Handlekurv: 0

Tøm innkjøpsliste

Du har 0 ordrerader i innkjøpslisten.
Er du sikker på at du vil tømme innkjøpslisten?
Noe gikk galt når prisene skulle lastes ned. Forsøk igjen.

Din innkjøpsliste er tom

Elektroniske hørselvern med radio og medhør

Alvorlige helseskader
Øret er det av våre organer som er mest utsatt for uhelbredelig skade. Hørselsskader utvikler seg gjerne langsomt slik at man dessverre først legger merke til skaden når den allerede er uopprettelig. I tillegg til å skade hørselen kan støy føre til økt stress, ubehag, smerte og til og med økt risiko for hjerte- og karsykdommer. Typisk skadelig støy har ofte et jevnt og langvarig nivå, men impulslyder er mest skadelig. Dette er lydimpulser med svært høy og raskt økende volum - hammerslag og spikerpistoer er typiske eksempler på kilder til impulsstøy. Godt hørselsvern kan heldigvis forebygge slike skader, under foutsetning av at man bruker hørselsvernet i tilstrekkelig grad.
Valg av riktig hørselsvern
Det beste hørselsvernet er det du bruker 100% av tiden du oppholder deg i støyende omgivelser. Det er nok at du tar av deg hørselsvernet i 10 minutter for at beskyttelsen reduseres dramatisk. Hørselsvern finnes tilgjengelig i mange varianter, alt fra de enkle øreproppene som du ruller sammen og skyver inn i øregangen, til øreklokker som er utstyrt med avansert elektronikk som demper lyd og gir medhøring, har radio og Bluetooth® og elektronisk meny med taleveiledning. Det er viktig å velge et hørselsvern som har de funksjonene man trenger, har høy bærekomfort og gir et lydnivå på rundt 75 - 80 dB(A).
Hørselsvern og annet verneutstyr
Hørselsvern blir ofte brukt sammen med annet verneutstyr, som vernebriller og hjelm. Når en øreklokke brukes i kombinasjon med feil vernebrille, kan dempningen av støy bli kraftig redusert på grunn av innlekkasje. Det er mange hørselvernprodukter å velge i, og mye som kan påvirke deres faktiske beskyttelse. la oss hjelpe deg å velge riktig.

Viser 1 til 4 av 4

 • Hørselvern 3M Peltor WS LiteCom
  Hørselvern 3M Peltor WS LiteCom
  Innebygget kommunikasjonsradio, Toveis kommunikasjon, Trådløs Bluetooth.
  Mer info
  2 Varianter
 • Hørselvern 3M Peltor LiteCom
  Hørselvern 3M Peltor LiteCom
  LiteCom headset er et hørselvern med inbygget kommunikasjonsradio. Har 8 kanaler på frekvensen PMR446 MHz, som er lisensfri i Europa. 38 underkanaler gjør at flere brukere kan kommunisere uten å høre andre grupper på samme kanal. kommunikasjonsradioen kan brukes helt “hands-free" når du har aktivert funksjonen VOX ( Voice Operated Transmission), som gjør slik at radioen begynner å sende når du pratar i mikrofonen og sendingen avsluttes når du slutter å prate. Naturligvis finnes en tradisjonell PTT (Push to Talk) der du trykker på en knapp på hjelmen hver gang du skal prate.

  Dempingsverdi for hodebøyle
  HMLSNR
  33302332

  Dempingsverdi for nakkebøyle
  HMLSNR
  34302232

  Dempingsverdi for hjelmmontasje
  HMLSNR
  34302333
  Mer info
  2 Varianter
 • Hørselvern 3M Peltor LiteCom Plus
  Hørselvern 3M Peltor LiteCom Plus
  LiteCom Plus headset är en hörselskydd med inbyggd kommunikationsradio. Har 8 kanaler på frekvensen PMR 446 MHz eller 60 kanaler på frekvensen LPD 433 MHz, som båda är licensfria i Europa. 121 underkanaler gör att flera användare kan kommunicera utan att höra andra grupper på samma kanal. Kommunikationsradion kan användas helt “hands-free" när du aktiverat funktionen VOX ( Voice Operated Transmission), som gör att radion börjar sända när du pratar i mikrofonen och sändningen avslutas när du slutar prata. Naturligtivis finns även en traditionell PTT (Push to Talk) där du trycker på en knapp på kåpan varje gång du ska prata. Medhörningsfunktionför att kunna höra omgivande ljud som tal, maskinljud och varningssignaler i stereo. Samtidigt dämpar elektroniken effektivt allt ljud över 82 dB.

  Dämpningsvärde för hjässbygel
  HMLSNR
  35322534

  Dämpningvärde för nackbygel
  HMLSNR
  34302333

  Dämpningsvärde för hjälmmontage
  HMLSNR
  34302333
  Mer info
  2 Varianter
 • Kombiradio Zodiac
  Kombiradio Zodiac
  Kommunikasjon radiopakke med to radio og to monofon inklusive ladestasjon.
  Mer info
  1 Variant

melding fra Ahlsell

Javascript er avstengt i din webbleser. For full funktionalitet anbefaler vi at du slår på Javascript

melding fra Ahlsell

Cookies er Inaktivert. For at nettsiden ska fungere korrekt må webbleseren tillat cookies.