Handlekurv: 0

Tøm innkjøpsliste

Du har 0 ordrerader i innkjøpslisten.
Er du sikker på at du vil tømme innkjøpslisten?

Din innkjøpsliste er tom

Tørkepapir

Viser 1 til 20 av 76

 • Tørkepapir Plus Tork

  Tørkepapir Plus Tork

  Dette 2-lags allsidige Tork Tørkepapir Plus er ideelt for håndtørk og tørking av søl. Papiret kan brukes enten i Tork gulvdispensere eller Tork veggstativdispensere, som er utviklet for trygghet, effektivitet og pålitelighet. Her får du enkel påfylling og funksjoner for enkel avriving samt muligheten til å ta papir med bare én hånd. Ruller med høy kapasitet varer lenger og sparer tid ved påfylling. God absorberingsevne for å tørke opp søl. QuickDry™ vårt sterkeste, mest absorberende papir, for mer effektiv tørking og mindre avfall. Med preg.
  Mer info
  3 Varianter
 • Tørkepapir Maske Tork Enmotion H13

  Tørkepapir Maske Tork Enmotion H13

  Tørkepapir rull 2-lags hvit i meget god kvalitet, høy absorpsjon og høy våtstyrke, en rull a 143m gir for eksempel 477 ark a 30cm, mykt for høy komfort og redusert irritasjon ved meget hyppig bruk, miljøvennlig; redusert forbruk og redusert avfall. Kvalitet:Advanced, H13-system.
  Mer info
  1 Variant
 • Tørkerull Basic Papir Tork

  Tørkerull Basic Papir Tork

  Tork Basic Papir 1-lags er ideelt for grunnleggende tørkingsoppgaver, håndtørk og når kostnadseffektivitet er viktig. Papiret kan brukes i Tork® Mini Senterrull Dispenser, som er en kompakt, allsidig løsning for profesjonelle miljøer der det er behov for tørking av både overflater og hender. Kan brukes med bare én hånd, noe som gjør den enkel å bruke. 1 lag.
  Mer info
  4 Varianter
 • Toalettpapir Careness Classic

  Toalettpapir Careness Classic

  2-lagers perforert toalettpapir av hvit returfiber, 50 m/rulle. Et mykt papir som passer til de fleste toalettrom. Miljømerket: Svanen.
  Mer info
  1 Variant
 • Tørkerull Tork Basic hvit 300m 1l M2

  Tørkerull Tork Basic hvit 300m 1l M2

  Lotus Centerrull Midi Plus, 1lag, hvit, hylseløs, 300m, 1246 gr./rl. Perforert 750 ark 19,5x40cm.
  Mer info
  1 Variant
 • Tørkepapir Ekstra Sterk Tork

  Tørkepapir Ekstra Sterk Tork

  Vårt sterkeste papir har førsteklasses absorberingsevne og beskytter hender mot varme og skitt. Takket være QuickDry-kvaliteten, er det sterkere, får jobben gjort raskere og er mer absorberende enn vanlig papir. Ekstra sterk/absorberende på grunn av QuickDry. Fjerner olje effektivt. Våtsterkt. Beskytter hendene mot varme/metall. Godkjent for kontakt med matvarer. Tork Easy Handling™ E-håndtak gjør det enkelt for renholderne å bære papirrullene. 3 lag med preg.
  Mer info
  1 Variant
 • Håndtørkepapir Advanced H3

  Håndtørkepapir Advanced H3

  Tørkepapir 2-lags hvitt og mykt papir. Advanced. Et papir som har en fin balanse mellom kostnad og ytelse. Brukerne får et papir med høy kvalitet og som har fine egenskaper. Spesielt mønsterpreg som gir volum og komfort. Passer til dispenser Tork Konvensjonell T4. Kontrollert forbruk, ett ark av gangen. Arkstørrelse BxL: 24,8x23cm. 250ark/pk. Kommer i hendig forpakning med integrerte bærehåndtak.
  Mer info
  1 Variant
 • Dispenser senterrull Tork

