Handlekurv: 0

Tøm innkjøpsliste

Du har 0 ordrerader i innkjøpslisten.
Er du sikker på at du vil tømme innkjøpslisten?
Noe gikk galt når prisene skulle lastes ned. Forsøk igjen.

Din innkjøpsliste er tom

Maskeringstape

Viser 1 til 20 av 22

 • Lerretstape 3M 8979
  Lerretstape 3M 8979
  Motstandsdyktig mot sollys, UV-stråling og vann. Tapen kan fjernes uten å etterlate limrester i opptil 6 måneder utvendig og opptil 1 år innvendig på de fleste flater. Lett å trekke av rullen og å rive av. Brukes til tetting, skjøting, festing, reparasjon og maskering.
  Mer info
  1 Variant
 • Maskeringstape 3M 2090
  Maskeringstape 3M 2090
  2090 ScotchBlue™ maskeringstape er den mest anvendelige blant Scotch tapene og det beste valget forde fleste maleprosjekt. Klebestoffet i medium styrke gjør tapen velegnet på malte og umalte flater. Tapen fester godt til jevne og litt grove overflater som glass, metall og tre. Den kan fjernes enkelt, uten å skade overflaten eller å etterlate limrester, selv på glass utsatt for direkte sollys i inntil 14 dager.
  Egenskaper: Anbefales på malte vegger og lister, treverk, glass og metall. Velegnet på flater av vann- eller oljebasert maling. Klebestyrke nivå medium. For jevne og litt grove overflater. Kan fjernes uten å etterlate merker på herdet maling, vinduer, lister og omramming, inntil 14 dager etter påføring. Innen- og utendørs.
  Mer info
  1 Variant
 • Plasttape 3M 471
  Plasttape 3M 471
  Oppmerkingstape 471 Hvit 50Mm, 50Mmx33M
  Mer info
  1 Variant
 • Maskeringstape ScotchBlue™ 2090 3M
  Maskeringstape ScotchBlue™ 2090 3M
  Spesielt egnet for malings- og maskeringsoppgaver utendørs, men fungerer også innendørs. UV-bestandig. Klarer 14 dager utendørs i direkte sollys. Etterlater ingen limrester. Multimaskering. Akryllim.
  Mer info
  2 Varianter
 • Precision Mask Tesa 4334
  Precision Mask Tesa 4334
  For alle typer innendørsmaling der det kreves ekstra skarpe malingskanter, f.eks. ved dekormaling. Kan brukes ved pålegging av tynne sparkellag, takket være tapens glatte overflate. Meget tynt, men sterkt spesialpapir som forhindrer at tapen ryker ved fjerning. Kan brukes sammen med alle vannbaserte malinger og lakker. Kan sitte opp til fem måneder uten å etterlate limrester.
  Mer info
  1 Variant
 • Maskeringstape 3M 101E
  Maskeringstape 3M 101E
  3M™ Maskeringstape 101E er den generelle maskeringstapen for lettere bruksområder innendørs. Tapen er av kreppet papir som gjør at den er enkel å forme og rive, samt at den trekkes lett av rullen uten å splitte eller dele seg.

  3M™ Maskeringstape 101E holder seg på plass rundt hjørner og over ruglete overflater. Limet fester seg umiddelbart til papir, metall, tre, plastikk, glass, malte, og andre rene overflater uten at den krøller og løfter seg. Lett å fjerne uten at den ryker, eller etterlater limrester. Denne generell maskeringstapen oppfyller et bredt spekter av behov rundt om i butikken, på kontoret og i hjemmet. Den kan skrives på og benyttes som midlertidige etiketter. Du kan bruke den til å pakke gjenstander sammen for lagring eller flytting, tette kartonger, bokser og papirhylster, og den er lettere å fjerne enn emballasje- eller andre taper. Tåler temperaturer opp til 60°C i én time.
  Mer info
  5 Varianter
 • Maskeringstape 3M 401E
  Maskeringstape 3M 401E
  3M™ Maskeringstape 401E er en høykvalitets industriell maskeringstape for innendørs bruk.

