Handlekurv: 0

Tøm innkjøpsliste

Du har 0 ordrerader i innkjøpslisten.
Er du sikker på at du vil tømme innkjøpslisten?

Din innkjøpsliste er tom

Fot- og benbeskyttelse

Viser 1 til 20 av 283

 • Vernesko Jalas Light Sport 3468A

  Vernesko Jalas Light Sport 3468A

  Jalas 3468A blir lagt merke til med sine oransje detaljer og stilige utseende. Du får en lett aluminiumståhette som flytter skoens tyngdepunkt bakover. Det gir bedre balanse og mindre belastning på skinnebenet og ryggen. Nyutviklet, tøff og sklisikker yttersåle. Slitasjeforsterkning på tåen. Skoen har også en helt ny type spikertrampbeskyttelse i myk, fleksibel tekstil. Avansert støtdemping i innersålen og snøring for beste passform. En sko for deg som arbeider innen bygg, verksted og industri.
  Mer info
  12 Varianter
 • Verneskolett Jalas OffRoad 1870

  Verneskolett Jalas OffRoad 1870

  Vernesko Jalas 4770 Offroad S2
  Mer info
  13 Varianter
 • Vernesko Bata Traxx 213

  Vernesko Bata Traxx 213

  Vernesko lav Bata Traxx 213 med nubuck lær, pustende mesh, TPU forstekning i overdel. For i Bata Cool Comfort® og såle i QuattroTech®. S1P
  Mer info
  10 Varianter
 • Skyddssko Jalas 3118W

  Skyddssko Jalas 3118W

  Skyddssko med tåhätta i stål samt mjukt spiktrampsskydd. Innersula med dubbla stötdämpningszoner i Poron XRD.
  Mer info
  2 Varianter
 • Vernesko Jalas 3018 ZENIT

  Vernesko Jalas 3018 ZENIT

  Den nye generasjon vernesko med innovative material og funksjoner som gir ekstrem høy komfort og bra støtdemping under lange arbeidsøkter
  Mer info
  12 Varianter
 • Vernesko Jalas 3030 Zenit

  Vernesko Jalas 3030 Zenit

  Vernesko med tåhette i aluminium samt grepssikker slitesåle PU/RPU. Innersåle i Merinoull med doble støtdempingssoner i Poron XRD.
  Mer info
  12 Varianter
 • Vernestøvel 1878 Offroad Jalas

  Vernestøvel 1878 Offroad Jalas

  Meget lett og behagelig vernestøvel til helårsbruk. Teknisk fleecefôr og praktisk glidelås i siden. Meget sklisikker på is og snø. Spikertrampbeskyttelse. Innleggsåler med doble dempningssoner i PoronXRD. Ekstra bred lest. EN ISO 20345:2011, S3 SRC CI HRO. Str. 35 – 50.
  Mer info
  16 Varianter
 • Verneklogg Ejendals 1493

  Verneklogg Ejendals 1493

  Myk innersåle kledd med microcashmere, mykt polstret vristkant. Justerbar hælrem.
  Mer info
  10 Varianter
 • Vernesko Sixton Kentucky

  Vernesko Sixton Kentucky

  Vernesko med bred lest og god passform. To-lags såle, energiabsorberende PU mellomsåle og slitesterk PU yttersåle med god friksjon. Overdel i fullnarvet skinn, polstret pløse. Fôret med 3D Air CIRCULATION for optimal transport av fukt. Innleggssåle i lateksskum. Spikertrampsåle og tåvernhette i stål.
  Mer info
  13 Varianter
 • Vernesko Jalas 1738 Easyroll

  Vernesko Jalas 1738 Easyroll

  Vernesko med tåhette i aluminium, mykt spiktrampvern samt gripesikker yttersåle. BOA-snøring. Innersåle i merinoull med dobble stødempingsoner i Poron XRD.
  Mer info
  12 Varianter
 • Vernesko Sixton Pasitos grå

  Vernesko Sixton Pasitos grå

  Svært lett vernesko med bred lest og god passform. To-lags såle, energiabsorberende PU mellomsåle og slitesterk PU yttersåle med god friksjon. Sålen er utstyrt med utsparret gelenk for støtte og stabilitet. Overdel i nubuk og korrigert skinn, polstret pløse. Fôret med 3D Air CIRCULATION for optimal transport av fukt. Anatomisk formet innleggssåle i EVA HD for optimal støtdempning og komfort. Spikertrampsåle i kompositt og tåvernhette i aluminium. Standard: EN ISO 20345 S3 ESD SRC.
  Mer info
  14 Varianter
 • Vernesko Sixton Land

