Handlekurv: 0

Tøm innkjøpsliste

Du har 0 ordrerader i innkjøpslisten.
Er du sikker på at du vil tømme innkjøpslisten?

Din innkjøpsliste er tom

Vernesko med spikertramp og tåhette

Viser 1 til 20 av 84

 • Vernesko Jalas Light Sport 3468A

  Vernesko Jalas Light Sport 3468A

  Jalas 3468A blir lagt merke til med sine oransje detaljer og stilige utseende. Du får en lett aluminiumståhette som flytter skoens tyngdepunkt bakover. Det gir bedre balanse og mindre belastning på skinnebenet og ryggen. Nyutviklet, tøff og sklisikker yttersåle. Slitasjeforsterkning på tåen. Skoen har også en helt ny type spikertrampbeskyttelse i myk, fleksibel tekstil. Avansert støtdemping i innersålen og snøring for beste passform. En sko for deg som arbeider innen bygg, verksted og industri.
  Mer info
  12 Varianter
 • Vernesko Bata Traxx 213

  Vernesko Bata Traxx 213

  Vernesko lav Bata Traxx 213 med nubuck lær, pustende mesh, TPU forstekning i overdel. For i Bata Cool Comfort® og såle i QuattroTech®. S1P
  Mer info
  13 Varianter
 • Skyddssko Jalas 3118W

  Skyddssko Jalas 3118W

  Skyddssko med tåhätta i stål samt mjukt spiktrampsskydd. Innersula med dubbla stötdämpningszoner i Poron XRD.
  Mer info
  2 Varianter
 • Vernesko Jalas 3018 ZENIT

  Vernesko Jalas 3018 ZENIT

  Den nye generasjon vernesko med innovative material og funksjoner som gir ekstrem høy komfort og bra støtdemping under lange arbeidsøkter
  Mer info
  12 Varianter
 • Vernesko Sixton Kentucky

  Vernesko Sixton Kentucky

  Vernesko med bred lest og god passform. To-lags såle, energiabsorberende PU mellomsåle og slitesterk PU yttersåle med god friksjon. Overdel i fullnarvet skinn, polstret pløse. Fôret med 3D Air CIRCULATION for optimal transport av fukt. Innleggssåle i lateksskum. Spikertrampsåle og tåvernhette i stål.
  Mer info
  13 Varianter
 • Vernesko Toe Guard Base TG80245

  Vernesko Toe Guard Base TG80245

  Base vernesko er en robust vanlige sko i helskinn med bred passform og skarp tå forsterkning PU for økt holdbarhet. Overdel utforming minimerer sømmer på utsatte overflater. Den yttersåle er laget av antistatisk og oljebestandig tokomponent PU.
  Mer info
  11 Varianter
 • Vernestøvel Graninge Vinter 7299

  Vernestøvel Graninge Vinter 7299

  Fòret snørestøvel med glidelås på innsiden.
  Mer info
  14 Varianter
 • Vernesko Jalas 4738S

  Vernesko Jalas 4738S

  Kvalitetsko fra Jalas Ejendals med tåhette i aluminium og spikertramp. CI, kuldeisolerende SRC, sklitestet på fliser med såpe og rustfri plate med glyserol. ProNose tåforsterkning og varmebestandig yttesåle. Innersåle med doble støtdempingsoner i Poron XRD og romslig lest. EN ISO 20345 S3
  Mer info
  16 Varianter
 • Vernesko Graninge 7288

  Vernesko Graninge 7288

  Graninge 7288 er en vernesko med god støtdemping og med sklisikker såle. Skoen er laget i oljet nubuk lær. En god allround sko med tåhette i kompositt og med stål spikertrampbeskyttelse. Tilleggsegenskaper Oljebestandig yttersåle, TPU hælstøtte, antistatiske egenskaper
  Mer info
  14 Varianter
 • Vernesko Sixton Land

  Vernesko Sixton Land

  Vernesko med bred lest og god passform. To-lags såle, energiabsorberende PU mellomsåle og slitesterk PU yttersåle med god friksjon. Sålen er utstyrt med utsparret gelenk for støtte og stabilitet. Overdel i mykt vannavvisende fullnarvet skinn, polstret pløse. Fôret med 3D Air CIRCULATION for optimal transport av fukt. Anatomisk formet innleggssåle i EVA for god støtdemping og komfort. Spikertrampsåle og tåvernhette i kompositt. PU forsterket tå.
  Standard: EN ISO 20345 S3 SRC
  Mer info
  11 Varianter
 • Vernesko Sixton Pasitos grå

