Handlekurv: 0

Tøm innkjøpsliste

Du har 0 ordrerader i innkjøpslisten.
Er du sikker på at du vil tømme innkjøpslisten?
Noe gikk galt når prisene skulle lastes ned. Forsøk igjen.

Din innkjøpsliste er tom

Vernebriller

Viser 1 til 20 av 66

 • Vernebriller Univet 5X3
  Vernebriller Univet 5X3
  Denne brillen uttrykker helt klart filosofien til et multifunksjonsprodukt; aggresive linjer, lyse og trendy fargekombinasjoner, elegant og sporty design i kombinasjon med kurvet linse for optimal beskyttelse sørger for at denne brillen fungerer. For høyest mulig komfort er brillen forsynt med myke «puter» der brillen har kontakt med ansiktet. Ett-punkts oppheng av linsen på brilleinnfatningen skaper optimal bevegelsesfrihet for brillestengene, slik at disse tilpasser seg automatisk alle
  ansiktsprofiler. Linsen er forsynt med U+DC™, en avansert dobbelcoating tekologi med overlegen antidugg- og antiripe egenskaper som overgår kravene i EN-166 standarden hele 5 ganger. Ballistisk test - støt ved 195 m/s.
  Mer info
  7 Varianter
 • Vernebriller Univet Universal 601
  Vernebriller Univet Universal 601
  Universalbrille med myk tetning for bedre bærekomfort. Antidugglinse og avansert indirekte ventilasjonssystem reduserer muligheten for dugging. Panoramalinse for godt utsyn. Bredt elastisk bånd som er enkelt å justere. Passer over de fleste korreksjonsbriller.
  Mer info
  2 Varianter
 • Vernebriller Univet 568
  Vernebriller Univet 568
  Den omsluttende designen på linsen til denne brillen gir god beskyttelse og samtidig godt utsyn. Den lave vekten, 23 gram, i kombinasjon med de flate og fleksible brillestengene, sørger for god bærekomfort. Brillestengenes flate konstruksjon og nesebroens smale og lavtbyggende design, gjør den godt egnet til bruk i kombinasjon medøreklokker, samt støv- og halvmasker. Brillens antiduggbelegg sørger for uhindret sikt også når du tar i et tak.
  Mer info
  3 Varianter
 • Monteringsbrille 3M til G2000/3000
  Monteringsbrille 3M til G2000/3000
  Som alternativ til Peltor G2000 og G3000 vernehjelmer finnes integrerte briller. Dugg- og ripevernbehandlet.
  Mer info
  3 Varianter
 • Vernebriller Activewear Carbon 4050
  Vernebriller Activewear Carbon 4050
  Flexibelt skyddsglasöga med mjuk tätning runt hela linsen. Ger mjuk anläggning och god tätning runt ansiktet. Avtagbara skalmar för byte till nackband. Levereras med löstagbara skalamar och med justerbart nackband. Med nackband passar glasögat att kombinera tillsammans med hörselskydd.
  Mer info
  3 Varianter
 • Vernebriller Univet 5X8
  Vernebriller Univet 5X8
  Den ultramoderne designen i kombinasjon med nyskapende tekniske løsninger gir en vernebrille med særpreg. linsens vinkel er justerbar, samt følger ansiktets fasong perfekt for optimal beskyttelse. Brilen har invatning med minneteknologi som garanterer optimal tilpasning. Brillestengene er utstyrt med SoftPad® teknologi som gir høy bærekomfort og stabilitet på ansiktet ved hjelp av polstrede trykkpunkter. Brillestengene er justerbare i lengderetningen. Anti-dogg og anti-ripe linse. Myk og fleksibel nesebro i "fingertuppkostruksjon" som tilpasser seg alle neseprofiler automatisk. Den lave vekten bidrar også til økt bærekomfort
  Mer info
  4 Varianter
 • Vernebriller UVEX Superfit 9178
  Vernebriller UVEX Superfit 9178
  Ultralett brille med fleksible x-stream brillestenger. Innovativ og sportslig design.
  Fleksibel innfatning av høyteknologiske polymerer. Med hvit/lime innfatning.
  Kan godt brukes i kombinasjon med åndedrettsbeskyttelse.
  Absorberer 100 % av de skadelige UV-strålene.

