Handlekurv: 0

Tøm innkjøpsliste

Du har 0 ordrerader i innkjøpslisten.
Er du sikker på at du vil tømme innkjøpslisten?
Noe gikk galt når prisene skulle lastes ned. Forsøk igjen.

Din innkjøpsliste er tom

Øyedusj portable

Viser 1 til 20 av 28

 • Øyedusjflaske Cederroth 7252
  Øyedusjflaske Cederroth 7252
  En letthåndterlig flaske med ergonomisk øyekopp og god tilførsel av væske. Rask og enkel å åpne. I tillegg til fortynning og bortskylling av den farlige substansen har Cederroths bufrede øyedusj også en nøytraliserende effekt på alkalier og syrer. Effekten er vanligvis sterkere for alkalier enn for syrer. En ikke-bufret skylleløsning virker bare ved å fortynne alkalien/syren og skylle den bort, noe som krever en større mengde væske og dermed lengre skylletid. Øyedusjflasken og veggholderen selges hver for seg. Veggholderen kan skrus opp på veggen eller i arbeidsområder med høy ulykkesrisiko. Innhold: 500 ml steril bufret isotonisk saltvannsløsning uten konserveringsmidler. For engangsbruk. Holdbarhetstid: 4.5 år
  Mer info
  1 Variant
 • Øyedusj Plum Ph-nøytral
  Øyedusj Plum Ph-nøytral
  Støvtett veggstasjon i slitesterk frigolitt med 200 ml pH Neutral og 500 ml Plum øyeskyll. Utstyrt med bildeinstruksjon på forsiden og et speil innvendig i lokket. Skylletid pH Neutral ca. 2 minutter og Plum øyeskyll ca. 5 minutter. Egnet i miljøer hvor det er fare for uhell med syrer og baser.
  Mer info
  1 Variant
 • Øyedusj lommemodell Cederroth 7221
  Øyedusj lommemodell Cederroth 7221
  En personlig øyedusjflaske i lommeformat som du raskt kan finne frem når ulykken inntreffer. Øyedusjflasken har integrert øyekopp og støvbeskyttelse, inneholder sterilt bufret saltvannsløsning uten konserveringsmidler og er ment for engangsbruk. Kan brukes i belteholderen.
  Mer info
  1 Variant
 • Veggholder Cederroth for øyedusj 7200
  Veggholder Cederroth for øyedusj 7200
  Robust og praktisk veggholder for Cederroth øyedusjflaske 500 ml (7252). Med veggholderen får flasken en bestemt plass så alle vet hvor den finnes. Flasken sitter fastlåst i veggholderen. Den åpnes automatisk når den vris ut av holderen – skylling av øyet kan begynne umiddelbart. Kan plasseres på flere ulike måter og passer derfor på arbeidsplasser og i lokaler. Den passer for montering på Førstehjelptavlen (190900).
  Mer info
  1 Variant
 • Øyeskyllkabinett Snøgg AS pH + Vanlig
  Øyeskyllkabinett Snøgg AS pH + Vanlig
  Øyeskylleflasker skal finnes der hvor det er fare for irriterende smuss, eller væsker som kan forårsake skader på øyet. Snøgg Øyeskyllekabinett med pH Neutral. Dette er den perfekte kombinasjon ved ulykker med syrer og baser/lut.pH Neutral brukes først for effektivt å stoppe skaden som påføres øyet, og Snøgg øyeskylleflaske brukes under transport til lege. pH Neutral øyeskyllekabinett er støvtett og komplett med veggoppheng. Kabinettet kan enkelt gjøres om til en mobil enhet
  Mer info
  1 Variant
 • Øyeskyll Snøgg pH Nøytral
  Øyeskyll Snøgg pH Nøytral
  pH Neutral effektiv førstehjelp ved ulykker med syrer og baser. Kjemikalier kan komme i øyet som fast, flytende eller gassaktig stoff. Et overoppladet bilbatteri som eksploderer kan medføre alvorlige syreskader på øyet. Enda verre kan det gå med noen få dråper sterk base/lut, som på kort tid kan føre til en varig skade på hornhinnen. Inneholder 4,9% fosfatbuffer, virker på alle kjente kjemikalier, har en nøytraliserende effekt i motsetning til sterilt vann som kun fortynner.
  pH Neutral stopper effektivt etseskader i øynene og kan med like stor effekt brukes overalt ellers på kroppen.
  Mer info
  1 Variant
 • Øyeskyll Snøgg Natrumkloridløsning
  Øyeskyll Snøgg Natrumkloridløsning
  Snøgg øyeskylleflasker har en spesielt utviklet kopp som passer til øyets form og gir en skånsom og jevn skylling. Øyeskyllevæsken inneholder 0,9 % natriumkloridløsning og er steril og enkel å bruke.
  Mer info
  2 Varianter
 • Øyedusj Plum 4652
  Øyedusj Plum 4652
  Øyeskyllestasjon optimalisert for steder hvor det kan skje ulykker med fremmedpartikler. Støvtett veggstasjon i slitesterk frigolitt. Instruksjoner på forsiden og speil på innsiden. Svært skitne, støvete og mobile arbeidsstasjoner
  Mer info
  1 Variant
 • Øyedusjflaske/sårvask Aurena
  Øyedusjflaske/sårvask Aurena
  Sterilt innhold tre år etter produksjonsdato, selv etter gjentatt bruk. Bag-in-can, skilt fra saltvannsoppløsning. Drivstoffet er miljøvennlig nitrogen. Ingen konserveringsmidler. Kan brukes i akkurat den vinkelen som jobben krever, selv oppover. Alltid nok trykket i flasken til siste dråpe. For steril / vask av alle typer overfladiske sår og øyeskylling. 0.9% bufret saltvann.
  Mer info
  1 Variant
 • Øyeskylleflaske Plum Natrumkloridløsning
  Øyeskylleflaske Plum Natrumkloridløsning
  200 ml flaske som er enkel å ta med seg i beltevesken, førstehjelpsskrinet, verktøykassen eller lignende. 500 ml flasken kan brukes for påfyllning i stasjoner eller løst. Begge er utrystet med ergonimisk øyekopp, lokk og en bruksanvisning på etiketten.
  Holdbarhet: 3 år. Flaskene er CE-merket.

