Handlekurv: 0

Tøm innkjøpsliste

Du har 0 ordrerader i innkjøpslisten.
Er du sikker på at du vil tømme innkjøpslisten?
Noe gikk galt når prisene skulle lastes ned. Forsøk igjen.

Din innkjøpsliste er tom

Vaske - rengjøringsmaskiner

Viser 1 til 20 av 94

 • Høytrykksvasker Kärcher K5 Premium
  Høytrykksvasker Kärcher K5 Premium
  K5 Premium høytrykksvasker passer meget godt til rengjøring av store skitne flater. Maskinen rengjør lett gårdsplassen, oppkjørselen, bilen og andre kjøretøy. Høytrykksvaskeren har vannavkjølt motor som gir den lang levetid og lav vekt.Modellen K5 leveres med slangetrommel og har en slangelengde på hele 8 meter. Høytrykksspyleren er også utstyrt med Rotojet-dyse, som er svært effektiv på fastsittende skitt, men den må ikke brukes til å kjøre over skjøre overflter som for eksempel bil.
  Mer info
  1 Variant
 • Høytrykksvasker Kärcher K 5 Premium FC Plus Flex
  Høytrykksvasker Kärcher K 5 Premium FC Plus Flex
  K 5 Premium Full Control Plus er en mellomstor høytrykkspyler med nytt design og ny høytrykkspistol med trykkindikator på pistolgrepet som viser ulike innstillinger til ulike underlag. Rengjøringssett for hus og hjem, T 250 Terrassevasker, 3-i-1 Trerens, 1 l. Høytrykkspistol, G 180 Q Full Control Plus. Slangetrommel. Høytrykksslange, 8 m. Teleskophåndtak, Vannavkjølt motor, Integrert finmasket vannfilter, Adapter hageslange A3/4" .
  Mer info
  1 Variant
 • Høytrykksvasker Nilfisk E145.3-10
  Høytrykksvasker Nilfisk E145.3-10
  E 145.3 X-TRA er en høytrykksvasker med stor yteevne, og klar til å løse de mest krevende rengjøringsoppgavene. Dette er en kompakt vasker med stående design, noe som sikrer god mobilitet.Den har stående og ergonomisk riktig design med ekstra løftehåndtak og innebygget teleskophåndtak, som gjør den både mobil, kompakt og lett å oppbevare. Vaskeren er i tillegg utstyrt med holder til Click&Clean Auto-børste eller roterende børste. Vaskerens stående design sikrer brukeren god ergonomi. Click&Clean-dysekonseptet gjør det raskt og enkelt å bytte tilbehør. Bajonett koblingen fra Nilfisk sikrer kompabilitet med et stort utvalg av hobbyvasker-tilbehør. Vaskeren er som standard utstyrt med en driftssikker og robust induksjonsmotor med lang levetid. Vaskeren kan oppbevares opphengt på et separat veggbeslag - eller brukes direkte fra veggbeslaget som en stasjonær enhet.
  Mer info
  1 Variant
 • Høytrykksvasker Kärcher K7 Compact
  Høytrykksvasker Kärcher K7 Compact
  Den kompakte og kraftige K 7 Compact høytrykksvasker har en vannkjølt motor og er egnet for hyppige rengjøringsjobber og gjenstridig smuss rundt hjemmet. Enheten har to bærehåndtak og teleskophåndtak for enkel transport og plassbesparende lagring. Utstyret pakken inkluderer også en Quick Connect pistol, en gummi høytrykksslange (10 m) og et vannfilter. I tillegg har den et Vario Strøm spritsrør (VPS), hvis trykk kan reguleres ved ganske enkelt å vri den, og en smusskvern med roterende punkt stråle for de mest gjenstridige smuss.
  Mer info
  1 Variant
 • Høytrykksvasker Kärcher HD 5/15 CX Plus
  Høytrykksvasker Kärcher HD 5/15 CX Plus
