Handlekurv: 0

Tøm innkjøpsliste

Du har 0 ordrerader i innkjøpslisten.
Er du sikker på at du vil tømme innkjøpslisten?

Din innkjøpsliste er tom

Brannslukkere

Viser 1 til 13 av 13

 • Brannslokker pulver ABC 6 kg Housegard
  Brannslokker pulver ABC 6 kg Housegard
  Fireout 24 pulverapparat 6 kg. Egnet for bruk i privatbolig og fritidshus. Slokker A, B og C
  klassebranner samt branner i elektriske anlegg opp til 1000 volt.
  Mer info
  1 Variant
 • Brannsikkerhetspakke bil - Housegard
  Brannsikkerhetspakke bil - Housegard
  Pulverslokker: Slokkeeffekten på 13A 89B C er den høyeste på markedet for 2 kg pulver. Tilpasset for kjøretøy. Kan også benyttes som supplement til 6 kg pulverslokker. Veggfeste inngår. NSEN3, CE, Wheelmark.
  Slokkespray: En effektiv slokkespray i kompakt format. Lett å oppbevare og å ha tilgjengelig dersom en mindre brann bryter ut. Slokker branner i brannklassene A, B og F. Dessuten slokker de branner i elektrisk
  utstyr opp til 1000V. FirePal slokker små branner raskt og enkelt. Spesielt utviklet for kjøkkenmiljøer da den også slokker fettbranner. Kan benyttes/oppbevares i
  Mer info
  1 Variant
 • Brannslokker skum AB 6 liter Housegard
  Brannslokker skum AB 6 liter Housegard
  Skumslokkere – for branner i brennbare væsker som bensin og olje.

  En 6 liter skumslokker fra Housegard er en effektiv brannslokker som slokker branner i brennbare væsker og organi­ske materialer. Med en slokkeeffekt på 27A 233B er den godt egnet for plasser­ing og bruk i alle offentlige miljøer, som sykehus, kjøpesentra, skole og kontor. Egner seg også godt innen verksted og industri.
  Mer info
  1 Variant
 • Brannslokker pulver ABC, 6 kg
  Brannslokker pulver ABC, 6 kg
  6 kg pulverslokker. Norsk. Brannklasse 43A, 233B og C. Dette er en universalslokker med god slokkeevne.
  Mer info
  1 Variant
 • Brannslokker pulver ABC 6 kg Housegard
  Brannslokker pulver ABC 6 kg Housegard
  Housegard ABC pulverapparat 55A er markedets beste 6kg brannslukker. Brannslukkeren slukker opp till 60 % større branner sammenlignet med konkurrerende 6kg apparater med lavere slukkeeffekt. Housegard 6kg ABC pulverapparat kan benyttes mot alle typer branner som kan oppstå i boligen samt branner i elektrisk utstyr med spenning opp til 1000 Volt. Godkjent av DNV (Det Norske Veritas) i henhold til NS-EN3, CE merket, rattmerket (Wheel- mark).
  Mer info
  2 Varianter
 • Brannslukker skum Total FLG
  Brannslukker skum Total FLG
  Slik fungerer Tyco’s brannslukker:
  Skummet lager en hinne som effektivt dekker overflaten av en brennbar væske. Gjennom sin lave overflatespenning trenger det raskt inn i fibrøst materiale og slukker etter avkjøling. Skummet både slukker effektivt og hindrer gjentenning. Skumslukkere kan ikke brukes mot brann i vannløselige væsker som alkoholer og aceton. Temperatur fra 0°C till +60°C. Leveres med veggholdere.

