Handlekurv: 0

Tøm innkjøpsliste

Du har 0 ordrerader i innkjøpslisten.
Er du sikker på at du vil tømme innkjøpslisten?

Din innkjøpsliste er tom

Filtrerende halvmaske

Viser 1 til 20 av 25

 • Støvfiltermaske 3M 8822

  Støvfiltermaske 3M 8822

  3M 8822 støvmaske har en effektiv utåndingsventil og passform som gjør masken komfortabel selv i varme og fuktige omgivelser.
  Komfort:
  Koppformet med nesebøyle og doble hodestropper. Komfortabel og enkel i bruk. Lav vekt
  Sikkerhet:
  God beskyttelse mot helseskadelig støv. Holder passformen selv i fuktige omgivelser
  3M Cool Flow utåndingsventil: Reduserer oppbygging av varme, fukt og karbondioksid inne i masken. Reduserer dugging på briller og visir
  Mer info
  1 Variant
 • Filtrerende halvmaske 3M 8322/8833

  Filtrerende halvmaske 3M 8322/8833

  Filtrerende halvmaske som beskytter mot faste og flytende partikler. Bruksområder: verkstedsindustri, byggindustri, landbruk og områder hvor en komfortabel og sikker beskyttelse mot helsefarlig støv er nødvendig. Maskens innside gir en myk følelse mot ansiktet og er utstyrt med M-formet neseklype og ventil. Produktet har fargekodet bommullstape for enkel identifisering .8322, 8833
  Mer info
  2 Varianter
 • Filtrerende halvmaske 3M 8835

  Filtrerende halvmaske 3M 8835

  Støvmaske med god komfort og lav vekt. Masken har myk tetningsring på ansiktsdelen med stor overflate som gir maksimal filtrering, men minimal oppsamling av varmluft inne i ansiktsdelen, en utåndingsventil for å redusere oppbygging av fuktighet under bestemte arbeidsforhold, 4-punkts justerbare stropper og justerbart neseklips for å sørge for komfortabel tilpasning.
  Mer info
  1 Variant
 • Filtrerende halvmaske 3M Aura 9322, 9332

  Filtrerende halvmaske 3M Aura 9322, 9332

  Filtrerende halvmaske til bruk mot faste og flytende partikler. Bruksområder: Prosjektering, bygging, landbruk og områder der konfortabel og sikker beskyttelse mot støv er nødvendig. Reduserer luftstrøm og bidrar til å redusere dugg. Masken er sammenleggbar og absorberende materiale og ventil i neseputen gir enkel pustemotastand. Produktet gir bra synsvinkel og har god passform til solbriller.
  Mer info
  3 Varianter
 • Filtrerende halvmaske Moldex

  Filtrerende halvmaske Moldex

  Filtrerende halvmaske som beskytter mot harde og væskeaktige partikler i konsentrasjon opp til 50xHGV. Brukes innen verkstedindustri, bygningsindustri, landbruk og andre områder der det trengs komfortabel og sikker beskyttelse mot helsefarlige partikler.
  Mer info
  2 Varianter
 • Filtrerende halvmask Moldex 2405

  Filtrerende halvmask Moldex 2405

  Gir bra beskyttelse ved håndtering av korn, høy og halm og som beskyttelse mot jordstøv, pels, hår og dun. Pusteventil som letter pustingen og minsker temperaturen inne i masken. Moldex Støvmasker "double shell" utførsel gir slitestyrke kombinert med bedre passform.
  Mer info
  1 Variant
 • Støvmaske 3M 8810

  Støvmaske 3M 8810

  3M 8810 er lett i vekt og gir en effektiv, komfortabel og hygienisk beskyttelse mot støv. Maskens formgiving, de elastiske stroppene og nesebøylen i aluminium med skumpute over neseroten, gir en god og behagelig tilpasning til de fleste ansiktsformer. Siden masken er produsert av filtermateriale, er den tilnærmet vedlikeholdsfri. Bruksområder: Metallstøperier, næringsmiddelindustrien, smelteverk, bygningsbransjen, mekanisk industri, trebearbeidende industri, sykehus. 3M 8810 møter de grunnleggende sikkerhetskrav i Artikkel 10 og 11 B i EU-direktivet 89/686. Produktet er CE-merket.
  Mer info
  1 Variant
 • Filtrerende halvmaske Moldex 3405

  Filtrerende halvmaske Moldex 3405

  Filtrerende halvmaske som beskytter mot harde og væskeaktige partikler i konsentrasjon opp til 50xHGV. Brukes innen verkstedindustri, bygningsindustri, landbruk og andre områder der det trengs komfortabel og sikker beskyttelse mot helsefarlige partikler. Kan rengjøres og brukes ved mer enn ett skift.
  Mer info
  1 Variant
 • Støvmaske 3M m/ ventil 9925

