Handlekurv: 0

Tøm innkjøpsliste

Du har 0 ordrerader i innkjøpslisten.
Er du sikker på at du vil tømme innkjøpslisten?
Noe gikk galt når prisene skulle lastes ned. Forsøk igjen.

Din innkjøpsliste er tom

Åndedrettsvern

<b>Det er viktig å vite hva man skal beskytte seg mot</b>

Beskyttelse
Alt verneutstyr er kategorisert i en overordnet kategori som indikerer hvor alvorlig farene som utstyret skal beskytte mot er. Jo høyere klasse, jo mer alvorlig. Åndedrettsvern er kategorisert i den øverste klassen som indikerer viktigheten av god beskyttelse. Åndedrettsvern finnes i mange varianter og for mange bruksområder. Hvor god beskyttelse eksempelvis en halvmaske gir angis i en teoretisk beskyttelsesfaktor. Opplyst teoretisk beskyttelsesfaktor kan være stor mellom de forskjellige produktene. det er viktig å merke seg at beskyttelsesfaktoren i bruk kan avvike til dels kraftig fra teoretisk beskyttelsesfaktor.
Valg av åndedrettsvern
Det er mye som påvirker valget av åndedrettsvern, det er derfor viktig og foreta en risikoanalyse. Hvilke farlige stoffer finnes i arbeidsmiljøet? I hvilke konsentrasjoner finnes stoffene? Hvordan jobbes det - kan bruk av personlig åndedrettsvern unngås ved bruk av avsug? Har brukeren skjegg som kan påvirke beskyttelsesfaktoren? Er utstyret tilpasset brukerens arbeidsoppgaver? Oppleves komforten på utstyret av brukeren tilfredsstillende? Alt dette er faktorer som påvirker hvor effektiv beskyttelsen faktisk blir. Valg av personlig åndedrettsvern kan være komplisert, noe som fører til at feil bruk dessverre er utbredt.
Det finnes mange produkter
Det finnes et stort utvalg av personlig åndedrettsvern på markedet. Variasjonen er stor når det gjelder funksjonalitet, kvalitet, levetid og bærekomfortkomfort. Selv innenfor produktgruppen støvmasker kan forskjellene være betydelige når det gjelder inn- og utåndingsmotstand, bærekomfort og levetid. La oss hjelpe deg å puste ren luft.

Viser 1 til 20 av 199

 • Helmaske 3M™ 6000-serien
  Helmaske 3M™ 6000-serien
  Helmaskene er lette i vekt, enkle å bruke og laget i silikonmateriale. De er blant annet utstyrt med et stort polykarbonatvisir, utåndingsventil og talemembran. En egen brilleholder kan monteres. Polykarbonatvisiret er ripe- og kjemikaliebeskyttet og kan i tillegg brukes med en ekstra visirbeskyttelse (3M™ 6885). Maskene har bajonettfeste og skal brukes med doble filtre. Maskene er enkle å vedlikeholde og leveres i tre størrelser: Small, medium og large. Maskene er godkjent i henhold til EN 136:1998.
  Mer info
  3 Varianter
 • Filter till 3M™ åndedrettsvern Hel -og halvmaske
  Filter till 3M™ åndedrettsvern Hel -og halvmaske
  Åpne Partikkelfilter:
  2000-seriens filter 2125 og 2135 er åpne og monteres direkte på maskestammen. *) Laveste hygieniske grenseverdi HGV gjelder

  Innkapslet Partikkelfilter:
  Innkapslet filter som monteres direkte påmaskestammen
  · 6035 beskytter mot: støv og partikler
  · 6038 beskytter mot: støv, partikler oghydrogenfluorid, samt ubehagelig lukt fra organisk damp, sure gasser samt ozon under HGV

  Gassfilter:
  6000-seriens gassfiler har bajonettfeste og passer #ms hel- og halvmasker i 6000-serien samt 3Ms halvmaske i 7500-serien. *) laveste verdi gjelder

