Handlekurv: 0

Tøm innkjøpsliste

Du har 0 ordrerader i innkjøpslisten.
Er du sikker på at du vil tømme innkjøpslisten?
Noe gikk galt når prisene skulle lastes ned. Forsøk igjen.

Din innkjøpsliste er tom

Sakser

Viser 1 til 20 av 72

 • Stossaks (spirosaks)
  Stossaks (spirosaks)
  For renklipping av utstikkende stusser. Gapedybde 65 mm.
  Mer info
  1 Variant
 • Kabelsaks Bahco 2233D
  Kabelsaks Bahco 2233D
  Kabelsaks for både avisolering og klipping av kopper-/aluminiumskabler. Utførelse:Svartoksidert,smidd,høyglanspolerte kjefter. Materiale:høykvalitets stål. PVC-belagte håndtak. Industripakning.
  Mer info
  2 Varianter
 • Kabelsaks CC 22
  Kabelsaks CC 22
  Med doble kjefter, som klipper og skalerer kobber- og aluminiumskabel. Helsmidd i kullstål med polerte/gerdede kjefter. Skisikkert soft-grip håndtak. Klippekapasitet flertrådig-/solid kabel samt skaler: 10 mm/8 mm, 50 mm²/35 mm², 0,2-35 mm².
  Mer info
  2 Varianter
 • Gjengestangkutter HIT M8/M10
  Gjengestangkutter HIT M8/M10
  Gjengestangkapper med dobbel kappefunksjon som standard. To åpninger med skjær gjør at man ikke trenger å bytte skjær ved veksling mellom f.eks. M8- og M10-kapping. Leveres med holder som kan festes i skrustikke eller skrus fast i underlaget, samt skjær for M8 og M10. Kan også brukes med skjær for M6.
  Mer info
  1 Variant
 • Blikksaks Ironside
  Blikksaks Ironside
  Induksjonsherdet HRC 60-62. Med utveksling. Svakt tannete skjær av molybdenstål. For stålplater opptil 1,2 mm. Tokomponent håndtak.
  Mer info
  3 Varianter
 • Gjengestangkapper Ridgid 1390M
  Gjengestangkapper Ridgid 1390M
  Konstruert for å kappe gjengestag brukt til å henge opp rør for klimaanlegg, sprinkeleranlegg og andre lette rammer i taket. Lager rene snitt uten å skade gjengene. Kapper gradfritt forsinkede gjengestenger i kvalitet 4.6, 5.8 og 8.8. Med hevarm og holder for skruestikke ved arbeid ved arbeidsbenk. Leveres med M8-skjær.
  Mer info
  1 Variant
 • Wiresaks Knipex 9561
  Wiresaks Knipex 9561
  Justering med trykknapp direkte på arbeidsstykket, som gir en hurtig og bekvem håndtering. Finjustering muliggjør optimal tilpasning til de mest ulike arbeidsstykker, og den har et brukervennlig grep. Sikker låsing av leddbolten, fører til at du slipper utilsiktet justering. Gjennomstukket ledd gir høy stabilitet med dobbel føring. Den er selvklemmende på rør og muttere, så man slipper avrutsjing på arbeidsstykk, som bidrar til kraftsparende arbeid. Gripeflatene har spesialherdete tenner, og dette gir varig sikker griping med høy slitefasthet. Videre har den enhåndsjustering, klembeskyttelse som forhindrer klemskader, og god vektstangvirkning som gir optimal kraftoverføring. Herdet i olje og temperert. Grepet er overtrykket med rutsjhemmende kunststoff.
  Mer info
  2 Varianter
 • Wire- og kabelsaks Knipex 9571
  Wire- og kabelsaks Knipex 9571
  Lett, smidig saks med kraftige skjær og håndtak i aluminium med grep i PVC. Klipper stålwire opptil 14 mm, rundstål opptil 9 mm samt kobber og aluminiumskabel opptil 150 mm².
  Mer info
  1 Variant
 • Kniv for gjengestagkapper
