Handlekurv: 0

Tøm innkjøpsliste

Du har 0 ordrerader i innkjøpslisten.
Er du sikker på at du vil tømme innkjøpslisten?

Din innkjøpsliste er tom

Dispensere og papirkorger for tørkepapir

Viser 1 til 19 av 19

 • Dispenser senterrull Tork

  Dispenser senterrull Tork

  Tork® Senterrull Dispenser i Elevation Design er en høykapasitets allsidig løsning for profesjonelle miljøer der det er behov for tørking av både hender og overflater. Tørk overflater raskt, på grunn av funksjonen som lar brukerne ta så mye papir som tørkeoppgaven krever. Elevation-dispensere har et funksjonelt og moderne design. Siden den kan brukes med én hånd er den enkel å bruke. Reduserer risiko for krysskontaminering siden brukerne bare tar på det papiret de skal bruke. Forbedret samlet hygiene på grunn av enkel rengjøring. Allsidig låsemekanisme hjelper med å kontrollere misbruk.
  Mer info
  2 Varianter
 • Dispenser Tork Matic® håndtørk rull Tork

  Dispenser Tork Matic® håndtørk rull Tork

  Tork Matic® Dispenser Håndtørk Rull i Elevation Design leverer enkelt vedlikehold for å holde travle toalettrom i gang, og reduserer forbruket med utmating av et ark av gangen. Tork Elevation-dispensere har en funksjonell, moderne design som gjør varig inntrykk på gjestene dine. Høy kapasitet betjener flere kunder med færre ruller. Enkelt vedlikehold med LED nivåindikator som viser når påfylling er nødvendig. Enkel rengjøring og intuitiv påfylling sparer tid.
  Mer info
  2 Varianter
 • Dispenser Xpress Multifold håndtørk Tork

  Dispenser Xpress Multifold håndtørk Tork

  Tork Xpress Dispenser Multifold Håndtørk i Elevation Design passer for miljøer som krever både komfort og hygiene. Den slanke, attraktive dispenseren reduserer forbruk og avfall med utmating av ett tørk av gangen. Tork Elevation-dispensere har en funksjonell, moderne design som gjør varig inntrykk på gjestene dine. God hygiene siden gjestene bare tar på det papiret de skal bruke. Bunter er enkle å fylle på for å unngå å gå tom for papir. Funksjonelt vedlikehold på grunn av beskyttelse mot å fylle på for mye, for enkel påfylling.
  Mer info
  2 Varianter
 • Dispenser Maxi Senterrull Tork

  Dispenser Maxi Senterrull Tork

  Tork Maxi Senterrull Dispenser i Performance Design muliggjør effektivitet og gjør det raskere å få papiret du trenger ved optimert bruk med en hånd. Tork Performance er den neste generasjonen av dispensere for profesjonell tørking. Den rette kombinasjonen av dispenser og tørkepapir og rengjøringskluter vil forbedre produktiviteten, og samtidig redusere samlet brukskostnad. Veggmontert dispenser vil spare deg verdifull gulvplass. Høy kapasitet sparer tid til påfylling. Sprutsikkert deksel beskytter refiller mot skitt, og reduserer svinn ved tilsmussing.
  Mer info
  1 Variant
 • Dispenser Tork håndkle H3

  Dispenser Tork håndkle H3

  Dispenser Tork håndkle H3 er en holdbar og tradisjonell dispenser til Z- og C-brettede håndklær. Kraftig design: egnet i krevende miljøer. Fleksibel påfylling. Enkel og bekvem: lett å vedlikeholde. Mål: Plast 13,6x33,3x43,9 (dxbxh) Metall 12,0 x 26,8 x 37,8 (dxbxh).
  Mer info
  1 Variant
 • Dispenser for brettede tørkepapir/rengjøringskluter Tork

