Handlekurv: 0

Tøm innkjøpsliste

Du har 0 ordrerader i innkjøpslisten.
Er du sikker på at du vil tømme innkjøpslisten?

Din innkjøpsliste er tom

Åndedrettsvern

Det er viktig å vite hva man skal beskytte seg mot

Beskyttelse
Alt verneutstyr er kategorisert i en overordnet kategori som indikerer hvor alvorlig farene som utstyret skal beskytte mot er. Jo høyere klasse, jo mer alvorlig. Åndedrettsvern er kategorisert i den øverste klassen som indikerer viktigheten av god beskyttelse. Åndedrettsvern finnes i mange varianter og for mange bruksområder. Hvor god beskyttelse eksempelvis en halvmaske gir angis i en teoretisk beskyttelsesfaktor. Opplyst teoretisk beskyttelsesfaktor kan være stor mellom de forskjellige produktene. det er viktig å merke seg at beskyttelsesfaktoren i bruk kan avvike til dels kraftig fra teoretisk beskyttelsesfaktor.
Valg av åndedrettsvern
Det er mye som påvirker valget av åndedrettsvern, det er derfor viktig og foreta en risikoanalyse. Hvilke farlige stoffer finnes i arbeidsmiljøet? I hvilke konsentrasjoner finnes stoffene? Hvordan jobbes det - kan bruk av personlig åndedrettsvern unngås ved bruk av avsug? Har brukeren skjegg som kan påvirke beskyttelsesfaktoren? Er utstyret tilpasset brukerens arbeidsoppgaver? Oppleves komforten på utstyret av brukeren tilfredsstillende? Alt dette er faktorer som påvirker hvor effektiv beskyttelsen faktisk blir. Valg av personlig åndedrettsvern kan være komplisert, noe som fører til at feil bruk dessverre er utbredt.
Det finnes mange produkter
Det finnes et stort utvalg av personlig åndedrettsvern på markedet. Variasjonen er stor når det gjelder funksjonalitet, kvalitet, levetid og bærekomfortkomfort. Selv innenfor produktgruppen støvmasker kan forskjellene være betydelige når det gjelder inn- og utåndingsmotstand, bærekomfort og levetid. La oss hjelpe deg å puste ren luft.

Viser 1 til 20 av 197

 • Helmaske 3M 6000-serien

  Helmaske 3M 6000-serien

  Helmaske med 3M bajonettfeste for filtre og brukes med filtre mot gass/damp og/eller partikkelfilter (6000-, 2000- og 5000-seriens filtre). 600-seriens gass- / dampfilter samt 2000-seriens partikkelfilter monteres direkte på masken. 5000-seriens partikkelfilter kombinert med 6000-seriens gassfilter ved hjelp av 3M filterholder 501. Du kan også koble med 3M S-200 trykkluftsystemer
  Mer info
  3 Varianter
 • Filter till åndredrettsvern 3M Hel -og halvmaske

  Filter till åndredrettsvern 3M Hel -og halvmaske

  Åpne Partikkelfilter:
  2000-seriens filter 2125 og 2135 er åpne og monteres direkte på maskestammen. *) Laveste hygieniske grenseverdi HGV gjelder

  Innkapslet Partikkelfilter:
  Innkapslet filter som monteres direkte påmaskestammen
  · 6035 beskytter mot: støv og partikler
  · 6038 beskytter mot: støv, partikler oghydrogenfluorid, samt ubehagelig lukt fra organisk damp, sure gasser samt ozon under HGV

  Gassfilter:
  6000-seriens gassfiler har bajonettfeste og passer #ms hel- og halvmasker i 6000-serien samt 3Ms halvmaske i 7500-serien. *) laveste verdi gjelder

  Kombinasjonsfilter:
  Partikkelfilteret i 5000-serien monteres på gassfiltre i 6000-serien med filterholder 501, og kan deretter brukes på alle halv- og helmasker i 6000-serien og 7500-serien.
  Mer info
  15 Varianter
 • Filtrerende støvmaske 3M™ 8822

  Filtrerende støvmaske 3M™ 8822

  3M 8822 støvmaske har en effektiv utåndingsventil og passform som gjør masken komfortabel selv i varme og fuktige omgivelser.
  Komfort:
  Koppformet med nesebøyle og doble hodestropper. Komfortabel og enkel i bruk. Lav vekt
  Sikkerhet:
  God beskyttelse mot helseskadelig støv. Holder passformen selv i fuktige omgivelser
  3M Cool Flow utåndingsventil: Reduserer oppbygging av varme, fukt og karbondioksid inne i masken. Reduserer dugging på briller og visir
  Mer info
  1 Variant
 • Filtrerende støvmaske 3M™ 8322/8833

  Filtrerende støvmaske 3M™ 8322/8833

  Filtrerende halvmaske som beskytter mot faste og flytende partikler. Bruksområder: verkstedsindustri, byggindustri, landbruk og områder hvor en komfortabel og sikker beskyttelse mot helsefarlig støv er nødvendig. Maskens innside gir en myk følelse mot ansiktet og er utstyrt med M-formet neseklype og ventil. Produktet har fargekodet bommullstape for enkel identifisering.
  Mer info
  2 Varianter
 • Filtrerende støvmaske 3M™ 8835

