Handlekurv: 0

Tøm innkjøpsliste

Du har 0 ordrerader i innkjøpslisten.
Er du sikker på at du vil tømme innkjøpslisten?

Din innkjøpsliste er tom

Hjelmer

Viser 1 til 19 av 19

 • Vernehjelm Peltor G3000 Uvicator
  Vernehjelm Peltor G3000 Uvicator
  En vernehjelm for den kresne bruker. UV-indikator som viser tydelig når hjelmen skal byttes. Innfestingen og hvordan hjelmen er klar til å koble på diverse annet beskyttelsesutstyr er ivaretatt på beste måte. Standard rattjustert innmat. Godkjent etter EN397, sidestivhet, elektrisk isolasjon, beskyttelse mot smeltet metall og temeraturbestandig mellom +50 til -30°C. Feste for hjelmkåper og visir eller integrert vernebriller. Kortere skjerm på hjelmen som gir et videre synsfelt. Muligheter til å bruke inredningen bak og fram. Utbyttbart svettebånd.
  Mer info
  13 Varianter
 • Vernehjelm Kara m/brille
  Vernehjelm Kara m/brille
  Kara hjelm - en ny generasjon hjelm med innebygget øyevern. Brillen er regulerbar og er laget i polykarbonat med høy mekanisk styrke. Hjelmen er meget lett og er utstyrt med regnrenne og ventilasjon. Hjelmen er godkjent iht. EN 397 med tilleggsgodkjenning for -30° samt iht. EN 166. Leveres komplett.
  Mer info
  7 Varianter
 • Klatrehjelm Petzl Vertex Best
  Klatrehjelm Petzl Vertex Best
  Lett og godt balansert klatrehjelm produsert i ABS-plast. 6 punkts innredning og dypt nakkebånd for god stabilitet og høy bærekomfort. CenterFix system for sentrering av hjelmen på hodet.
  Pustende pannebånd. Hjelmen har ikke brem for optimalt utsyn opp. Hodestørrelse 53 - 63 cm. 30 mm slisser for øreklokker. Kan utstyres med visir og hjelmlykt. 4-punkts regulerbar hakestropp.
  Hjelmens hakestropp er i hht EN 12497, styrke > 50 daN (50 kg)

  Standard: EN 397, EN 12497
  Mer info
  5 Varianter
 • Vernehjelm Uvex Pheos Alpine
  Vernehjelm Uvex Pheos Alpine
  Patentert multi-funksjonelle hjelmen for arbeid i høyden og redningsoperasjoner. Unik og sertifisert både som en industriell sikkerhet hjelm, EN 397, og klatrehjelm, EN 12492, og kombinerer egenskapene til begge standarder (to i en). Lett hjelm skallet i UV bestandig ABS gir høy grad av beskyttelse og holdbarhet. 6-punkts oppheng, justering rattet og ventilasjon gir overlegen passform og komfort. Lett utskiftbare svettebånd. 30 mm Euroslots på sidene for å feste hørselvern. Brakett for ansiktsbeskyttelse og hodelykt. Clip for valgfritt tilbehør som briller eller hodelykt med bånd. Godkjent og merket for bruk ned til -30 ˚ C.

