Handlekurv: 0

Tøm innkjøpsliste

Du har 0 ordrerader i innkjøpslisten.
Er du sikker på at du vil tømme innkjøpslisten?

Din innkjøpsliste er tom

Hodevern

Viser 1 til 20 av 63

 • Vernehjelm Peltor G3000 Uvicator

  Vernehjelm Peltor G3000 Uvicator

  En vernehjelm for den kresne bruker. UV-indikator som viser tydelig når hjelmen skal byttes. Innfestingen og hvordan hjelmen er klar til å koble på diverse annet beskyttelsesutstyr er ivaretatt på beste måte. Standard rattjustert innmat. Godkjent etter EN397, sidestivhet, elektrisk isolasjon, beskyttelse mot smeltet metall og temeraturbestandig mellom +50 til -30°C. Feste for hjelmkåper og visir eller integrert vernebriller. Kortere skjerm på hjelmen som gir et videre synsfelt. Muligheter til å bruke inredningen bak og fram. Utbyttbart svettebånd.
  Mer info
  12 Varianter
 • Vernehjelm Iris 2 m/ integrert brille

  Vernehjelm Iris 2 m/ integrert brille

  En svært godt balansert hjelm produsert i slagfast ABS-plast. 6-punkts innredning og dypt
  nakkebånd gir god stabilitet og høy bærekomfort. Rattjustert innredning. Innredningen er
  justerbar i høyden og har myke tekstilbånd for økt komfort. Hodestørrelse 52 - 64 cm.
  Effektivt og komfortabelt svettebånd i kunstskinn. Svettebåndet er polstret for økt
  bærekomfort. Høyt plasserte lufteventiler for god ventilasjon. Lufteventilene kan åpnes
  og lukkes. Hjelmen har kort brem for bedre sikt oppover og regnrenne som leder bort vann.
  Innebygd brille som kan felles helt inn i hjelmen. Brillen kan tiltes og tillater bruk av optiske
  briller. Brillen sitter i et spesialkonstruert og solid oppheng som gir en myk og glidende gange.
  Brillen følger ansiktets fasong og gir god beskyttelse samt er godkjent i optisk klasse 1.
  Hjelmen har 30 mm standard slisser for hørselsvern og utsparing for bedre plass til
  hørselsvernets kåper. Stor flate i front for preging av logo.
  Mer info
  7 Varianter
 • Hjelminnredning f/ Peltor

  Hjelminnredning f/ Peltor

  Hjelminnredning till beskyttelseshjelmer
  Mer info
  5 Varianter
 • Hjelmhette Grolls nakke og hals

  Hjelmhette Grolls nakke og hals

  Hjelmhette med flanellfor og varmforet med ekstra mellomfor. Dekker Nakke og hals. Borrelås og feste for hjelminnredning.
  Mer info
  1 Variant
 • Vernehjelm Kara m/brille

  Vernehjelm Kara m/brille

  Kara hjelm - en ny generasjon hjelm med innebygget øyevern. Brillen er regulerbar og er laget i polykarbonat med høy mekanisk styrke. Hjelmen er meget lett og er utstyrt med regnrenne og ventilasjon. Hjelmen er godkjent iht. EN 397 med tilleggsgodkjenning for -30° samt iht. EN 166. Leveres komplett.
  Mer info
  7 Varianter
 • Hjelmlue Fleece

