Handlekurv: 0

Tøm innkjøpsliste

Du har 0 ordrerader i innkjøpslisten.
Er du sikker på at du vil tømme innkjøpslisten?

Din innkjøpsliste er tom

Halvhøye og høye vernestøvler med tåhette og spikertramp

Viser 1 til 20 av 53

 • Verneskolett Jalas OffRoad 1870
  Verneskolett Jalas OffRoad 1870
  Vernesko Jalas 4770 Offroad S2
  Mer info
  13 Varianter
 • Vernestøvel Jalas King 1868
  Vernestøvel Jalas King 1868
  En varme og oljebestandig støvel, sydd med kevlartråd for å tåle et tøft miljø. Sklisikker såle i Nitrilgummi. Aluminium vernetå og stål spikertrampsåle. Ekstra bred lest.
  Mer info
  13 Varianter
 • Verneskolett Sixton Eldorado OutDry®
  Verneskolett Sixton Eldorado OutDry®
  Verneskolett med bred lest og god passform. To-lags såle, energiabsorberende PU mellomsåle og slitesterk Vibram® nitrilgummi yttersåle med god friksjon. Sålen er utstyr med utsparret gelenk for støtte og stabilitet. Overdel i mykt vannavvisende fullnarvet skinn med refleksdetaljer, polstret pløse. OutDry® membran, 100% vanntett og pustende. 3D Air fôr for effektiv transport av fukt og varme. Anatomisk formet innleggsåle i EVA for god støtdemping og komfort. Spikerttrampsåle og tåvernhette i kompositt, PU forsterket tå. EN ISO 20345 S3 WR HRO SRC
  Mer info
  11 Varianter
 • Vernestøvel 1878 Offroad Jalas
  Vernestøvel 1878 Offroad Jalas
  Meget lett og behagelig vernestøvel til helårsbruk. Teknisk fleecefôr og praktisk glidelås i siden. Meget sklisikker på is og snø. Spikertrampbeskyttelse. Innleggsåler med doble dempningssoner i PoronXRD. Ekstra bred lest. EN ISO 20345:2011, S3 SRC CI HRO. Str. 35 – 50.
  Mer info
  16 Varianter
 • Vinterstøvel Jalas 1898 Winter King
  Vinterstøvel Jalas 1898 Winter King
  Vinterforet beskyttende støvel varmebestandig Kevlar søm, aluminium tåhette, myk spikertrampbeskyttelse og varmebestandig yttersåle. Avansert fôr i tre lag. Innersåle med ekstra isolasjon og doble støtdempingssoner laget av Poron XRD
  Mer info
  13 Varianter
 • Vernesko Graninge 2703
  Vernesko Graninge 2703
  En komfortabel og funksjonell vernestøvel for arbeid og fritid
  Mer info
  9 Varianter
 • Vernestøvel Arbesko 50562
  Vernestøvel Arbesko 50562
  Dubbelt varmfodrad – både ullfoder och Thinsulate – samt impregnerad vinterskyddsstövel med H2O Blocker mot snöslask. Modellen har även en speciellt framtagen värmeisolerande aluminiumtåhätta och skön fleece-inläggssula.
  Mer info
  8 Varianter
 • Vernestøvel Sixton Terranova ICETREK OutDry®
  Vernestøvel Sixton Terranova ICETREK OutDry®
  Lett, varm og vanntett vernestøvel med bred lest og god passform. To-lags såle, energiabsorberende PU mellomsåle og slitesterk VIBRAM® ICETREK høyfriksjons nitrilgummi. Yttersåle med dyp profil og V-formede knaster for høy friksjon. Koniske knaster for gode selvrensende egenskaper. Sålen er utstyrt med utsparret gelenk for støtte og stabilitet. Overdel i mykt vannavvisende fullnarvet skinn, polstret pløse. Glidelås i skaft. OutDry® membran, 100% vanntett og pustende. Fôret med PrimaLoft®, markedets varmeste syntetiske fôr. Ekstra varm innleggssåle i nålefilt med aluminiumsbesetning. Spikertrampsåle og tåvernhette i kompositt. PU forsterket tå.
  Standard: EN ISO 20345 S3 SB-E-P WRU CI WR HRO SRC
  Mer info
  13 Varianter
 • Vernestøvel Jalas Zenit 1718 Easyroll
  Vernestøvel Jalas Zenit 1718 Easyroll
  Vernestøvel med tåhette i aluminium, spiktrampvern i stål samt gripesikker yttersåle. BOA-snøring. Innersåle i Merinoull med dobble støtdempingsoner i Poron XRD.
  Mer info
  12 Varianter
 • Vernestøvel Sixton Terranova
  Vernestøvel Sixton Terranova
  Lett og varm vernestøvel med bred lest og god passform. To-lags såle, energiabsorberende PU mellomsåle og slitesterk VIBRAM® yttersåle i varmebestandig nitrilgummi med god friksjon. Yttersåle med selvrensende profil og V-formede knaster. Sålen er utstyrt med utsparret gelenk for støtte og stabilitet. Overdel i mykt vannavvisende fullnarvet skinn, polstret pløse. Glidelås i skaft. Fôret med Polar ull og Thinsulate™. Ekstra varm innleggssåle i nålefilt med aluminiumsbesetning. Spikertrampsåle og tåvernhette i kompositt. PU forsterket tå.
  Standard: EN ISO 20345 S3 HRO CI SRC
  Mer info
  11 Varianter
 • Vernesko HH Oslo 78302
  Vernesko HH Oslo 78302