  Miljø: Skummet er miljø klassifisert i henhold Stichting Miliekeur, noe som innebærer at det er et bra miljøvalg. Skummet er av s.k. C6 molekylkedja, som innebærer at de farlige midlene ikke tas opp i kroppen.
  Sanering: På grunn av sin lave overflatespenning trenger skummet inn selv i små sprekker og hulll. Rengjør derfor snarest etter søl eller brannslukking. Bruk våtdammsuger eller absorberingsmiddel, f.eks. sand, sagflis eller kjemiske bindemidler. Tørk med fuktig klut. Små mengder kan spyles ut i avløpet, mens større mengder skal håndteres i samsvar med kommunens miljøforeskrifter.
  Mot brann i: Fibrøse materialer, (f.eks tre, papir, tekstiler, etc.), Væsker, (olje, bensin m.m.), og kan brukes mot brann i elektrisk utrustning, max 1000V og minst 1 meters sikkerhetsavstand.
  Mer info
  1 Variant
 • Brannslokker skum AB 6 liter NOHA S6G
  Brannslokker skum AB 6 liter NOHA S6G
  En trykkladet skumslokker er særlig effektiv mot brann i brennbare væsker i tillegg til brann i treverk, tekstiler og andre fibrøse materialer (AB branner). Skumslokkere er et ypperlig supplement til pulverslokkere og branntromler. For lang levetid, og sikker bruk er beholderen innvendig behandlet for å unngå korrosjonsproblemer. NOHA S6G, effektklasse 21A/183B, har en effektiv tømmetid på ca. 29 sekunder, veier 10,4 kg og er svært enkel i bruk (se bruksanvisning på slokkeren).
  Mer info
  1 Variant
 • Brannslokker pulver ABC 2 kg Housegard
  Brannslokker pulver ABC 2 kg Housegard
  Med en 2 kg pulverslokker fra Housegard i bilen kjører du litt sikrere på veien. Slokkeeffekten på 13A 89B C er den høyeste slokkeeffekten på markedet og godt tilpasset for å kunne slokke alle typer mindre branner som kan oppstå. Den er også perfekt som supplement til en 6 kg pulverslokker i hjemmet for å raskt kunne slokke mindre branner.
  Mer info
  1 Variant
 • Brannslukker pulver Total FLG
  Brannslukker pulver Total FLG
  Slik fungerer Tyco’s brannslukker:
  Pulverets slokkeeffektoppnås hovedsakelig ved såkalt negativ katalyse. Når den brukes bindes en kraftig pulversky som raskt dekker brann og avbryter forbrenningen. Laget som dannes forhindrer antennelse. Pulveret er frostsikker og ikke elektrisk ledende. Brannslukkeren er funksjonsdyktig fra -30°C til +60°C. Leveres med veggfeste. Bilfeste inkludert i leveransen av 2 kg pulverapparat.

  Rengjøring: Pulversøl på metalloverflater skal vaskes umiddelbart. Pulver sammen med fuktighet danner etsende stoffer. Rengjøring gjøres best ved dampsugning. Ettertørk med med en tørr syntetisk klut, som kan dra til seg pulveret.
  Mot brann i: Fiberrøse materialer (tre, papir, tekstiler, etc.), væsker (olje, bensin m.m.), gasser og all elektrisk utrustning, max 1000V og minst 1 meters sikkerhetsavstand.
  Mer info
  3 Varianter
 • Brannslokker pulver ABC 6 kg NOHA
  Brannslokker pulver ABC 6 kg NOHA
  En trykkladet pulverslokker er et svært effektivt slokkeredskap og egner seg til å slokke brann i væsker, gasser, treverk, papir, tekstiler (ABC branner). Den er også godt egnet mot branner i elektrisk utstyr. NOHA P6G, effektklasse 43A/233B/C, har en effektiv tømmetid på ca. 17 sekunder og veier 9,1 kg og er svært enkel i bruk (se bruksanvisning på slokkeren).
  Mer info
  1 Variant
 • Slokkespray Housegard FirePal
  Slokkespray Housegard FirePal
  Housegard FirePal er en serie effektive slokkesprayer i kompakt format. Lett å oppbevare og å ha tilgjengelig dersom en mindre brann bryter ut. FirePal Home og Pro slok­ker branner i brannklassene A, B og FirePal Kitchen i brannklassene A, B og F. Dessuten slokker de branner i elektrisk utstyr opp til 1000V. FirePal slokker små branner raskt og enkelt.

  Lett å oppbevare og å ha tilgjengelig om en brann bryter ut.
  • Slokker branner i brannklassene A B.
  • Elektrisk utstyr opp til 1000 Volt.
  • Perfekt for hjemmet, kontoret eller hytta.
  • Oppbevares frostfritt.
  Mer info
  1 Variant
 • Slukkespray Bonpet 600 ml
  Slukkespray Bonpet 600 ml
  BonPet slukkepray er en universalslukker for multibruk, som egner seg til slukking av branntilløp. Enkel og sikker å bruke til slukking av branntilløp på kjøkken, bil, båt, campingvogn, hytte og alle andre steder det er fare for brann. BonPet slukkespray har god slukkeevne som gjør at branntilløp slukkes effektivt. Slukkemiddelet fordamper innen 24 timer, og etterlater således ingen skundærskader. Brannslukkingsprayen fungerer som en universalslukker for slukking av branner i klasse A, B og F.
  Mer info
  1 Variant

melding fra Ahlsell

Javascript er avstengt i din webbleser. For full funktionalitet anbefaler vi at du slår på Javascript

melding fra Ahlsell

Cookies er Inaktivert. For at nettsiden ska fungere korrekt må webbleseren tillat cookies.