Handlekurv: 0

Tøm innkjøpsliste

Du har 0 ordrerader i innkjøpslisten.
Er du sikker på at du vil tømme innkjøpslisten?
Noe gikk galt når prisene skulle lastes ned. Forsøk igjen.

Din innkjøpsliste er tom

Gummistøvler med tåhette-/ spikertramp

Viser 1 til 17 av 17

 • Gummistøvel Dunlop Purofort 462933
  Gummistøvel Dunlop Purofort 462933
  PU-støvel, tåhette samt spikertrampebeskyttelse i stål.
  Mer info
  12 Varianter
 • Gummistøvel Dunlop Purofort 762933
  Gummistøvel Dunlop Purofort 762933
  En superlett, smidig og tøff vernestøvel med ståltåhette og spikertrampbeskyttelse, kan kompletteres med innerfor i teknisk fleece. PU i hele overdelen som tåler olje og ammoniak. Klippbart skaft. Slitesåle i PU med TPU innlegg for godt grep på alle underlag.
  Mer info
  14 Varianter
 • Vernestøvel Bekina® Steplite®XCi XC900
  Vernestøvel Bekina® Steplite®XCi XC900
  Lett vernestøvel med bred lest og god passform. Såle og overdel i myk og fleksibel PU. Grove og selvrensende knaster i slitesåle for god sklisikkerhet. Knast på hæl for lett avtaking. Romslig skaft som kan klippes ned. Leveres med innleggssåle med støtdempende sone i hæl. Tåvernhette i kompositt og spikertrampsåle i Kevlar. Kan brukes hele året, ned til -40 °C.
  Mer info
  24 Varianter
 • Vernestøvel Grubs Ceramic 5.0 lav
  Vernestøvel Grubs Ceramic 5.0 lav
  Støvel med lavt skaft, noe som gjør den lett å komme inn og ut av. Den har tåhette og spikertramp i keramisk komposit, varmeisolering og en meget sklisikker oljebestandig såle. Uttagbar innersåle i 6 mm Nitrocell som former seg til foten under bruk. Isolering som holder støvelen varm. 5 mm Neopren, ventilert innerfor og beskyttende utside i naturgummi og nylonvev. Mønstret såle i slitesterk nitril. Kan vaskes i maskin.
  Varmeisolerende: 20° C- Komfortsone: Ca -15° C-+15° C
  Skafthøyde: 19 cm (størrelse 42)
  Mer info
  10 Varianter
 • Vernestøvel Cofra Hunter S5 spikertramp
  Vernestøvel Cofra Hunter S5 spikertramp
  Lett og fleksibel vernestøvel for arbeid i de fleste miljøer
  Mer info
  7 Varianter
 • Vernestøvel Bekina® Steplite® Food P2300
  Vernestøvel Bekina® Steplite® Food P2300
  Lett vernestøvel med bred lest og god passform. Såle og overdel i myk og fleksibel PU. Knast på hæl for lett avtaking. Romslig skaft som kan klippes ned. Leveres med 3-lags fukttransporterende innleggssåle. Tåvernhette og spikertrampsåle i stål. Kan brukes hele året, ned til -20 °C.
  Mer info
  28 Varianter
 • Vernestøvel Grubs Ceramic 5.0 høy
  Vernestøvel Grubs Ceramic 5.0 høy
  En vanntett, varm og bekvem støvel på arbeidsplasser med krav på godkjent beskyttelse. Støvelen er godkjent i henhold til EN ISO 20345 – klasse: S 5 Ceramic inneholder ingen metalldeler. Tåhetten og spikertramp beskyttelse er i keramisk komposit, noe som ikke leder kulde. Ceramic er antimagnetisk og antistatisk og kan derfor brukes i brannfarlige områder. Ceramic har Grub’s <> isolering som holder støvelen varm. Det innebærer 5 mm Neopren, ventilert innerfor og beskyttende utside i naturgummi og nylonvev. Varmeisolerende: 20° C – Komfortsone: ca -15° C - + 15° C
  Mer info
  7 Varianter
 • Vernestøvel Bekina® Steplite®X X2400
  Vernestøvel Bekina® Steplite®X X2400
