Handlekurv: 0

Tøm innkjøpsliste

Du har 0 ordrerader i innkjøpslisten.
Er du sikker på at du vil tømme innkjøpslisten?

Din innkjøpsliste er tom

Oppbevaring, lager og miljø

Viser 1 til 20 av 297

 • Modulboks Schoeller Arca system 9000

  Modulboks Schoeller Arca system 9000

  Polypropen. Tåler maskinoljer, syrer og organiske løsemidler. Temperaturbestandige fra -20 til +80 °C. Kan stables. Plukkriktig utførelse med håndtak i for- og bakkant. Som tilbehør fås glassklar frontluke som ytterligere øker volumet, tverr- og langsgående skillevegger samt etikett med etikettbeskyttelse.
  Mer info
  14 Varianter
 • Verktøyveske Parat lær/ABS-plast

  Verktøyveske Parat lær/ABS-plast

  ABS-plast på fremre og bakre vegg. Lokk av svart, ekte lær. Utstyrt med distanseføtter, verktøytavle og verktøyholder på fremre og bakre vegg samt på begge sider av verktøytavlen. Vekt 3,1 kg. Leveres uten verktøy.
  Mer info
  1 Variant
 • Aluminiumskasse Eurobox Zarges

  Aluminiumskasse Eurobox Zarges

  Zarges Eurobox er en serie med meget robuste og lette kasser. Ingen detaljer som ruster, ingen skarpe kanter, lang levetid. Egnet for oppbevaring av verktøy og utstyr. Kan låses med hengelås (følger ikke med). Gummipakning gjør den værtett. Stabelbar.
  Mer info
  9 Varianter
 • Transportkasse Schoeller Arca Tellus

  Transportkasse Schoeller Arca Tellus

  Polypropen. Tåler temperaturer fra -40 til +100 °C. Kan stables oppå og inni hverandre. Ved veksling fra stabling oppå til inni hverandre, vendes kassen en halv omdreining. Tilpasset til rullecontainer og EUR-pall. Ved bestilling av 100 stk. kan disse fås meg eget firmatrykk.
  Mer info
  4 Varianter
 • Oppbevaringsboks Nordiska Plast

  Oppbevaringsboks Nordiska Plast

  Kraftig og slitesterk oppbevaringsboks i polypropen. Kan stables i og oppå hverandre. Låsbart lokk selges separat.
  Mer info
  6 Varianter
 • Verktøyveske Ironside

  Verktøyveske Ironside

  Av kraftig nylon 1680D med vanntett bunn av PP-plast, håndtak av stål med EVA-grep samt skulderreim. 22 lommer/ fakk, målebåndholder, visittkortholder og avtagbart regntrekk. Leveres uten verktøy
  Mer info
  2 Varianter
 • Sortimentsbox Raaco Carry-Lite 80

  Sortimentsbox Raaco Carry-Lite 80

  Robust sortimentsveske av polypropylen som er resistent mot olje, syrer og baser. Lokk av glassklar, uknuselig polykarbonat. Med 4 hengsler og 2 skyvelåser. Bærehåndtak. Innredet med løse innsatsbokser av klar polypropylen. Farge: Mørkblå/klar. Veskene kan stables på hverandre. Mønstret bunn.
  Mer info
  3 Varianter
 • Kabeltrommel Nederman C20 / C30 Power

  Kabeltrommel Nederman C20 / C30 Power

  Lagd av slagfart komposittmateriale med svingbart hurtigfeste til vegg og tak. Optimalisert utløp for å gjøre det enkelt å rulle ut kabelen i alle vinkler. Kabel med jordet stikkontakt IP55. Trommel med kulelager på begge sider. Leveres med 1-meters tilkoblingskabel, 3x1,5 mm². Distribusjonskabel med jordet stikkontakt IP44.
  Mer info
  2 Varianter
 • Kabeloppruller Ironside 200038

  Kabeloppruller Ironside 200038

  For veggmontering med 12 m gummikabel H07RNF 3Gx2,5mm². Max 250V.
  Mer info
  1 Variant
 • Kabeltrommel Cejn

  Kabeltrommel Cejn

  Svingbar 300°. Termisk overbelastningsbeskyttelse bryter automatisk strømtilførselen ved overbelastning. Kapslingsklasse IP23. Kabel i gummi 3G1,5. Kabellengde 17 meter. For tak- og veggmontering. Tilkobling med Schuko-plugg. Spenning maks. 230V. Effektuttak innrullet maks. 1000W, utrullet maks. 3500W. Vekt 6,7 kg.
  Mer info
  1 Variant
 • Verktøysekk Ironside