  Kniv for gjengestagkapper
  Ekstra kniv til gjengestagkapper
  Mer info
  3 Varianter
 • Boltekutter Ridgid S14-S42
  Boltekutter Ridgid S14-S42
  Kjefter i herdet stållegering er utformet og produsert for å sikre lengst mulig levetid for bladene. Ettrinns innvendig knastmekanisme sørger for presis justering av kuttebladene på den raskeste og enkleste måten. Håndtak og grep er designet for å gi større mekaniske fordeler for skarp, kontrollert kutting.
  Mer info
  6 Varianter
 • Kabelsaks HKS
  Kabelsaks HKS
  Trinnmatet kabelsaks med ekstra brede tenner i kraftig utførelse.
  Mer info
  1 Variant
 • Kabelsaks Knipex 9511-165A
  Kabelsaks Knipex 9511-165A
  Polert hode. Både klipper og avisolerer kobber- og aluminiumskabler. Vendbar. Enhåndsfunksjon med klembeskyttelse. Skrueledd med mulighet for etterjustering. Plastbelagte håndtak.
  Mer info
  1 Variant
 • Kabelsaks a-collection RCC 500, trinnmatet
  Kabelsaks a-collection RCC 500, trinnmatet
  Trinnmatet kabelsaks for CU-kabel maks. diameter 52mm. For kabel CU 300mm².
  Mer info
  1 Variant
 • Universalsaks Ironside
  Universalsaks Ironside
  Klipper de fleste materialer med lett fortannede kjefter i rustfritt stål. Ergonomisk utformede håndtak i tokomponent materiale. Utstyrt med wire-/trådklipper samt mulighet til å justere gapet alt etter håndstørrelse.
  Mer info
  1 Variant
 • SAKS IDEAL 260 MM HØYRE ERDI
  SAKS IDEAL 260 MM HØYRE ERDI
  Ergonomisk grep for bedre komfort og tretthet i hånder. For kontinuerlige, rette og mormede kutt. Kompakte skjærehoder. Høy manøvrerbarhet for formklippig. 25 % mindre anstrengelser. Optimalisert kant form. Ingen utskliing. Tilgjengelig i høyre eller vestre hånd.
  Mer info
  2 Varianter
 • Universalsaks Fiskars
  Universalsaks Fiskars
  Perfekt til alle typer klippeoppgaver i hjemmet, på skolen og kontoret. Justerbar bladspenning. Høyre.
  Mer info
  3 Varianter
 • Fasongsaks Ironside kompakt
  Fasongsaks Ironside kompakt
  Induksjonsherdet HRC 60-62. Med utveksling. For opp til 1,2mm stålplate. Svakt tannede skjær av molybdenstål. Håndtak av tokomponentsmaterialer. Lengde 180mm.
  Mer info
  3 Varianter
 • Wirekutter Knipex
  Wirekutter Knipex
  Lengde: 600mm. For wirer og rundjern, Cu-og Al-kabel. Egnet for kutting av luftledningskabler med trekkavlastningstråd. Bøyde skjærspisser muliggjør klipping av enkelte wiretråder. Optimal utveksling for høy skjæreeffekt. Skrudd kjefte, utskiftbar. Knivhode: spesial-verktøystål i særklasse, oljeherdet. Skaft: aluminium, høyfast.
  Mer info
  1 Variant
 • Platesaks Erdi D15A
  Platesaks Erdi D15A
  Multiplatesaks med kort skjærehode. Med utveksling. Ergonomisk utformede håndtak i tokomponent materiale. Klippekapasitet stålplate 1,0 mm, kobberplate 1,2 mm
  Mer info
  1 Variant
 • Proffsaks Erdi D860
  Proffsaks Erdi D860
  Proffsaks
  Mer info
  1 Variant

Melding fra Ahlsell

Javascript er avstengt i din webbleser. For full funksjonalitet anbefaler vi at du slår på Javascript

Melding fra Ahlsell

Cookies er Inaktivert. For at nettsiden ska fungere korrekt må webbleseren tillat cookies.