  Hjelmlue Fleece

  Svart hjelmlue i fleece.
  Mer info
  1 Variant
 • Vernehjelm Petzl Vertex Best

  Vernehjelm Petzl Vertex Best

  Hjelm for arbeid på høyde og ved redning. Petzl Vertex Best er en motstandsdyktig og komfortabel hjelm som møter satte standarder for arbeid i høyden. Hakespennet er gjort for å redusere risikoen for at hjelmen ramler av ved et eventuelt slag eller ved ett fall. Bruddstyrke større enn 50 daN (EN 12492 standard for fjellklatring). Skallet i ABS-plast gjør den veldig kraftig både når det gjelder slag og vanlig bruk. Opphengssystemet består av nylonbånd festet i seks punkter for optimal komfort. Kraften fra f.eks et slag absorberes igjennom at skallet deformeres. justeringshulet i sidene hjelper til å sentrere hjelmen og ser til at den sitter stødig på hodet. Muligheter å montere standardhørselvern samt ansiktbeskyttelse Petzl Vizir. Fire hodlyktfester samt et skjær formontering av Petzl Pixa-hodelykt. Godkjent i henhold til EN397 med unntak av hakespennet som løser ut ved 50daN noe som gjør den egnet for arbeid i høyden. Ved behov av en komplett EN397 hjelm anbefales Petzl Vertex ST med hakespenne som løser ut ved 25 daN.
  Mer info
  10 Varianter
 • Vernehjelm Uvex Pheos Alpine

  Vernehjelm Uvex Pheos Alpine

  Patentert multi-funksjonelle hjelmen for arbeid i høyden og redningsoperasjoner. Unik og sertifisert både som en industriell sikkerhet hjelm, EN 397, og klatrehjelm, EN 12492, og kombinerer egenskapene til begge standarder (to i en). Lett hjelm skallet i UV bestandig ABS gir høy grad av beskyttelse og holdbarhet. 6-punkts oppheng, justering rattet og ventilasjon gir overlegen passform og komfort. Lett utskiftbare svettebånd. 30 mm Euroslots på sidene for å feste hørselvern. Brakett for ansiktsbeskyttelse og hodelykt. Clip for valgfritt tilbehør som briller eller hodelykt med bånd. Godkjent og merket for bruk ned til -30 ˚ C.

  Hjelmen leveres med 2 hakebånd:
  6-punkts hakebånd oppfyller kravet til EN 12492 for arbeid i høyden. 2-punkts hakebånd oppfyller kravet til EN 397 for arbeid på bakken.
  Mer info
  7 Varianter
 • Vernehjelm Iris 2 f/elektriker

  Vernehjelm Iris 2 f/elektriker

  En svært godt balansert hjelm produsert i slagfast ABS-plast. Rattjustert 6-punkts innredning, brede tekstilbånd og dypt nakkebånd gir god stabilitet og høy bærekomfort. Innredningen er justerbar i høyden. Hodestørrelse 52 - 64 cm. Effektivt og komfortabelt svettebånd i kunstskinn. Svettebåndet er polstret for økt bærekomfort. Hjelmen har kort brem for bedre sikt oppover og regnrenne som leder bort vann. Innebygd brille som kan felles helt inn i hjelmen. Brillen kan tiltes og tillater bruk av optiske briller. Brillen sitter i et spesialkonstruert og solid oppheng som gir en myk og glidende gange. Brillen følger ansiktets fasong, gir god beskyttelse og er godkjent i optisk klasse 1. Hjelmen har 30 mm standard slisser for hørselsvern og utsparing for bedre plass til hørselsvernets kåper. Stor flate i front for preging av logo. EN 397, EN 166 (klasse 1), EN 172, EN 169, EN 50365
  Mer info
  6 Varianter
 • Vernehjelm 3M Peltor G3001UV 1000V rattjustering

  Vernehjelm 3M Peltor G3001UV 1000V rattjustering

  Behagelig og lett vernehjelm for arbeide under harde forhold med tøffe krav til effektiv beskyttelse. Uten ventilasjon og med skinninnredning, derav 1000V. Maksimalt synsfelt. Høyeste beskyttelseklasse dvs -30°C samt smeltet metall (MM). Leveres uten hakebånde
  Mer info
  2 Varianter
 • Skallehjelm Activewear 2.0 Air

  Skallehjelm Activewear 2.0 Air

  Støtbeskyttelsescaps med kort skjerm (5cm) med god passform. Beskytter mot lettere støt, må ikke forveksles med vernehjelm.
  Mer info
  2 Varianter
 • Vernehjelm Schuberth BOP varmebestandig

