Handlekurv: 0

Tøm innkjøpsliste

Du har 0 ordrerader i innkjøpslisten.
Er du sikker på at du vil tømme innkjøpslisten?

Din innkjøpsliste er tom

Vernebriller

Viser 1 til 20 av 68

 • Vernebriller 3M Maxim Ballistic

  Vernebriller 3M Maxim Ballistic

  I tillegg til den asfæriske linsen og den myke, justerbare nesebroen, har denne modellen korte, flate brillestenger med patoskopisk justering. Denne modellen, som er spesialutviklet for bruk med hjelm og/eller øreklokker, oppfyller det militære Vo - testregime for høyhastighetsstrøk.
  Mer info
  2 Varianter
 • Vernebrille Univet 5x3

  Vernebrille Univet 5x3

  Vernebrille fra Lexow
  Mer info
  5 Varianter
 • Vernebrille universal 620

  Vernebrille universal 620

  Vernebrille med myk og fleksibel tetning i silikon som gir en svært høy bærekomfort. Silikontetningen forblir myk og smidig uavhengig av temperatur. Den spesialtilpassede silikontetningen sørger for god beskyttelse mot partikler og væskesprut. Lav profil og optisk korrekt polykarbonat linse sikrer vid synsvinkel. Anti-dogg linse og avansert indirekte ventilasjonssystem reduserer muligheten for dogging. Bredt elastisk bånd som er enkelt å justere. Passer over de fleste korreksjonsbriller.
  Mer info
  2 Varianter
 • Vernebrille Univet 568

  Vernebrille Univet 568

  Den omsluttende designen på linsen til denne brillen gir god beskyttelse og samtidig godt utsyn. Den lave vekten, 23 gram, i kombinasjon med de flate og fleksible brillestengene, sørger for god bærekomfort. Brillestengenes flate konstruksjon og nesebroens smale og lavtbyggende design, gjør den godt egnet til bruk i kombinasjon medøreklokker, samt støv- og halvmasker. Brillens antiduggbelegg sørger for uhindret sikt også når du tar i et tak.
  Mer info
  5 Varianter
 • Vernebriller 3M Solus

  Vernebriller 3M Solus

  Den runde linsen er konstruert etter beregninger som gir optimal passform, synsfelt og dekning over øynene. Solus er behagelige, moteriktige vernebriller med fargetonede brillestenger.
  Mer info
  3 Varianter
 • Vernebrille Lexow Linse 5x6

  Vernebrille Lexow Linse 5x6

  Vernebrille med linse i forskjellige farger. Linse på 5x6.
  Mer info
  3 Varianter
 • Monteringsbrille 3M til G2000/3000

  Monteringsbrille 3M til G2000/3000

  Som alternativ til Peltor G2000 og G3000 vernehjelmer finnes integrerte briller. Dugg- og ripevernbehandlet.
  Mer info
  3 Varianter
 • Skyddsglasögon Activewear Carbon 4050

  Skyddsglasögon Activewear Carbon 4050

  Flexibelt skyddsglasöga med mjuk tätning runt hela linsen. Ger mjuk anläggning och god tätning runt ansiktet.
  Avtagbara skalmar för byte till nackband. Levereras med löstagbara skalamar och med justerbart nackband.
  Med nackband passar glasögat att kombinera tillsammans med hörselskydd.
  Mer info
  3 Varianter
 • Vernebrille Lexow 5X8

  Vernebrille Lexow 5X8

  Den ultramoderne designen i kombinasjon med nyskapende tekniske løsninger gir en vernebrille med særpreg. linsens vinkel er justerbar, samt følger ansiktets fasong perfekt for optimal beskyttelse. Brilen har invatning med minneteknologi som garanterer optimal tilpasning. Brillestengene er utstyrt med SoftPad® teknologi som gir høy bærekomfort og stabilitet på ansiktet ved hjelp av polstrede trykkpunkter. Brillestengene er justerbare i lengderetningen. Anti-dogg og anti-ripe linse. Myk og fleksibel nesebro i "fingertuppkostruksjon" som tilpasser seg alle neseprofiler automatisk. Den lave vekten bidrar også til økt bærekomfort
  Mer info
  3 Varianter
 • Vernebrille 5X1 Univet

  Vernebrille 5X1 Univet

  Denne brillen byr på alt. Tidsriktig og moderne design, høy bærekomfort og effektiv beskyttelse. Ett-punkts oppheng av linsen på brilleinnfatningen skaper optimal bevegelsesfrihet for brillestengene, slik at disse tilpasser seg automatisk alle ansiktsprofiler. Brillestengene kan justeres i lengderetning og vinkles, og er utstyrt med SoftPad-teknologi, som gir stor anleggsflate for høy bærekomfort og stabilitet. Myk nesebro i antiskli termoplastikk som kan høydejusteres for individuell tilpasning. Linse med 9D base teknologi med ekstra omsluttende design for optimal beskyttelse. Linsens innfatning kan ved tre enkle grep fjernes og ved tre enkle grep bli påsatt tettsittende tetningsflens og elastisk hodebånd, og er da godkjent iht EN 166 punkt 3, sprutsikker. Reservelinse kan leveres. 5X1 veier kun 29 gram, for bærekomforten sin skyld.

