Handlekurv: 0

Tøm innkjøpsliste

Du har 0 ordrerader i innkjøpslisten.
Er du sikker på at du vil tømme innkjøpslisten?

Din innkjøpsliste er tom

Måle og merkeverktøy

Viser 1 til 20 av 503

 • Linjelaser DW088K DEWALT
  Linjelaser DW088K DEWALT
  Selvnivellerende krysslinjelaser med en nøyaktighet på ± 0,3 mm/m, opp til 4° overflatevinkel med automatisk indikasjon ved ujevnhet, markerer en linje på sekunder. Betjenes med 2 knapper, indikasjon for lavt batteri forenkler bruken. Innebygde magneter for enkel festing på metall . Belagt hus og tykt glass beskytter verktøyet og oppretholder kalibreringen. Inkluderer 3 (AA) batterier for 40+ timers bruk. Koffert beskytter enheten og opprettholder kalibreringen ved oppbevaring. Brukes sammen med DE0892 detektor opp til en avstand på 50 meter.
  Mer info
  1 Variant
 • Linjelaser Bosch GLL 3-80P
  Linjelaser Bosch GLL 3-80P
  Ubegrensede bruksmuligheter: En horisontal og to vertikale 360°-linjer åpner for en rekke nye bruksområder for samtidig markering, justering og nivellering innendørs. Selvnivellerende (4° på 4 s), svært nøyaktig (± 0,2 mm/m) og med en mottaker på inntil 80 m rekkevidde. Kompakt, enkel å håndtere og svært robust (IP 54)
  Mer info
  2 Varianter
 • Avstandsmåler Bosch GLM 50 C
  Avstandsmåler Bosch GLM 50 C
  Robust konstruksjon med IP 54 for krevende byggearbeider. Heldekkende softgrip-beskyttelse for lang levetid. Enkel betjening takket være intuitivt tastatur. Stort, opplyst display som gir best muli glesbarhet. Optimale arbeidsresultater med høy målenøyaktighet. Libell, vinkelmåling på baksiden og på siden. Batterikapasitet drifttid ca 2.5 timer. Dataoverføring til Android og IOS. Helningsmåler 360°
  Mer info
  1 Variant
 • Meterstokk Hultafors G59
  Meterstokk Hultafors G59
  Glassfiberforsterket plast. Gradert på begge sider med begynnelse fra hver sin ende. Vannavvisende. Tåler de vanligste løsemidlene. Leddkonstruksjon med usynlige fjærer. Toleranse i henhold til SS 64 11 14.
  Mer info
  4 Varianter
 • Meterstokk Ironside plast
  Meterstokk Ironside plast
  Glassfiberforsterket, gul plast. Gradert på begge sider med begynnelse fra hver ende og utstyrt med en omvendt skala fra begge retninger for å lette måling av korte lengder. Metrisk gradering. 10 deler. Toleranse ifølge EUs presisjonsnorm III.
  Mer info
  1 Variant
 • Detektor Bosch D-Tect 120
  Detektor Bosch D-Tect 120
  Dual power source: kan brukes både med 12 V-LI oppladbart batteri og vanlige alkaliske batterier. Spotmåling i stedet for metodemåling muliggjør lokalisering på selv de aller minste flatene. Center finder: optisk retningsvisning for nøyaktig lokalisering av objektets sentrum. Enkelt brukergrensesnitt med tre selvforklarende knapper for forskjellige målescenarier. Lokaliserer objekter på inntil 12 cm dybde i materialet. Lydsignal og optisk varsel når et objekt lokaliseres inne i veggen.
  Mer info
  2 Varianter
 • Vater Bahco 466 m/ magnet
  Vater Bahco 466 m/ magnet
  Aluminiumsvater av eloksert aluminium, med støtsabsorberende ender av gummi. Høy presisjon med avvikelse på +-0,5mm per meter. Store libeller som er lette å lese selv under dårlige lysforhold. Gummikledde, grepsvennlige hull gjør vateret lett å håndtere. V-formet spor på undersiden muligjør målimg med presisjon selv på rør. Lasermerket måleskala. Magnetisk modell.
  Mer info
  2 Varianter
 • Målebånd Hultafors SY
  Målebånd Hultafors SY
  Presisjon er alfa og omega når det gjelder målebånd. Derfor styres produksjonen av målebåndene etter et kvalitetssystem som er i henhold til ISO 9002. De beste båndene er klassifisert etter den mest nøyaktige standard på markedet, EU klasse I. Båndene er dessuten utstyrt med en funksjon som demper returen, noe som øker livslengden. På våre korte bånd låser bremsen eksakt. Det er spesielt viktig ved innvendig måling. Hultafors målebånd graderes med blekkstråleteknikk. Ytterskiktet av matt polyesterlakk demper refleks.
  Mer info
  2 Varianter
 • Tommestokk Hultafors G61
  Tommestokk Hultafors G61
