Handlekurv: 0

Tøm innkjøpsliste

Du har 0 ordrerader i innkjøpslisten.
Er du sikker på at du vil tømme innkjøpslisten?
Noe gikk galt når prisene skulle lastes ned. Forsøk igjen.

Din innkjøpsliste er tom

Halvhøye og høye vernestøvler med tåhette og spikertramp

Viser 1 til 20 av 47

 • Verneskolett Jalas OffRoad 1870
  Verneskolett Jalas OffRoad 1870
  Vernesko Jalas 4770 Offroad S2
  Mer info
  13 Varianter
 • Vernestøvel Jalas® Offroad 1878
  Vernestøvel Jalas® Offroad 1878
  Meget lett og behagelig vernestøvel til helårsbruk. Teknisk fleecefôr og praktisk glidelås i siden. Meget sklisikker på is og snø. Spikertrampbeskyttelse. Innleggsåler med doble dempningssoner i PoronXRD. Ekstra bred lest. EN ISO 20345:2011, S3 SRC CI HRO. Str. 35 – 50.
  Mer info
  16 Varianter
 • Vernestøvel Jalas King 1868
  Vernestøvel Jalas King 1868
  En varme og oljebestandig støvel, sydd med kevlartråd for å tåle et tøft miljø. Sklisikker såle i Nitrilgummi. Aluminium vernetå og stål spikertrampsåle. Ekstra bred lest.
  Mer info
  13 Varianter
 • Vernestøvel Arbesko 50562
  Vernestøvel Arbesko 50562
  Dubbelt varmfodrad – både ullfoder och Thinsulate – samt impregnerad vinterskyddsstövel med H2O Blocker mot snöslask. Modellen har även en speciellt framtagen värmeisolerande aluminiumtåhätta och skön fleece-inläggssula. Livsmedelsanpassad.
  Mer info
  8 Varianter
 • Vinterstøvel Jalas Winter King 1898
  Vinterstøvel Jalas Winter King 1898
  Vinterforet beskyttende støvel varmebestandig Kevlar søm, aluminium tåhette, myk spikertrampbeskyttelse og varmebestandig yttersåle. Avansert fôr i tre lag. Innersåle med ekstra isolasjon og doble støtdempingssoner laget av Poron XRD
  Mer info
  13 Varianter
 • Verneskolett Sixton Eldorado OutDry®
  Verneskolett Sixton Eldorado OutDry®
  Verneskolett med bred lest og god passform. To-lags såle, energiabsorberende PU mellomsåle og slitesterk Vibram® nitrilgummi yttersåle med god friksjon. Sålen er utstyr med utsparret gelenk for støtte og stabilitet. Overdel i mykt vannavvisende fullnarvet skinn med refleksdetaljer, polstret pløse. OutDry® membran, 100% vanntett og pustende. 3D Air fôr for effektiv transport av fukt og varme. Anatomisk formet innleggsåle i EVA for god støtdemping og komfort. Spikerttrampsåle og tåvernhette i kompositt, PU forsterket tå. EN ISO 20345 S3 WR HRO SRC
  Mer info
  11 Varianter
 • Vernesko Graninge® 2703
  Vernesko Graninge® 2703
  En komfortabel og funksjonell vernestøvel for arbeid og fritid
  Mer info
  9 Varianter
 • Vernesko HH Oslo 78302
  Vernesko HH Oslo 78302
  Disse vinterstøvlene er sertifisert for kuldeisolering. De har en vanntett OutDry®-membran og har både 200 g/m² Primaloft® termisk isoleringslag og et tykt fôr i naturlig ull for svært kalde forhold. De er laget av ventilerende fullnarvet skinn og har en yttersåle i Vibram®-gummi som ikke lager merker, med fast støpt beskyttelse på tåkappen. Sålen er varmebestandig ved kortvarig kontakt med varme opptil 300 °C og er laget av en ny gummiblanding, utviklet av Vibram® for å gi økt stabilitet og grep på is.
  Skoene har en fastsydd WED®-såle som opprettholder skoens antistatiske egenskaper, selv når innersålen fjernes eller byttes ut. De leveres også med en lett og fleksibel Enigma Zero® spikertrampbeskyttelse i kompositt og vernetå i kompositt. De er forsterket med et Dualmicro®-innlegg som gir ekstra slitestyrke.
  Mer info
  8 Varianter
 • Vernestøvel Sixton Terranova
  Vernestøvel Sixton Terranova
  Lett og varm vernestøvel med bred lest og god passform. To-lags såle, energiabsorberende PU mellomsåle og slitesterk VIBRAM® yttersåle i varmebestandig nitrilgummi med god friksjon. Yttersåle med selvrensende profil og V-formede knaster. Sålen er utstyrt med utsparret gelenk for støtte og stabilitet. Overdel i mykt vannavvisende fullnarvet skinn, polstret pløse. Glidelås i skaft. Fôret med Polar ull og Thinsulate™. Ekstra varm innleggssåle i nålefilt med aluminiumsbesetning. Spikertrampsåle og tåvernhette i kompositt. PU forsterket tå.
  Standard: EN ISO 20345 S3 HRO CI SRC
  Mer info
  11 Varianter
 • Vernestøvel Jalas Zenit 1718 Easyroll
