Handlekurv: 0

Tøm innkjøpsliste

Du har 0 ordrerader i innkjøpslisten.
Er du sikker på at du vil tømme innkjøpslisten?

Din innkjøpsliste er tom

Sakser

Viser 1 til 20 av 72

 • Stossaks (spirosaks)

  Stossaks (spirosaks)

  For renklipping av utstikkende stusser. Gapedybde 65 mm.
  Mer info
  1 Variant
 • Kabelsaks Bahco 2233D

  Kabelsaks Bahco 2233D

  Kabelsaks for både avisolering og klipping av kopper-/aluminiumskabler. Utførelse:Svartoksidert,smidd,høyglanspolerte kjefter. Materiale:høykvalitets stål. PVC-belagte håndtak. Industripakning.
  Mer info
  2 Varianter
 • Kabelsaks CC 22

  Kabelsaks CC 22

  Med doble kjefter, som klipper og skalerer kobber- og aluminiumskabel. Helsmidd i kullstål med polerte/gerdede kjefter. Skisikkert soft-grip håndtak. Klippekapasitet flertrådig-/solid kabel samt skaler: 10 mm/8 mm, 50 mm²/35 mm², 0,2-35 mm².
  Mer info
  2 Varianter
 • Gjengestangkutter HIT M8/M10

  Gjengestangkutter HIT M8/M10

  Gjengestangkapper med dobbel kappefunksjon som standard. To åpninger med skjær gjør at man ikke trenger å bytte skjær ved veksling mellom f.eks. M8- og M10-kapping. Leveres med holder som kan festes i skrustikke eller skrus fast i underlaget, samt skjær for M8 og M10. Kan også brukes med skjær for M6.
  Mer info
  1 Variant
 • Gjengestangkapper Ridgid 1390M

  Gjengestangkapper Ridgid 1390M

  Konstruert for å kappe gjengestag brukt til å henge opp rør for klimaanlegg, sprinkeleranlegg og andre lette rammer i taket. Lager rene snitt uten å skade gjengene. Kapper gradfritt forsinkede gjengestenger i kvalitet 4.6, 5.8 og 8.8. Med hevarm og holder for skruestikke ved arbeid ved arbeidsbenk. Leveres med M8-skjær.
  Mer info
  1 Variant
 • Kabelsaks a-collection RCC 500, trinnmatet

  Kabelsaks a-collection RCC 500, trinnmatet

  Trinnmatet kabelsaks for CU-kabel maks. diameter 52mm. For kabel CU 300mm².
  Mer info
  1 Variant
 • Boltekutter Ridgid S14-S42

  Boltekutter Ridgid S14-S42

  Kjefter i herdet stållegering er utformet og produsert for å sikre lengst mulig levetid for bladene. Ettrinns innvendig knastmekanisme sørger for presis justering av kuttebladene på den raskeste og enkleste måten. Håndtak og grep er designet for å gi større mekaniske fordeler for skarp, kontrollert kutting.
  Mer info
  6 Varianter
 • Kabelsaks Knipex 9511-165A

  Kabelsaks Knipex 9511-165A

  Polert hode. Både klipper og avisolerer kobber- og aluminiumskabler. Vendbar. Enhåndsfunksjon med klembeskyttelse. Skrueledd med mulighet for etterjustering. Plastbelagte håndtak.
  Mer info
  1 Variant
 • Universalsaks Ironside

  Universalsaks Ironside

  Klipper de fleste materialer med lett fortannede kjefter i rustfritt stål. Ergonomisk utformede håndtak i tokomponent materiale. Utstyrt med wire-/trådklipper samt mulighet til å justere gapet alt etter håndstørrelse.
  Mer info
  1 Variant
 • Blikksaks Ironside

  Blikksaks Ironside

  Induksjonsherdet HRC 60-62. Med utveksling. Svakt tannete skjær av molybdenstål. For stålplater opptil 1,2 mm. Tokomponent håndtak.
  Mer info
  3 Varianter
 • Wiresaks Knipex 9561