  Lett vernestøvel med bred lest og god passform. Såle og overdel i myk og fleksibel PU. Grove og selvrensende knaster i slitesåle for god sklisikkerhet. Knast på hæl for lett avtaking. Romslig skaft som kan klippes ned. Leveres med innleggssåle med støtdempende sone i hæl. Tåvernhette i kompositt og spikertrampsåle i Kevlar. Kan brukes hele året, ned til -30 °C.
  Mer info
  14 Varianter
 • Vernestøvel Dunlop 760933
  Vernestøvel Dunlop 760933
  Dunlop 760933 er en superlett, smidig og tøff støvel som passer for helårsbruk. Kan kopletteres med innerfor i teknisk fleece. Pu i hele overdelen som tåler olje og ammoniak. Slitesterk såle i PU med TPU innlegg for godt grep på alle underlag.
  Mer info
  13 Varianter
 • Vernestøvel Bekina® Steplite® P2400
  Vernestøvel Bekina® Steplite® P2400
  Lett vernestøvel med bred lest og god passform. Såle og overdel i myk og fleksibel PU. Knast på hæl for lett avtaking. Romslig skaft som kan klippes ned. Leveres med 3-lags fukttransporterende innleggssåle. Tåvernhette og spikertrampsåle i stål. Kan brukes hele året, ned til -20 °C
  Mer info
  14 Varianter
 • Brannstøvel Jalas 1578
  Brannstøvel Jalas 1578
  Jalas brannstøvel. Høyeste kvalitetsnivå på beskyttelsen, ekstremt godt grep, svært god passform, ekstra behagelig, ekstra god støtdemping.
  Mer info
  9 Varianter
 • Vernestøvel Dunlop Purofort+ C762041
  Vernestøvel Dunlop Purofort+ C762041
  Gir god varme ned til -20 grader. Komfortabel vernestøvel med økt beskyttelse. Sklisikker yttersåle for bedre fremkommelighet, tåre-ribbet skaft med mer materiale, anatomisk fotseng og økt plass til tærne. Høy komfort, god passform og økt beskyttelse for å bli slitt under lange arbeidsøkter med den beste beskyttelsen og uten noe som resulterer i slitne føtter. Motstandsdyktig mot mineraler, vegetabilske og animalske oljer / fett og gjødsel
  Mer info
  6 Varianter
 • Vernestøvel Tretorn 31928 spikertramp
  Vernestøvel Tretorn 31928 spikertramp
  Komfortabel, romslig gummistøvel med spikertrampbeskyttelse og justerbart skaft.
  Mer info
  11 Varianter
 • Vernestøvel Bekina® Thermolite® Z0300
  Vernestøvel Bekina® Thermolite® Z0300
  Lett vernestøvel med bred lest og god passform. Ekstra godt egnet i kalde omgivelser da den har ekstra tykk såle og skaft i isolerende polyueretan som holder seg mykt og smidig ved lave temperaturer. Såle med govt mønster og selvrensende profil for ekstra god sklisikkerhet. Innleggsåler i filt. Tåvernhette i stål. Tåler temperatur ned til -40°C.
  Mer info
  9 Varianter
 • Vernestøvel Bekina® Steplite®X X2900
  Vernestøvel Bekina® Steplite®X X2900
  Lett vernestøvel med bred lest og god passform. Såle og overdel i myk og fleksibel PU. Grove og selvrensende knaster i slitesåle for god sklisikkerhet. Knast på hæl for lett avtaking. Romslig skaft som kan klippes ned. Leveres med innleggssåle med støtdempende sone i hæl. Tåvernhette i kompositt og spikertrampsåle i Kevlar. Kan brukes hele året, ned til -30 °C.
  Mer info
  12 Varianter

Melding fra Ahlsell

Javascript er avstengt i din webbleser. For full funksjonalitet anbefaler vi at du slår på Javascript

Melding fra Ahlsell

Cookies er Inaktivert. For at nettsiden ska fungere korrekt må webbleseren tillat cookies.