  Kombinasjonsfilter:
  Partikkelfilteret i 5000-serien monteres på gassfiltre i 6000-serien med filterholder 501, og kan deretter brukes på alle halv- og helmasker i 6000-serien og 7500-serien.
  Mer info
  18 Varianter
 • Filtrerende støvmaske 3M™ 8000-serien
  Filtrerende støvmaske 3M™ 8000-serien
  3M 8822 støvmaske har en effektiv utåndingsventil og passform som gjør masken komfortabel selv i varme og fuktige omgivelser.
  Komfort:
  Koppformet med nesebøyle og doble hodestropper. Komfortabel og enkel i bruk. Lav vekt
  Sikkerhet:
  God beskyttelse mot helseskadelig støv. Holder passformen selv i fuktige omgivelser
  3M Cool Flow utåndingsventil: Reduserer oppbygging av varme, fukt og karbondioksid inne i masken. Reduserer dugging på briller og visir
  Mer info
  3 Varianter
 • Filtrerende støvmaske 3M™ 8300-serien
  Filtrerende støvmaske 3M™ 8300-serien
  Filtrerende støvmaske som beskytter mot faste og væskeformede partikler. Brukes innen verkstedindustri, byggindustri, landbruk og andre områder der et komfortabelt og sikkert beskyttelse mot helsefarlig støv trengs.
  Mer info
  3 Varianter
 • Filtrerende støvmaske 3M™ 8800-serien
  Filtrerende støvmaske 3M™ 8800-serien
  Filtrerende støvmaske som beskytter mot faste og væskeformede partikler i konsentrasjon opp til 10xHGV. Brukes i næringer hvor det finnes farlig støv i form av sveiserøyk og oljedis. Justerbare hoderemer. Tetningsring rundt maskestammen. Utpustingsventil.
  Mer info
  3 Varianter
 • Filtrerende støvmaske 3M™ 9300+ serien
  Filtrerende støvmaske 3M™ 9300+ serien
  Filtrerende halvmaske som beskytter mot faste og flytende partikler. Bruksområder: verkstedindustri, bygningsindustri, landbruk og områder der det trengs komfortabel og sikker beskyttelse mot helseskadelige partikler. Svetteabsorberende materiale i neseputen.
  Mer info
  5 Varianter
 • Halvmaske 3M™ 6000-serien
  Halvmaske 3M™ 6000-serien
  3M™ 6000-seriens halvmasker er laget av termoplastisk elastomer. Maskene er enkle i bruk, lette, krever kun enkelt vedlikehold og finnes i tre størrelser: Small, medium og large. De tre størrelsene er fargekodet i forskjellige grå nyanser. Maskene har 3M™ bajonettfeste og brukes med utskiftbare doble filtre mot gasser/damper og/eller partikler. De kan også brukes sammen med 3M™ S-200 trykkluftsystem eller i dobbeltfunksjon med både filtre og S-200 systemet. Maskene har en utåndingsventil som letter utåndingen og reduserer oppbyggingen av fukt, varme og karbondioksid. 3M™ 6000-serien halvmasker er godkjent i henhold til EN 140:1998.
  Mer info
  3 Varianter
 • Helmaske Sunström SR200
  Helmaske Sunström SR200
  Helmaske SR 200 er konstruert for maksimal sikkerhet og god pustekomfort. Maskekroppen er FDA og BGA godkjent for næringsmidler – noe som reduserer risikoen for kontaktallergier. Alle utsatte plastdeler er produsert i polyamid. Masken er utstyrt med to utåndingsventiler for lav pustemotstand. En del av pusteluften ledes via visiret for å holde dette duggfritt. Ventillokk med avskjermere gir effektiv beskyttelse av utåndingsmembranen mot støv og lakkstøv. Lett justerbare bånd i tekstil som er utformet for komfortabel og sikker tilpassing. Helmaske SR 200 kan utstyres med en mengde tilbehør som gjør den egnet brukt i mange forskjellige miljøer. Leveres med SR 280-3 filteradapter til 40 mm gjenger. Trykkluftinnsats SR 307 kan tilkoples. Helmaske SR 200 kan også brukes i kombinasjon med viftene SR 500, SR 500 EX og SR 700.
  Godkjent i henhold til EN 136:1998.
  Nominell beskyttelsesfaktor undertrykk: 1000
  Nominell beskyttelsesfaktor overtrykk vifte: 2000
  Nominell beskyttelsesfaktor overtrykk trykkluft: 2000 (med SR 307)
  Mer info
  1 Variant
 • Halvmaske Sundström SR100
  Halvmaske Sundström SR100
  Halvmaske med enkelt justerbart elastikkfeste. Meget lav utpustingsmotstand gjennom to utpustingsfiltre. Holder for forfilter samt testskive for enkel funksjonskontroll følger med.
  Mer info
  4 Varianter
 • Hjelm 3M Versaflo M300-serien
  Hjelm 3M Versaflo M300-serien
  Beskytter luftveis, øye og ansikt sikkerhetsstandarder. Visiret har styring justering, stort synsfelt og lav vekt. Det er også mulig å slå de forskjellige varianter av hørselsvern. Visiret brukes med vifte-assistert og selvdrevne systemer fra 3M, for eksempel, Jupiter, Versaflo eller trykkluft system V-500th Beskytter hodet, godkjent sikkerhetshjelm, luftveier, øyne og ansikt.
  Anvendningsområde: Metallindustri, Stålverk, Bygg-og anleggsbransjen
  Mer info
  1 Variant
 • Viftepakke Sundström
  Viftepakke Sundström
  Godkjent med EN12941:1998 klasse TH3. Tildelt vernefaktor: 200.