  Dispenser senterrull Tork

  Tork® Senterrull Dispenser i Elevation Design er en høykapasitets allsidig løsning for profesjonelle miljøer der det er behov for tørking av både hender og overflater. Tørk overflater raskt, på grunn av funksjonen som lar brukerne ta så mye papir som tørkeoppgaven krever. Elevation-dispensere har et funksjonelt og moderne design. Siden den kan brukes med én hånd er den enkel å bruke. Reduserer risiko for krysskontaminering siden brukerne bare tar på det papiret de skal bruke. Forbedret samlet hygiene på grunn av enkel rengjøring. Allsidig låsemekanisme hjelper med å kontrollere misbruk.
  Mer info
  2 Varianter
 • Papirhåndkle Tork Xpress® Ekstra mykt Multifold Tork

  Papirhåndkle Tork Xpress® Ekstra mykt Multifold Tork

  Tilby førsteklasses håndtørking og komfort til gjestene dine med det store og myke Tork Xpress® Mykt Multifold Håndtørk med en høykvalitetsfølelse, som er skånsomt for hendene. Disse håndtørkene passer til Tork Xpress® Dispenser Multifold Håndtørk for toalettrom med medium trafikk. Den passer på små steder og tilbyr både komfort og hygiene til gjestene dine. Store myke håndtørk med en høy kvalitetsfølelse gjør varig inntrykk. QuickDry™ – vårt sterkeste, mest absorberende papir, for mer effektiv tørking med mindre avfall. Brettet for utmating av ett tørk av gangen, for å redusere forbruk og forbedre hygiene. Attraktiv Tork løvbladdekor: utformet for å gjøre varig inntrykk. Tork Easy Handling bærepakker for enklere bæring, åpning og håndtering av emballasje. 2 lag med preg og trykk.
  Mer info
  2 Varianter
 • Tørkepapir Maske W1/W2

  Tørkepapir Maske W1/W2

  God oppsugingsevne og høy slitestyrke. Egnet for steder med høyt forbruk. Fungerer like godt med løsemidler og vann. W1/W2 System. ATork er et våtsterkt og klorfritt tørkepapir for avtørking av alle slags væsker. Ny teknologi gir vesentlig bedre absorpsjon og klutfølelse.
  Mer info
  1 Variant
 • Tørkepapir Plus Tork

  Tørkepapir Plus Tork

  Dette 1-lags allsidige Tork Tørkepapir Plus er ideelt for lette tørkingsoppgaver og håndtørk. Papiret kan brukes enten i Tork gulvdispensere eller Tork veggstativdispensere, som er utviklet for trygghet, effektivitet og pålitelighet, eller Tork Maxi Senterrull Dispenser, som er utformet for enklere bruk med én hånd. Ruller med høy kapasitet varer lenger og sparer tid ved påfylling. Spesielt bra til å rengjøre glass – etterlater ingen spor på overflaten. 1 lag.
  Mer info
  2 Varianter
 • Dispenser Tork Matic® håndtørk rull Tork

  Dispenser Tork Matic® håndtørk rull Tork

  Tork Matic® Dispenser Håndtørk Rull i Elevation Design leverer enkelt vedlikehold for å holde travle toalettrom i gang, og reduserer forbruket med utmating av et ark av gangen. Tork Elevation-dispensere har en funksjonell, moderne design som gjør varig inntrykk på gjestene dine. Høy kapasitet betjener flere kunder med færre ruller. Enkelt vedlikehold med LED nivåindikator som viser når påfylling er nødvendig. Enkel rengjøring og intuitiv påfylling sparer tid.
  Mer info
  2 Varianter
 • Gulvstativfor tørkerulle A1 Z

  Gulvstativfor tørkerulle A1 Z

  Gulvstativ for storforbrukere. lett å flytte rundt. Rask og enkel påfylling. Forsinket plate. For ruller opp til 20 kg og maks bredde på 43 cm ( eldre modeller 40 cm)
  Mer info
  1 Variant
 • Tørkerull Tork Univ. 1-lag

