik polymerisasjonsteknikk og brukes blant annet til skjøting av bygg folie og undertak. Varme / Kuldebestandig strekker seg fra -40 til + 100°C
  Mer info
  1 Variant
 • Aluminiumsfolietape 3M 3334

  Aluminiumsfolietape 3M 3334

  Polyetylen tape forsterket med kryssvevde lerretstråder. Brukes til skjøting av isolasjons og glassfibermatter.
  Mer info
  1 Variant
 • Lufttätningstejp 3M 8067

  Lufttätningstejp 3M 8067

  Kan brukes på både inner- og yttervegger. Tapen gir permanent lufttetting og hindrer fuktvandring. Godkjent for spiker penetrasjon, den kan spikres gjennom og tettheten består. Tapen kan monters i fuktig miljø ned til -18°C. 50 års aldringsbestandighet. Tilfredstiller kriteriene for å bidrea til LEED-sertifisering av bygninger. Tapen har et aggressivt akryllim og et patentert ryggmateriale.
  Mer info
  2 Varianter
 • Bygg- og reparasjonstape 3M 3903I

  Bygg- og reparasjonstape 3M 3903I

  For festing, bunting og reparasjon. Også utendørs. Rivbar preget vinyl. Veldig enkelt å rive for hånd. 120 ºC under 1t.
  Mer info
  3 Varianter
 • Varseltape a-collection

  Varseltape a-collection

  Varseltape fra a-collection
  Mer info
  2 Varianter
 • Byggteip Tesa 4172

  Byggteip Tesa 4172

  Maskerings- og bskyttelsestape ved fasaderenovering, pussing, sliping, maling, gipsarbeider m.m. Beskyttelse av vidus- og dørpartier, profiler m.m. UV- og værbestandig utendørs opp til fire uker. Kan brukes ved temperaturer over +5 °C.
  Mer info
  1 Variant
 • Byggteip Tesa 4843

  Byggteip Tesa 4843

  Bærer: plastbelagt PVC. Lim: naturgummi. Lettavrullet. Høy klebeevne, selv ved lave temperaturer. Kan brukes på de fleste glatte og ru overflater. Kan brukes som formbordstape, maskerings- og beskyttelsestape ved maling- og pussearbeid samt fasaderenovering m.m. samt til lukking av sekker og tyngre emballasje. UV- og værbestandig i opptil to uker. Tykkelse 0,12 mm.
  Mer info
  1 Variant
 • Butyltape Sitko Elastic Selvvukaniserende tetningstape

  Butyltape Sitko Elastic Selvvukaniserende tetningstape

  Sitko Elastic 605 har en overflatestruktur som består av en tynn polyolefinmembran og er meget elastisk både på langs og tvers. Dette membranlaget er belagt med et kraftig selvvulkaniserende butylgummilim. Limer og tetter både metall-, plast-, tegl-, betong- og trematerialer. Anbefales spesielt rundt krevende og kompliserte former. Erstatter blant annet gjennomføringsmansjetter. Produktet krever at området er rent.
  Mer info
  2 Varianter
 • Tetningstape Sitko Flex Dobbel 60 mm x 25m dobbelt dekkpapir

  Tetningstape Sitko Flex Dobbel 60 mm x 25m dobbelt dekkpapir

  Tetningstape Dobbel Release består av det samme som Sitko Flex 586 og er en av markedets kraftigste tetnings-taper som er bygget opp på ett polyetenmembran med polyakryllim. Tapen har ekstremt sterke feste egenskaper og er aldringsgodkjent for opptil 50år. Varme/kuldebestandig strekker seg fra -40 til +80 °C. Perfekt for bruk rundt hjørner og kompliserte former.
  Mer info
  1 Variant
 • Multi Sealing DAFA

  Multi Sealing DAFA

  DAFA Multi Sealing er et ekstrudert spesielt butyltetningsbånd, pålagt strekkfilm. DAFA Multi Sealing tetningsbånd har en 2-delt bakside/avrivningspapir for å lette arbeidet.
  Mer info
  1 Variant
 • Aluminiumstape Scotch 1404

  Aluminiumstape Scotch 1404

  Tapen brukes til reparasjoner, fuktsperre eller tetting innen- eller utendørs. Flammehemmende og temperaturbestandig opp til 150 °C. Akryllim.
  Mer info
  1 Variant
 • Aluminiumstape Stokvis m/dekkpapir

  Aluminiumstape Stokvis m/dekkpapir

  Aluminiumstape med dekkpapir.
  Mer info
  1 Variant
 • Byggtape 3M 3500

  Byggtape 3M 3500

  Kulde-, fukt- og UV-bestandig (polyetylen ryggmateriale og agressivt akryl klebestoff). Kan brukes til forsegling, samskjøting og tetting av plastfolie. Brukes til å skjøte sammen diffusjonsplast. Brukes også generelt i landbruk, handel og industri hvor kuldeegenskaper og aggressivt klebestoff er avgjørende.
  Mer info
  1 Variant
 • Tetningstape Sitko Flex tetningstape

  Tetningstape Sitko Flex tetningstape

  Sitko Flex 586 er en av markedets kraftigste tetnings-taper som er bygget opp på ett polyetenmembran med polyakryllim. Tapen har ekstremt sterke feste egenskaper og er aldringsgodkjent for opptil 50år. Varme/kuldebestandig strekker seg fra -40 til +80 °C. Sitko Flex 586 finnes i flere dimensjoner for bruk til forskjellige formål, inkl. reperasjonsark til f.eks hull i dampsperren
  Mer info
  1 Variant
 • Byggfolietape 3M 4828

  Byggfolietape 3M 4828

  Polyetylen Tape 4828 er en byggfolietape for montering, skjøting og reparasjon av aldersbestandigbyggfolie. Tapen er testet og godkjent av SP SITAC og P-merket for skjøting av luft- og fuktbarrierer. Tapen er fukt-, frost- og UV-bestandig og har 50 års aldersbestandighet. 4828 er en gjennomsiktig polyetylen tape med akryllim. Byggtapen rives for hånd og kan brukes i reparasjonsarbeid.
  Mer info
  1 Variant
 • Skumtape 3M 45-serien

  Skumtape 3M 45-serien

  En fleksibel tape med høy tetthet, lukket celle i vinyl skum med akryllim
  Mer info
  3 Varianter

melding fra Ahlsell

Javascript er avstengt i din webbleser. For full funktionalitet anbefaler vi at du slår på Javascript

melding fra Ahlsell

Cookies er Inaktivert. For at nettsiden ska fungere korrekt må webbleseren tillat cookies.