  Klar linse av polykarbonat med Supravision performance-belegg som har tre ganger bedre duggbeskyttelse enn det standarden krever.
  Mer info
  3 Varianter
 • Vernebriller 3M 2720
  Vernebriller 3M 2720
  Vernebriller med duggbeskyttelse og ripebestandig polykarbonat linse. Tynn sidestykke for å passe med øreklokker. Vernebrillene har lett vekt og smal nesebro passer bra sammen med hørselvern og maske.
  Mer info
  1 Variant
 • Vernebriller Activewear Visitor 4000S
  Vernebriller Activewear Visitor 4000S
  Vernebrille med bredt synsfelt tilpasset for smalt ansikt. Passende briller for besøkende, kan brukes utenpå egne briller.
  Mer info
  1 Variant
 • Vernebriller Univet 508
  Vernebriller Univet 508
  En funksjonell og sporty design karakteriserer denne brillen. Linsen følger ansiktets kurver perfekt for optimal beskyttelse. Brillestengenes omsluttende konstruksjon sørger for at brillen sitter godt uten å trykke bak ørene. Brillens design og flate brillestenger gjør den godt egnet til bruk sammen med annet verneutstyr. Lav vekt, 25 gram, i kombinasjon med myke puter på brillestengene, sørger for god bærekomfort.
  Mer info
  2 Varianter
 • Vernebriller Univet 552
  Vernebriller Univet 552
  Univets vernebriller med innskutte bifokale linser er sertifisert i henhold til EN 166-standarden. Serien har antiallergi-innfatning, brillestenger med metallkjerne for enkel justering samt sammenhengende nesebro i myk silikon med ventilerte sideklemmer.
  Mer info
  3 Varianter
 • Vernebriller Univet 5X1
  Vernebriller Univet 5X1
  Denne brillen byr på alt. Tidsriktig og moderne design, høy bærekomfort og effektiv beskyttelse. Ett-punkts oppheng av linsen på brilleinnfatningen skaper optimal bevegelsesfrihet for brillestengene, slik at disse tilpasser seg automatisk alle ansiktsprofiler. Brillestengene kan justeres i lengderetning og vinkles, og er utstyrt med SoftPad®-teknologi, som gir stor anleggsflate for høy bærekomfort og stabilitet. Myk nesebro i antiskli termoplastikk som kan høydejusteres for individuell tilpasning.
  Linse med 9D base teknologi med ekstra omsluttende design for optimal beskyttelse. En av 5X1 plattformens linser er utstyrt med den nye HOD teknologien som gjør linsen vann- og smussavvisende. Belegget forhindrer smuss å feste seg og sørger for at regndråper eller olje som treffer linsen ikke danner film, men renner effektivt av. Linsens innfatning kan ved tre enkle grep fjernes og ved tre enkle grep bli påsatt tettsittende tetningsflens og elastisk hodebånd, og er da godkjent iht EN 166 punkt 3, sprutsikker. Brillen er godt egnet brukt sammen med støv- og halvmasker. 5X1 veier kun 25 gram, for bærekomforten sin skyld.

