Handlekurv: 0

Tøm innkjøpsliste

Du har 0 ordrerader i innkjøpslisten.
Er du sikker på at du vil tømme innkjøpslisten?
Noe gikk galt når prisene skulle lastes ned. Forsøk igjen.

Din innkjøpsliste er tom

Håndtørkepapir

Viser 1 til 17 av 17

 • Tørkepapir Maske Tork Enmotion H13
  Tørkepapir Maske Tork Enmotion H13
  Tørkepapir rull 2-lags hvit i meget god kvalitet, høy absorpsjon og høy våtstyrke, en rull a 143m gir for eksempel 477 ark a 30cm, mykt for høy komfort og redusert irritasjon ved meget hyppig bruk, miljøvennlig; redusert forbruk og redusert avfall. Kvalitet:Advanced, H13-system.
  Mer info
  1 Variant
 • Håndtørkepapir Advanced H3
  Håndtørkepapir Advanced H3
  Tørkepapir 2-lags hvitt og mykt papir. Advanced. Et papir som har en fin balanse mellom kostnad og ytelse. Brukerne får et papir med høy kvalitet og som har fine egenskaper. Spesielt mønsterpreg som gir volum og komfort. Passer til dispenser Tork Konvensjonell T4. Kontrollert forbruk, ett ark av gangen. Arkstørrelse BxL: 24,8x23cm. 250ark/pk. Kommer i hendig forpakning med integrerte bærehåndtak.
  Mer info
  1 Variant
 • Papirhåndkle Tork Xpress® Ekstra mykt Multifold Tork
  Papirhåndkle Tork Xpress® Ekstra mykt Multifold Tork
  Tilby førsteklasses håndtørking og komfort til gjestene dine med det store og myke Tork Xpress® Mykt Multifold Håndtørk med en høykvalitetsfølelse, som er skånsomt for hendene. Disse håndtørkene passer til Tork Xpress® Dispenser Multifold Håndtørk for toalettrom med medium trafikk. Den passer på små steder og tilbyr både komfort og hygiene til gjestene dine. Store myke håndtørk med en høy kvalitetsfølelse gjør varig inntrykk. QuickDry™ – vårt sterkeste, mest absorberende papir, for mer effektiv tørking med mindre avfall. Brettet for utmating av ett tørk av gangen, for å redusere forbruk og forbedre hygiene. Attraktiv Tork løvbladdekor: utformet for å gjøre varig inntrykk. Tork Easy Handling bærepakker for enklere bæring, åpning og håndtering av emballasje. 2 lag med preg og trykk.
  Mer info
  2 Varianter
 • Tørkepapir Ekstra Sterk Tork
  Tørkepapir Ekstra Sterk Tork
  Det ekstra sterke 3-lags allsidige Tork Tørkepapir Ekstra Sterk har overlegen absorberingsevne og beskytter hender mot varme og skitt. Papiret kan brukes enten i Tork gulvdispensere eller Tork veggstativdispensere, som er utviklet for trygghet, effektivitet og pålitelighet. Her får du enkel påfylling og funksjoner for enkel avriving samt muligheten til å ta papir med bare én hånd. Ruller med høy kapasitet varer lenger og sparer tid ved påfylling. Den sterke strukturen gjør papiret ideelt for å fjerne olje, fett, smøremidler og skitt.. Stort papir beskytter hender mot metallspon og varme. QuickDry™ vårt sterkeste, mest absorberende papir, for mer effektiv tørking og mindre avfall. Silikonfrie tørk sikrer at det ikke blir igjen rester på overflaten. 3 lag med preg.
  Mer info
  1 Variant
 • Tørkerull Lotus Mini Plus
  Tørkerull Lotus Mini Plus
  Centerrull Mini Plus hvit 1lag hylseløs 120m. 523 gr./rl. Perforert 343 ark
  Mer info
  1 Variant
 • Håndtørk Tork disp rull
  Håndtørk Tork disp rull
  Tork Elevation serien kombinerer funksjonalitet med utmerket design og gir toalettrommet et moderne preg. Tork Matic Håndtørk Rull system har høy kapasitet og er utmerket for trafikerte toalettrom og vaskestasjoner i mange ulike miljøer. Berøringsfri, du berører kun papiret du skal bruke: bedre hygiene. Enkel påfyllingsfunksjon: Gir rask påfylling. Ett papirhåndkle av gangen: Reduserer forbruket. Hygienisk spake: Bare synlig ved påfylling eller når papiret ikke er tilgjengelig
  Mer info
  1 Variant
 • Kjøkkenrull Tork Universal/Advanced
  Kjøkkenrull Tork Universal/Advanced
  Köksrullar för enklare avtorkningsbehov.
  Mer info
  2 Varianter
 • Tørkerull Lotus Midi STD 300M 1lag
  Tørkerull Lotus Midi STD 300M 1lag
  Centerrull Midi Std 1lag hylseløs. 1246 gr./rl. Perforert 750 ark
