Handlekurv: 0

Tøm innkjøpsliste

Du har 0 ordrerader i innkjøpslisten.
Er du sikker på at du vil tømme innkjøpslisten?

Din innkjøpsliste er tom

Vernesko med tåhette

Viser 1 til 20 av 22

 • Vernesko Jalas 3030 Zenit

  Vernesko Jalas 3030 Zenit

  Vernesko med tåhette i aluminium samt grepssikker slitesåle PU/RPU. Innersåle i Merinoull med doble støtdempingssoner i Poron XRD.
  Mer info
  12 Varianter
 • Vernesko HH Frogner 78252

  Vernesko HH Frogner 78252

  Disse ultralette, lave støvlene har yttersåle i blåst gummi, vernetå i kompositt og såle med ikke-metallisk spikertrampbeskyttelse. De er laget av PU-belagt nubuck, noe som gjør dem ventilerende og vannavstøtende. De er også utstyrt med et forsterket hælparti.
  Mer info
  8 Varianter
 • Vernesko Solid Gear Cloud 80110

  Vernesko Solid Gear Cloud 80110

  Sannsynligvis verdens letteste og mest ventilerende verneskoen i hele verden. Yttersålen består av en kombinasjon av superlett direkte injisert EVA med anti-skli gummi på utsiden. Den godt ventilerte overdelen er produsert i sterkt og lett netting.
  Mer info
  7 Varianter
 • Vernesko Cofra Los Angeles

  Vernesko Cofra Los Angeles

  En metall-fri sko med kompositt tåbeskytter og kevlar spikertrampsåle.
  Mer info
  2 Varianter
 • Vernesko Arbesko 359

  Vernesko Arbesko 359

  Sporty vernesko med luftig netting, lett aluminium og ESD-funksjon.
  Mer info
  2 Varianter
 • Vernesko Jalas Exalter2 9500

  Vernesko Jalas Exalter2 9500

  Nye Jalas Exalter2, Verneklasse S1 SRC HRO med aluminiumtåhette. Lav vekt, varmebestandig & oljebestandig yttersåle, antistatiske egenskaper, ventilerende. Innersåle, stabilisator, ESD, ergonomisk utformet, antibakteriell fiber - motvirker vond lukt. Godt miljøvalg.
  Mer info
  12 Varianter
 • Vernesko Jalas 3460A Light Sport

  Vernesko Jalas 3460A Light Sport

  En avansert vernesko med tiltalende design.
  Mer info
  12 Varianter
 • Skyddssko Arbesko 384

  Skyddssko Arbesko 384

  Maximalt luftig skyddssko med ventilerande nät ända ner till sulkanten. Den nyutvecklade sulan SoftGrip med inläggssulan X-40 ger en komfort du måste testa. Fullnarvig impregnerad mocka. Lätt aluminiumtåhätta och ESD-funktion.
  Mer info
  8 Varianter
 • Vernesko Jalas 1540 Route

  Vernesko Jalas 1540 Route

  Vernesko med tåhette i aluminium og varmebestandig yttersåle. Overdel i PU belagt lær / splittet lær. Innersåle med dobbel støtdemping soner i Poron XRD.
  Mer info
  13 Varianter
 • Vernesko Jalas 3110

  Vernesko Jalas 3110

  JALAS® 3110 er lett og luftig sko i semsket skinn med gripesikker slitesåle i nitrilgummi. Innersåle med dobbel støtdempingssoner i Poron® XRD™. Godkjent i ESD-klasse 1.
  Mer info
  12 Varianter
 • Vernesko Bata Traxx 219

  Vernesko Bata Traxx 219

  Fullnarvet lær/TPU forsterkning. Bata Cool Comfort®. QuattroTech®. EN 20345 S3.
  Mer info
  13 Varianter
 • Vernesko Jalas Exalter2 9520

  Vernesko Jalas Exalter2 9520

  Nye Jalas Ezalter 2, med aluminiumtåhette. Lav vekt, varmebestandig & oljebestandig yttersåle, antistatiske egenskaper, ventilerende. Innersåle, stabilisator, ESD, ergonomisk utformet, antibakteriell fiber - motvirker lukt, bra miljøvalg.
  Mer info
  12 Varianter
 • Vernesko Jalas 3700A Ultima MGR