  Vernesko Sixton Land

  Vernesko med bred lest og god passform. To-lags såle, energiabsorberende PU mellomsåle og slitesterk PU yttersåle med god friksjon. Sålen er utstyrt med utsparret gelenk for støtte og stabilitet. Overdel i mykt vannavvisende fullnarvet skinn, polstret pløse. Fôret med 3D Air CIRCULATION for optimal transport av fukt. Anatomisk formet innleggssåle i EVA for god støtdemping og komfort. Spikertrampsåle og tåvernhette i kompositt. PU forsterket tå.
  Standard: EN ISO 20345 S3 SRC
  Mer info
  11 Varianter
 • Vernesko Jalas 1848K Titan

  Vernesko Jalas 1848K Titan

  Vernestøvel med tåhette i aluminium, myk spikertrampbeskyttelse og varmebestandig yttersåle. Kevlar tråd i de ovennevnte del sømmer og Thinsulate varmetetting i avsnittet over. Innersåle med doble støtdemping soner i Poron XRD.
  Mer info
  13 Varianter
 • Vernestøvel Jalas King 1868

  Vernestøvel Jalas King 1868

  En varme og oljebestandig støvel, sydd med kevlartråd for å tåle et tøft miljø. Sklisikker såle i Nitrilgummi. Aluminium vernetå og stål spikertrampsåle. Ekstra bred lest.
  Mer info
  13 Varianter
 • Vernesko Jalas 9548 Exalter Easyroll

  Vernesko Jalas 9548 Exalter Easyroll

  Lett og komfortabel vernesko med BOA snøring. Aluminium tåhette og spikertrampbeskyttelse i tekstiler. Overdel i mikrofiber / tekstil. Varmebestandig og oljebestandig yttersåle av nitril og pustende innersåle . Antistatiske egenskaper. Antibakteriell fiber som hindrer lukt. ESD-godkjent.
  Mer info
  12 Varianter
 • Skyddsstövel Arbesko 50562

  Skyddsstövel Arbesko 50562

  Dubbelt varmfodrad – både ullfoder och Thinsulate – samt impregnerad vinterskyddsstövel med H2O Blocker mot snöslask. Modellen har även en speciellt framtagen värmeisolerande aluminiumtåhätta och skön fleece-inläggssula.
  Mer info
  8 Varianter
 • Vernesko Jalas 1898 Winter King

  Vernesko Jalas 1898 Winter King

  Vinterforet beskyttende støvel varmebestandig Kevlar søm, aluminium tåhette, myk spikertrampbeskyttelse og varmebestandig yttersåle. Avansert fôr i tre lag. Innersåle med ekstra isolasjon og doble støtdempingssoner laget av Poron XRD
  Mer info
  13 Varianter
 • Vernestøvel Sixton Terranova ICETREK OutDry®

  Vernestøvel Sixton Terranova ICETREK OutDry®

  Lett, varm og vanntett vernestøvel med bred lest og god passform. To-lags såle, energiabsorberende PU mellomsåle og slitesterk VIBRAM® ICETREK høyfriksjons nitrilgummi. Yttersåle med dyp profil og V-formede knaster for høy friksjon. Koniske knaster for gode selvrensende egenskaper. Sålen er utstyrt med utsparret gelenk for støtte og stabilitet. Overdel i mykt vannavvisende fullnarvet skinn, polstret pløse. Glidelås i skaft. OutDry® membran, 100% vanntett og pustende. Fôret med PrimaLoft®, markedets varmeste syntetiske fôr. Ekstra varm innleggssåle i nålefilt med aluminiumsbesetning. Spikertrampsåle og tåvernhette i kompositt. PU forsterket tå.
  Standard: EN ISO 20345 S3 SB-E-P WRU CI WR HRO SRC
  Mer info
  13 Varianter
 • Vernesko Arbesko 382

  Vernesko Arbesko 382

  Behagelig vernesko med innleggssålen X-40 som gir ekstra svikt. Lett aluminiumståhette og myk spikertrampbeskyttelse. ESD-godkjent.
  Mer info
  14 Varianter
 • Vernesko Jalas 4738S

  Vernesko Jalas 4738S

  Kvalitetsko fra Jalas Ejendals med tåhette i aluminium og spikertramp. CI, kuldeisolerende SRC, sklitestet på fliser med såpe og rustfri plate med glyserol. ProNose tåforsterkning og varmebestandig yttesåle. Innersåle med doble støtdempingsoner i Poron XRD og romslig lest. EN ISO 20345 S3
  Mer info
  16 Varianter
 • ...

melding fra Ahlsell

Javascript er avstengt i din webbleser. For full funktionalitet anbefaler vi at du slår på Javascript

melding fra Ahlsell

Cookies er Inaktivert. For at nettsiden ska fungere korrekt må webbleseren tillat cookies.