  Vernesko Sixton Pasitos grå

  Svært lett vernesko med bred lest og god passform. To-lags såle, energiabsorberende PU mellomsåle og slitesterk PU yttersåle med god friksjon. Sålen er utstyrt med utsparret gelenk for støtte og stabilitet. Overdel i nubuk og korrigert skinn, polstret pløse. Fôret med 3D Air CIRCULATION for optimal transport av fukt. Anatomisk formet innleggssåle i EVA HD for optimal støtdempning og komfort. Spikertrampsåle i kompositt og tåvernhette i aluminium. Standard: EN ISO 20345 S3 ESD SRC.
  Mer info
  14 Varianter
 • Vernesko Jalas 1738 Easyroll

  Vernesko Jalas 1738 Easyroll

  Vernesko med tåhette i aluminium, mykt spiktrampvern samt gripesikker yttersåle. BOA-snøring. Innersåle i merinoull med dobble stødempingsoner i Poron XRD.
  Mer info
  12 Varianter
 • Vernesko Jalas 9548 Exalter Easyroll

  Vernesko Jalas 9548 Exalter Easyroll

  Lett og komfortabel vernesko med BOA snøring. Aluminium tåhette og spikertrampbeskyttelse i tekstiler. Overdel i mikrofiber / tekstil. Varmebestandig og oljebestandig yttersåle av nitril og pustende innersåle . Antistatiske egenskaper. Antibakteriell fiber som hindrer lukt. ESD-godkjent.
  Mer info
  12 Varianter
 • Vernesko Arbesko 382

  Vernesko Arbesko 382

  Behagelig vernesko med innleggssålen X-40 som gir ekstra svikt. Lett aluminiumståhette og myk spikertrampbeskyttelse. ESD-godkjent.
  Mer info
  14 Varianter
 • Vernesko Sixton Cuban

  Vernesko Sixton Cuban

  Svært lett vernesko med bred lest og god passform. To-lags såle, energiabsorberende PU mellomsåle og slitesterk PU yttersåle med god friksjon. Sålen er utstyrt med utsparret gelenk for støtte og stabilitet. Overdel i MICROFIBER SUEDE, polstret pløse. Fôret med 3D Air CIRCULATION for optimal transport av fukt. Anatomisk formet innleggssåle i EVA HD for optimal støtdempning og komfort. Spikertrampsåle i kompositt og tåvernhette i aluminium. Forsterket tå.
  Mer info
  14 Varianter
 • Vernesko 1618 S-Sport Jalas

  Vernesko 1618 S-Sport Jalas

  S-Sport retter seg inn mot de som ønsker en smidigere, mer sportslig og komfortabel sko med overdel uten sømmer som kombinerer ergonomisk komfort med beskyttelse. Overdelen uten synlige sømmer åpner for en mer minimalistisk design med ekstra slagfasthet og forbedret holdbarhet. Mykt dempende materiale i tå- og hælinnleggene som er lett, bevegelig og gir svært god støtdemping. Tåhette i aluminium. Godkjent iht. EN ISO 20345:2011, S3 SRC.
  Mer info
  12 Varianter
 • Lavsko Cofra Meazza spikertramp

  Lavsko Cofra Meazza spikertramp

  Svart vernesko i ny sporty modell.
  Mer info
  10 Varianter
 • Vernesko Lexow Pasitos Blå

  Vernesko Lexow Pasitos Blå

  Slitesterk vernesko
  Mer info
  14 Varianter
 • Vernesko Jalas Exalter Easyroll 9538

  Vernesko Jalas Exalter Easyroll 9538

  Varmebestandig yttersåle. Oljebestandig yttersåle. Polstret støvelkant. Ventilerende innersåle. Antibakteriell fiber - motvirker lukt, godt miljøvalg. Antistatiske egenskaper
  Mer info
  12 Varianter
 • Vernesko Nova Zip Bata

  Vernesko Nova Zip Bata

  Vernesko med bred lest og god passform. To-lags såle, energiabsorberende PU mellomsåle og slitesterk TPU yttersåle med god friksjon. Skoen har Batas nye Walkline 2.0 sålekonstruksjon med separate kammer. Hvert kammer er konstruert med forskjellig størrelse, vinkel og hardhet for å støtte fotens naturlige bevegelser. Suveren støtdempning med det smarte trippeldempende-T3A SYSTEM. Sålen er utstyrt med Batas X-torsjon gelenk for støtte og stabilitet. Walkline 2.0 innleggssåle konstruert med 3 soner i forskjellig hardhet for å understøtte sålens funksjon. Innleggssålen er produsert i Poliyou med suveren energiabsorbasjon og gode fuktabsorberende egenskaper. Overdel i pustende tekstil forsterket med CPU. Bata Cool Comfort fôr for effektiv transport av fukt og varme. Spikertrampsåle i kompositt og tåvernhette i stål. PU forsterket tå.
  Mer info
  13 Varianter
 • ...

melding fra Ahlsell

Javascript er avstengt i din webbleser. For full funktionalitet anbefaler vi at du slår på Javascript

melding fra Ahlsell

Cookies er Inaktivert. For at nettsiden ska fungere korrekt må webbleseren tillat cookies.