Handlekurv: 0

Tøm innkjøpsliste

Du har 0 ordrerader i innkjøpslisten.
Er du sikker på at du vil tømme innkjøpslisten?
Noe gikk galt når prisene skulle lastes ned. Forsøk igjen.

Din innkjøpsliste er tom

Elektroniske hørselvern med gruppelytting

Alvorlige helseskader
Øret er det av våre organer som er mest utsatt for uhelbredelig skade. Hørselsskader utvikler seg gjerne langsomt slik at man dessverre først legger merke til skaden når den allerede er uopprettelig. I tillegg til å skade hørselen kan støy føre til økt stress, ubehag, smerte og til og med økt risiko for hjerte- og karsykdommer. Typisk skadelig støy har ofte et jevnt og langvarig nivå, men impulslyder er mest skadelig. Dette er lydimpulser med svært høy og raskt økende volum - hammerslag og spikerpistoer er typiske eksempler på kilder til impulsstøy. Godt hørselsvern kan heldigvis forebygge slike skader, under foutsetning av at man bruker hørselsvernet i tilstrekkelig grad.
Valg av riktig hørselsvern
Det beste hørselsvernet er det du bruker 100% av tiden du oppholder deg i støyende omgivelser. Det er nok at du tar av deg hørselsvernet i 10 minutter for at beskyttelsen reduseres dramatisk. Hørselsvern finnes tilgjengelig i mange varianter, alt fra de enkle øreproppene som du ruller sammen og skyver inn i øregangen, til øreklokker som er utstyrt med avansert elektronikk som demper lyd og gir medhøring, har radio og Bluetooth® og elektronisk meny med taleveiledning. Det er viktig å velge et hørselsvern som har de funksjonene man trenger, har høy bærekomfort og gir et lydnivå på rundt 75 - 80 dB(A).
Hørselsvern og annet verneutstyr
Hørselsvern blir ofte brukt sammen med annet verneutstyr, som vernebriller og hjelm. Når en øreklokke brukes i kombinasjon med feil vernebrille, kan dempningen av støy bli kraftig redusert på grunn av innlekkasje. Det er mange hørselvernprodukter å velge i, og mye som kan påvirke deres faktiske beskyttelse. la oss hjelpe deg å velge riktig.

Viser 1 til 2 av 2

 • Hørselvern Peltor Protac III
  Hørselvern Peltor Protac III
  Peltor ProTac III er et hørselvern med medhør i en bredere modell egnet for bruk i støyfylte miljøer. Medhørfunksjonen køker din sikkerhet ettersom du hører varselsignaler, alarm, rop osv bedre. Dessuten kan du kommunisere med dinekolleger uten å behøre ta av hørselvernet. Mirkofonen på utsiden av kåpen slipper igjennom tale og varselsignaler mens høye lydnivåer, støy og impulslyder dempes på brøkdelen av et sekund så du beskyttes mot hørselskader. Hørselvernet er behagelig å ha på selv under lange arbeidsøkter.

  Når du kobler til din mobil til hørselvernet via kabel til 3,5 mm inngangen, så hører du også ringesignalene i hørselvernet. Peltor Tro Tac III har Dual Shell Design, noe som innebærer at all elektornik i kåpen er plasert langt i fra øret.

  Hva er forskjellen på Peltor ProTac III og Peltor ProTac III Slim?
  Peltor ProTac III Slim er en smalere modell egnet for deg som arbeider i et midre støyfylt miljø, mens Peltor ProTac III er en bredere model med mere demping.
  Mer info
  2 Varianter
 • Hörselkåpa 3M Peltor Protac III Slim
  Hörselkåpa 3M Peltor Protac III Slim
  Peltor ProTac III Slim är ett hörselskydd med medhörning i en smalare modell lämplig för användning i en mindre bullrig miljö. Medhörningsfunktionen ökar din säkerhet och trygghet eftersom du bättre hör varningssignaler, larm, rop, backande fordon etc. Dessutom kan du även i bullriga miljöer kommunicera med dina kollegor utan att du behöver lyfta på hörselskyddet. Mikrofonerna på utsidan av kåpan släpper igenom tal och varningssignaler, medan höga ljudnivåer, buller och impulsljud dämpas på bråkdelar av en sekund så att du skyddas mot hörselskador. Hörselskyddet är mycket bekväm att bära under lång tid och har den välkända komforten som du förväntar dig av ett hörselskydd från 3M Peltor.
  Mer info
  2 Varianter

Melding fra Ahlsell

Javascript er avstengt i din webbleser. For full funksjonalitet anbefaler vi at du slår på Javascript

Melding fra Ahlsell

Cookies er Inaktivert. For at nettsiden ska fungere korrekt må webbleseren tillat cookies.