Handlekurv: 0

Tøm innkjøpsliste

Du har 0 ordrerader i innkjøpslisten.
Er du sikker på at du vil tømme innkjøpslisten?

Din innkjøpsliste er tom

Arbeidssko, uten beskyttelse

Viser 1 til 15 av 15

 • Joggesko HH Trackfinder II 78204 - 995
  Joggesko HH Trackfinder II 78204 - 995
  Disse vanntette turskoene er lette, komfortable og gir god støtte til foten. EVA-mellomsålen gir utmerket støtdemping, og den solide yttersålen er ideell for steinete terreng. De passer perfekt til turgåing.
  Mer info
  9 Varianter
 • Joggesko HH Rabbora 78253
  Joggesko HH Rabbora 78253
  Lette løpesko med forhøyd rygg for terrengløping. De har utmerket støtdemping og ekstra stabilitet, som samtidig gir god kontakt med underlaget. C-Zone teknologien gir ekstra støtdemping og yttersålen i gummi har et grovt mønster som gir perfekt grep.
  Mer info
  9 Varianter
 • Arbeidsstøvel Arbesko 51692
  Arbeidsstøvel Arbesko 51692
  Støvlett med varmt fôr og impregnert skinn med H2O Blocker – en slitesterk glidelås med effektiv beskyttelse mot snø og slaps. Varmeisolerende Thermolite®-fôr. Har den nye revolusjonerende kombinasjonen av innleggssålen X-40 Duo og Energy Gel® 2.0 for maksimal støtdemping, fjæring og komfort - og en varmebestandig såle i nitrilgummi med svært godt feste.
  Mer info
  14 Varianter
 • Joggesko HH W Trackfinder II 78206-992
  Joggesko HH W Trackfinder II 78206-992
  Disse vanntette turskoene for kvinner er lette og komfortable med god støtte. EVA-mellomsålen gir utmerket støtdemping, og den solide yttersålen er ideell for steinete terreng. De passer perfekt til turgåing.
  Mer info
  6 Varianter
 • Yrkessko Jalas 5282 Roam Respiro
  Yrkessko Jalas 5282 Roam Respiro
  Yrkessko med membran i slitsulan patenterat av GEOX Company. Ovandel i PU-belagt läder. Innersula med dubbla stötdämpningszoner i Poron XRD.
  Mer info
  12 Varianter
 • Arbeidssko Jalas 5052
  Arbeidssko Jalas 5052
  En komfortabel sko for deg som står og går hele dagen. Loafermodellen er uten snøring og lett å ta på. Overdel i lettstelt lær med normal lest, yttersåle i oljebestandig polyuretan for tilfeller der du kan bevege deg på glatte underlag. Innersålen har Ergothan Hypersorb, et avansert støtdempende system som reduserer belastningen på hælen med 99 prosent. Tebox-fóret ventilerer effektivt bort fuktighet og svette. En pen sko som du like gjerne kan bruke på jobben som på fritiden. ESD-godkjent klasse 1. Familie: Grand Walking.
  Mer info
  5 Varianter
 • Arbeidssko Jalas 5042
  Arbeidssko Jalas 5042
  En luftig sandalsko med regulerbar rem rundt hælen samt over fotryggen for beste passform. Drilex-fóret leder effektivt bort fuktighet og svette og gjør at føttene føles tørre og svale gjennom hele arbeidsøkten. Ergothan Hypersorb er en avansert støtdemping som reduserer belastningen på ankelen og skåner både føttene og ryggen. Skoen er antistatisk og ESD-godkjent i klasse 1. Familie: Grand Walking.
  Mer info
  1 Variant
 • Yrkessko Cat Versa Black
  Yrkessko Cat Versa Black
  Yrkessko Versa skinn/textil utan skydd med snörning.
  Mer info
  6 Varianter
 • Klogg Ejendals 1483
  Klogg Ejendals 1483
  Klogg yrkessko i PU-behanlet lær. Yttersålen er oljebestandig og kloggen leveres med vristrem. Til bruk innendørs.
  Mer info
  12 Varianter
 • Arbeidssko Jalas Stella 1122
  Arbeidssko Jalas Stella 1122
  Jalas 1122 Stella er en ESD godkjent damesko med snøring. Overdel i narvlær. Innersåle har dobble støtdempingssoner i Poron XRD. Godkjent iht EN ISO 20347:2012 og IEC 61340-5 (ESD).
  Mer info
  1 Variant
 • Arbeidssko Jalas 5012
  Arbeidssko Jalas 5012
  En luftig, hvit halvsko med regulerbar rem rundt hælen for beste passform. Mikrofiber i overdelen med ventilasjon på sidene og Drilex-fór som effektivt leder bort fuktighet og svette. Fóret gjør at føttene føles tørre og svale gjennom hele arbeidsøkten. Ergothan Hypersorb er en avansert støtdemping som reduserer belastningen på ankelen og skåner både føttene og ryggen. Skoen er antistatisk og ESD-godkjent i klasse 1. Skoen er vaskbar. Familie: Grand Walking.
  Mer info
  3 Varianter
 • Tursko Viking Komfort GTX W
  Tursko Viking Komfort GTX W
  Sporty og lett tursko tilpasset damelesten som kan brukes til de fleste aktiviteter. Den har en litt smalere passform og er produsert i polyesternetting som har høy pusteevne og slitesterke forsterkninger i polyuretan. Sidestabilisatorer er forbundet med lissesystemet. GORE-TEX®-membran for 100 prosent vanntett beskyttelse. Den har støtdempende EVA mellomsålen, og en komfortabel innleggsåle som tilpasser seg foten.
  Mer info
  7 Varianter
 • Yrkessko Jalas 5022
  Yrkessko Jalas 5022
  Ekstremt godt grep, svært god passform, ekstra behagelig, luftig, ekstra god støtdemping, lett. Lav vekt, oljebestandig yttersåle, antistatiske egenskaper, doble støtdempingssoner, i henhold til IEC 61340-5-1 (ESD). Motvirker risiko for:, antistatisk, skliing. Utendørs, innendørs, kontormiljøer, glatte miljøer, tørre miljøer, rene miljøer. Hotell- og restaurantarbeid, omsorgsarbeid, servicearbeid, kontorarbeid, butikkarbeid
  Mer info
  11 Varianter
 • Tursko Viking Komfort GTX
  Tursko Viking Komfort GTX
  Sporty og lett tursko som kan brukes til de fleste aktiviteter. Den har en litt smalere passform og er produsert i polyesternetting som har høy pusteevne og slitesterke forsterkninger i polyuretan. Sidestabilisatorer er forbundet med lissesystemet. GORE-TEX®-membran for 100 prosent vanntett beskyttelse. Den har støtdempende EVA mellomsålen, og en komfortabel innleggsåle som tilpasser seg foten.
  Mer info
  7 Varianter
 • Yrkessko Jalas Ronald 2112
  Yrkessko Jalas Ronald 2112
  Yrkessko för uniformsbruk med slitsula i PU. Innersula med dubbla stötdämpningszoner i Poron XRD.
  Mer info
  5 Varianter

melding fra Ahlsell

Javascript er avstengt i din webbleser. For full funktionalitet anbefaler vi at du slår på Javascript

melding fra Ahlsell

Cookies er Inaktivert. For at nettsiden ska fungere korrekt må webbleseren tillat cookies.