  Vernestøvel Jalas Zenit 1718 Easyroll
  Vernestøvel med tåhette i aluminium, spiktrampvern i stål samt gripesikker yttersåle. BOA-snøring. Innersåle i Merinoull med dobble støtdempingsoner i Poron XRD.
  Mer info
  12 Varianter
 • Verneskolett Jalas 1828 Jupiter
  Verneskolett Jalas 1828 Jupiter
  Høyeste kvalitetsnivå på beskyttelsen, ekstremt godt grep, svært god passform, ekstra behagelig, ekstra god støtdemping
  Mer info
  16 Varianter
 • Vernestøvel 1808 Icetrack Jalas
  Vernestøvel 1808 Icetrack Jalas
  Ekstra varm vernestøvel for de kalde dagene. Meget sklisikker på snø og is. Pelsfôr og glidelås i siden. Myk spikertrampbeskyttelse og innelggsåler med doble støtdempningssoner i PoronXRD. Ekstra bred lest. EN ISO 20345:2011, S3 SRC CI HRO. Str. 36-48.
  Mer info
  13 Varianter
 • Vernestøvel Sixton Nebraska
  Vernestøvel Sixton Nebraska
  Vernestøvel med bred lest og god passform. To-lags såle, energiabsorberende PU mellomsåle og slitesterk PU yttersåle med god friksjon. Overdel i fullnarvet skinn, polstret pløse. Fiberpels fôr. Innleggsåle i nålefilt med aluminiumsbesetning. Spikerttrampsåle og tåvernhette i stål.
  Mer info
  11 Varianter
 • Vernesko HH Chelsea Welted 78300
  Vernesko HH Chelsea Welted 78300
  Disse svært gode vinterstøvlene, som har en antisklisåle i gummi i Good Year Weltkonstruksjon, er en solid og støttende støvel med en definert hæl og mellomområde med mønster som gir godt grep på stiger. De har Helly Tech® Performance-membranen, som gjør dem vanntette og ventilerende, og de er sertifisert for kuldeisolering. De har en Lenzi® L-Protection® spikertrampbeskyttelse og en lett tåkappe i kompositt. De er også utstyrt med HellyWear-forsterkningen som beskytter tærne mot ubehag.
  Mer info
  7 Varianter
 • Vernestøvel Graninge 7298
  Vernestøvel Graninge 7298
  Vernesko med normal passform, antistatiske egenskaper, oljebestandig yttersåle.
  Mer info
  14 Varianter
 • Vernestøvel Jalas Zenit 1728 Easyroll
  Vernestøvel Jalas Zenit 1728 Easyroll
  Pelsfôret vernestøvlett med Boa lås og snølås. Aluminium vernetå og plasmabehandlet tekstil spikertrampsåle. Støvelen har et meget godt grep og en svært god passform. Dette er en meget varm og behagelig støvlett med ekstra god støtdemping (Ergothan).
  Mer info
  12 Varianter
 • Vernesko HH Vika Mid 78254
  Vernesko HH Vika Mid 78254
  Disse vannavstøtende, lave støvlene har vannavstøtende Hydrotech®-nubuck med Dualmicro®-hælforsterkning og WED® Wire Electricity Discharge Strobel-såle, som gjør at skoene opprettholder de antistatiske egenskapene selv når innersålen fjernes eller byttes ut. De leveres også med en lett og fleksibel Enigma Zero(k)® spikertrampbeskyttelse i kompositt og en tåkappe i kompositt. PU er direkte injisert i yttersåle. De lager ikke merker og har skrapehette.
  Mer info
  8 Varianter
 • Vernestøvel Jalas 6498 Natur spikertramp
  Vernestøvel Jalas 6498 Natur spikertramp
  En vakker, helt metallfri vernestøvel med ESD-funksjon som er miljøsertifisert med EU-blomsten
  Mer info
  11 Varianter
 • Vernestøvel Arbesko 50692
  Vernestøvel Arbesko 50692
  Behagelig, varmforet vernestøvel med H2O Blocker - et slitesterk glidelås med effektiv barriere mot snøslaps. Varmeisolerende Thermolite®, innleggsåle med behagelig fleece nærmest foten, refleks, suveren støtdemping, slitebeskyttelse på tåen, aluminiumtåhette. Mykt spikertrampbeskyttelse og en slitesterk, varmebestandig nitrilgummisåle med god feste
  Mer info
  14 Varianter
 • Verneskolett Halvhøy Illnois S
  Verneskolett Halvhøy Illnois S
  Verneskolett med bred lest og god passform. To-lags såle, energiabsorberende PU mellomsåle og slitesterk PU yttersåle med god friksjon. Overdel i fullnarvet skinn, polstret pløse. 3D Air fôr for effektiv transport av fukt og varme. Innleggsåle i lateksskum. Spikerttrampsåle og tåvernhette i stål.
  Mer info
  13 Varianter

Melding fra Ahlsell

Javascript er avstengt i din webbleser. For full funksjonalitet anbefaler vi at du slår på Javascript

Melding fra Ahlsell

Cookies er Inaktivert. For at nettsiden ska fungere korrekt må webbleseren tillat cookies.