  Innhold 0.9% steril natriumklorid
  Mer info
  2 Varianter
 • Øyeskyllestasjon Snøgg AS Komplett
  Øyeskyllestasjon Snøgg AS Komplett
  Øyeskyllevæsken inneholder 0,9 % natriumkloridløsning og er steril og enkel å bruke. Øyeskylleflasken har en spesielt utviklet kopp som passer til øyets form og gir en skånsom og jevn skylling. 1 flaske à 500 ml, skilt og oppheng
  Mer info
  1 Variant
 • Øyeskyllflaske Plum 4751
  Øyeskyllflaske Plum 4751
  En liten, hendig flaske med 4,9% steril fosfatbuffer for å nøytralisere syrer og baser. Flasken er lett å ta med seg inn i den spesialdesignede belteveske, førstehjelpsskrin, verktøykasse eller lignende. Kan også settes opp i en veggbrakett. Det er utstyrt med en ergonomisk øye kopp, lokk og klare instruksjoner på etiketten. Holdbarhet: 3 år. Flasken er FDA godkjent
  Mer info
  1 Variant
 • Cederroth øye og sårvaskspray 726000
  Cederroth øye og sårvaskspray 726000
  Spray for rengjøring av øyne og sår. Spray med en avstand på 10-15 cm fra øyet eller såret. OBS! Produktet erstatter ikke øyedusj ved akutte øyeulykker, men kan benyttes i steg 2 under transport til sykehus etter initial skylling.
  Mer info
  2 Varianter
 • Øyeskyllekabinett Snøgg AS M21
  Øyeskyllekabinett Snøgg AS M21
  Steril øyeskyllevæske som er enkel å bruke. Flasken har en spesielt utviklet kopp som passer til øyets form og gir en skånsom og jevn skylling. Den sterile engangsbeholderen har tydelige symboler for enkel brukerveiledning. Inneholder: steril natriumkloridkøsning 0,9% - 500ml x 2. Innholdet i flasken er sterilt og åpnet flaske kan ikke gjenbrukes
  Mer info
  1 Variant
 • Øyedusjstasjon 501 komplett
  Øyedusjstasjon 501 komplett
  Øyeskyllestasjon med øyenskylle flasker enkelt modell. Lett å fylle på. Øyeskyll for fjerning av skitt, sår rengjøring og linse rengjøring.
  Mer info
  2 Varianter
 • Varmeskap for øyedusj Cederroth
  Varmeskap for øyedusj Cederroth
  Varmeskapet er ment for oppbevaring av to flasker Cederroth Øyedusj i kalde omgivelser. Holder væskens temperatur på 20 ºC (±2 ºC). Skapet er laget av varmeisolerende ekspandert polypropylen (EPP) og har et termostatstyrt varmeelement i aluminium. Fungerer automatisk både på 12V og 24V uten ekstra tilbehør (230V med transformator). Spenningsvakt for ikke å tappe bilbatteriet under langtidsparkering. Mål: 276x315x130 mm. El-sikkerhetstestet og CE-merket iht. direktivet for medisinsk utstyr 93/42/EØF. Obs! Øyedusjflasker medfølger ikke.
  Mer info
  1 Variant
 • Øyedusj refil Sterisol 4631
  Øyedusj refil Sterisol 4631
  Øyeskyllevæske i fysiologisk saltvann (0,9% NaCI) på litersflaske som gir nok volum for de fleste situasjoner. Eget adapter gir god passform mot øyet.
  Mer info
  2 Varianter
 • Øyeskyll Plum Quickrinse 5160
  Øyeskyll Plum Quickrinse 5160
  Sterile øyeskyllampuller à 20 ml for å skylle øyet rent fra smuss samt for komfortskylling ved tørre, trøtte og irriterende øyer. I uåpnet forpakning har den sterile væsken en holdbarhet på tre år. Kan brukes for påfylling av QuickSafe-stasjonen eller separat. Passer til QuickFix plasterkasett. Det ligger 4 refill oppsettinger á 5 sti i hver boks.