  SR 200 Beregnet for bruk når man trenger maksimal sikkerhet og god pustekomfort. SR 200 benytter det samme enkle filtersystemet og den samme trykkluftinnsatsen SR 307 som våre halvmasker.
  SR 500 Batteridrevet vifte som sammen med filter og godkjent ansiktsdel inngår i Sundströms vifteassisterte åndedrettsvern.
  SR 520 Lett hette som beskytter ansikt og øverste del av hode. Visir i PETG-termoplastisk polyester med god transparens og høy slagfasthet. Komfortabel og enkel regulerbar innredning.
  SR 530 Lett hette som beskytter ansikt, hode og skuldre. Enkel justerbar nakketetning for høy beskyttelsesfaktor – også for personer med skjegg. Passer alle ansiktsformer. Visir i kjemikaliebestandig PETG-termoplastisk polyester med god transparens og høy slagfasthet. Leveres med slange i polyuretan for direkte montering i SR 500
  SR 540 Skjermen har et visir som er enkelt å felle opp, som gir god sikt og kan skiftes ut ved behov. Den høye beskyttelsesfaktoren gjør at den er sikker også ved arbeid hvor det tidligere ikke var mulig å bruke skjerm.
  Siktskive i PC eller PETG.
  Mer info
  1 Variant
 • Vernehjelm med visir Sundström SR 580
  Vernehjelm med visir Sundström SR 580
  Vernehjelm med visir SR 580 som er egnet for tungt, varmt eller langsiktig arbeid. Hjelmen har en standardbrakett for montering av øreklokker. Ratt for innstilling av størrelse. Visiret til SR 580 er utstyrt med en klar polykarbonatskrive testet i klasse 1 B 3 9, i henhold til EN 166:2001. Nominell beskyttelsesfaktor på 500. Tildelt beskyttelsesfaktor 200. Trykkluftinnsats SR 507 kan tilkobles.
  Mer info
  2 Varianter
 • Vifte 3M Jupiter turbo
  Vifte 3M Jupiter turbo
  Vifteassistert batteridrevet åndedrettsvern som beskytter mot faste partikler, gasser eller damper. Integrert akustisk visuell alarm angir om luftstrømmen reduseres eller batteriet er dårlig. Finnes også med EX-overtrekk og EX-batteri som alternativ. Brukes sammen med 3M myke hetter, visir, hjelm. Bruksområder: Metallindustri, bilindustri, demontering, maling, legemiddelbransjen, kjemisk industri, osv.
  Mer info
  2 Varianter
 • Vifte Sundström SR 500
  Vifte Sundström SR 500
  Vifte med lav vekt og anatomisk utforming som gir god komfort. Enkel betjening med kun én knapp. Automatisk flytkontroll. Selvkalibrering etter valg av ansiktsdel og filter. Unikt alarmsystem med vibrasjon, lyd- og lyssignaler ved hindring av luftstrøm, tette filtre og lavt batterinivå. Automatisk tretrinns lader med klare lysdioder som viser batteriets ladenivå.
  Mer info
  1 Variant
 • Vifte 3M Versaflo TR 300
  Vifte 3M Versaflo TR 300
  Batteridriven fläktenhet som skyddar mot fasta partiklar. Den förorenade luften sugs in genom ett filter och renas. Den låga vikten hålls nära användarens rygg, vilket minskar känslan av vikt. För kombination med 3M huvor, hjälmar, visir och svetsskärmar. Används vid metallarbeten, träarbeten, jordbruk m.m. Batteri, filter och förfilter byts snabbt och enkelt. IP53-klassad, passar för duschsanering. Litihium-jon batterier med låg vikt som laddas snabbt. Standardbatterier håller 5-6 timmar med nya fulladdade batterier, laddningstid mindre än 3 timmar. Högkapacitetsbatteri håller 10-12 timmar med nya fulladdade batterier. Laddningstid mindre än 3,5 timmar.