  Dispenser for brettede tørkepapir/rengjøringskluter Tork

  Tork dispensere for brettede tørkepapir & rengjøringskluter i Performance Design beskytter refiller mot skitt, og tilbyr utmating av én av gangen for å redusere avfall. Tork Performance er den neste generasjonen av dispensere for profesjonell tørking. Den rette kombinasjonen av dispenser og tørkepapir og rengjøringskluter vil forbedre produktiviteten, og samtidig redusere samlet brukskostnad. Veggmontert dispenser vil spare deg verdifull gulvplass. Enkel å fylle på for kontinuerlig tilgjengelighet. Fleksible monteringsalternativer – sugekopper eller magneter er tilgjengelig – hvis du ikke ønsker å bore hull i veggen.
  Mer info
  2 Varianter
 • Gulvstativ Tork

  Gulvstativ Tork

  Tork Gulvstativ Dispenser i Performance-design er utviklet for sikkerhet og stabilitet med dens pålitelige funksjoner for avrivning og påfylling. Tork Performance er den neste generasjonen av dispensere for profesjonell tørking. Den rette kombinasjonen av dispenser og tørkepapir og rengjøringskluter vil forbedre produktiviteten, og samtidig redusere samlet brukskostnad. Mobil dispenser, kan plasseres der du trenger den. Ekstra høy kapasitet sparer tid til påfylling.
  Mer info
  1 Variant
 • Holder t/ avfallssekk Tork W1

  Holder t/ avfallssekk Tork W1

  Enkel og rask montering. Innretning sikrer at avfallssekken holder seg på plass. Støttehylle beskytter avfallssekken. Passer perfekt for standard avfallssekk.
  Mer info
  1 Variant
 • Papirkurv B1 40 liter

  Papirkurv B1 40 liter

  Papirkurv Tork B1 som er en stilren og moderne papirkurv i aluminium. 40 liter. Fordeler med aluminium er ingen fingeravtrykk og liknende. Tåler kjemikalier. Flammesikker. Kan rengjøres med alle rengjørings- og løsemidler. Fot til papirkurven brukes til plassering på golvet. Mål: 678x373x193 mm.
  Mer info
  1 Variant
 • Dispenser Mini Senterrull Tork

  Dispenser Mini Senterrull Tork

  Tork® Mini Senterrull Dispenser i Elevation Design er en kompakt, allsidig løsning for profesjonelle miljøer der det er behov for tørking av både hender og overflater. Tørk overflater raskt, på grunn av funksjonen som lar brukerne ta så mye papir som tørkeoppgaven krever. Elevation-dispensere har et funksjonelt og moderne design. Siden den kan brukes med én hånd er den enkel å bruke. Reduserer risiko for krysskontaminering siden brukerne bare tar på det papiret de skal bruke. Forbedret samlet hygiene på grunn av enkel rengjøring. Allsidig låsemekanisme hjelper med å kontrollere misbruk.
  Mer info
  2 Varianter
 • Håndrens Deb Swarfega Orange 2L

  Håndrens Deb Swarfega Orange 2L

  Swarfega Orange er en håndrens som er uten løsemidler. Produktet inneholder ikke-slipende mikropolykuler som sikrer en dyptrensende rengjøring, samt et fuktighetsbevarende middel sompleier huden. Produktet fjerner inngrodd olje, fett og generel skitt.
  Mer info
  1 Variant
 • Gulvstativ Tork Hvit/turkis W1

  Gulvstativ Tork Hvit/turkis W1

  Tork Performance gulvstativ for store ruller (W1) er en ergonomisk designet , mobil dispenser med trygg og pålitelig avrivning, enkel påfyllingsfunksjon og ekstra stabil konstruksjon som er viktig i mange industrielle miljøer. Ekstra stor kapasitet. Mobilt m/store hjul. Ta det du trenger. Stort utvalg av refill. Enkel og rask påfylling.
  Mer info
  1 Variant
 • Veggstativ Tork

  Veggstativ Tork

  Tork Veggstativ i Performance Design er utviklet for effektivitet og pålitelighet med dens funksjoner for enkel påfylling og muligheten for å ta papiret med bare én hånd. Tork Performance er den neste generasjonen av dispensere for profesjonell tørking. Den rette kombinasjonen av dispenser og tørkepapir og rengjøringskluter vil forbedre produktiviteten, og samtidig redusere samlet brukskostnad. Veggmontert dispenser vil spare deg verdifull gulvplass. Ekstra høy kapasitet sparer tid til påfylling.
  Mer info
  1 Variant
 • Dispenser Twin Mid-size toalettrull Tork