  Tommestokk produsert av glassfiberforsterket polyamid, som gir økt motstand mot fukt. Gradering med svarte tall på begge sider, metrisk i underkant og engelsk tomme i overkant. Økt motstand mot fukt. Foliepreget gradering gir økt beskyttelse mot slitasje.
  Mer info
  2 Varianter
 • Målebånd Self-Lock Ironside
  Målebånd Self-Lock Ironside
  Gult mattlakkert stålmålebånd med bevegelig og forsterket endehake. Ergonomisk utformet gummikledd kapsling av ABS-plast som passar både høyre- og venstrehendte. Belteklips. Selvopprullende bånd med båndsperre og automatisk lås. Tydelig millimetergradering. Toleranse i henhold til EUs presisjonsnorm II.
  Mer info
  3 Varianter
 • Målebånd Hultafors PL
  Målebånd Hultafors PL
  Belagt med gul polyamidmantel. Smussavvisende overflate. Ramme av plast med "spadehåndtak" og innfellbar opprullingssveiv. Utstyrt med utfellbar endehake. Metrisk gradering med begynnelse 100 mm inn på målebåndet fra utfelt hake (alt. III). Toleranse i henhold til SS 64 11 12, klasse 2.
  Mer info
  2 Varianter
 • Merkepenn Artline 400-XF
  Merkepenn Artline 400-XF
  For permanent merking og teksting med krav til holdbarhet og utendørs bruk. Passer for materialer som er vanskelige å merke, slik som metall, plast, glass, gummi osv. Ekstra fargedekkevne. Vannfast og hurtigtørkende. 2 mm rund spiss. Uten xylen.
  Mer info
  9 Varianter
 • Merkepenn Artline 70
  Merkepenn Artline 70
  Filtpenn for permanent merking. Utstyrt med aluminiumshylse. Fester på papir, glass, plast og metall. Vannfast og hurtigtørkende. 1,5 mm rund spiss. Uten xylen.
  Mer info
  5 Varianter
 • Vater Hultafors I 360
  Vater Hultafors I 360
  Aluminium. I-profil. Med endekapsler av slagfast plast. Tre libeller, en vannrett, en loddrett og en vribar med vinkelgradering. Utstyrt med hull for henge den opp. Toleranse i henhold til SS 64 11 21, klasse 2.
  Mer info
  1 Variant
 • Målebånd Ironside 150052/53
  Målebånd Ironside 150052/53
  Glassfibermålebånd med en hvit millimetergradert eller en gul centimetergradert side. Øye og fellbar endehake. Ergonomisk og kompakt utformet kapsling av ABS-plast. Fellbar sveiv. Toleranse i henhold til EUs presisjonsnorm II.
  Mer info
  2 Varianter
 • Gipsvinkel Ironside justerbar
  Gipsvinkel Ironside justerbar
  Smidig sammenleggbar gipsvinkel i kraftig anodisert aluminiumprofil med etset markeringer for enkel merking og kapping av materialet. Enkel låsing av den flexible profilen muliggjør presis og enkel merking samt kapping i manga ulike vinkler. Lett å transportere.
  Mer info
  1 Variant
 • Målebånd BT Hultafors
  Målebånd BT Hultafors
  Gult stålbånd med matt overflate for refleksfri avlesing. I ABS-kapsling som har gummiinlegg på utsatte deler. Kraftig brems. Dempende båndretur av gummi. Belteholder med hurtigfunksjon. 5-metersbåndet har toleranse i henhold til EUs presisjonsnorm I, 8-metersbåndet i henhold til presisjonsnorm II.
  Mer info
  2 Varianter
 • Laserstativ Bosch BT150
  Laserstativ Bosch BT150
  Robust utførelse i aluminium. Funksjonalitet og presisjon takket være bokslibelle. Optimert arbeid med linje- og punktlaser. Enkel å transportere på grunn av lav vekt.
  Mer info
  1 Variant
 • Tømmermannsblyant Hultafors SNP
  Tømmermannsblyant Hultafors SNP
  Tømmermannsblyant produsert av linn, med middelhardt bly (HB), for optimalt bruk på tre, gips og andre myke materialer. Blyanten er lett å spisse ettersom linn er et mykt treslag med lite tverrgående fibere. Middelhardt bly (HB) for optimalt bruk på tre, gips og andre myke materialer.
  Mer info
  3 Varianter
 • Skyvelære Ironside industri
  Skyvelære Ironside industri
  Industriskyvelære i rustfritt stål med mattforkrommet skala. Gradert i mm og tommer samt nonie for 1/20 mm og 1/128". Utstyrt med dybdelære og spisser for innvendig måling. Toleranser i henhold til DIN 862. Leveres i plastetui.
  Mer info
  1 Variant
 • ...

melding fra Ahlsell

Javascript er avstengt i din webbleser. For full funktionalitet anbefaler vi at du slår på Javascript

melding fra Ahlsell

Cookies er Inaktivert. For at nettsiden ska fungere korrekt må webbleseren tillat cookies.