Handlekurv: 0

Tøm innkjøpsliste

Du har 0 ordrerader i innkjøpslisten.
Er du sikker på at du vil tømme innkjøpslisten?

Din innkjøpsliste er tom

Transportvogner - transporthjul

Viser 1 til 20 av 276

 • Sekketralle Sprinter Jonex

  Sekketralle Sprinter Jonex

  Sekketralle med klaff er en populær allround tralle for bruk hvor det er lagt vekt på viktige funksjonelle egenskaper. Trallen er designet for optimal ergonomi, unik manøvrerbarhet, god stabilitet, stor styrke, stor fleksibilitet samt god holdbarhet. Bredde 530 mm. Leveres med kvalitetshjul fra tyske Tente. Lastekapasitet 250 kg. Vekt. 12,6 kg..
  Mer info
  1 Variant
 • Sekketralle Jonex m/klaff

  Sekketralle Jonex m/klaff

  Lett og solid allround tralle for ulike typer gods. Trallen har en stor nedfellbar lasteplate som gir plass til mye gods og den er utstyrt med store lufthjul av god kvalitet. Den er konstruert for å tåle stor belastning og gi stabil gange på varierende underlag. Jonex 48 gir deg god hjelp til å transportere dine varer i lang tid til en rimelig pris. Hjul med rullelager. Lasteplate 500x370 mm.
  Mer info
  1 Variant
 • Svinghjul Tente med brems

  Svinghjul Tente med brems

  Industrihjul med grå elastisk gummibane samt presisjonskulelager eller rullelager i hjul for myk og skånsom gange. Holder av galvanisert stålplate, doble svingkranslagre med tetningsbeskyttelse mot smuss. Dobbeltvirkende bremsefunksjon der låsing skjer for både hjul og svinglager.
  UFR = rullelager , UFP = kullelager
  * = blått hjul
  Mer info
  4 Varianter
 • Verktøyvogn Ironside IT200

  Verktøyvogn Ironside IT200

  Heavy duty verktøyvogn i pulverlakkert stål. 7 skuffer med automatisk tilbakegang og quick lock funksjon. Kun en skuff om gangen kan åpnes. Lastekapasitet 40kg/skuff. Perforerte sider for praktisk oppheng. Støtbeskyttede kanter, to faste og to sving- og låsbare hjul. Overflaten er kledd med 10mm gummimatte. Sentrallås. I hver skuffe finnes plass for to moduler Ironside med ønsket innhold samt 1 tom modul. to tomme oppbevaringsmoduler - en med fakk og en med fem fakk - inngår.
  Mer info
  1 Variant
 • Verktøyvogn Ironside IT300

  Verktøyvogn Ironside IT300

  Heavy duty verktøysvogn av pulverlakkert stål. 7 skuffer med automatisk lukking og quick lock funksjon, samt et skap med hyller og avdelinger. For best mulig sikkerhet er det kun en skuffe i gangen som kan åpnes. Lastekapasitet 40 kg/skuff. Overflate med 10 mm gummi på håndtaket, sentrallås. To faste og to sving - og låsbare hjul. Perforerte sider for praktisk oppheng. i hver boks er det plass til to moduler Ironside med øsnket innhold og en tom modul. To tomme oppbevaringsmoduler, en med skuff og en med fem avdelinger er inkludert. Oppgitte mål er inkl. hjul og håndtak.
  Mer info
  1 Variant
 • Pakketralle Hörby

  Pakketralle Hörby

  Flak av kraftig vinkeljern kledd med trykkimpregnerte treribber. Rekke av stålrør på tre sider. Pulverlakkert. Rullelagrede luftgummihjul 16x4". Sporvidde 900 mm. Flakets dim.: 1150 x 740 mm. Høyde til flak: 220 mm. Vekt: 29 kg.
  Mer info
  1 Variant
 • Verktøyvogn låsbar Jonex

  Verktøyvogn låsbar Jonex

  Jonex Toolsafe verktøyvogn er en meget romslig og robust vogn i for oppbevaring av verktøy og annet utstyr på byggeplasser. Volum 400 liter. Toolsafe er produsert i 3 mm stålplate og er utstyrt med et kraftig låssystem med 3 låsepunkter, og gassdemper i lokk for økt sikkerhet og komfort. På den ene siden er det håndtak og på den andre siden et hull for uttak av kabler. Utstyr med 2 stk. svingbare trinser og 2 stk. faste. Toolsafe kan også utstyres med løfteører (nr. 532316).

  ◾Romslig og robust, bestselger
  ◾Gassdemper i lokk for økt sikkerhet
  ◾Kraftig konstruksjon, meget robust
  ◾Kraftig låssystem med 3 låsepunkter
  ◾Uttakshull for kabler etc.
  ◾Kan utstyres med løfteører
  ◾Kapasitet: 500 kg
  ◾Volum: 400 liter
  ◾Mål utvendig kasse: 1190x690x910 mm
  ◾Hjul: ø200 mm massiv
  ◾Fast hjul: art 62320.Svingbart hjul m/brems: art 62319.
  ◾Vekt: 105 kg
  Mer info
  1 Variant
 • Verktøyvogn med 276 deler Ironside

  Verktøyvogn med 276 deler Ironside

  Robust verktøyvogn med 7 stk skuffer med automatisk lukking, sentrallås samt låsbare hjul, komplett med 6 stk av de mest populær modulene. I hver skuffe finnes det plass for 3 moduler.Skuffebunnen og toppen av vognens overfalte er dekket med gummimatter. Lastekapasitet 40 kg pr skuff. Perforerte sider for kroker etc.