  Brillen har forskjellige linser:
  Klar linse
  Klar I/O linse som forhindrer blending under skiftende lysforhold
  Gul linse forbedrer kontrasten under lysfattige forhold
  G15-linse er for sol og blending, og med perfekt fargegjengivelse
  Hydrofobisk linse forhindrer smuss å feste seg på linsen, og avviser effektivt regnvann og oljedråper, slik at disse renner av linsen
  Grønn DIN 3 og DIN 5-linser er linser for lodding og sveising.
  Mer info
  7 Varianter
 • Vernebriller 3M 2720

  Vernebriller 3M 2720

  Vernebriller med duggbeskyttelse og ripebestandig polykarbonat linse. Tynn sidestykke for å passe med øreklokker. Vernebrillene har lett vekt og smal nesebro passer bra sammen med hørselvern og maske.
  Mer info
  2 Varianter
 • Vernebriller 3M Virtua

  Vernebriller 3M Virtua

  3M Virtua AP vernebrillen har strømlinjet design. Brillen følger ansiktets kurve og har integrert sidebeskyttelse for økt sikkerhet og bedre beskyttelse. Det nye designet gir førsteklasses dekning og godt synsfelt. Disse brillene er tilgjengelig med enten klare eller mørke linser. De mørke linsene bidrar til å beskytte mot sollys. Testet og CE-godkjent ifølge EN166:2001
  Mer info
  2 Varianter
 • Vernebrille 3M Solus

  Vernebrille 3M Solus

  Gir god beskyttelse, komfort og har justerbare brillestenger. Solus serien vernebriller kombinerer et moderne design og en optimal teknologi, med en myk innerside på brillestengene som gir økt komfort og beskyttelse, uten optisk forvregning. Linsekurven er tilpasset med tanke på optimalt synsfelt. Blå linse med et lett reflekterende belegg slik at du unngår den trettheten i øynene som ofte oppstår i miljøer med ensfarget gult lys. Perfekt i arbeidsmiljøer der det er skarpt gjenskinn fra sterkt lys. Sterk polykarbonatlinse som er ripebestandig og har antiduggbelegg. Lett i vekt (23gram). Mykt innerbelegg på brillestengene som gir komfort og er stabil i bruk.
  Mer info
  2 Varianter
 • Vernebriller UVEX Superfit 9178

  Vernebriller UVEX Superfit 9178

  Ultralett brille med fleksible x-stream brillestenger. Innovativ og sportslig design.
  Fleksibel innfatning av høyteknologiske polymerer. Med hvit/lime innfatning.
  Kan godt brukes i kombinasjon med åndedrettsbeskyttelse.
  Absorberer 100 % av de skadelige UV-strålene.

  Klar linse av polykarbonat med Supravision performance-belegg som har tre ganger bedre duggbeskyttelse enn det standarden krever.
  Mer info
  3 Varianter
 • Vernebrille Lexow 508

  Vernebrille Lexow 508

  En funksjonell og sporty design karakteriserer denne brillen. Linsen følger ansiktets kurver perfekt for optimal beskyttelse. Brillestengenes omsluttende konstruksjon sørger for at brillen sitter godt uten å trykke bak ørene. Brillens design og flate brillestenger gjør den godt egnet til bruk sammen med annet verneutstyr. Lav vekt i kombinasjon med myke puter på brillestengene, sørger for god bærekomfort.
  Mer info
  2 Varianter
 • Vernebriller 3M Fuel X2

  Vernebriller 3M Fuel X2

  FUEL vernebriller er produsert i et høytetthets nylonmateriale som gir god motstand mot støt, vridning og høy temperatur. De formstøpte linsefestene hindrer at linsene løsner ved et kraftig støt forfra. Ventilasjossystemet i nesebroen og brillestengene bidrar til å forhindre dugg. Brillene har trippel refleksbelegg, god ripebestandighet, speilrefleks av høy kvalitet, samt 99,9% UV beskyttelse.
  Mer info
  3 Varianter
 • Vernebriller Uvex Pheos 9192 HC/AF

  Vernebriller Uvex Pheos 9192 HC/AF

  Moderne vernebriller med stilig design og stort synsfelt, som også beskytter øyenbrynene.
  Double sfærisk linse. Tynne brillestenger, gjør det lett å bruke med hørselsvern, hjelm eller
  vernecaps. Med sort/gul stenger. Supra Vision HC-AF belegg som er kjemisk resistent,
  anti-tåke på interiør og ekstremt ripebestandig eksteriør. Nano-teknologi gir enkel rengjøring
  og hindrer smuss formasjon. Absorberer 100 % av de skadelige UV-strålene.
  Mer info
  3 Varianter
 • Vernebrille 3M 2721 Classic mørk

  Vernebrille 3M 2721 Classic mørk

  God beskyttelse og komfort. 2720 Classic Line vernebriller har lav vekt og gir brukeren høy komfort og pålitelig beskyttelse. Blå ramme med mørk linse. Meget god beskyttelse med optisk klasse 1 for å gi lengre komfortabel brukstid. God beskyttelse mot støt, med antiripebelegg for økt holdbarhet. Spesielt antiduggbelegg som reduserer dugging og sikrer klar sikt. Lav vekt og komfortabel. Passer godt sammen med 3M™ 9300-serien støvmasker.
  Mer info
  1 Variant
 • Vernebriller Activewear Mission 4020

  Vernebriller Activewear Mission 4020

  Lett og enkel vernebrille med bra passform. Den buefrie linsen gir bra dekning for øynene.
  Mer info
  3 Varianter

melding fra Ahlsell

Javascript er avstengt i din webbleser. For full funktionalitet anbefaler vi at du slår på Javascript

melding fra Ahlsell

Cookies er Inaktivert. For at nettsiden ska fungere korrekt må webbleseren tillat cookies.