  Vernehjelm Schuberth BOP varmebestandig

  Hjelm produsert i duroplast/glassfiber. Materialet er gjennomfarget, tåler opp til +500°C, er bestandig mot en rekke kjemikalier samt upåvirkelig av UV-stråler. Hjelmen har et bredt bruksområde og svært lang levetid. 6-punkts innredning og dypt nakkebånd gir god stabilitiet og høy bærekomfort. Standard innredning som er justerbar i høyden samt brede tekstilbånd sørger for god bærekomfort. Hodestørrelse 53 - 63 cm. Effektivt og komfortabelt svettebånd i naturskinn. Hjelmen har lang brem. EN 397 (MM, LD)
  Mer info
  5 Varianter
 • Vernehjelm 3M Peltor dielektrik G3001

  Vernehjelm 3M Peltor dielektrik G3001

  Peltor G3001*1000V hjelm med visir og hørselvern. Alt godkjent for 1000V". Peltor di-elektriske, er en kombinasjon som er spesialkonstruert for arbeid i elektriske miljøer. Beskytter mot elektriske lysbuer ved korslutning.Er godkjent i henhold til standarden EN 50365.
  Mer info
  1 Variant
 • Vernehjelm Atlas Protecta

  Vernehjelm Atlas Protecta

  Vernehjlem Protecta Atlas hvit
  Mer info
  1 Variant
 • Vernehjelm JSP® u/ventilasjon

  Vernehjelm JSP® u/ventilasjon

  En lett og godt balansert hjelm produsert i HD polyeten. Standard 6 punkts innredning. En-hånds justering av nakkebånd. Hodestørrelse 53 - 64 cm. Svettebånd. Medium lang brem. 30 mm slisser for hørselsvern. EN 397, EN 50365, -30 °C
  Mer info
  6 Varianter
 • Hakestropp Lexow Iris 0354

  Hakestropp Lexow Iris 0354

  2 punkt feste vernehjelm
  Mer info
  2 Varianter
 • Hakestropp Kara 4-punkt

  Hakestropp Kara 4-punkt

  Kompatibel med Iris 2 og Kara vernehjelm. Passer for brukere innen industri og bygg og anleggsbransjen
  Mer info
  1 Variant
 • Peltor hakestropp

  Peltor hakestropp

  Hakestropp G2H til G2000C
  Mer info
  1 Variant
 • Hørselvern 3M Peltor MT7H79P3E-50

  Hørselvern 3M Peltor MT7H79P3E-50

  Headsets med høy demping, EEx-godkjente ifølge ATEX klasse EEx ib IIC T4. Øreklokker med høy demping og optimert akustisk design samt god plass til ørene, noe som sikrer optimal lydkvalitet og komfort. Mikrofon med effektiv støykompensasjon slik at du er sikret tydelig og pålitelig kommunikasjon. Integrert mikrofonbøyle med hurtigposisjonering sikrer enkel håndtering. Myke, brede, skum- og væskefylte tetningsringer og individuelt fjærende hodebøyletråder i rustfritt fjærstål gir en jevn trykkfordeling rundt ørene og optimal komfort. Standard J11 kontaktplugg (Nexus TP-120). Bøylemonterte hodetelefoner som gir minst mulig resonans og forvrengninger, slik at du er sikret utmerket gjengivelse av lyden selv i miljøer med svært kraftig støy. En rekke konfigurasjoner. Hodebøyle, nakkebøyle og hjelmfestede versjoner for å dekke de fleste brukeres behov.
  Mer info
  1 Variant
 • Vernehjelm Peltor G2000 Uvicator

  Vernehjelm Peltor G2000 Uvicator

  Attraktiv design og utmerket beskyttelse. Hjelmen overgår alle krav til formell testing og er behagelig å ha på med lavt halsparti og relativt lav profil. Høyeste verneklasse, dvs. -30 °C, høy sidestivhet (LD) og smeltet metall (MM). Leveres uten hakereim. Feste for øreklokker, visir eller briller. Innredning med brede tekstilbånd uten utstikkende deler. Justerbar innredning i høyde for maksimal sikkerhet og induviduell tilpassing. Utbyttbar svettebånd.
  Mer info
  8 Varianter

melding fra Ahlsell

Javascript er avstengt i din webbleser. For full funktionalitet anbefaler vi at du slår på Javascript

melding fra Ahlsell

Cookies er Inaktivert. For at nettsiden ska fungere korrekt må webbleseren tillat cookies.