  Filtrerende støvmaske 3M™ 8835

  Brukervennlig og komfortabel støvmaske. Konturformet omsluttende ansiktstetning i fleksibel TPE med utsparring til nesen for automatisk og individuell tilpassing. Tetningsringen er ved nesen spesialdesignet for redusert utlekkasje av varm luft som kan årsake dugging på vernebrillene. 3M™ Cool Flow™ utåndingsventil for redusert varmeoppbygging og lav utåndingsmotstand. 3M™ AEM filtermateriale med lav innåndingsmotstand. Formfast, fungerer godt i varme og fuktige miljøer. Fire elastiske regulerbare stropper for komfortabel ansiktstetning. Ingen komponenter i PVC, lateks eller metall.
  Godkjenning: FFP3 R D
  Mer info
  1 Variant
 • Støvfilter 3M 5935/6035

  Støvfilter 3M 5935/6035

  Partikkelfilter 5935 monteres på gassfilter med filterholder 501. Kombinasjonsfilteret monteres direkte på maskekroppen til 6000- og 7500 serien hel- og halvmasker med bajonettfeste.
  Mer info
  1 Variant
 • Filtrerende støvmaske 3M™ 9332

  Filtrerende støvmaske 3M™ 9332

  Filtrerende halvmaske til bruk mot faste og flytende partikler. Bruksområder: Prosjektering, bygging, landbruk og områder der konfortabel og sikker beskyttelse mot støv er nødvendig. Reduserer luftstrøm og bidrar til å redusere dugg. Masken er sammenleggbar og absorberende materiale og ventil i neseputen gir enkel pustemotastand. Produktet gir bra synsvinkel og har god passform til solbriller.
  Mer info
  3 Varianter
 • Halvmaske 3M™ 6000-serien

  Halvmaske 3M™ 6000-serien

  3M™ 6000-seriens halvmasker er laget av termoplastisk elastomer. Maskene er enkle i bruk, lette, krever kun enkelt vedlikehold og finnes i tre størrelser: Small, medium og large. De tre størrelsene er fargekodet i forskjellige grå nyanser. Maskene har 3M™ bajonettfeste og brukes med utskiftbare doble filtre mot gasser/damper og/eller partikler. De kan også brukes sammen med 3M™ S-200 trykkluftsystem eller i dobbeltfunksjon med både filtre og S-200 systemet. Maskene har en utåndingsventil som letter utåndingen og reduserer oppbyggingen av fukt, varme og karbondioksid. 3M™ 6000-serien halvmasker er godkjent i henhold til EN 140:1998.
  Mer info
  3 Varianter
 • Halvmaske Sundström SR100

  Halvmaske Sundström SR100

  Halvmaske med enkelt justerbart elastikkfeste. Meget lav utpustingsmotstand gjennom to utpustingsfiltre. Holder for forfilter samt testskive for enkel funksjonskontroll følger med.
  Mer info
  4 Varianter
 • Hjelm 3M Versaflo M300-serien

  Hjelm 3M Versaflo M300-serien

  Beskytter luftveis, øye og ansikt sikkerhetsstandarder. Visiret har styring justering, stort synsfelt og lav vekt. Det er også mulig å slå de forskjellige varianter av hørselsvern. Visiret brukes med vifte-assistert og selvdrevne systemer fra 3M, for eksempel, Jupiter, Versaflo eller trykkluft system V-500th Beskytter hodet, godkjent sikkerhetshjelm, luftveier, øyne og ansikt.
  Anvendningsområde: Metallindustri, Stålverk, Bygg-og anleggsbransjen
  Mer info
  1 Variant
 • Viftepakke Sundström

  Viftepakke Sundström

  Godkjent med EN12941:1998 klasse TH3. Tildelt vernefaktor: 200.

  SR 200 Beregnet for bruk når man trenger maksimal sikkerhet og god pustekomfort. SR 200 benytter det samme enkle filtersystemet og den samme trykkluftinnsatsen SR 307 som våre halvmasker.
  SR 500 Batteridrevet vifte som sammen med filter og godkjent ansiktsdel inngår i Sundströms vifteassisterte åndedrettsvern.
  SR 520 Lett hette som beskytter ansikt og øverste del av hode. Visir i PETG-termoplastisk polyester med god transparens og høy slagfasthet. Komfortabel og enkel regulerbar innredning.
  SR 530 Lett hette som beskytter ansikt, hode og skuldre. Enkel justerbar nakketetning for høy beskyttelsesfaktor – også for personer med skjegg. Passer alle ansiktsformer. Visir i kjemikaliebestandig PETG-termoplastisk polyester med god transparens og høy slagfasthet. Leveres med slange i polyuretan for direkte montering i SR 500
  SR 540 Skjermen har et visir som er enkelt å felle opp, som gir god sikt og kan skiftes ut ved behov. Den høye beskyttelsesfaktoren gjør at den er sikker også ved arbeid hvor det tidligere ikke var mulig å bruke skjerm.
  Siktskive i PC eller PETG.
  Mer info
  1 Variant
 • Vernehjelm med visir Sundström SR 580

