Handlekurv: 0

Tøm innkjøpsliste

Du har 0 ordrerader i innkjøpslisten.
Er du sikker på at du vil tømme innkjøpslisten?
Noe gikk galt når prisene skulle lastes ned. Forsøk igjen.

Din innkjøpsliste er tom

Elektroniske hørselvern med radio

Alvorlige helseskader
Øret er det av våre organer som er mest utsatt for uhelbredelig skade. Hørselsskader utvikler seg gjerne langsomt slik at man dessverre først legger merke til skaden når den allerede er uopprettelig. I tillegg til å skade hørselen kan støy føre til økt stress, ubehag, smerte og til og med økt risiko for hjerte- og karsykdommer. Typisk skadelig støy har ofte et jevnt og langvarig nivå, men impulslyder er mest skadelig. Dette er lydimpulser med svært høy og raskt økende volum - hammerslag og spikerpistoer er typiske eksempler på kilder til impulsstøy. Godt hørselsvern kan heldigvis forebygge slike skader, under foutsetning av at man bruker hørselsvernet i tilstrekkelig grad.
Valg av riktig hørselsvern
Det beste hørselsvernet er det du bruker 100% av tiden du oppholder deg i støyende omgivelser. Det er nok at du tar av deg hørselsvernet i 10 minutter for at beskyttelsen reduseres dramatisk. Hørselsvern finnes tilgjengelig i mange varianter, alt fra de enkle øreproppene som du ruller sammen og skyver inn i øregangen, til øreklokker som er utstyrt med avansert elektronikk som demper lyd og gir medhøring, har radio og Bluetooth® og elektronisk meny med taleveiledning. Det er viktig å velge et hørselsvern som har de funksjonene man trenger, har høy bærekomfort og gir et lydnivå på rundt 75 - 80 dB(A).
Hørselsvern og annet verneutstyr
Hørselsvern blir ofte brukt sammen med annet verneutstyr, som vernebriller og hjelm. Når en øreklokke brukes i kombinasjon med feil vernebrille, kan dempningen av støy bli kraftig redusert på grunn av innlekkasje. Det er mange hørselvernprodukter å velge i, og mye som kan påvirke deres faktiske beskyttelse. la oss hjelpe deg å velge riktig.

Viser 1 til 6 av 6

 • Hørselvern 3M Peltor Radio XP
  Hørselvern 3M Peltor Radio XP
  Radio XP kan du beskytte hørselen samtidig som du hører på radio. Radio XP har 2. generasjons FM-radiomottaker (2G krets). Dette gir et mer stabilt og sikrere radiomottak i krevende miljøer. Radio XP kan også brukes sammen med din MP3-spiller. Kan leveres med oppladbart batteri og batterilader inkludert for rask og enkel lading.

  Dempningsverdi hjelmbøyle
  HMLSNR
  32312332
  Dempingsverdi hjelmmontering
  HMLSNR
  30271929
  Mer info
  1 Variant
 • Hørselvern 3M Peltor Alert m/ radio
  Hørselvern 3M Peltor Alert m/ radio
  Alert nivåavhengig øreklokke med FM/AM-radio gir komfortabel og effektiv beskyttelse mot skadelig støy. Dessuten gir den ekstra sikkerhet fordi den nivåavhengige funksjonen demper høye lyder, samtidig som den forsterker svake lyder. Radiomottakeren gir ekstra arbeidsglede og kilden gjengis i stereo med bass som gir god musikkgjengivelse.

  Dempningsverdi hjelmbøyle
  HMLSNR
  29282130
  Dempningsverdi hjelmmontering
  HMLSNR
  29282230
  Mer info
  2 Varianter
 • Hørselvern LiteCom 3M
  Hørselvern LiteCom 3M
  Øreklokker for montering på hjelm. Innebygget kommunikasjonsradio, Toveis kommunikasjon.
  Mer info
  1 Variant
 • Hørselvern Howard Leight Sync Radio
  Hørselvern Howard Leight Sync Radio
  Hørselvern med digital AM/FM radio med LCD display og automatisk søk etter radiostasjoner. 10 programbare minner for radiostasjoner. 3.5 mm jack for tilkobling av f.eks MP3-spiller.
  Mer info
  2 Varianter
 • Hørselvern MSA venstre/høyre Dual Pro Digital radiolytting
  Hørselvern MSA venstre/høyre Dual Pro Digital radiolytting
  Svensk produsert elektronisk hørselvern med høy komfort og ergonomisk passform. Kombinert medhør funksjon og digital radiokommunikasjon knappen FM. Individuell nivåjustering mellom medhør og radio for å høre varsellyder og tale mens du hører på radioen. Med knapp kommunikasjon, er radioen og den eneste kommunikasjon / monitor mix samtidig du er beskyttet mot skadelig støy. Trykk på knappen igjen og du går tilbake til innstillingen valg av radio og lytte. Venstre / Høyre er spesielt designet for venstre og høyre øre med større plass til ørene og unike nærbilder ringer. Den optimale plasseringen for øret, er det utmerket under lange arbeidsøkter og med individuelle og myke skåler som eliminerer press på ørene. Strømsparing funksjon med avstengning etter 4 timer og varsle om lavt batteri 10-20 timer før. AUX-inngang for mobiltelefon eller to-veis radioer. Utmerket for bygging og alle bransjer hvor kommunikasjon og nåtid er viktig for en trygg arbeidsplass. Høring hette passer Peltor G2000.
  Mer info
  1 Variant

Melding fra Ahlsell

Javascript er avstengt i din webbleser. For full funksjonalitet anbefaler vi at du slår på Javascript

Melding fra Ahlsell

Cookies er Inaktivert. For at nettsiden ska fungere korrekt må webbleseren tillat cookies.