  Støvmaske 3M m/ ventil 9925

  3M Støvmasker til bruk ved blant annet feie-, pusse-, slipe- og isoleringsarbeide. Vedlikeholdsfrie masker, både med og uten utåndingsventil, med elastiske stropper og formbar nesebøyle. Forsikre deg alltid om at filteret er det korrekte til det tiltenkte bruksområdet
  Mer info
  1 Variant
 • Støvmaske 3M m/ventil 9936

  Støvmaske 3M m/ventil 9936

  3M™ Cool Flow™ Ventil, Høy-ytelses filtermedium. TLV for Acid Gases, Up to 50 x TLV for Particulates. Koppformet.
  Mer info
  1 Variant
 • Støvmaske 3M 9300serie

  Støvmaske 3M 9300serie

  Vedlikeholdsfri støvmaske godkjent i klasse FFP2. Spesialmaske mot sveiserøyk. Masken har absorpsjonssjikt av aktivt kull mot konsentrasjoner av ozon opp til 10 x adm. norm
  Mer info
  1 Variant
 • Støvmaske 3M 9926

  Støvmaske 3M 9926

  Spesialmaske for aluminiumsindustrien med ventil. Beskytter mot Hydrogenfluorid (HF) og Svoveldioksyd (SO2) ved konsentrasjoner under adm. norm. 3M Utåndingsventil gir redusert varmeoppbygning, spesielt en fordel i varme og fuktige arbeidsmiljøer. Pålitelig, effektiv beskyttelse mot støv. Absorpsjonssjikt av aktivt kull for avlastning fra ubehagelige nivåer av sure gasser ved konsentrasjoner under adm. norm. Formbestandig innerskall gjør at masken holder lengre i krevende miljøer. God tilpasning til de fleste ansiktsstørrelser, formbar nesebøyle og doble hodestropper. Lett i vekt, komfortabel i bruk.
  Mer info
  2 Varianter
 • Støvfiltermaske 3M 9322

  Støvfiltermaske 3M 9322

  Støvfiltermaske med pusteventil er beregnet for å beskytte mot partikkelforurensning som oppstår ved f.eks sliping. Beskytter i konsentrasjoner opp til 10 ganger den hygieniske grenseverdien for emnet.
  Mer info
  1 Variant
 • Støvmaske 3M

  Støvmaske 3M

  1 Variant
 • Filtrerende halvmaske Moldex 3105, 3155

  Filtrerende halvmaske Moldex 3105, 3155

  Filtrerende halvmaske som beskytter mot faste og væskeformige partikler i konsentrasjon opp til 10xHGV. Brukes innen verkstedindustri, bygningsindustri, landbruk og andre områder der det trengs komfortabel og sikker beskyttelse mot helsefarlige partikler.
  Mer info
  2 Varianter
 • Filtrerende halvmaske Moldex 2400

  Filtrerende halvmaske Moldex 2400

  Filtrerende halvmaske som beskytter mot faste og væskeformige partikler i konsentrasjon opp til 10xHGV. Brukes innen verkstedindustri, bygningsindustri, landbruk og andre områder der det trengs komfortabel og sikker beskyttelse mot helsefarlige partikler.
  Mer info
  1 Variant
 • Filtrerende halvmaske 3M 8320

  Filtrerende halvmaske 3M 8320

  Filtrerende halvmaske som beskytter mot faste og væskeformede partikler. Brukes innen verkstedindustri, byggindustri, landbruk og andre områder der et komfortabelt og sikkert beskyttelse mot helsefarlig støv trengs.
  Mer info
  1 Variant
 • Filtrerende halvmaske 3M 9928

  Filtrerende halvmaske 3M 9928

  Filtrerende halvmaske som beskytter mot sveiserøyk, ved konsentrasjoner opp til 10xHGV. Beskytter mot ozongass og ubehagelig lukt ved lave konsentrasjoner.
  Mer info
  1 Variant
 • Filtrerende halvmaske Moldex 2555

  Filtrerende halvmaske Moldex 2555

  Filtrerende halvmaske som beskytter mot harde og væskeaktige partikler i konsentrasjon opp til 50xHGV. Brukes innen verkstedindustri, bygningsindustri og andre områder der det trengs komfortabel og sikker beskyttelse mot helseskadelige partikler.
  Mer info
  1 Variant
 • Filtrerende halvmaske 3M 8825 med ventil

  Filtrerende halvmaske 3M 8825 med ventil

  Filtrerende halvmaske som beskytter mot faste og væskeformede partikler i konsentrasjon opp til 10xHGV. Brukes i næringer hvor det finnes farlig støv i form av sveiserøyk og oljedis. Justerbare hoderemer. Tetningsring rundt maskestammen. Utpustingsventil.
  Mer info
  1 Variant

melding fra Ahlsell

Javascript er avstengt i din webbleser. For full funktionalitet anbefaler vi at du slår på Javascript

melding fra Ahlsell

Cookies er Inaktivert. For at nettsiden ska fungere korrekt må webbleseren tillat cookies.