  Dispenser Twin Mid-size toalettrull Tork

  Tork Twin Mid-size Toalettrulldispenser i Elevation Design er ideell for toalettrom med medium til høy trafikk, med fokus på gjestetilfredshet. Den sikrer høy effektivitet og at det alltid er toalettpapir tilgjengelig for gjester, ved å ha plass til opptil seks ganger mer papir enn to konvensjonelle toalettruller. Elevation-dispensere har en funksjonell og moderne design som gjør varig inntrykk på gjestene dine. Automatisk rullskift som gjør det enkelt for gjester å få tilgang til den nye rullen. Tomme hylser forblir inne i dispenseren for å unngå avfall på gulvet. Kompakt dispenser sparer plass.
  Mer info
  2 Varianter
 • Dispenser mini Jumbo toalettrull Twin Tork

  Dispenser mini Jumbo toalettrull Twin Tork

  Tork Dispenser Mini Jumbo Toalettrull Twin i Elevation Design er det ideelle valget for toalettrom med høy trafikk, der gjesteopplevelsen er like viktig som effektivitet og lave driftskostnader. Den sikrer at det alltid er papir tilgjengelig, da det er plass til to hele høykapasitetsruller. Tork Elevation-dispensere har en funksjonell, moderne design som gjør varig inntrykk på gjestene dine. Begge ruller kan brukes til de er tomme for å minimere avfall. Optimal rullbrems gjør at ukontrollerbar utrulling av toalettpapiret unngås og reduserer dermed forbruket. Gjennomsiktig vindu indikerer når det er på tide på fylle på.
  Mer info
  2 Varianter
 • Dispenser Jumbo Toalettrull Metall Tork

  Dispenser Jumbo Toalettrull Metall Tork

  Tork Dispenser Jumbo Toalettrull i Elevation Design passer for steder med høy trafikk. Dens ekstra høye kapasitet sparer tid til vedlikehold og sikrer at det alltid er papir tilgjengelig. Tork Elevation-dispensere har en funksjonell, moderne design som gjør varig inntrykk på gjestene dine. Smart rullholder som tillater at hele rullen blir brukt. Optimal rullbrems gjør at ukontrollerbar utrulling av toalettpapiret unngås og reduserer dermed forbruket. Gjennomsiktig vindu indikerer når det er på tide på fylle på.
  Mer info
  1 Variant
 • Opphengskrok A366

  Opphengskrok A366

  Opphengskrok for papirkurv A366.
  Mer info
  2 Varianter
 • Håndrens Deb Orange 4 L

  Håndrens Deb Orange 4 L

  Håndrens som er uten løsemidler. Produktet inneholder ikke-slipende mikropolykuler som sikrer en dyptrensende rengjøring samt et fugtighetsbevarende middel som pleier huden. Produktet fjerner inngrodd olje, fett og generel skitt.
  Mer info
  1 Variant
 • Dispenser SmartOne® Twin mini toalettrull Tork

  Dispenser SmartOne® Twin mini toalettrull Tork

  Tork SmartOne Twin Mini Toalettrull Dispenser i Elevation Design er et effektivt og svært robust dispensersystem som passer for krevende toalettrom med høy trafikk. På grunn av plass til to ruller og at den avgir ett tørk av gangen reduseres forbruket med opptil 40 % sammenlignet med tradisjonelle jumborulldispensere, noe som igjen betyr flere besøk per rull. Utmating av enkeltark bidrar til å redusere forbruket med opptil 40%. Hygienisk fordi gjestene bare tar på det papiret de skal bruke. Svært robust design med metallnøkkel og lås som beskytter rullen og forhindrer tyveri. Ekstra høy kapasitet sparer tid til vedlikehold og sikrer at det alltid er papir tilgjengelig. Twin rulldispenser tillater at hele rullen blir brukt opp og minimerer avfall av rull.
  Mer info
  1 Variant

melding fra Ahlsell

Javascript er avstengt i din webbleser. For full funktionalitet anbefaler vi at du slår på Javascript

melding fra Ahlsell

Cookies er Inaktivert. For at nettsiden ska fungere korrekt må webbleseren tillat cookies.