  Brillen har forskjellige linser:
  Klar linse
  Klar I/O linse som forhindrer blending under skiftende lysforhold
  Gul linse forbedrer kontrasten under lysfattige forhold
  G15-linse er for sol og blending, og med perfekt fargegjengivelse
  Hydrofobisk linse forhindrer smuss å feste seg på linsen, og avviser effektivt regnvann og oljedråper, slik at disse renner av linsen
  Grønn DIN 3 og DIN 5-linser er linser for lodding og sveising.
  Mer info
  11 Varianter
 • Vernebriller 3M Fuel X2
  Vernebriller 3M Fuel X2
  FUEL vernebriller er produsert i et høytetthets nylonmateriale som gir god motstand mot støt, vridning og høy temperatur. De formstøpte linsefestene hindrer at linsene løsner ved et kraftig støt forfra. Ventilasjossystemet i nesebroen og brillestengene bidrar til å forhindre dugg. Brillene har trippel refleksbelegg, god ripebestandighet, speilrefleks av høy kvalitet, samt 99,9% UV beskyttelse.
  Mer info
  2 Varianter
 • Vernebriller 3M Solus
  Vernebriller 3M Solus
  Gir god beskyttelse, komfort og har justerbare brillestenger. Solus serien vernebriller kombinerer et moderne design og en optimal teknologi, med en myk innerside på brillestengene som gir økt komfort og beskyttelse, uten optisk forvregning. Linsekurven er tilpasset med tanke på optimalt synsfelt. Blå linse med et lett reflekterende belegg slik at du unngår den trettheten i øynene som ofte oppstår i miljøer med ensfarget gult lys. Perfekt i arbeidsmiljøer der det er skarpt gjenskinn fra sterkt lys. Sterk polykarbonatlinse som er ripebestandig og har antiduggbelegg. Lett i vekt (23gram). Mykt innerbelegg på brillestengene som gir komfort og er stabil i bruk.
  Mer info
  1 Variant
 • Vernebriller Uvex Pheos 9192 HC/AF
  Vernebriller Uvex Pheos 9192 HC/AF
  Moderne vernebriller med stilig design og stort synsfelt, som også beskytter øyenbrynene.
  Double sfærisk linse. Tynne brillestenger, gjør det lett å bruke med hørselsvern, hjelm eller
  vernecaps. Med sort/gul stenger. Supra Vision HC-AF belegg som er kjemisk resistent,
  anti-tåke på interiør og ekstremt ripebestandig eksteriør. Nano-teknologi gir enkel rengjøring
  og hindrer smuss formasjon. Absorberer 100 % av de skadelige UV-strålene.
  Mer info
  3 Varianter
 • Vernebriller Activewear Mission 4020
  Vernebriller Activewear Mission 4020
  Den omsluttende designen på linsen gir uhindret synsfelt og god beskyttelse. Flate selvjusterende brillestenger sørger for høy bærekomfort. Linsen i polykarbonat er belagt med antidugg- og antiripe belegg. Vekt, 23 gram.
  Mer info
  3 Varianter
 • Goggles fahrenheit
  Goggles fahrenheit
  3M™ Fahrenheit™ Vernebriller, ripefast / antidugg, skumforet, polykarbonat, klart glass, 71360-00014M
  Mer info
  1 Variant
 • Vernebriller Univet 6X1
  Vernebriller Univet 6X1
  Univet 6X1 kombinerer brillens lave vekt og høye komfort med universalbrillens gode tetning. Leveres med avtakbare brillestenger og justerbart hodebånd. Den omsluttende designen følger ansiktets kurver perfekt og gir godt utsyn og effektiv beskyttelse. Den myke silikontetningen sørger for høy bærekomfort uten punktbelasninger. Brillen beskytter mot støv og kjemikaliedråper, godkjent i henhold til EN 166 bruksområde 3 (kjemikaliedråper) og 4 (støv). Brillestengene er justerbare i lengderettningen og kan vinkles. Brillen har antiduggbehandlet linse og indirekte ventilasjon. Vekt, 57 gram.
  Mer info
  3 Varianter
 • Vernebriller 3M AO Fuel
  Vernebriller 3M AO Fuel
  FUEL vernebriller er produsert i et høytetthets nylonmateriale som gir god motstand mot støt, vridning og høy temperatur. De formstøpte linsefestene hindrer at linsene løsner ved et kraftig støt forfra. Ventilasjonssystemet i nesebroen og brillestengene bidrar til å forhindre dugg. Med Trippel Refleksbelegg og bedre ripebestandighet, speilrefleks av høy kvalitet samt ekstrem UV-beskyttelse. FUEL leveres med en brillepose i mikrofiber som beskytter, og som kan brukes til rengjøring av linsene. Også tilgjengelig som tilbehør, delenummerreferanse 26-6780-00P.
  Mer info
  3 Varianter

Melding fra Ahlsell

Javascript er avstengt i din webbleser. For full funksjonalitet anbefaler vi at du slår på Javascript

Melding fra Ahlsell

Cookies er Inaktivert. For at nettsiden ska fungere korrekt må webbleseren tillat cookies.