  Disse vinterstøvlene er sertifisert for kuldeisolering. De har en vanntett OutDry®-membran og har både 200 g/m² Primaloft® termisk isoleringslag og et tykt fôr i naturlig ull for svært kalde forhold. De er laget av ventilerende fullnarvet skinn og har en yttersåle i Vibram®-gummi som ikke lager merker, med fast støpt beskyttelse på tåkappen. Sålen er varmebestandig ved kortvarig kontakt med varme opptil 300 °C og er laget av en ny gummiblanding, utviklet av Vibram® for å gi økt stabilitet og grep på is.
  Skoene har en fastsydd WED®-såle som opprettholder skoens antistatiske egenskaper, selv når innersålen fjernes eller byttes ut. De leveres også med en lett og fleksibel Enigma Zero® spikertrampbeskyttelse i kompositt og vernetå i kompositt. De er forsterket med et Dualmicro®-innlegg som gir ekstra slitestyrke.
  Mer info
  8 Varianter
 • Vernestøvel Arbesko 402
  Vernestøvel Arbesko 402
  Behagelig og slitesterk verneskolett med ekstra tåforterker på tuppen og den nye revolusjonerende kombinasjonen av innleggssålen X-40 Duo og Energy Gel® 2.0 for maksimal støtdemping, fjæring og komfort. Aluminiumståhette og myk spikertrampbeskyttelse. ESD-godkjent.
  Mer info
  14 Varianter
 • Vernestøvel Jalas 3978 S3 Offroad
  Vernestøvel Jalas 3978 S3 Offroad
  En støvel med mange smarte funksjoner som sklisikker såle, maksimal støtdemping, aluminiumtåhette, spikertramp, glidelås på innsiden m.m
  Mer info
  12 Varianter
 • Vernestøvel Jalas 3318 Drylock
  Vernestøvel Jalas 3318 Drylock
  Vanntett halvhøy sko i skinn med aluminiumståhette i stål. ProNose slitebeskyttelse på tåhette, varmebestandig slitesåle samt innersåle med dobbel støtdempingssone i Poron® XRD™. Godkjent i henhold til EN ISO 20345, IEC 61340-5-1 (ESD)
  Mer info
  12 Varianter
 • Vernestøvel Graninge 7298
  Vernestøvel Graninge 7298
  Vernesko med normal passform, antistatiske egenskaper, oljebestandig yttersåle.
  Mer info
  14 Varianter
 • Vernestøvel Jalas Zenit 1728 Easyroll
  Vernestøvel Jalas Zenit 1728 Easyroll
  Pelsfôret vernestøvlett med Boa lås og snølås. Aluminium vernetå og plasmabehandlet tekstil spikertrampsåle. Støvelen har et meget godt grep og en svært god passform. Dette er en meget varm og behagelig støvlett med ekstra god støtdemping (Ergothan).
  Mer info
  12 Varianter
 • Vernestøvel 1808 Icetrack Jalas
  Vernestøvel 1808 Icetrack Jalas
  Ekstra varm vernestøvel for de kalde dagene. Meget sklisikker på snø og is. Pelsfôr og glidelås i siden. Myk spikertrampbeskyttelse og innelggsåler med doble støtdempningssoner i PoronXRD. Ekstra bred lest. EN ISO 20345:2011, S3 SRC CI HRO. Str. 36-48.
  Mer info
  13 Varianter
 • Vernestøvel Sixton Nebraska
  Vernestøvel Sixton Nebraska
  Vernestøvel med bred lest og god passform. To-lags såle, energiabsorberende PU mellomsåle og slitesterk PU yttersåle med god friksjon. Overdel i fullnarvet skinn, polstret pløse. Fiberpels fôr. Innleggsåle i nålefilt med aluminiumsbesetning. Spikerttrampsåle og tåvernhette i stål.
  Mer info
  11 Varianter
 • Vernesko Jalas 1365
  Vernesko Jalas 1365
  Behagelig støvel med overdel i fullnarvslær. Den har hurtigsnøring og glidelås på innsiden samt en myk, polstret belgpløs. Tåhette av aluminium gir støvelen en lav vekt og utmerket balanse. Såle PU/Nitril, fóret med Drilex. Familie Grip, normal lest. Verneklasse S3 HRO. Egenskaper: 4 mm Ergothan Hypersorb, antistatisk, mykt plasmabehandlet spikertrampbeskyttelse i tekstil.
  Mer info
  6 Varianter
 • Vernesko HH Chelsea Welted 78300
  Vernesko HH Chelsea Welted 78300
  Disse svært gode vinterstøvlene, som har en antisklisåle i gummi i Good Year Weltkonstruksjon, er en solid og støttende støvel med en definert hæl og mellomområde med mønster som gir godt grep på stiger. De har Helly Tech® Performance-membranen, som gjør dem vanntette og ventilerende, og de er sertifisert for kuldeisolering. De har en Lenzi® L-Protection® spikertrampbeskyttelse og en lett tåkappe i kompositt. De er også utstyrt med HellyWear-forsterkningen som beskytter tærne mot ubehag.
  Mer info
  7 Varianter

melding fra Ahlsell

Javascript er avstengt i din webbleser. For full funktionalitet anbefaler vi at du slår på Javascript

melding fra Ahlsell

Cookies er Inaktivert. For at nettsiden ska fungere korrekt må webbleseren tillat cookies.