  Vernehjelm med visir Sundström SR 580

  Vernehjelm med visir SR 580 som er egnet for tungt, varmt eller langsiktig arbeid. Hjelmen har en standardbrakett for montering av øreklokker. Ratt for innstilling av størrelse. Visiret til SR 580 er utstyrt med en klar polykarbonatskrive testet i klasse 1 B 3 9, i henhold til EN 166:2001. Nominell beskyttelsesfaktor på 500. Tildelt beskyttelsesfaktor 200. Trykkluftinnsats SR 507 kan tilkobles.
  Mer info
  2 Varianter
 • Vifte 3M Jupiter turbo

  Vifte 3M Jupiter turbo

  Vifteassistert batteridrevet åndedrettsvern som beskytter mot faste partikler, gasser eller damper. Integrert akustisk visuell alarm angir om luftstrømmen reduseres eller batteriet er dårlig. Finnes også med EX-overtrekk og EX-batteri som alternativ. Brukes sammen med 3M myke hetter, visir, hjelm. Bruksområder: Metallindustri, bilindustri, demontering, maling, legemiddelbransjen, kjemisk industri, osv.
  Mer info
  2 Varianter
 • Vifte Sundström SR 500

  Vifte Sundström SR 500

  Vifte med lav vekt og anatomisk utforming som gir god komfort. Enkel betjening med kun én knapp. Automatisk flytkontroll. Selvkalibrering etter valg av ansiktsdel og filter. Unikt alarmsystem med vibrasjon, lyd- og lyssignaler ved hindring av luftstrøm, tette filtre og lavt batterinivå. Automatisk tretrinns lader med klare lysdioder som viser batteriets ladenivå.
  Mer info
  1 Variant
 • Visir 3M Versaflo M100-serien

  Visir 3M Versaflo M100-serien

  Skyddar andning, ögon och ansikte enligt gällande normer. Används tillsammans med batteridrivna fläktenheter eller trycklulftssystem från 3M, t.ex. Jupiter, Versaflo eller tryckluftssystem V-500.Visiret har rattjustering, stor siktyta och låg vikt. Det är även möjligt att sätta på olika varianter av hörselskydd.
  Mer info
  1 Variant
 • Helmaske Sunström SR200

  Helmaske Sunström SR200

  Helmaske for maksimal sikkerhet og komfort. Svært lav pustemotstand pga. maskens design og to utåndingsventiler. For filter, se oversikten nedenfor. Kan også brukes med Sundström SR500 vifte
  Mer info
  1 Variant
 • Halvmaske Moldex Easylock

  Halvmaske Moldex Easylock

  Komplett pakke halvmaske og filter. 7432
  Mer info
  1 Variant
 • Fläkt 3M Versaflo TR 300

  Fläkt 3M Versaflo TR 300

  Batteridriven fläktenhet som skyddar mot fasta partiklar. Den förorenade luften sugs in genom ett filter och renas. Den låga vikten hålls nära användarens rygg, vilket minskar känslan av vikt. För kombination med 3M huvor, hjälmar, visir och svetsskärmar. Används vid metallarbeten, träarbeten, jordbruk m.m. Batteri, filter och förfilter byts snabbt och enkelt. IP53-klassad, passar för duschsanering. Litihium-jon batterier med låg vikt som laddas snabbt. Standardbatterier håller 5-6 timmar med nya fulladdade batterier, laddningstid mindre än 3 timmar. Högkapacitetsbatteri håller 10-12 timmar med nya fulladdade batterier. Laddningstid mindre än 3,5 timmar.

  Innehåll Versaflo startpaket:
  Fläktenhet TR-302E
  Flödesindikator
  Partikelfilter
  Högkapacitetsbatteri
  Förfilter
  Batteriladdare inkl laddningsplatta
  Standardbälte
  Självjusterande andningsslang
  Mer info
  1 Variant
 • Visir Sundström SR 540

  Visir Sundström SR 540

  Hengslet visir med en myk tetning under haken i nedre posisjon gir utmerket tetning og høy grad av beskyttelse. Stort synsfelt i smidig utførelse. Lett utskiftbart visir. Ratt for innstilling av størrelse. Leveres komplett med slange.
  Mer info
  1 Variant
 • Friskluftshjelm 3M Jupiter

  Friskluftshjelm 3M Jupiter

  Hvit hjelm. Klart visir. For hode, ansikt / øye støt og åndedrettsvern er ideell for tung industri og støperi.
  Mer info
  1 Variant
 • ...

melding fra Ahlsell

Javascript er avstengt i din webbleser. For full funktionalitet anbefaler vi at du slår på Javascript

melding fra Ahlsell

Cookies er Inaktivert. For at nettsiden ska fungere korrekt må webbleseren tillat cookies.