  HD 5/15 CX Plus er en kompakt og hendig 1-fas høytrykksvasker med høy rengjøringskapasitet og brukerkomfort. Det er en robust og mobil maskin for daglig profesjonell bruk. Høytrykksvaskeren har fleksibel arbeidsposisjon, og kan benyttes både stående og liggende. HD 5/15 CX Plus har 2-polet luftavkjølt motor med 3-stemplet aksialpumpe, keramiske stempler, og pumpehus i messing, som alle er svært motstandsdyktige mot korrosjon. Dette gir høytrykksvaskeren lengre levetid. Robust deksel beskytter pumpen fra eventuelle støt og tilsmussing. Nedfellbart håndtak i aluminium justeres etter brukerens høyde. Anordning for lagring av kabel, dyser, pistol og strålerør på maskinen slik at tilbehøret alltid er tilgjengelig. Leveres med trippeldyse for rask og enkel justering av vannstrålen. Velg mellom innstillingene blyantstråle, viftestråle (25°) og lavtrykks-viftestråle (40°). Sistnevnte brukes forpåføring av rengjøringsmiddel. Automatisk kjemidoseringsenhet for rengjøringsmiddel sørger for riktig blandingsforhold. Rotojet-dyse for effektiv fjerning av fastsittende skitt følger også med. Utstyrt med slangetrommel og 15m slange for sikker lagring av slangen og stor arbeidsradius.
  Mer info
  1 Variant
 • Høytrykksvasker Kärcher K 7 Premium
  Høytrykksvasker Kärcher K 7 Premium
  K 7 Premium Full Control Plus er ideell til rengjøring og fjerning av større mengder skitt fra sykler, hageredskaper, utemøbler, gjerder, motorsykler og biler. Rengjøringskapasiteten er på ca. 60 kvadratmeter i timen, arbeidstrykket er på 180 bar og den maksimale vannmengden er på 600 l/t. Høytrykkspyleren har en meget effektiv vannavkjølt motor på 3,0 kW og 10 m høytrykkslange på trommel som er fleksibel.
  Mer info
  1 Variant
 • Vannfilter Kärcher
  Vannfilter Kärcher
  Hindrer at smusspartikler fra forurenset vann kommer inn i pumpen. For Kärcher hobby høytrykksvaskere
  Mer info
  1 Variant
 • Høytrykksvasker Kärcher HD 5/15 CX Plus
  Høytrykksvasker Kärcher HD 5/15 CX Plus
  Lett, kompakt, mobil og allsidig maskin for både vertikal og horisontal bruk med nyheten EASY!Force lanse som gir 5 x levetid og har redusert klemmekraften til null, som gir store brukerfordeler. Sylinderhode i messing og automatisk trykkavlastning gir lang holdbarhet. Med smart tilbehørsoppbevaring. 500 l/time i arbeidsmengde, maksimalt 720 l/time. 150 bar arbeidstrykk, maks trykk 200 bar. 1-fas.
  Mer info
  1 Variant
 • Feiemaskin Kärcher KM 70/20 C
  Feiemaskin Kärcher KM 70/20 C
  Manuell med justerbart hode og sidebørste. Driver hovedbørsten på begge hjulen - feier i både høyre- og venstresving. Feiebredde på 700 mm, 42 l beholder, kapasitet 2800 m²/t.
  Mer info
  1 Variant
 • Høytrykksvasker kaldtvann MC 2C- 150/650 XT Nilfisk
  Høytrykksvasker kaldtvann MC 2C- 150/650 XT Nilfisk
  Kompakt kaldtvannsvasker til lettere rengjøringsoppgaver. God rengjøringseffekt, profesjonelt pistolgrep, lanse og slange. Lett å oppbevare og enkelt å flytte. Ergonomisk og kompakt design. Aksialpumpe og messingtoppstykke for lengre levetid. Automatisk start/stopp. Intern kjemiinjektor med sugeslange og doseringsventil. Stålarmert høytrykkslange. Slangetrommel med 15m slange og 4-i-1 lanse. Pumpetrykk 150 bar, maks. vannmengde 650 l/time. Vanntemperatur maks. 60°C. 3,3 kW 1-fas.
  Mer info
  1 Variant
 • Høytrykksvasker Kärcher HD 6/16-4 M EU
  Høytrykksvasker Kärcher HD 6/16-4 M EU
  Robust, brukervennlig og effektiv høytrykksvasker for daglig profesjonell bruk. Gir grundig resultat selv på svært fastsittende skitt. Servopress og 10 m slange. Automatisk stop og servobetjening.
  Mer info
  1 Variant
 • Varmtvannsvasker Kärcher HDS8-17C
  Varmtvannsvasker Kärcher HDS8-17C
