Handlekurv: 0

Tøm innkjøpsliste

Du har 0 ordrerader i innkjøpslisten.
Er du sikker på at du vil tømme innkjøpslisten?

Din innkjøpsliste er tom

Førstehjelp

Viser 1 til 20 av 168

 • Brannbandasje Snøgg Burnshild
  Brannbandasje Snøgg Burnshild
  Burnshield brannbandasjer fukter, kjøler og beskytter brannskader helt til sykehuset. Burnshield brannbandasjer og branntepper er sterile for å redusere faren for infeksjoner.Geleen i brannbandasjen skylles uproblematisk ut av såret med vann.
  Mer info
  4 Varianter
 • Øyedusjflaske Cederroth 7252
  Øyedusjflaske Cederroth 7252
  En letthåndterlig flaske med ergonomisk øyekopp og god tilførsel av væske. Rask og enkel å åpne. I tillegg til fortynning og bortskylling av den farlige substansen har Cederroths bufrede øyedusj også en nøytraliserende effekt på alkalier og syrer. Effekten er vanligvis sterkere for alkalier enn for syrer. En ikke-bufret skylleløsning virker bare ved å fortynne alkalien/syren og skylle den bort, noe som krever en større mengde væske og dermed lengre skylletid. Øyedusjflasken og veggholderen selges hver for seg. Veggholderen kan skrus opp på veggen eller i arbeidsområder med høy ulykkesrisiko. Innhold: 500 ml steril bufret isotonisk saltvannsløsning uten konserveringsmidler. For engangsbruk. Holdbarhetstid: 4.5 år
  Mer info
  1 Variant
 • Øyedusj Plum Ph-nøytral
  Øyedusj Plum Ph-nøytral
  Støvtett veggstasjon i slitesterk frigolitt med 200 ml pH Neutral og 500 ml Plum øyeskyll. Utstyrt med bildeinstruksjon på forsiden og et speil innvendig i lokket. Skylletid pH Neutral ca. 2 minutter og Plum øyeskyll ca. 5 minutter. Egnet i miljøer hvor det er fare for uhell med syrer og baser.
  Mer info
  1 Variant
 • Øyedusj lommemodell Cederroth 7221
  Øyedusj lommemodell Cederroth 7221
  En personlig øyedusjflaske i lommeformat som du raskt kan finne frem når ulykken inntreffer. Øyedusjflasken har integrert øyekopp og støvbeskyttelse, inneholder sterilt bufret saltvannsløsning uten konserveringsmidler og er ment for engangsbruk. Kan brukes i belteholderen.
  Mer info
  1 Variant
 • Førstehjelpstasjon Cederroth 490920
  Førstehjelpstasjon Cederroth 490920
  Cederroth førstehjelpskrin stasjon er et helt nytt produkt som erstatter førstehjelp-tavlen. På forespørsel av våre kunder har vi utviklet en rekke forbedringer og nyheter. Vår nye stasjon er mer hygienisk og bedre tilpasset etter ulike behov. En transparent luke og gummilist beskytter produktene mot damp og støv som gjør utrustningen mer hygienisk og alltid klar til bruk.

  Innhold
  19102 stk Cederroth 4-in-1 blodstoppere
  19113 stk Cederroth 4-in-1 mini blodstoppere
  25961 stk Cederroth beskyttelsepakke
  644440 stk Tekstilplaster
  3237002 x 20 stk Salvequick sårservietter
  7260001 stk Rengjøringsspray Cederroth
  9019001 stk Brannskadekompress Burn Gel
  1 stk Førstehjelp brukermanual
  1 stk Refillnøkkel
  Mer info
  1 Variant
 • Førstehjelpsskrin Snøgg Flexi
  Førstehjelpsskrin Snøgg Flexi
  Flexi førstehjelpsskrin er laget av ABS plastik og boksen er utstyrt med håndtak og veggbraketter til å henges på vegg. Denne profesjonelle boksen er anvendelig på alle typer arbeidsplasser og servicebiler. Ideelt for rørleggere, snekkere, elektrikere m.fl.

  Innhold:
  Enkeltmannspakker, Soft1 limfritt plaster, Burnshield branngele, elastisk gasbind, støttebandasje,
  1 pk tekstilplaster, 24 plasterstrips, bandasjetape, gas kompresser, trekantørkle til avlastning, munn-til-munn maske, 3 par engangshansker, sårservietter, bandasjesaks, sikkerhetsnåler, pinsett, øyeglass, redningslaken for å forbygge varmetap og førstehjelpsfolder på 8 språk.

  Innholdet er pakket i oversiktlige og praktiske plastlommer.
  Mer info
  1 Variant
 • Førstehjelpkoffert Snøgg Combi
  Førstehjelpkoffert Snøgg Combi
  Combi førstehjelpskoffert er en utrykningsenhet rikelig forsynt med alt du trenger på skadestedet. Kofferten skal være sentralt plassert og holdes komplett for maksimal beredskap. Egner seg bra på anleggsområder og i produksjonslokaler. Kofferten er utstyrt med brakett for veggoppheng.