  Tørkerull Tork Univ. 1-lag

  Tørkepapir på rull. Allsidig tørkepapir for forskjellige arbeidsmiljøerIdeelt for miljøer med høyt forbruk. Midtmatet dispenser gjør det raskt og enkelt å bytte rull. M2 Senterrull
  Mer info
  1 Variant
 • Dispenser Xpress Multifold håndtørk Tork

  Dispenser Xpress Multifold håndtørk Tork

  Tork Xpress Dispenser Multifold Håndtørk i Elevation Design passer for miljøer som krever både komfort og hygiene. Den slanke, attraktive dispenseren reduserer forbruk og avfall med utmating av ett tørk av gangen. Tork Elevation-dispensere har en funksjonell, moderne design som gjør varig inntrykk på gjestene dine. God hygiene siden gjestene bare tar på det papiret de skal bruke. Bunter er enkle å fylle på for å unngå å gå tom for papir. Funksjonelt vedlikehold på grunn av beskyttelse mot å fylle på for mye, for enkel påfylling.
  Mer info
  2 Varianter
 • Industritørkerull Basic Papir Tork

  Industritørkerull Basic Papir Tork

  Tork Basic Papir 1-lags er ideelt for grunnleggende tørkingsoppgaver, håndtørk og når kostnadseffektivitet er viktig. Papiret kan brukes enten i Tork gulvdispensere eller Tork veggstativdispensere, som er utviklet for trygghet, effektivitet og pålitelighet. Her får du enkel påfylling og funksjoner for enkel avriving samt muligheten til å ta papir med bare én hånd. Ruller med høy kapasitet varer lenger og sparer tid ved påfylling. 1 lag.
  Mer info
  1 Variant
 • Dispenser Maxi Senterrull Tork

  Dispenser Maxi Senterrull Tork

  Tork Maxi Senterrull Dispenser i Performance Design muliggjør effektivitet og gjør det raskere å få papiret du trenger ved optimert bruk med en hånd. Tork Performance er den neste generasjonen av dispensere for profesjonell tørking. Den rette kombinasjonen av dispenser og tørkepapir og rengjøringskluter vil forbedre produktiviteten, og samtidig redusere samlet brukskostnad. Veggmontert dispenser vil spare deg verdifull gulvplass. Høy kapasitet sparer tid til påfylling. Sprutsikkert deksel beskytter refiller mot skitt, og reduserer svinn ved tilsmussing.
  Mer info
  1 Variant
 • Dispenser Tork håndkle H3

  Dispenser Tork håndkle H3

  Dispenser Tork håndkle H3 er en holdbar og tradisjonell dispenser til Z- og C-brettede håndklær. Kraftig design: egnet i krevende miljøer. Fleksibel påfylling. Enkel og bekvem: lett å vedlikeholde. Mål: Plast 13,6x33,3x43,9 (dxbxh) Metall 12,0 x 26,8 x 37,8 (dxbxh).
  Mer info
  1 Variant
 • Kraftpapir

  Kraftpapir

  Innpakningspapir i store ruller. Også kjent som gråpapir.
  Mer info
  2 Varianter
 • Dispenser for brettede tørkepapir/rengjøringskluter Tork

  Dispenser for brettede tørkepapir/rengjøringskluter Tork

  Tork dispensere for brettede tørkepapir & rengjøringskluter i Performance Design beskytter refiller mot skitt, og tilbyr utmating av én av gangen for å redusere avfall. Tork Performance er den neste generasjonen av dispensere for profesjonell tørking. Den rette kombinasjonen av dispenser og tørkepapir og rengjøringskluter vil forbedre produktiviteten, og samtidig redusere samlet brukskostnad. Veggmontert dispenser vil spare deg verdifull gulvplass. Enkel å fylle på for kontinuerlig tilgjengelighet. Fleksible monteringsalternativer – sugekopper eller magneter er tilgjengelig – hvis du ikke ønsker å bore hull i veggen.
  Mer info
  2 Varianter

melding fra Ahlsell

Javascript er avstengt i din webbleser. For full funktionalitet anbefaler vi at du slår på Javascript

melding fra Ahlsell

Cookies er Inaktivert. For at nettsiden ska fungere korrekt må webbleseren tillat cookies.