Handlekurv: 0

Tøm innkjøpsliste

Du har 0 ordrerader i innkjøpslisten.
Er du sikker på at du vil tømme innkjøpslisten?
Noe gikk galt når prisene skulle lastes ned. Forsøk igjen.

Din innkjøpsliste er tom

Elektroniske hørselvern med kommunikasjon

Alvorlige helseskader
Øret er det av våre organer som er mest utsatt for uhelbredelig skade. Hørselsskader utvikler seg gjerne langsomt slik at man dessverre først legger merke til skaden når den allerede er uopprettelig. I tillegg til å skade hørselen kan støy føre til økt stress, ubehag, smerte og til og med økt risiko for hjerte- og karsykdommer. Typisk skadelig støy har ofte et jevnt og langvarig nivå, men impulslyder er mest skadelig. Dette er lydimpulser med svært høy og raskt økende volum - hammerslag og spikerpistoer er typiske eksempler på kilder til impulsstøy. Godt hørselsvern kan heldigvis forebygge slike skader, under foutsetning av at man bruker hørselsvernet i tilstrekkelig grad.
Valg av riktig hørselsvern
Det beste hørselsvernet er det du bruker 100% av tiden du oppholder deg i støyende omgivelser. Det er nok at du tar av deg hørselsvernet i 10 minutter for at beskyttelsen reduseres dramatisk. Hørselsvern finnes tilgjengelig i mange varianter, alt fra de enkle øreproppene som du ruller sammen og skyver inn i øregangen, til øreklokker som er utstyrt med avansert elektronikk som demper lyd og gir medhøring, har radio og Bluetooth® og elektronisk meny med taleveiledning. Det er viktig å velge et hørselsvern som har de funksjonene man trenger, har høy bærekomfort og gir et lydnivå på rundt 75 - 80 dB(A).
Hørselsvern og annet verneutstyr
Hørselsvern blir ofte brukt sammen med annet verneutstyr, som vernebriller og hjelm. Når en øreklokke brukes i kombinasjon med feil vernebrille, kan dempningen av støy bli kraftig redusert på grunn av innlekkasje. Det er mange hørselvernprodukter å velge i, og mye som kan påvirke deres faktiske beskyttelse. la oss hjelpe deg å velge riktig.

Viser 1 til 5 av 5

 • Hørselsvern Peltor Tactical XP gruppelytting
  Hørselsvern Peltor Tactical XP gruppelytting
  Høydempende elektronisk hørselsvern som øker beskyttelseseffekt og sikkerhet ved arbeid i støy av impulskarakter.

  • Nivåavhengig funksjon som lar deg høre omgivelseslyd som samtale, maskinlyd og varselsignaler.
  • Utstyrt med følgende funksjoner: volum til den nivåavhengige funksjonen, balanse, justerbar frakoblingstid, equalizer samt volum til den eksterne inngangen og den eksterne inngangsposisjonen.
  • Elektronisk inntalt menysystem.
  • God plass til øret.
  • Den siste innstillingen lagres ved avstengning.
  • Varselsignal avgis for avstengning ved lavt batterinivå.
  • Slår seg av automatisk etter to timer hvis ingen funksjoner brukes.
  • Lydinngang for ekstern radio.
  • Batterilevetid ca. 1000 timer.
  • Innkoblingsbar til mobil, DECT-telefon og Com-radio.
  • Sammenleggbar hodebøyle.

  • Vekt: 400 gram
  • Godkjent i henhold til: EN 352
  Mer info
  2 Varianter
 • Hørselvern Activewear Supreme Pro X medhør
  Hørselvern Activewear Supreme Pro X medhør
  Hørselvern tilpasset for jegere, passer både høyre og venstreskyttere. Via AUX-inngang finnes mulighet til å koble jaktradio eller hundepeiler.
  Bekvem hodebøyle med avtagbart, vaskbart stoff
  Høy forsterkning og naturtro lyd uten kutt
  To separate, godt beskyttedemikrofoner for optimal stereo effekt og mulighet for å lyden retning
  Begge kåpene er formet for å passe både høyrehendte og venstrehendte skyttere
  AUX-inngang for tilkobling til eksterne lydkilder, f.eks jaktradio og hundepeiler. Kabel med 3,5mm monokontakt medfølger.
  Ca 600 timers drifttid med to standard AAA batterier
  Gjennomgått IP67 test hos Sveriges Provnings- og Forskningsinstitut 2006
  Mer info
  1 Variant
 • Hørselvern 3M Peltor SportTac m/ radio
  Hørselvern 3M Peltor SportTac m/ radio
  Hørselvern fra Peltor med aktiv volumkontroll, beskytter mot skadelig støy så raskt at du ikke merker det. Spesialutvikler for jegere og skyttere. Enkel nivåjusterende funksjon, som motvikrer avbrudt avstengning av lyden. Med de utbyttbare ytterskall, går det lett å bytte farge på kåpene. Utstyrt med en automatisk avstengningsfunksjon. Sammenfellbar for enkel oppbevaring.

  Dempingsverdi for nakkebøye.
  HMLSNR
  29231626
  Mer info
  1 Variant
 • Hörselpropp 3M Peltor LEP-100 EU
  Hörselpropp 3M Peltor LEP-100 EU
  3M™ PELTOR™ LEP-100 är hörselproppar med medhörningsfunktion. Hörselproppar med medhörningsfunktion som gör att du kan höra samtal och varningssignaler utan att ta ur hörselpropparna. Har en låg vikt och är perfekt när det är trångt och varmt. Möjlighet att ställa in dämpningen eller förstärkningen av omgivningsljudet i tre steg; -6 dB / 0 dB / +10 dB. Hörselproppar med hög dämpning som anpassar sig till varje individs hörselgång. Säker dämpning även när hörselgången ändrar sig, t ex åldersförändringar och förkylning. Ultrafit hörselpropparna är tvättbara för bästa hygien. Torr, ren och fuktfri förvaring i det medföljande tättslutande laddningsetuiet. Enkelt att ladda hörselpropparna i etuiet även ute i fält. Batterityp i hörselpropparna: Lithium-jon. Batterityp i laddningsetui: 3 st alkaliska AA-batterier. IP klass: IP54.
  Mer info
  1 Variant

Melding fra Ahlsell

Javascript er avstengt i din webbleser. For full funksjonalitet anbefaler vi at du slår på Javascript

Melding fra Ahlsell

Cookies er Inaktivert. For at nettsiden ska fungere korrekt må webbleseren tillat cookies.