  Kompakt 3-fas varmtvannsvasker med høy ytelse og avansert utstyr ideell for håndverkere, bedriftseiere eller rengjøringsbedrifter. Høytrykksvaskeneren har luftavkjølt 2-polet elektrisk motor, direktedrevet 3-sylindret aksialpumpe, stempler i rustfritt stål, og pumpehus i messing. Pumpen kobles ut når høytrykkspistolen ikke er i drift. Utstyrt med brenner av høy kvalitet som opptar liten plass, og tilfredsstiller lovpålagte utslippsgrenser. Maskinen har avgassensor som automatisk stenger brenneren ved manglende vanntilførsel eller ved soting. SDS-system kompenserer for eventuelle vibrasjoner og trykklekkasjer. Unik Eco-modus sikrer miljøvennlig og økonomisk drift. Utmerket mobilitet takket være 2 store hjul i bakkant og et styrehjul i front. Solid chassis med integrerte tanker for rengjøringsmiddel og brensel som er praktisk vendt mot brukeren når maskinen benyttes. Brukervennlig håndtering gjennom en enkel og lett tilgjengelig justerbar bryter. Ergonomisk høytrykkspistol med soft-grip og servopress for regulering av vannmengde og trykk. Praktisk rom for oppbevaring av diverse tilbehør.
  Mer info
  1 Variant
 • Høytrykksvasker Kärcher HD 6/15 CX Plus EU
  Høytrykksvasker Kärcher HD 6/15 CX Plus EU
  Høytrykksvaskeren HD 6/15 CX Plus er en robust, brukervennlig og effektiv kaldtvannsvasker for daglig profesjonell bruk. Med slangetrommel, 15 m slange og rotojet-dyse. Antivridningssystem (AVS) og automatisk stopp.
  Mer info
  1 Variant
 • Høytrykksvasker Bosch GHP 5-55
  Høytrykksvasker Bosch GHP 5-55
  Kompakt: Plassbesparende og lett å manøvrere med teleskophåndtak i metall og store gummihjul. Komfortabel: Klar til bruk rett fra forpakningen. Praktiske oppbevaringsmuligheter for lanse og munnstykker også under arbeidet. Automatisk motor- og pumpestopp: Reduserer forbruket av strøm og vann. Allsidig: Kan brukes både stående og liggende. Selvsugende, fungerer derfor med vann fra trykkløse vannkilder. Selvsugende: Til arbeid med vann fra eksterne vannkilder.
  Mer info
  1 Variant
 • Skumlanse 1 liter Kärcher
  Skumlanse 1 liter Kärcher
  Liten og hendig skumlanse med justerbar spraystråle og 1 liters tank. Ideell for rengjøring av bil på grunn av sitt kompakte design. Roterende kobling og justerbar vaskemiddeldosering via kontroll på lanse. Forniklet messingkropp som gir suveren robusthet i kontakt med kjemi.
  Mer info
  1 Variant
 • Skumflaskesett Kärcher
  Skumflaskesett Kärcher
  Flaskesett med lanse og beholder
  Mer info
  1 Variant
 • Rotojetdyse Karcher
  Rotojetdyse Karcher
  Ny generasjon rotojetdyse med max. 180 bar/60°C, ikke justerbar.
  Mer info
  1 Variant
 • Feiemaskin Nilfisk SM 800
  Feiemaskin Nilfisk SM 800
  Robust feiemaskin med doble sidebørster, egnet for feiing av mindre overflater både inne og ute. Egnet for løse masser som sand og grus. Feiebredde 840 mm. Beholdervolum 34L. Kapsitet ca 2000M2/t. Vekt tom 16 kg.
  Mer info
  1 Variant
 • Høytrykksvasker Kärcher HD 5/15 C
  Høytrykksvasker Kärcher HD 5/15 C
  En robust, brukervennlig og effektiv kaldtvannsvasker for daglig profesjonell bruk. Standard tilbehør: Høytrykkspistol, easy-press høytrykkspistol, høytrykkspistol med softgrip, høytrykksslange 10 m, strålerør, 850 mm, 3-trinnsdyse (0°/25°/40°), Manuell, antivridningssystem (AVS), automatisk stopp.
  Mer info
  1 Variant
 • Høytrykksvasker Kärcher HD 6/13 CX Plus EU
  Høytrykksvasker Kärcher HD 6/13 CX Plus EU
  Høytrykksvaskeren HD 6/13 CX Plus er en robust, brukervennlig og effektiv kaldtvannsvasker for daglig profesjonell bruk. Med slangetrommel, 15 m slange og rotojet-dyse. Automatisk stop
  Mer info
  1 Variant
 • ...

Melding fra Ahlsell

Javascript er avstengt i din webbleser. For full funksjonalitet anbefaler vi at du slår på Javascript

Melding fra Ahlsell

Cookies er Inaktivert. For at nettsiden ska fungere korrekt må webbleseren tillat cookies.