  Vernesko Jalas 3700A Ultima MGR

  En allroundsko som har alt du kan be om fra en vernesko.
  Mer info
  12 Varianter
 • Verneskolett Jalas 316038

  Verneskolett Jalas 316038

  Jalas 3160 er en verneskolett med pustende Geox-membran i sålen. Den er lett og behagelig. Har dobbeltdempende ileggsåle i Poron XRD. ESD godkjent
  Mer info
  3 Varianter
 • Vernestøvel Jalas 3780

  Vernestøvel Jalas 3780

  Høyeste kvalitetsnivå på beskyttelsen, ekstremt godt grep, svært god passform, ekstra behagelig, ekstra god støtdemping. Passer utendørs, innendørs, krevende miljø. Varmebestandig yttersåle, oljebestandig yttersåle, antistatiske egenskaper, polstret støvelskaft, ventilerende innersåle, vannavvisende, doble støtdempingssoner, i henhold til IEC 61340-5-1 (ESD)
  Mer info
  9 Varianter
 • Vernesko Jalas 3890

  Vernesko Jalas 3890

  Meget komfortabel sko med mange gode egenskaper - stabil, tøff og slitesterk. Sålen har et Geox-membran som holder foten tørr og behagelig hele arbeidsdagen. Overdel i nubuck med et ventilerende fór. Andre egenskaper: antistatisk, olje- og kjemikaliebestandig, hurtigsnøring og 4 mm Ergothan Hypersorb støtdemping i hælen.Godkjent i ESD klasse 1, Verneklasse S2.
  Mer info
  3 Varianter
 • Arbeidssko Jalas 5222

  Arbeidssko Jalas 5222

  En lett og komfortabel sko med snøring, overdel i fullnarvslær, yttersålen i PU/TPU. Med 4 mm Ergothan Hypersorb i innersålen - et avansert støtdempendesystem som reduserer belastningen på hælen med 99 prosent. Det gjør at føttene dine har det bra, selv under lange arbeidsøkter. Innerfóret ventilerer effektivt bort fuktighet og svette. Yttersålen med GEOX-membran leder effektivt bort overflødig varme og fuktighet fra fotens underside. En pensko som du kan bruke både på jobben og på fritiden. Andre egenskaper: godkjent i ESD-klasse 1, vannavstøtende, verneklasse O2, antistatisk, utskiftbar innersåle. Familie Grand Walking.
  Mer info
  2 Varianter
 • Vernesko Jalas 3830

  Vernesko Jalas 3830

  Jalas 3830 Black er et utmerket valg for deg som vil ha en stabil sko som kommer til å vare lenge. Sålen har Geox-membran som holder foten sval selv ved høy varme, samt hindrer at fukt utenfra trenger inn i skoen. I hælen er det et avansert støtdempende system som avlaster hælen med opptil 99 %. En ekstra gelenk (stabilizator) i yttersålen reduserer faren for å vrikke foten. Et utmerket valg for deg som arbeider med industri og håndverk, og som ønsker en sko som gir støtte for hele kroppen.
  Mer info
  3 Varianter
 • Vernesko Graninge 7280

  Vernesko Graninge 7280

  Vernesko med tåhette i komposit
  Mer info
  13 Varianter
 • Vernesko Sixton Biella

  Vernesko Sixton Biella

  Vernesko med bred lest og god passform. To-lags såle, energiabsorberende PU mellomsåle og slitesterk PU yttersåle med knaster spesialdesignet for god friksjon. Sålen er utstyr med utsparret gelenk for støtte og stabilitet. Overdel i Microfiber Plus, 100% vanntett og pustende. 3D fôr for effektiv transport av fukt og varme, antibakterielt. Anatomisk formet innleggsåle i EVA for god støtdemping og komfort, antibakteriell. Tåvernhette i kompositt. Skoen kan vaskes i vaskemaskin.
  Mer info
  14 Varianter

melding fra Ahlsell

Javascript er avstengt i din webbleser. For full funktionalitet anbefaler vi at du slår på Javascript

melding fra Ahlsell

Cookies er Inaktivert. For at nettsiden ska fungere korrekt må webbleseren tillat cookies.