  Moduler
  Hylsenøkkelsett 1/4", 81 deler
  Hylsenøkkelsett 3/8", 33 deler
  Hylsenøkkelsett 1/2", 28 deler
  Blokknøkkelsett 7-19 mm, 13 deler
  Leddnøkkelsett 8-19 mm, 6 deler
  Bitssett, 15 deler
  Mer info
  1 Variant
 • Verktøyvogn 203 deler Bahco

  Verktøyvogn 203 deler Bahco

  Jubileumsvogn fra Bahco med 203 deler. Pipenøkkelsett (157 deler), fastnøkler (27 deler), tenger m.m. (19 deler).
  Mer info
  1 Variant
 • Vogn Starke Arvid

  Vogn Starke Arvid

  Ideell til gjenvinningshåndtering på byggeplasser og i industrien. Leveres alltid kontrollert og godkjent for løfting. Kan også brukes som verktøyvogn og utstyres da med låsbart lokk. Standardutstyrt med kantbeskyttelse i gummi, løfteører, demonterbare hjul samt ekstra kraftig svinghjul med dobbeltbrems. PU = punkteringsfrie hjul.
  Mer info
  1 Variant
 • Trillebåre Fiskars 011G

  Trillebåre Fiskars 011G

  Robust og kraftig trillebår for selvbyggere og entreprenører. Helpresset galvaniser kasse og rørunderstell i 32 mm galvanisert/lakkert stål med tippebøyle. Leveres umontert. Hjul: 4 lags/4.00x6 m/glidelager/slange/stålfelg. Gods: 1,25 mm.
  Mer info
  1 Variant
 • Avfallsvogn Jonex J27

  Avfallsvogn Jonex J27

  Vognen er egnet for avfallshåndtering på byggeplasser og er utstyrt med to lufthjul, samt en massiv trinse med brems og fire løfteører. CE merket for løft.
  Mer info
  2 Varianter
 • Jekketralle Jonex HT

  Jekketralle Jonex HT

  Beregnet for normal bruk med minimalt behov for vedlikehold og service. Trallen har nesehjul med svingradius 210 grader. Ergonomisk utformet håndtak og funksjonell betjening.
  Mer info
  2 Varianter
 • Varekjerre Jonex 2 hjul

  Varekjerre Jonex 2 hjul

  Jonex 2-hjuls tralle godt egnet for marina og industri. Leveres med punkteringsfrie hjul. Flatpakket
  Mer info
  1 Variant
 • Svinghjul Tente glidelagret nylon

  Svinghjul Tente glidelagret nylon

  Hjul av polypropylen/hardplast med glidelager. Holder av galvanisert presset stålplate. Disse hjulene er pakket i pose som standard med 4 stk. i hver pakke samt ryttere. Kan også fås i løst antall ved større forespørsler.
  Mer info
  3 Varianter
 • Jekketralle 1150 Industri Jonex

  Jekketralle 1150 Industri Jonex

  Jekketrallene er beregnet for tungt og langvarig bruk med minimalt behov for vedlikehold og service. Trallen har høykvalitets hydraulikk- system og hjul. Trallens svingradius er 210 grader. 10 pumpeslag á 12 mm. Ergonomisk utformet håndtak og funksjonell betjening. Alle jekketraller har nesehjul. TÜV/GS godkjent.
  Mer info
  1 Variant
 • Hjul Tente Starcoflex

  Hjul Tente Starcoflex

  Punkteringsfritt dekk av polyuretan. For trillebårer, magasinvogner, fôrvogner m.m. Gult, avgir ikke merker.
  Tekniske data
  Mer info
  3 Varianter
 • Fast hjul Tente

  Fast hjul Tente

  Hjul av polypropylen/hardplast med glidelager. Holder av galvanisert presset stålplate. Disse hjulene er pakket i pose som standard med 4 stk. i hver pakke samt ryttere. Kan også fås i løst antall ved større forespørsler.
  Mer info
  1 Variant
 • Trillebårhjul til Fiskars

  Trillebårhjul til Fiskars

  Trillebårhjul 4.00x6" med 4 lag. Til 12/14/16 - 166139
  Mer info
  2 Varianter
 • Svinghjul Tente rullelagret m/Brems

  Svinghjul Tente rullelagret m/Brems

  Industrihjul med svart gummibane med rullelager i hjul. Holder av galvanisert stålplate, doble svingkranslagre med tetningsbeskyttelse mot smuss. Dobbeltvirkende bremsefunksjon der låsing skjer for både hjul og svinglager.
  Mer info
  5 Varianter
 • ...

melding fra Ahlsell

Javascript er avstengt i din webbleser. For full funktionalitet anbefaler vi at du slår på Javascript

melding fra Ahlsell

Cookies er Inaktivert. For at nettsiden ska fungere korrekt må webbleseren tillat cookies.