  Innehåll Versaflo startpaket:
  Fläktenhet TR-302E
  Flödesindikator
  Partikelfilter
  Högkapacitetsbatteri
  Förfilter
  Batteriladdare inkl laddningsplatta
  Standardbälte
  Självjusterande andningsslang
  Mer info
  1 Variant
 • Filtrerende støvmaske Moldex Air P3
  Filtrerende støvmaske Moldex Air P3
  Brukervennlig og komfortabel maske med brettet filterteknologi som gir svært lav pustemotstand og større filtreringskapasitet. ActivForm® forsegling som tilpasser seg de fleste ansiktsformer og deres bevegelser automatisk. Komfortabel nesepolstring som tetter automatisk og forhindrer dugging. Løpende strikk for enklere og bedre tilpassing. Ventex®-ventil som effektivt reduserer fukt og varme. Duramesh® struktur i maskekropp forhindrer at masken kollapser.
  Leveres i to størrelser for optimal tilpassing.
  Godkjenning: FFP3 NR D
  Mer info
  2 Varianter
 • Visir 3M Versaflo M100-serien
  Visir 3M Versaflo M100-serien
  Skyddar andning, ögon och ansikte enligt gällande normer. Används tillsammans med batteridrivna fläktenheter eller trycklulftssystem från 3M, t.ex. Jupiter, Versaflo eller tryckluftssystem V-500.Visiret har rattjustering, stor siktyta och låg vikt. Det är även möjligt att sätta på olika varianter av hörselskydd.
  Mer info
  1 Variant
 • Halvmaskesett Sundström SR 100 Plus Pack
  Halvmaskesett Sundström SR 100 Plus Pack
  Leveres i ferdig pakket oppbevaringsboks som inneholder: SR 100 silikon halvmaske M/L, P3 partikkelfilter, ABEK1 gassfilter for beskyttelse mot løsemidler og en rekke andre gasser, forfilter, forfilterholder, test disk for tilpasningssjekk, rengjøringsserviett og bruksanvisning. Passer for bruk i støvete miljøer med risiko for eksponering av løsemiddelgasser og andre typer gasser – se filterguide.
  Mer info
  1 Variant
 • Halvmaske Moldex Easylock
  Halvmaske Moldex Easylock
  Komplett pakke halvmaske og filter. 7432
  Mer info
  1 Variant
 • Halvmaske 3M™ 7500-serien
  Halvmaske 3M™ 7500-serien
  Halvmaskene er fremstilt i et tynt, mykt silikonmateriale. Dette gir en behagelig og fleksibel tetning og reduserer trykket mot ansiktet. Maskene leveres i tre størrelser: Small, medium og large. De tre størrelsene er fargekodet i blå farge­nyanser. Maskene har 3M™ bajonettfeste og brukes med utskiftbare doble filtre mot gasser/damper og/eller partikler og de har utskiftbare reservedeler. De kan også brukes sammen med 3M™ S-200 trykkluftsystem eller i dobbeltfunksjon med både filtre og S-200-systemet. Utåndingsventilen, 3M™ Cool Flow, letter utåndingen og reduserer oppbyggingen av fukt, varme og karbondioksid i masken. Hodebøylen er justerbar og maskene har «drop-down»-funksjon. 3M™ 7500-serien halvmasker er godkjent i henhold til
  EN 140:1998.
  Mer info
  3 Varianter
 • ...

Melding fra Ahlsell

Javascript er avstengt i din webbleser. For full funksjonalitet anbefaler vi at du slår på Javascript

Melding fra Ahlsell

Cookies er Inaktivert. For at nettsiden ska fungere korrekt må webbleseren tillat cookies.