Handlekurv: 0

Tøm innkjøpsliste

Du har 0 ordrerader i innkjøpslisten.
Er du sikker på at du vil tømme innkjøpslisten?

Din innkjøpsliste er tom

Fallseler

Viser 1 til 17 av 17

 • Fallsele ExoFit Nex

  Fallsele ExoFit Nex

  Enklere har du aldri strammet en sele! ExoFit Nex er utstyrt med strammehjul på skulderstroppene for at du raskt og effektivt skal kunne tilpasse selen. I tillegg er lårstroppene utstyrt med
  hurtigspenner med integrerte brytere som også her, sikrer enkel regulering. Nex leveres med traumastropper for ekstra sikkerhet. Selen har D-ring på rygg og bryst og er konstruert etter X-prinsippet, - for spredning av alle bånd og optimal vektfordeling. Bruker du falldemper eller fallblokk (Nano-Lok) med doble liner kan disses forankringskroker festes til selens skulderhemper når du ikke er forankret. Selen er godt polstret for maksimal komfort.
  Mer info
  4 Varianter
 • Fallsele m/ støttebelte Skalt Propad Plus

  Fallsele m/ støttebelte Skalt Propad Plus

  Lett fallsele med myke og komfortable bånd. Lår- og skulderstropper er polstret med ventilerende mesh. D-ring i rygg, bryst og i sidene. Hurtigspenner for enkel på- og avtaking. Innebygd støttebelte med 5 innfestings-D-ringer som er SWL-godkjente for 5 kg hver for innfesting av verktøy. Støttebeltet har bred rygg for god komfort og er polstret med ventilerende mesh. One size. Med støttebelte, 5 innfestings-D-ringer som er SWL godkjente for 5 kg hver
  Mer info
  1 Variant
 • Sele med hurtigspenner Exofit

  Sele med hurtigspenner Exofit

  Raskere og enklere har du aldri tatt på og av en sele. Selen er konstruert etter
  X-prinsippet for enkel spredning av alle bånd og optimal vektfordeling. Alle bånd
  er utstyrt med «snap-låser». Selen er innvendig fôret med Dri-Lex (fukttransporterende)
  slik at selen ikke oppleves som klam og fuktig. Alle belastningsutsatte steder er rikelig polstret for optimal komfort. ExoFit er utstyrt med innfestingspunkt på rygg og bryst. Dette er en meget enkel og komfortabel sele som anbefales på det sterkeste.
  Mer info
  2 Varianter
 • Fallsele m/ støttebelte ExoFit Nex

  Fallsele m/ støttebelte ExoFit Nex

  Enklere har du aldri strammet en sele! ExoFit Nex er utstyrt med strammehjul på skulderstroppene for at du raskt og effektivt skal kunne tilpasse selen. I tillegg er lårstroppene utstyrt med hurtigspenner med integrerte brytere som også her, sikrer enkel regulering.
  Nex leveres med traumastropper for ekstra sikkerhet. Selen har D-ring på rygg og bryst og er konstruert etter X-prinsippet, - for spredning av alle bånd og optimal vektfordeling. Bruker du falldemper eller fallblokk (Nano-Lok) med doble liner kan disses forankringskroker festes til selens skulderhemper når du ikke er forankret. Selen er godt polstret for maksimal komfort.
  Mer info
  3 Varianter
 • Sele med støttebetle Pro2-114

  Sele med støttebetle Pro2-114

  D-ring på rygg og bryst samt integrert støttebelte med 4 stk. verktøyringer. Fallindikator på ryggbånd
  Mer info
  1 Variant
 • Festestropp Lexow-sala

  Festestropp Lexow-sala

  45 mm polyesterbånd med 6mm sklisikker gummipolstring og rustfrie lenker. Produktet strupes rundt konstruksjonen. Minimum bruddstykke: 22kN.
  Mer info
  2 Varianter
 • Bæresele enkel 0762005

  Bæresele enkel 0762005

  Sele til bruk for manuell løfting. Enkel type med diagonal skulderstropp, justerbar pute for å gjøre den mer behagelig i bruk.
  Mer info
  1 Variant
 • Sele m/ D-ring Kevlar

  Sele m/ D-ring Kevlar

  Sele med D-ring på rygg og båndspreder for enkel påsetting. Myk kevlar. Passer for varme arbeider
  Mer info
  1 Variant
 • Fallsele Lexow Delta