  Innhold:
  3 enkeltmannspakker, trykkelement, Uni hodebandasje (18 x 60 cm), Uni bandasje (9 x 50 cm), 2 stk Soft1 limfritt plaster (6 x 100 cm), 2 stk elastisk gasbind (8 x 450 cm), 2 stk elastisk gasbind (6 x 450 cm), Elasto Quick Sport (3 x 450 cm), Elasto Quick Sport (7,5 x 450 cm), Comfort Ready plasterstrips, Comfort Plus plaster, bandasjetape m/dispenser, 2 stk Nonwoven kompress (10 x 20 cm), 2 stk Gas kompress 10 cm( pk. à 2 stk), Burnshield (10 x 10 cm), trekanttørkle, munn til munn maske, 6 stk engangshansker, 10 stk sårservietter, bandasjesaks, 12 stk sikkerhetsnåler, pinsett, 2 stk fingersmokk skinn, øyeglass (plast), redningfolie, ispose og førstehjelpsfolder.

  Innholdet er pakket i oversiktlige og praktiske plastlommer.

  Dekningsområde: 25 personer
  Mer info
  1 Variant
 • Førstehjelpstavle Cederroths 191400
  Førstehjelpstavle Cederroths 191400
  Cederroth Førstehjelpsskap Mini er et mindre stålskap med Cederroths lille Førstehjelpstavle montert på døren. I det låsbare skapet oppbevares påfyllingsartikler.

  Den lille Førstehjelpstavlen kan også kjøpes separat (REF 191400).


  Inneholder liten Førstehjelpstavle
  1 stk Cederroth 4-in-1 Blodstopper
  3 stk Cederroth 4-in-1 Mini Blodstopper
  1 stk Salvequick Plasterautomat  Innholder lagerdel
  1 eske (6x45 stk) Plastplaster
  1 eske (6x40 stk) Tekstilplaster
  1 stk Beskyttelsespakke
  1 stk Cederroth 4-in-1 Blodstopper
  1 stk Cederroth 4-in-1 Mini Blodstopper .
  Saks og pinsett
  Mer info
  2 Varianter
 • Nøddusj kombidusj frittstående
  Nøddusj kombidusj frittstående
  Kombidusj med håntak (oppe eller nede) og øyedusj. Leveres med galvaniserte jernrør som har
  grønne/hvite striper og dusjsil av pulverisert syrefast stål. Nøddusjen slås på ved hjelp av et
  drahåndtak oppe eller nede.
  Mer info
  1 Variant
 • Sykebåre Snøgg AS komplett 23524
  Sykebåre Snøgg AS komplett 23524
  Denne sykebåren inngår som beredskapsbåre i de fleste norske industribedrifter og i sivilforsvaret. Snøgg nettingbåre er både kvalitets og prismessig en gunstig løsning. Båren er forarbeidet i elokserte stålrør og med netting flettverk. Den orange redningsfargen gjør den lett synlig i mørket. Båren består av båretrekk med 3 lommer som inneholder førstehjelpsutstyr (samme innhold som er i Industrivernets Etterfyllingsenhet) og 2 stk. ulltepper.
  Mer info
  1 Variant
 • Øyeskyll Snøgg pH Nøytral
  Øyeskyll Snøgg pH Nøytral
  pH Neutral effektiv førstehjelp ved ulykker med syrer og baser. Kjemikalier kan komme i øyet som fast, flytende, eller gassaktig stoff. Et overoppladet bilbatteri som eksploderer kan medføre alvorlige syreskader på øyet. Enda verre kan det gå med noen få dråper sterk base/lut, som på kort tid kan føre til varig skade på hornhinnen
  Mer info
  1 Variant
 • Medisinskap Snøgg Zena Komplett
  Medisinskap Snøgg Zena Komplett
  Zena Medisinskap er Snøggs eget medisinskap med nytt design og innreding. Skapet leveres med rikelig utvalg av førstehjelpsutstyr. Skapet er robust , låsbart og har en hard og glatt overflate som gjør renholdet lett og enkelt. Regulerbare hyller for praktisk plassering av innholdet. Utstyrsutvalget er gjort med bakgrunn i Arbeidstilsynets anbefalinger. Passer godt på alle arbeidsplasser og i et hvert hjem.