  3M™ Maskeringstape 401E gir meget skarpe malekanter på overflater hvor temperaturen når opp til 140˚C i én time. Tapen er derfor ideell til industrilakkering av lastebiler, busser, trailere, tog, brannbiler, ambulanser og fly, og innen industrien hvor høy styrke og høy temperaturbestandighet er påkrevd. Tapen er meget formbar og holder seg på plass rundt hjørner og ujevne overflater uten å krølle eller løfte seg.
  Mer info
  5 Varianter
 • Maskeringstape Scotch Blue
  Maskeringstape Scotch Blue
  Tejpen fäster på jämna och något ojämna ytor. 3M Scotch-Blue 2090 kan enkelt tas bort utan att skada ytan eller lämna limrester. Den är UV-beständig upp till 4 veckor vid normala förhållanden och upp till 14 dygn vid extremt solljus. Maskeringstejpen kan
  användas på karosser, glas, plast, metall, aluminium, behandlat trä och andra jämna ytor.
  Sitter säkert och ger fina skarvar vid målning.
  Mer info
  2 Varianter
 • Maskeringstape 3M 201E
  Maskeringstape 3M 201E
  3M™ Maskeringstape 201E er den tøffe maskeringstapen i det daglige arbeidet. Tapen er av kreppet papir som gjør at den er enkel å forme og rive, samt at den trekkes lett av rullen uten å splintre eller dele seg.

  3M™ Maskeringstape 201E fester til mange forskjellige overflater som papir, sponplater, glass, gummi, plast og metall og kan enkelt fjernes uten limrester. Denne generelle maskeringstapen for innendørs bruk, dekker mange behov rundt om i butikken, på kontoret og i hjemmet. Den kan skrives på og benyttes som midlertidige etiketter. Denne allsidige tapen trekkes lett av rullen for god kontroll, og rives enkelt av for hånd. Tåler temperaturer opp til 80°C i én time.
  Mer info
  5 Varianter
 • Maskeringstape 3M 2364
  Maskeringstape 3M 2364
  Maskeringstape for de fleste industrielle bruksområder. Tåler 80°C i en time med eksempelvis lufttørring eller herdeovn. Lett å fjerne. Maskeringstape med utmerket klebeevne. Ryggmaterialet gir god beskyttelse mot løsemidler og fuktighet. Passer ikke for utendørsbruk og eksponering for sol over tid.
  Mer info
  1 Variant
 • Maskeringstape Stokvis
  Maskeringstape Stokvis
  Maskeringstape med enkeltsidig papir fra Stokvis. Brukes til enklere maskering, primært innendørs. Dette er en klassisk tynn og smidig tape med gummibasert klebestoff som gir god heft. Tapen bør ikke utsettes for sollys og fjernes relativt umiddelbart, senest innen 3 dager.
  Mer info
  3 Varianter
 • Maskeringstape Scotch 202
  Maskeringstape Scotch 202
  Egnet for mange bruksområder innen industri med maks. 95 ºC. Temperaturområde: +95 G Under 1 timme °C. Glatt papirbakside. Etterlater ingen limrester.
  Mer info
  2 Varianter
 • Maskeringstape 3M
  Maskeringstape 3M
  Maskeringstape for generelt bruk. Fester sikkert og er lett å trekke av taperullen. Maskeringstapen har en klebestofftype på høyt nivå og er velegnet til mange maleprosjekt på solid underlag. Kan fjernes igjen uten å etterlate limrester inntil 30 timer etter montering.
  Mer info
  1 Variant
 • Maskeringstape Stokvis Tapes
  Maskeringstape Stokvis Tapes
  Brukes til maskering av div. malerarbeide maskering til bil og byggeindustri.
  Mer info
  1 Variant
 • Maskeringstape a-collection
  Maskeringstape a-collection
  Maskeringstape, kreppet papir, a-collection
  Mer info
  4 Varianter
 • Maskeringstape 3M 218 6305G
  Maskeringstape 3M 218 6305G
  Maskeringstape Scotch 218
  Mer info
  1 Variant
 • Maskeringstape Scotch 2214
  Maskeringstape Scotch 2214
  Egnet for generell bruk som maskering, fiksering, bunting og lettere tetting. Innendørsbruk. Maks. 60 ºC. Tåler løsemidler.
  Mer info
  1 Variant
 • Maskeringstape 3M 232119
  Maskeringstape 3M 232119
  Maskeringstape fra 3M Norge.
  Mer info
  1 Variant
 • Maskeringstape 3M 2050
  Maskeringstape 3M 2050
  Produsert av 56% fornybare materialer. Kan stå montert inntil 5 dager. Gir skarpe malekanter. Kan brukes på vinyl og tepper.
  Mer info
  1 Variant

Melding fra Ahlsell

Javascript er avstengt i din webbleser. For full funksjonalitet anbefaler vi at du slår på Javascript

Melding fra Ahlsell

Cookies er Inaktivert. For at nettsiden ska fungere korrekt må webbleseren tillat cookies.