  Fallsele Lexow Delta

  Delta er utstyrt med D-ring på rygg og bryst, samt hurtigspenner med integrert bryter for enklere regulering. Skulderstroppene reguleres enkelt ved hjelp av strammehjulene. D-ring på rygg er fjærbelastet slik at den vender opp for enklere tilkobling. Bakplaten er ekstra stor for å gi økt komfort samt bidra til at selen er enkel å ta på. Et lite elastisk parti ved hoften gir selen økt bevegelighet.Standard: EN 361.
  Mer info
  2 Varianter
 • Traumastropp DBI-SALA

  Traumastropp DBI-SALA

  Traumastroppen gjør at brukeren etter et fall kan stå i selen og vente på redning. Dette avlaster presset i lysken og redusserer faren for hengetraume. Kan monteres på de fleste seler.
  Mer info
  1 Variant
 • Fallsele Skalt Propad

  Fallsele Skalt Propad

  Lett fallsele med myke og komfortable bånd. Lår- og skulderstropper er polstret med ventilerende mesh. D-ring i rygg og bryst. Hurtigspenner for enkel på- og avtaking. One size.
  Mer info
  1 Variant
 • Fallsele Flexa Elastic

  Fallsele Flexa Elastic

  Selen er utstyrt med D-ring på rygg og bryst samt elastiske partier på skuldrene og en ergonomisk utforming for økt bevegelighet. I tillegg har vi utstyrt selen med hurtigspenner for enkel påsetting og regulering.
  Mer info
  1 Variant
 • Fallsele m/ støttebelte ExoFit Strata Vest Style

  Fallsele m/ støttebelte ExoFit Strata Vest Style

  PolarMesh™ polstring på rygg og lårstropper for høy bærekomfort og god ventilasjon. Revolver™ rattjustering for enkel og rask regulering av skulderstropper. EZ-Link™ Quick SRL adapter på rygg for rask og enkel tilkopling av fallblokker. Hurtigkoplinger i lår- og bryststropper. Integrert bredt støttebelte med PolarMesh™ polstring for god ventilasjon. Tech-Lite™ aluminium D-ringer i rygg, bryst og støttebelte. Integrerte trauma/ avlastningsstropper. Beskyttelseslomme med i-Safe™ ID-brikke. Standard: EN 358, EN 361
  Mer info
  1 Variant
 • Klatresele Skalt Expert

  Klatresele Skalt Expert

  Lett klatresele med myke og komfortable bånd. Lår- og skulderstropper er polstret med ventilerende mesh. D-ring i bryst. Hurtigspenner for enkel på- og avtaking. D-ringer i siden og 2 hemper for innfesting av stillaskrok. Støttebelte med bred rygg for god komfort, polstret med ventilerende mesh. To SWL sertifiserte D-ringer for innfesting av verktøy bak på støttebelte med opplyst maksimumsvekt på verktøy.
  Mer info
  2 Varianter
 • Fallsele Exofit Atex

  Fallsele Exofit Atex

  X-design for høy bærekomfort og optimal bevegelsesfrihet. Polstret med mesh i rygg, skulder- og lårstropper for høy bærekomfort og god ventilasjon. D-ringer i rygg og bryst. Hurtigspenner for enkel på- og avtaking. Selen er merket: EX II2GcIIC.
  Mer info
  1 Variant
 • Forlengerstropp for sele (SALA)

  Forlengerstropp for sele (SALA)

  Festes til selens D-ring på rygg og forenkler innfestingen av din fallsikringsblokk. Må kun brukes til å kombinere Sala/Protecta sele med Sala/Protecta fallblokk
  Mer info
  1 Variant
 • Fallsele ExoFit Sittesele

  Fallsele ExoFit Sittesele

  Komfortabel sele i velkjent ExoFit-kvalitet. D-ring på rygg og bryst.Lavt festepunkt for tilkomst samt integrert støttebelte. Alle bånd av vannavvisende materiale, noe som gir mindre slitasjo og lavere vekt i fuktige miljøer. Selen er utstyrt med hurtigspenner som er meget lette å regulere. God polstring på alle kontaktflater.Standard: EN 361, EN 358, EN 813.
  Mer info
  2 Varianter

melding fra Ahlsell

Javascript er avstengt i din webbleser. For full funktionalitet anbefaler vi at du slår på Javascript

melding fra Ahlsell

Cookies er Inaktivert. For at nettsiden ska fungere korrekt må webbleseren tillat cookies.