  Wiresaks Knipex 9561

  Justering med trykknapp direkte på arbeidsstykket, som gir en hurtig og bekvem håndtering. Finjustering muliggjør optimal tilpasning til de mest ulike arbeidsstykker, og den har et brukervennlig grep. Sikker låsing av leddbolten, fører til at du slipper utilsiktet justering. Gjennomstukket ledd gir høy stabilitet med dobbel føring. Den er selvklemmende på rør og muttere, så man slipper avrutsjing på arbeidsstykk, som bidrar til kraftsparende arbeid. Gripeflatene har spesialherdete tenner, og dette gir varig sikker griping med høy slitefasthet. Videre har den enhåndsjustering, klembeskyttelse som forhindrer klemskader, og god vektstangvirkning som gir optimal kraftoverføring. Herdet i olje og temperert. Grepet er overtrykket med rutsjhemmende kunststoff.
  Mer info
  2 Varianter
 • SAKS IDEAL 260 MM HØYRE ERDI

  SAKS IDEAL 260 MM HØYRE ERDI

  Ergonomisk grep for bedre komfort og tretthet i hånder. For kontinuerlige, rette og mormede kutt. Kompakte skjærehoder. Høy manøvrerbarhet for formklippig. 25 % mindre anstrengelser. Optimalisert kant form. Ingen utskliing. Tilgjengelig i høyre eller vestre hånd.
  Mer info
  2 Varianter
 • Kniv for gjengestagkapper

  Kniv for gjengestagkapper

  Ekstra kniv til gjengestagkapper
  Mer info
  3 Varianter
 • Universalsaks Fiskars Høyre

  Universalsaks Fiskars Høyre

  Perfekt til alle typer klippeoppgaver i hjemmet, på skolen og kontoret. Justerbar bladspenning. Høyre.
  Mer info
  3 Varianter
 • Kabelsaks HKS

  Kabelsaks HKS

  Trinnmatet kabelsaks med ekstra brede tenner i kraftig utførelse.
  Mer info
  1 Variant
 • Fasongsaks Ironside kompakt

  Fasongsaks Ironside kompakt

  Induksjonsherdet HRC 60-62. Med utveksling. For opp til 1,2mm stålplate. Svakt tannede skjær av molybdenstål. Håndtak av tokomponentsmaterialer. Lengde 180mm.
  Mer info
  3 Varianter
 • Wirekutter Knipex

  Wirekutter Knipex

  Lengde: 600mm. For wirer og rundjern, Cu-og Al-kabel. Egnet for kutting av luftledningskabler med trekkavlastningstråd. Bøyde skjærspisser muliggjør klipping av enkelte wiretråder. Optimal utveksling for høy skjæreeffekt. Skrudd kjefte, utskiftbar. Knivhode: spesial-verktøystål i særklasse, oljeherdet. Skaft: aluminium, høyfast.
  Mer info
  1 Variant
 • Platesaks Erdi D15A

  Platesaks Erdi D15A

  Multiplatesaks med kort skjærehode. Med utveksling. Ergonomisk utformede håndtak i tokomponent materiale. Klippekapasitet stålplate 1,0 mm, kobberplate 1,2 mm
  Mer info
  1 Variant
 • Proffsaks Erdi D860

  Proffsaks Erdi D860

  Proffsaks
  Mer info
  1 Variant
 • Wire- og kabelsaks Knipex 9571

  Wire- og kabelsaks Knipex 9571

  Lett, smidig saks med kraftige skjær og håndtak i aluminium med grep i PVC. Klipper stålwire opptil 14 mm, rundstål opptil 9 mm samt kobber og aluminiumskabel opptil 150 mm².
  Mer info
  1 Variant

melding fra Ahlsell

Javascript er avstengt i din webbleser. For full funktionalitet anbefaler vi at du slår på Javascript

melding fra Ahlsell

Cookies er Inaktivert. For at nettsiden ska fungere korrekt må webbleseren tillat cookies.