  Verktøysekk Ironside

  Ergonomisk utformet romslig og heftig 25-liters ryggsekk laget av solid nylon, perfekt for lagring og transport av verktøy, etc. Utstyrt med flere lommer, laptop holder, avtagbar verktøytavle, lett tilgjengelig telefonlomme, reflekser og mer. Stabil bunnen av plast som gjør at sekken lett oppbevares stående, og det kan også plasseres på vått underlag. Leveres uten verktøy
  Mer info
  1 Variant
 • Håndverkerryggsekk

  Håndverkerryggsekk

  Svart DuPont Cordura med justerbar, polstret skulderrem. 75 verktøyrom pluss multiboks i hardplast. 440x330x230 mm. Leveres uten verktøy.
  Mer info
  1 Variant
 • Slangeoppruller Nederman 893

  Slangeoppruller Nederman 893

  Lett å plassere og allsidig for gulv-, tak- eller veggmontering. Egner seg til trykkluft og vann. Åpen utførelse. Passer for verksted og industri.
  Mer info
  1 Variant
 • Verktøykasse Ironside Professional large

  Verktøykasse Ironside Professional large

  Robust verktøykasse i plast med langt håndtak av aluminium og metallspenner. To avtagbare sortimentsbokser utenpå lokket. Uttakbar innsats og en sortimentsboks inne i verktøyskassen.
  Mer info
  1 Variant
 • Oppbevaringsskap Constructor LOCK 20

  Oppbevaringsskap Constructor LOCK 20

  Innredning for større detaljer. Fem hyller inkl. bunn. 2100x532x1054 mm. Leveres umontert.
  Mer info
  1 Variant
 • Verktøyveske Ironside 30cm

  Verktøyveske Ironside 30cm

  Av kraftig nylon 1680D med vanntett bunn PP-plast, håndtak av stål med EVA-grep samt skulderreim. 18 lommer og rom for verktøy m.m. Leveres uten verktøy.
  Mer info
  1 Variant
 • Aluminiumskasse Zarges Eurobox

  Aluminiumskasse Zarges Eurobox

  Beregnet for deg som vil ha en solid innpakning til en rimeligere pris. Den er noe enklere, lettere og rimeligere enn K-470-serien, men gir en fullverdig løsning til beskyttelse og oppbevaring av verktøy og instrumenter. Zarges Eurobox er utstyrt med pakning i lokket som hindrer inntrengning av støv og vann samt stabelhjørner, rustfrie hengsler og fallstropper. Forsterkningsprofiler øverst og nederst på kassen. Haspelåsene er utstyrt med et skilt som kan byttes ut med en tilpasset nøkkellås. Spesielle fordeler ved Eurobox: - kassevegger og profiler i aluminium - hengsler i rustfritt stål- forsterkningsprofil rundt bunn og lokk - pakning i lokket - nylon festestropp til lokket - polyamid stablehjørner - markeringsskilt som enkelt kan skiftes ut med en nøkkellås - systemtilbehør - ingen detaljer som ruster.Utvendige mål er oppgitt i feltet størrelse.
  Mer info
  4 Varianter
 • Förvaringsskåp

  Förvaringsskåp

  Pulverlakkerte skap for lager, industri og kontor. Spanjolettlås med to nøkler samt fire forsterkede hyller er standard. Lastekapasitet per hylle: 70 kg. Leveres umontert og monteres enkelt med klikkfunksjon.
  Mer info
  2 Varianter
 • Kabeltrommel Nederman 793

  Kabeltrommel Nederman 793

  Fjærdrevet kabeltrommel for industri. Åpen utførelse. Finnes i både 1- og 3-faseutforming og med varierende kabellengder. Alle komponenter i kompositt og galvanisert stål. Leveres med termosikring og kabel H07RN-F. Beskyttelsesklasse IP55.
  Mer info
  1 Variant
 • Hylle IR300L Ironside

  Hylle IR300L Ironside

  For lager, verksted og boder. Lett å montere, helt uten skruer. Leveres flatpakket. Inneholder metallstolper og 5 sponplatehyller. Maks vekt 300 kg pr. hylle..
  Mer info
  1 Variant
 • ...

melding fra Ahlsell

Javascript er avstengt i din webbleser. For full funktionalitet anbefaler vi at du slår på Javascript

melding fra Ahlsell

Cookies er Inaktivert. For at nettsiden ska fungere korrekt må webbleseren tillat cookies.