  Hjelmen leveres med 2 hakebånd:
  6-punkts hakebånd oppfyller kravet til EN 12492 for arbeid i høyden. 2-punkts hakebånd oppfyller kravet til EN 397 for arbeid på bakken.
  Mer info
  7 Varianter
 • Vernehjelm Atlas Protecta
  Vernehjelm Atlas Protecta
  Vernehjlem Protecta Atlas hvit
  Mer info
  1 Variant
 • Vernehjelm Schuberth BOP varmebestandig
  Vernehjelm Schuberth BOP varmebestandig
  Hjelm produsert i duroplast/glassfiber. Materialet er gjennomfarget, tåler opp til +500°C, er bestandig mot en rekke kjemikalier samt upåvirkelig av UV-stråler. Hjelmen har et bredt bruksområde og svært lang levetid. 6-punkts innredning og dypt nakkebånd gir god stabilitiet og høy bærekomfort. Standard innredning som er justerbar i høyden samt brede tekstilbånd sørger for god bærekomfort. Hodestørrelse 53 - 63 cm. Effektivt og komfortabelt svettebånd i naturskinn. Hjelmen har lang brem. EN 397 (MM, LD)
  Mer info
  5 Varianter
 • Vernehjelm JSP® u/ventilasjon
  Vernehjelm JSP® u/ventilasjon
  En lett og godt balansert hjelm produsert i HD polyeten. Standard 6 punkts innredning. En-hånds justering av nakkebånd. Hodestørrelse 53 - 64 cm. Svettebånd. Medium lang brem. 30 mm slisser for hørselsvern. EN 397, EN 50365, -30 °C
  Mer info
  6 Varianter
 • Vernehjelm Peltor G2000 Uvicator
  Vernehjelm Peltor G2000 Uvicator
  Attraktiv design og utmerket beskyttelse. Hjelmen overgår alle krav til formell testing og er behagelig å ha på med lavt halsparti og relativt lav profil. Høyeste verneklasse, dvs. -30 °C, høy sidestivhet (LD) og smeltet metall (MM). Leveres uten hakereim. Feste for øreklokker, visir eller briller. Innredning med brede tekstilbånd uten utstikkende deler. Justerbar innredning i høyde for maksimal sikkerhet og induviduell tilpassing. Utbyttbar svettebånd.
  Mer info
  8 Varianter
 • Vernehjelm MSA V-gard
  Vernehjelm MSA V-gard
  Behagelig og lett vernehjelm for arbeid under harde forhold med tøffe krav til beskyttelse. Leveres uten hakebånd.
  Mer info
  2 Varianter
 • Vernehjelm 3M Peltor G22C
  Vernehjelm 3M Peltor G22C
  Høyeste beskyttelsesklasse, dvs. -30 ° C, motstår bivirkninger, elektrisk isolert, og smeltet metall (MM). Materiale: UV-stabilisert ABS plast med høy slagfasthet. Høyt plasserede lufthull fører til optimal luftsirkulasjon. Innsats med brede tekstilbånd med unntak av frem. Utskiftbar svettebånd. Høydejusterbar innsats for maksimal sikkerhet og personalisering. Slitasje for å feste hjelmen kopper, headset og visir. Fordypningen i hjelmen kanten og handling gir store muligheter for individuell tilpasning av hjelmens plass.
  Mer info
  3 Varianter
 • Vernehjelm Schuberth BOP-74 R varmebestandig
  Vernehjelm Schuberth BOP-74 R varmebestandig
  Hjelm produsert i duroplast/glassfiber. Materialet er gjennomfarget, tåler opp til +500°C, er bestandig mot en rekke kjemikalier samt upåvirkelig av UV-stråler. Hjelmen har et bredt bruksområde og svært lang levetid. 6-punkts innredning og dypt nakkebånd gir god stabilitiet og høy bærekomfort. Standard innredning som er justerbar i høyden samt brede tekstilbånd sørger for god bærekomfort. Hodestørrelse 53 - 63 cm. Effektivt og komfortabelt svettebånd i naturskinn. Hjelmen har lang brem, nedsvinget nakkeparti og regnrenne som leder bort vann. EN 397 (MM, LD)
  Mer info
  5 Varianter
 • Vernehjelm m/lampefeste Iris 2 m/refleks
  Vernehjelm m/lampefeste Iris 2 m/refleks
  En svært godt balansert hjelm produsert i slagfast ABS-plast. 6-punkts innredning og dypt nakkebånd gir god stabilitet og høy bærekomfort. Rattjustert innredning. Innredningen er justerbar i høyden og har myke tekstilbånd for økt komfort. Hodestørrelse 52 - 64 cm. Effektivt og komfortabelt svettebånd i kunstskinn. Svettebåndet er polstret for økt bærekomfort. Høyt plasserte lufteventiler for god ventilasjon. Lufteventilene kan åpnes og lukkes. Hjelmen har kort brem for bedre sikt oppover og regnrenne som leder bort vann. Innebygd brille som kan felles helt inn i hjelmen. Brillen kan tiltes og tillater bruk av optiske briller. Brillen sitter i et spesialkonstruert og solid oppheng som gir en myk og glidende gange. Brillen følger ansiktets fasong og gir god beskyttelse samt er godkjent i optisk klasse 1. Hjelmen har 30 mm standard slisser for hørselsvern og utsparing for bedre plass til hørselsvernets kåper. Stor flate i front for preging av logo.
  Mer info
  3 Varianter
 • Vernehjelm Petzl Vertex ST
  Vernehjelm Petzl Vertex ST
  Lett og godt balansert vernehjelm produsert i ABS-plast. 6 punkts innredning og dypt nakkebånd for god stabilitet og høy bærekomfort. CenterFix system for sentrering av hjelmen på hodet.
  Pustende pannebånd. Hjelmen har ikke brem for optimalt utsyn opp. Hodestørrelse 53 - 63 cm. 30 mm slisser for hjelmklokker. Kan utstyres med visir og hjelmlykt. 4-punkts regulerbar
  hakestropp.

  Standard: EN 397, EN 50365
  Mer info
  2 Varianter
 • Skyddshjälm KASK Plasma AQ
  Skyddshjälm KASK Plasma AQ
  Modern, lätt och bekväm hjälm med god ventilation, 3 års garanti. Lufthålen på skalet är skyddade med ett tunt nät av aluminium för att undvika att skräp kommer in i hjälmen. 4-punkts hakband och rattjustering, 10 års livlängd. OBS! Adapter till hörselkåpor krävs, art 458161. Vissa personer upplever att hörselkåpor av annat fabrikat än KASK inte fungerar till belåtenhet. Därför uppmanar Ahlsell alla kunder som köper hjälmen att kontrollera så att önskat hörselskydd passar. Det gäller främst hörselkåpor med elektronik.
  Information om det lilla visiret V2 i kombination med pannlampa: De pannlampor som ligger som tillbehör till denna produkt fungerar tillsammans med det lilla utvändiga visiret V2. Läs på informationen om pannlampan om lampfäste medföljer eller ej.
  Mer info
  10 Varianter
 • Klartehjelm Petzl Vertex Vent
  Klartehjelm Petzl Vertex Vent
  Lett og godt balansert klatrehjelm produsert i ABS-plast. 6 punkts innredning og dypt nakkebånd for god stabilitet og høy bærekomfort. CenterFix system for sentrering av hjelmen på hodet.
  Pustende pannebånd. Hjelmen har ikke brem for optimalt utsyn opp. Hjelmen er utstyrt med 10 ventilasjonshull som kan åpnes og lukkes utenfra. Hodestørrelse 53 - 63 cm. 30 mm slisser for
  øreklokker. Kan utstyres med visir og hjelmlykt. 4-punkts regulerbar hakestropp.

  Standard: EN 12497
  Mer info
  3 Varianter

melding fra Ahlsell

Javascript er avstengt i din webbleser. For full funktionalitet anbefaler vi at du slår på Javascript

melding fra Ahlsell

Cookies er Inaktivert. For at nettsiden ska fungere korrekt må webbleseren tillat cookies.