  Innhold:
  Enkeltmannspakker, trykkelement, kuldepakning, tape, hydrogel, bandasjer, gasbind, plaster, kompresser, trekanttørkle, engangshansker, saks, sikkerhetsnåler, munn til munnmaske, fingersmokk og førstehjelpsfolder. Kofferten er utstyrt med brakett for veggoppheng.
  Mer info
  1 Variant
 • Øyedusj Krusman 3863, veggmodell
  Øyedusj Krusman 3863, veggmodell
  Hvert munnstykke har innebygget trykkregulering og grovfilter. Leveres med skål i pulverlakkert
  syrefast stål, detaljer i forkrommet messing og veggkonsoll i aluminium. Dimensjonert for minimum
  14 l/min ved 2.4 bar trykk.
  Mer info
  1 Variant
 • Førstehjelpsveske Active Snøgg
  Førstehjelpsveske Active Snøgg
  Active First Aid Auto førstehjelpsveske passer godt til bilen, og ellers der uforutsette skader kan oppstå. Vesken inneholder utstyr som er tilpasset små og store skader.
  Mer info
  1 Variant
 • Førstehjelp Kit Cederroth 390101 Medium
  Førstehjelp Kit Cederroth 390101 Medium
  Godt utstyrt førstehjelpsveske som passer for service- og yrkesbiler, verksteder etc.
  Den er lett å bære med seg og har et justerbart borrelåshåndtak
  Vesken er laget av et kraftig, formpresset materiale som tåler tøffe tak og beskytter innholdet mot støv og smuss, lukkes med glidelås
  Kan praktisk foldes ut på bakken for bedre oversikt, og produktene er pakket i transparente plastlommer som gjør det enkelt å finne riktig produkt når hvert sekund teller
  Det er plass til komplettering med eget tilvalg
  Signalfarger i grønt og gult gjør vesken synlig på lang avstand


  Innhold: Førstehjelpsinstruksjon, 1 Pustemaske, 2 par enganghansker, 2 Safety Hand Cleanser, 1 redningsteppe, 1 saks, 1 Cederroth 4-in-1 blodstopper, 1 Cederroth 4-in-1 mini blodstopper, 1 Cederroth Burn Gel kompress, 10 Salvequick plaster, 4 Salvequick Maxi Cover, 6 Salvequick Sårvask, 1 Elastisk bandasje 8 cm x 4 m
  Mer info
  1 Variant
 • Øyeskyllkabinett Snøgg AS pH + Vanlig
  Øyeskyllkabinett Snøgg AS pH + Vanlig
  Øyeskylleflasker skal finnes der hvor det er fare for irriterende smuss, eller væsker som kan forårsake skader på øyet. Snøgg Øyeskyllekabinett med pH Neutral. Dette er den perfekte kombinasjon ved ulykker med syrer og baser/lut.pH Neutral brukes først for effektivt å stoppe skaden som påføres øyet, og Snøgg øyeskylleflaske brukes under transport til lege. pH Neutral øyeskyllekabinett er støvtett og komplett med veggoppheng. Kabinettet kan enkelt gjøres om til en mobil enhet
  Mer info
  1 Variant
 • Softpack Snøgg 4+1
  Softpack Snøgg 4+1
  Soft 1 plasterautomat inkl 4 stk soft 1 plaster
  Mer info
  1 Variant
 • Øyedusj Plum 4652
  Øyedusj Plum 4652
  Øyeskyllestasjon optimalisert for steder hvor det kan skje ulykker med fremmedpartikler. Støvtett veggstasjon i slitesterk frigolitt. Instruksjoner på forsiden og speil på innsiden. Svært skitne, støvete og mobile arbeidsstasjoner
  Mer info
  1 Variant
 • Førstehjelpskoffert Medi
  Førstehjelpskoffert Medi
  Medi er en førstehjelpskoffert av middels størrelse, med ett rom. Koffertens innredning gir god oversikt over innholdet. Foruten standard innhold er det også plass til litt ekstra utstyr i kofferten. Vi kan anbefale den som førstehjelpskoffert for turbusser og som en beredskapskoffert for små bedrifter, kontor og forretninger. Kofferten er utstyrt med brakett for veggoppheng.

  Innhold:
  2 enkeltmannspakker, trykkelement, Uni bandasje (9 x 50 cm), 2 stk Soft1 limfritt plaster (6 x 100 cm), 2 stk elastisk gasbind (8 x 450 cm), Elasto Quick Sport (3 x 450 cm), Elasto Quick Sport (7,5 x 450 cm), Comfort Ready plasterstrips, Comfort Plus plaster, bandasjetape m/dispenser, 2 stk Nonwoven kompress (10 x 20 cm), 2 stk Gas kompress 10 cm ( pk. à 2 stk), 3 stk Burnshield Hydrogel 3,5 ml, trekanttørkle, munn til munn maske, 6 stk engangshansker, sårservietter (pk. à 10 stk), bandasjesaks, 12 stk sikkerhetsnåler, pinsett, øyeglass (plast), redningfolie, ispose og førstehjelpsfolder.
  Mer info
  1 Variant
 • Øyedusjflaske/sårvask Aurena
  Øyedusjflaske/sårvask Aurena
  Sterilt innhold tre år etter produksjonsdato, selv etter gjentatt bruk. Bag-in-can, skilt fra saltvannsoppløsning. Drivstoffet er miljøvennlig nitrogen. Ingen konserveringsmidler. Kan brukes i akkurat den vinkelen som jobben krever, selv oppover. Alltid nok trykket i flasken til siste dråpe. For steril / vask av alle typer overfladiske sår og øyeskylling. 0.9% bufret saltvann.
  Mer info
  1 Variant
 • ...

melding fra Ahlsell

Javascript er avstengt i din webbleser. For full funktionalitet anbefaler vi at du slår på Javascript

melding fra Ahlsell

Cookies er Inaktivert. For at nettsiden ska fungere korrekt må webbleseren tillat cookies.