  Inneholder: 0,9 % natriumklorid
  Mer info
  1 Variant
 • Øyedusjstasjon Sterisol
  Øyedusjstasjon Sterisol
  Enkel og rask måte å få behandlet et skadet øye på ved en ulykke. Skylling skal gjøres umiddelbart etter ulykken. Egnet for mobile arbeidsplasser, biler, båter, byggeplasser m.m. Inneholder 1 liter isotonisk saltvannsløsning (0,9%) i engangsflaske. Spyletid ca. 10 min / flaske. CE-merket.
  4635 – to 1-liters flasker med bærbart veggfeste.
  4630 – fem 1-liters flasker med veggfeste.
  4631 – en 1-liters påfyllingsflaske.
  Mer info
  1 Variant
 • Øyedusjstasjon Cederroth 721500
  Øyedusjstasjon Cederroth 721500
  Cederroth Øyedusjstasjon er laget for at det skal gå raskt å få hjelp. Stasjonen har plass for 2 flasker som åpnes automatisk når de vries ut av holderen. Flaskene er utformet så at øyet skylles med riktig mengde i ca 1,5 minutt og har markedets lengste holdbarhetstid på 4-5 år.

  Innehold: 2 stk Cederroth Øyedusjflasker à 500 ml, 1 stk Salvequick plasterautomat inkl 40 tekstil- og 45 plastplaster, 1 stk Øyedusjinstruksjon, 1 stk Refilnøkkel.
  Mer info
  2 Varianter

Melding fra Ahlsell

Javascript er avstengt i din webbleser. For full funksjonalitet anbefaler vi at du slår på Javascript

Melding fra Ahlsell

Cookies er Inaktivert. For at nettsiden ska fungere korrekt må webbleseren tillat cookies.