  Mer info
  1 Variant
 • Kjøkkenrull Tork Premium
  Kjøkkenrull Tork Premium
  Kjøkkenrull av høy kvalitet för avtørking og rengjøring. God absorpsjon. 2-pakning. 15m/rull. 2-lags.
  Mer info
  1 Variant
 • Tørkepapir Plus Senterrull Bærbar Tork
  Tørkepapir Plus Senterrull Bærbar Tork
  Dette allsidige papiret er ideelt for tørkeoppgaver og spesielt godt egnet for å røke opp søl. Takket være papirets mykhet er det utmerket også for håndtørk. Denne bærbare versjonen med en individuell pakke og et håndtak gjør det mulig å ha papir mens du er på farten. Allsidig – tar seg av de fleste tørkeoppgaver. Velegnet for å tørke opp søl. Egner seg til håndtørking. Godkjent for kontakt med matvarer. 2 lag med preg.
  Mer info
  1 Variant
 • Håndtørk myk Tork Matic® rull Advanced Tork
  Håndtørk myk Tork Matic® rull Advanced Tork
  Tilby gjestene dine den komfortable, myke, Tork Matic® Håndtørk Rull Advanced. Den gir en god håndtørking og har en fin preging av grå løvblad. Rullene passer for Tork Matic® Dispenser Håndtørk Rull, utviklet for enkelt vedlikehold i toalettrom med høy trafikk. Det sparer tid og kontrollerer forbruket med utmating av ett og ett ark av gangen. Myk serviett som er skånsom mot hendene for komfortabel bruk. Høy kapasitet: mindre vedlikehold og redusert risiko for papirmangel. 2 lag med preg.
  Mer info
  1 Variant
 • Tørkepapir Tork Sentermating M2
  Tørkepapir Tork Sentermating M2
  Tork Basic Papir 1-lags er ideelt for grunnleggende tørkingsoppgaver, håndtørk og når kostnadseffektivitet er viktig. Dette papiret kan brukes i Tork® Senterrull Dispenser, som er en høykapasitetsløsning for profesjonelle miljøer der det er behov for tørking av både overflater og hender. Kan brukes med bare én hånd, noe som gjør den enkel å bruke. 1 lag uten preg.
  Mer info
  2 Varianter
 • Kjøkkenrull Tork
  Kjøkkenrull Tork
  Tork Kjøkkenrull passer for tørkeoppgaver som tørking av overflater, vann, olje, eller matrester. 2 lag med preg. 120 ark.
  Mer info
  1 Variant
 • Håndtørk rull for elektronisk dispenser Tork
  Håndtørk rull for elektronisk dispenser Tork
  Den elektroniske dispenseren for Tork Håndtørk Rull gir utmating av ett og ett tørk, noe som reduserer forbruk og forbedrer hygiene. Advanced-rullene har høy kapasitet, som sikrer papirtilgjengelighet, og er ideelle for travle toalettrom som på skoler og flyplasser. Lange ruller reduserer vedlikehold og sparer tid. Avansert kvalitet for kostnadsbesparing og høy ytelse. Passer i blå, hvite og rustfritt stål 19,5 cm elektroniske dispensere (tidligere EnMotion og uten merke). 2 lag med preg.
  Mer info
  1 Variant
 • Tørkepapir Plus W1 / W2 Torx
  Tørkepapir Plus W1 / W2 Torx
  Dette 2-lags allsidige Tork Tørkepapir Plus er ideelt for håndtørk og tørking av søl. Papiret kan brukes enten i Tork gulvdispensere eller Tork veggstativdispensere, som er utviklet for trygghet, effektivitet og pålitelighet, eller Tork Maxi Senterrull Dispenser, som er utformet for enklere bruk med én hånd.
  Mer info
  1 Variant
 • Håndtørk rull for elektronisk dispenser Tork
  Håndtørk rull for elektronisk dispenser Tork
  Den elektroniske dispenseren for Tork Håndtørk Rull gir utmating av ett og ett tørk, noe som reduserer forbruk og forbedrer hygiene. Advanced-rullene har høy kapasitet, som sikrer papirtilgjengelighet, og er ideelle for travle toalettrom som på skoler og flyplasser. Lange ruller reduserer vedlikehold og sparer tid. Avansert kvalitet for kostnadsbesparing og høy ytelse. Passer i blå og hvite 24,7 cm elektroniske dispensere (tidligere EnMotion og uten merke). 2 lag med preg.
  Mer info
  1 Variant
 • Tørkeklut Tork
  Tørkeklut Tork 1 Variant

Melding fra Ahlsell

Javascript er avstengt i din webbleser. For full funksjonalitet anbefaler vi at du slår på Javascript

Melding fra Ahlsell

Cookies er Inaktivert. For at nettsiden ska fungere korrekt må webbleseren tillat cookies.